FEMTON FAKTA OM MIG

◊ Klarar inte av spindlar och blåsor/vårtor/insekter många på samma ställe. Fixar verkligen inte det..
 
◊ ÄLSAR att ha ordning och reda. Även att planera en massa.
 
◊ Äger inget mellannamn.
 
◊ Kan inte ta emot en komplimang eller svara när någon säger tack åt en komplimang
 
◊ Är ingen morgonmänniska, eller hungermänniska (?) blir ett monster när jag är trött, hungrig eller har väldigt ont. 
 
◊ Är ofta väldigt blyg när jag inte känner personer
 
◊ Jag är defenitivt en shopoholic, vilket inte är så bra när man inte har så mycket pengar..
 
◊ Har aldrig smakat sushi.
 
◊ Vill så himla gärna till USA, Australien & Grekland
 
◊ Sämst på att sjunga, men gör det heela tiden ändå
 
◊ Klippte av allt mitt hår vid fyra års ålder, la saxen enda inne vid hårbottnen och klippte av ALLT.
 
◊ Sover ALLTID med strumpor, kan inte sova utan..
 
◊ Är ofta kvällshes och ibland morgonhes
 
◊ Bär mina klockor på högerhand istället för vänster, då det känns mycket bättre och naturligare
 
◊ När jag hittar en ny låt lyssnar jag sönder den på repeat efter repeat efter repeat tills jag tröttnar
 

IT ALL DEPENDS ON THE WEATHER

 
Hot / cold summer day
- Eftersom jag sitter i Skottland utan internet vet jag inte hur vädret är men här kommer ett tidsinställt med två alternativ på outfit beroende på vädret. Till höger ifall det är lite kyligare och till vänster ifall det är lite varmare!
Hoppas ni gillar dessa inlägg!!

SKOTTLAND IONA 2014 - MAJA GÄSTBLOGGAR

Just nu sitter jag och Emmie i skottland! lite häftigt att vi är där just nu, men jag skriver detta inlägget 72 dagar innan!
idag (alltså 72 dagar innan) så har vi haft en träff med hela vår grupp, där vi fick massor (okej 2st) papper om skottland, där vi fick fylla i massor av grejer, allt från namn till hemförsäkring. Just nu håller på med packningslistor, ganska bra att ha det gjort! 
 
Har ni föresten sett bilder på IONA? Så fint! åhh, är så tacksam & glad för att jag få uppleva denna resan med Emmie.
 
 
 
 
 

11 MÅNADER

- 11 månader sedan ni försvann. 11 månader sedan livet förändrades totalt. 11 månader av sorg och saknad. 
11 månader av hårt kämpande och envishet.

BIKINIS

 
BIKINIS
 
 
- Hittade en massa snygga bikinis & satte ihop i ett collage till er. Tycker jag dessa är perfelt nu till sommaren då man kanske är hemma eller åker utomlands. 

BENNY

- Åhh hur söt är inte han ? Så extrekt gullig ju, mina kusiners lilla pudel!

FRAMME NU


- nu är vi framme i skottland efter massa förseningar. Men det berättar jag mer om sen, eftersom de bara är en liten stund jag har internet just nu.


MISSONI PANTZ


- outfiten jag åker ner i, så härligt! 

VESPA OCH MAX

Supet mysig kväll då jag och mamma hämtade upp Maja, Max och Petra. Åkte in till vespa där vi träffade pappa och Hampus eftersom Hampus varit och tränat. Åt och hade de super mysigt. Tog en pizza, calzone - riktigt god.
Blev sugna på max-glass så drog till Max efter se och åt glass. Sen åkte vi hem igen. 
Jag har packat, duschat och fixat. Nu jädrar ska jag försöka få lite sömn innan jag ska upp tidigt imorgon igen. SEN ÅKER JAG! 


- två bil bilder när vi åkte in och hem, dock i fel ordning. 

SUUPER NÄRA NU

Sista sommarläsningen och dagen innan vi åker. Oh, super nervig och taggad nu. Iallafall så hände inget speciell, slutade tidigare eftersom att prästen skulle prata med ett brudpar. De flesta av oss konfirmander stannde dock kvar och spelade biljard. Jag spelade inte, sämst på det + hur fjantigt det än låter så hade jag en kort kjol och kunde inte böja mig fram för att skjuta. Men det var kul iallafall. Gick sen hem och packade klart, eller tror jag är klar iallafall. Åt lite och fixar lite låttips just nu. 
 
Ska snart på fotvård och sen 20.30 ikväll ska min familj och Majas familj ut och äta. Umgås så mycket det går nu innan vi åker imorgon vid 09. Sen ska jag duscha och försöka sova. 
 



GELÈ NAILS

- Nu inför Skottland fixade mamma mina naglar med ett vitfärgat gelélack, så det kommer hålla länge. Riktigt snyggt och naturellt nagellack om man gemför med det förra. 

PACKNING

- Packa, packa & packa. Nu har jag lagt fram och fixat det mesta inför resan. Bestämt kläder, fixat hygienprodukter osv. Nu är det bara regnjacka, vandrarkängor och mediciner som saknar. Sen är jag klaaar. 
Maja hjälpte mig lite och det är även henne på bilden med blocket, hon blev avprickaren och fotografen medan jag sprang runder och plockade ihop allting.

VAX OCH PACKNING

Idag kom Maja hit till mig innan det var dags för begravning. Vi fixade oss, gick till affären för att handla och även hämta ut mina byxor som kom idag. Och jag bara älskar dem! 
Begravningen var hemsk och jobbig. Lyckades hålla kinderna torra men fy va jobbigt det var. Efter den gick jag ner till mormor och morfar för att släppa känslorna jag fått från begravningen. Gick sen hem, bytade om, fikade lite med mamma och hennes kollegor sen åkte hon och jag till Lund. Jag blev vaxad, sen åkte vi till H&M så att jag kunde leta efter en pyjamas jag letat efter svin länge. OCH DEN FANNS. Det ösregnade, verkligen ösregnade så jag tog en chailatte och sen åkte vi hem. Fulländad dag. 
 
Hemma sen så har jag packat och packat. Men har panik, rädd att ångra det jag tar med mig sen. Men har fått lite tips så nu kör vi. Kollat de senaste "pretty little liars" lika bra som vanligt. Sen hann jag inte med "teen wolf" igår så såg det nu också. OMG, gryyymt. Sen kom min moster hit en stund och snackade om bl.a min konfirmation. 
Nu ska jag packa vidare, svara Amra (min stora dag) och duscha av all olja efter vaxningen. 
 
 
- kläderna jag hade på mig under begravningen. 
// klänning - only //

NEW IN - MIDSUMMER SALE

// Favvomodellen på trosor som nu kostade 24.90st (49.00kr i vanliga fall) hur fantastiskt ? // Två övermjuka koftor för 124.50kr styck (249kr i vanliga fall) som jag kollat på innan och var självklara nu // V-urringad vit tisha 99kr // mobilskal med härligt mönster 70kr från h&m // praktisk korthållare från glitter för 25kr (50kr i vanliga fall) // svart väska med gulddetaljer för ynka 149kr (299kr ) // 
Allt som det inte står vart det komemr ifrån är från ginatricot och det som det inte finns någon ( ) på  var inte på rea. 

EMPORIA SHOPPING

Dagen började som vanligt nuförtiden med sommarläsning, där vi gick igenom döden - plötslig död - nära döden upplevelser osv. Lite jobbigt men kändes ändå bra. Imorgon ska vi inte ha vanlig läsning utan gå på en riktigt begravning, en ung kille som gått bort - så hemskt. Efter vi pratat om detta gick vi och sjöng. 
 
Efter detta så åkte jag & Maja in till Lund där vi mötte upp min kusin för att ta oss vidare till emporia. Träffade Majas mamma, syster och nästkusin där inne också. Gick runder och kollade i affärerna, åt och bara kollade.
Fyndade en massa på ginatricot's rea, enorm rea både där och på hm.
 
När vi kände oss klara, åkte vi hem igen och mamma hämtade oss på busstationen då det var dåligt väder. Körde Maja hem och sen stannade min kusin hos oss en stund.
Nu har mamma, Elin (min kusin) och hennes mamma åkt till mormor och morfars hus för att se hur den sista stylingen såg ut. Varit fotografering idag så snart är det ute på marknaden. Nu har jag fotat de jag köpt och ska snart packa. O.M.G jag åker på fredag, och det kittlar i magen när jag tänker på det..haha. Sen ikväll ska jag se det senaste "teen wolf" avsnittet, säsong fyra. Taaggg.
 
Snart kommer ett inlägg med vad jag köpte. 
 
- MUUUUMS

TWO DAYS

Igår var det söndag och då var jag i mormor och morfars hus en sista gång då det ska fotas imorgon och sen läggas ut. Känns skönt faktiskt. Efter det så var jag hemma och bara tog det lugn tills Maja ringde och jag följde med henne och hennes familj till hemmakväll. Köpte massa godis och åkte hem till mig för att packa. Sen åkte vi till Filippa där Matilda också var. Vi åt tacos, spelade kort och hade super mysigt. Så kul att alla var samlade igen. 
 
Sov hos Maja, när vi vaknade idag så hade hennes mamma gjort frukost. Så lyxigt och gott, hehe. Filippa och Matilda kom och vi gick på sommarläsning. Även om vi är i olika grupper så är det på samma plats och började samma tid, toppen. Efter det så gick jag hem till mig med Maja. Vi åt krabbelurer och bara umgicks. Sen åkte hon till Lund och efter en stund kom Emma. Vi pratade, åt och hade mysigt. Vid 22 gick hon hem och nu har jag kollat lite "awkward" avsnitt. 
Snart sova för att orka upp imorgon - läsning, shopping & sen filmträff med gruppen.
 
 

BBQ

Så himla härligt med grillat en sommarkväll med familjevänner. Även om denna dag har beståt av regn och dåligt väder så är det så himla mysigt. Är inte super förtjust i en rejäl köttbit utan gillar mer fläskfilé och korv. Idag dukades de upp en massa olika grillat och tillbehör, vilket var otroligt gott. Vi spelade kubb, spelade tv-spel och bara umgicks. Nu gick de nyss hem och jag ska sova. 
 
 

LUGN LÖRDAG

Låg och drog mig såå länge och det var såå skönt. Upp och kollade runder på datorn medan jag åt frukost. Såg att en pyjamas jag ville beställa fanns åter igen på lagret så ska kanske beställa den senare. Men nu ska jag städa städa och städa mitt rum riktigt fint och sen får vi gäster. Blir en lugn och mysigt lördag kan man väl säga. 
 

FEM SEKUNDER

 

INGEN BLOMSTERKRANS HÄR INTE

Midsommar firade jag hos Matilda med Maja, Sofie och Minna. Vi åt kladdkaka, chokladbollar och jordgubbar, så gott! Spelade någon runda kubb och bara satt på studsmattan och pratade. Dansade runt Sofie och Minna's midsommarstång och hade en suverän midsommar helt enkel. Nu blir de sova och inte gå upp förens vid lunch. Första dagen på lääänge! 
 
Hoppas ni firade midsommar med familj och vänner, och hade minst lika mysigt.
 
 
- Kameran hängde bara med i början och blev bortglömd senare men detta summerar början iallafall, matkoma...
( Gillar ni att bilderna är i collage eller vill hellre ha dem enskilda? )

PHOTO

Imorse vakande jag och ville bara sova sova sova, men gick upp och tog en dusch så ändrades de. Fixade mig, cyklade iväg och mötte upp Matilda som äntligen kommit hem från Ven. Saknat henne och Filippa så himla mycket denna vecka dem varit borta. Iallafall så cyklade jag och Matilda vidare till Sofie där vi gick ut och fotade lite. Riktigt kul och mysigt, fick även några bra bilder som kommer komma upp lite då och då. 
Hade planer till idag egentligen men de blev inte av, så vet inte helt hur det blir men något händer säker. 
 
 

JUST ORDERED

 - Jag beställde nyss ett par byxor som dem på bilden från miinto.se (belleshoes.se) för 299:-.
Hoppas hoppas att jag får dem innan skottland. 

PINK NAILS

- ännu en gång en nagel bild. Denna gången blev det mörk rosa och långa, men funderar på att klippa ner dem och få dem fixade på en salong innan jag åker så har det så här nu så länge. 

THE HOT CHICK - FILMTIPS

Så igår efter jag sett "skräckfilmen" så kollade jag & Maja "the hot chick". Och herregud vad vi skrattade, så himla rolig. En tvättäkta chick-flick film som vekligen är bra. Rob som spelar en huvudroll är ju en så grym skådelspelare så det inte är sant, helt sjukt vad han är grym. Grymma repliker och jisses va snygg Billy är, holy jesus. Iallafall så är det en film jag verkligen tycker ni ska se.
 
Det handlar om en populär tjej som "köper" ett par örhänge, tappar ett, en man hittar det och tar på sig det - och dem bytar kropp. För att fatta handlingen lite mer så googla.
10/10
 
 
 

EN SÅ KALLAD SKRÄCKIS

Kvällen och natten spenderade jag hos Maja igen. Jag kom lite sent för att jag vart och handlare mat innan. Alla tjejerna från vår konfirmationsgrupp var där vilket var väldigt kul och mysigt. Vi såg en så kallad skräckfilm som var allt annat än skräckfilm, mer en thriller eller drama om något. The glas house var titeln. Efter vi sett den gick alla hem medan jag och Maja såg ytterligare  en film, betydligt bättre. Sen snackade vi lite och la oss. 

Imorse hade vi alarm på 08, vilket vi inte riktigt lyssnade på utan snoozade till halv nio. Gjorde bullar i ugnen, fixade oss och gick iväg till sommarläsningen. Där vi letade upp saker i Bibeln och sen blev indelade i grupper för att sammanfatta de olika evangelium. När de var slut gick jag hem, plockade undan på rummet och är nu i Malmö för att hämta mammas nya bil.



THATS WHATS UP - MUSIKTIPS

- SÅ otroligt mysig och härlig + finns även på spotify!

DAGENS OUTFIT - CHINOS & LEO


// linne - vero moda // chinos - Gina tricot //

GAV INGET SVAR IGEN

Dagen började med en seg frukost sen sommarläsning. Fick packlistor...nu är de nära! wiiii, så taggad! Gick igenom Bibeln lite och sen var jag tvungen att gå lite tidigare för att ta bussen till sjukhuset.
Mötte upp mamma och träffade sen läkaren. Biopsin hade inte gett något resultat utan bara ett ärr, igen. Så var med på 12-ronden istället. Där alla läkarna kommer in, frågar en massa frågor, klämmer och känner på handen, går och överlägger. Inget svar, ingen hade någon aning om vad de var. Så ska komma tillbaka när de blommar ut igen. Jag och mamma köpte mat efter sjukhuset och ska snart åka hem.




SISTA GÅNGEN HOS KURTORN

Igår var de sommarläsning sen åkte jag och Maja direkt in till Lund där jag var sista gången hos min kurator. Vilket kändes skönt, att få ett litet avslut och att släppa sjukhuskontakterna jag fått efter olyckan. Känner mig mycket friskare desto fler jag släpper. 
Sen stannade vi i Lund, kollade kläder och åt. Bara strosade rundor och hade de mysigt. Åkte hem där Majas mamma hämtade hos på busstationen för att åka till Hällestad.  Vi åkte rundor och kollade in byn och kollade sen fotbollsmatch. Åkte hem till mig där vi kollade Brasilien - Mexico, jag duschade och sen la vi oss. Så sjukt trötta, haha. 




PIMPA BÖCKERNA

Sommarläsningen till konfirmationen började idag och det var sköönt. Att ha något att göra, en viss tid varje dag. Vi gjorde inte så mycket utan bara pratade och berättade om oss själva. Mot slutet fick vi 30 kr var att handla fika för och sen slutade vi efter vi fikat. Jag cyklade hem och lämnade mina grejer, hämtade busskort och pengar sen gick upp till bussen. Jag, Maja & Max åkte in till Lund där de åt och sen blev klippta på polhem. Efter de gick vi rundor i Lund och köpte saker till våra anteckningsblock vi fått av prästen, som skulle dekoreras. 

Åt hemma och packade ihop lite innan jag åkte till Maja. Här har vi fixat anteckningsböckerna och ska snart kolla en film. 




WOULD KILL FOR THIS RIGHT NOW


- ÅHHH! Hur gott ser inte detta ut ? Är så himla sugen just nu, vill bara ha ha ha!

SNAPS FRÅN KVÄLLENS POWERWALK/JOGG





SANDTAGET MED SAMBA

Majoriteten av dagen har jag varit iväg och kollat bil till mamma. Hon hade fastnat för en volvo xc60 så var rundor och testade en massa olika färger, olika sittsklädsel, olika motorer osv. Till sist hittade hon en beige som hon köpte och ska hämta senare i veckan.
Efter det så tog vi och åt lite kinamat och åkte hem. Mamma gick till jobbet medan jag och pappa åkte till sandtaget med Samba. Hon och pappa busade i vattnet medan jag fortfarande inte kan bada. Ska snart till skrylle för att gå en runda sen kolla någon film. 
 
 

KVÄLLENS OUTFIT


// kofta - lager 157 // linne - vero moda // jeans - cubus // halsband - cubus //
:)

KIDNAPPNING DELUXE

Dagen började med att jag, mamma & pappa kidnappade min kusin för att fira henne lite i efterskott. Vi åkte till emporia där hon fick bygga naglar och shoppa lite. Själv så köpte jag ett halsband, fixade mitt minneskort och bytte jeansen jag köpte i torsdags till en annan storlek. Efter emporia åkte vi och kollade bil till mamma och nu är vi hemma igen. 

Ikväll ska vi iväg och fira min kusin ännu mera hos dem. Men nu ska jag fixa mig och sen åka. 

- lunch på espressohouse, mumsis!

SOMETHING I NEED - MUSIKTIPS

- denna låt har jag blivit helt beroende av på sistone, så härlig!

GÖR INTE SOM JAG

Första dagen på sommarlovet och jag vakande vid tio tiden. Men gick dock inte ur sängen förrens halv tre, herregud. Var så himla skönt men ångrar det riktigt nu i efterhand. Borde gått upp när jag vaknade istället.
Halv tre...Iallafall så har jag kollat klart "orange is the new black" och det MÅSTE verkligen komma en till säsong. Men egentligen kan den sluta så, men det får jag hoppas att den inte gör - vill veta vad som händer sen. 
Ska stor städa mitt rum och fixa garderoben hela kvällen och sen kanske börja tänka vad jag ska ha med till Skottland osv idag är det 2 veckor kvar bara, taggad! 
Det kommer riktigt skurar hela tiden med regn som bara öser ner, men det är lite mysigt. 
 
 

FRESH NAILS

- Fixade mina naglar med ett lagom genomskinligt nagellack nu inför sommaren, super fräscht!
Bilderna är inte så bra just nu, då mitt minneskort har krashat så måste fixa det!

AVSLUTNING

Började med prat, utdelningar av stupendium och titlar, även sång i aulan. Sen två sista disskution-klipp i klassrummet och godis. Betygen blev utdelade och det var officiellt sommarlov. Inte redo för det dock, haha. Känner inte sånt wow omg herregud för att det är sommarlov. MEN det ska bli skönt med inga läxor, prov osv i alla fall. 
 
Efter vi slutat gick jag med Maja & Filippa hem till mig. På vägen stannde vi vid på Maja's mormors salong och sa hej och även hos Alicias pappa. Matilda och Sofie kom sedan och vi bytade om för  att åka till Lund. I Lund åt vi på graffiti och shoppade lite sen. Hittade ett par jeans och skärp på cubus, som har värsta rean idag - bara idag! 
Nu är jag hemma och ska kolla "orange is the new black", snart klar med säsong 2 - och när det är klart blir det tillbaka till "one tree hill".
Ikväll ska vi alla träffas igen för att kolla det senaste "pretty little liars" och ytterliggare fira att det är sommarlov. 
 



- bilder från idag, vissa har dålig kvalité och någon är från snap, menmen. 

MOBILVERSION

- Vet att det har varit jobbigt att jag inte haft en mobilversion, då man måste zooma osv. MEN nu är det fixat. Fixade det idag, så nu ska det vara mycket lättare att läsa min blogg på din telefon. Hoppas ni gillar det!

KLASSKAMP

Dagen till ära har jag varit utklädd till en turist..eller såg mer ut som en safariguide menmen. Korkade jag har ingen bild på hur jag såg ut, men ska se om jag får tag på en senare. Hela högstadiet var indelade i klassvis och alla klasser hade olika "teman" som var klass bestämt. Exempel på teman är hippies, tursiter, grekiska gudar, pyjamas, galna vetenskapsmän, affärsmän, nördar och tjejer utklädda till killar/killar utklädda till tjejer. Min klass var som sagt turister, de allra flesta brände sig sjukt mycket igår på sandtaget - vilket passade utklädningen. Haha, positivt i det hela. Vi körde staffet/dragkamp, musik-quiz och fotboll. Var endast med på musik-quiset eftersom mina ben inte riktigt var redo för att cykla så pass mycket igår och gjorde därför väldigt ont idag.Vår klass vann över de andra åttorna i dessa momenten och fick varsin klubba, hehe. 
 
Dagen slutade runt två, så då cyklade jag och Sofie hem till mig. Vi har inte gjort så värst mycket, mest legat i min säng och inte gjort så mycket. Kollat klipp på youtube, pratat och bara chillat. Hon åkte nyss så jag tänkt äta lite och sen kolla "orange is the new black" - beroende. 
 
- min mentor hade student igår så bjöd på dessa som blev över , såå goda! 

MENTORSDAG PÅ SANDTAGEN

Dagen har jag spenderat på sandtaget, vilket är en liten dam ungefär där de hämtar sand från. Det finns strand runt om den och är en mysig liten håla. Eftersom jag fortfarande inte får bada var det jobbigt att inte svalka sig, men ändå skönt! Hade med mig en pastasallad och massa loka crush hallon. Solade, gick rundor, badade fötterna och hade faktiskt super mysigt. Det var min klass, en parallelklass och två klasser fram en annan skola. Trodde det skulle bli super trångt men det gick bra. Vi cyklade dit och cyklade hem, vilken jag ångrar lite nu då jag har O.N.T. 
Ligger nere i soffan med ett gigantiskt glas vatten och kollar "orange is the new black". Så himla trött, haha.

- sämst bild men detta händer just nu!

THAIMAT OCH OITNB

Sista riktiga skoldag idag med lektioner då de sista är temadag och mentorsdag. Tömt skåpen, lämnat in sista böckerna och det kännaäs allmänt somrigt. Sista lektionen idag var idrott eftersom den riktiga sista var inställd. Eftersom att jag inte får bada efter operationen så gick jag och Sofie en runda i skogen. Så. Himla. Varmt. Klagat inte, men jisses. Plockade en fin liten bukett och sen cyklade vi tillbaka till skolan. Jag och Maja cyklade hem till henne efter skolan. Gjorde inte så mycket utan busade lite med Alicia, kollade "orange is the new black" (OITNB)och åt amasing thaimat som Petra lagat. Mamma och Hampus kom även och åt, sen hade mamma gjort sin "nyttiga" kladdkaka. Yummie! 
Riktigt mysig och varm dag! 




VANDRINGSKÄNGOR

Dagen har jag spenderat i alla möjliga butiker och på emporia. 99 procent av butikerna har varit sportaffärer eller frilufts affärer på jakt efter ett par vandringskängor. Efter flera timmars letande hittade jag ett par, vet dock inte om dem är för låga. Ska använda dessa kängor en gång i Skottland på en pilgrimsvandring, vilket känns lite onödigt menmen det är ett måste. Fick även med mig lite träningkläder, så det känns bra. 
När vi kom hem la jag mig i min säg och halvsov i någon timme, så sjukt trött hela tiden. Sen fixade jag lite käk, Lotta kom hit och runt halv sju körde vi och hämtade upp Sofie, Matilda och Filippa - sen mot Skrylle. Pappa & Hampus sprang medan vi gick, gjorde lite blande övningar som tex planka, jumping-jacks, armhävningar. Sen gick vi alla hem och nu ska jag snart duscha och sen sova. Sova, sova, sova. Får även lite sovmorgon imorgon, så det blir skönt!
 
- Nuuuuuuuu.

POWERWALK I NYA TRÄNINGSKLÄDER

 
- när jag köpte mig cykel köpte jag även detta linne, älskar färgen och tycker de är så snyggt! Shortsen köpte jag idag och tyckte dem var riktigt häftiga. Iallafall så ska jag inviga dessa nu med en powerwalk och övningar, med Filippa, Matilda & Sofie. 

MARÄNGTÅRTA MED NUTELLA

Så igår blev det en sväng ut på havet med pappa, Hampus och Nils (Hampus kompis). Så hiimla skönt, knappt några vågor och solen sken skarpt. Var ute i flera timmar och när vi kom in i hamnen igen så väntade Nils mamma och bror med fika. Mysigt! Vi åkte sen hem och jag panik bytade om för att snabbt cykla till Sofie och sen vidare till Filippa. 
Hos Filippa satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Började med att vi fick varsin vattenmelons-slush, yummie! Åt lasagne, sviin gott! Sen blev det en marängtårta med nutella, och heregud! I'm in heaven, så god! Sen spelade vi fotboll, gick till en lekplats där vi åkte linbana och spelade fotboll igen. Så himla kul men kallt om fossingarna i det blöta gräset. Gick sen hem, där vi åt godis och chips och hade mysigt...tills en gigantisk spindel hälsade på..Panik och vi gick in ifrån deras uterum där vi spenderat största delen av kvällen. Lite efter tolv begav vi oss hemåt. Hemma vid halv ett och var döödstrött. Åt ett äpple (mådde illa av cellgiftet, och äter alltid äpplen då) sen somande jag.
En helt otroligt mysig och rolig kväll hade jag med mina babes. 
 





TREND - SANDALS

 
Sandals
 
- En stor trend just nu är sandaler och även när man matchar dem med lössittande byxor. Stylar man rätt tycker jag det kan bli väldigt snyggt.

MED SADEL, STYRE OCH FÄLJ FÅR JAG EN TREVLIG HELG

Efter jag duschat igår åkte vi direkt till stan och köpte en cykel till mig. Äntligen. Får hem den idag så det ska bli kul, har inte cyklat på super länge dock...Fick även med mig ett träningslinne hem. När vi kom hem så la jag mig och sov i två timmar, var så himla trött så det inte fanns ord för det. Sen åt jag lite och la mig i sängen för att kolla "awkward". Kollade alla avsnitt på senaste säsongen, sista avsnitten av "kickstart" och sen bara en massa youtube videos. 
På dagen idag har jag inga speciella planer, men kanske börja skriva lite smått. Sen ikväll ska jag och några tjejkompisar till Filippa för att fira henne lite till. Men innan det har jag inga planer. Kanske städa mitt rum. 
Iallafall så hoppas jag att ni hade en bra nationaldag igår. 
 
 


 

LITE KORT

Igår gjorde vi inte så mycket, testade att köra en "most likely to.." och kollade sex and the city. Runt halv ett gick dem hem och jag la mig i sängen för att se "Non-Stop". Vilken var väldigt bra och spänannde. Levde defentitivt upp till mina förväntningar. Däckade sen runt tre. 
Vaknade imorse vid elva och var pigg, inget stort behov av att somna om. Så skönt! Så kollade en massa vines, började kolla säsong fyra av awkward och städade. Ska fixa lite sen städa igen och rensa på mitt rum. Med många "awkward" pauser. hehe. Åkte till skrylle istället och gick/joggade en runda på 3km. Tar det lugnt nu när jag blivit förkyld. Ska duscha sen kolla "awkward" istället för att städa. Underbart väder idag också, inte super varmt och inte kallt. 
Bestämde mig även för att inte visa min konfirmationsklänning förrens dagen då jag konfirmeras, hehe lite spännande. 
 
 

FILIPPA 15

Gick upp extra tidigt idag för att vara på skolan 07.40. Maja och jag blåste upp ballonger och fixade till Filippas skåp, eftersom att hon fyller femton. Femton år, wihoo. Det innebär en massa massa grejer..haha.
GRATTIS iallafall till bästa Filippa på DIN dag. Fått reda på en massa betyg idag och är väldigt nöjd, då jag höjts i en del. Känns bra! Det ösregnade när jag gick från skolan idag, men inget jobbigt. Bara skönt, varmt ute och små lätta droppar. Super skönt faktiskt. Gick direkt till min arbetsterapeut och sen hem. 
Nu har jag gjort en omellet (äggröra...) och ska fixa en massa inlägg som kommer komma upp för det mesta när jag är i Skottland i sommar. Sen ska jag kolla one tree hill och senare ikväll kommer Filippa, Matilda och Maja hit så ska vi ha det lite mysigt. 
Fick öven hem min konfirmationsklänning idag, men den visar jag imorgon. 
- Snyggingen själv och alla hennes ballonger. 

SVART OCH VITT MED VÄNNER

 

TACOMYS

Efter en massa trassel med minneskortet så fixade det sig. Vi tog en massa massa bilder,  gud vilka snygga vänner jag har alltså. Ska redigera och rensa imorgon sen ska jag lägga upp en liten bomb skulle jag tro. Fixat några bilder redan som kommer komma upp senare ikväll. Sen har Sofie även hjälpt mig att fixa en ny header med redigering osv. Har den sålänge men kanske bytar sen ifall jag hittar en lite bättre, hehe.
 
Maja gick hem efter halva fotograferingen men jag & Sofie fortsatte. Gick sen till hemköp för att köpa grejer till maten, taco. Gillar inte själva tacokryddan men älskar taco utan...Så vi köpte en massa saker att ha till, gick hem och började fixa mat. Efter maten sen så fixade vi lite bilder och sen stack Sofie för bara en lite stund sedan. Ska fixa mig och sova, heelt trött och kall. Usch, blivit förkyld med.
 
 

SKRYT MEN STOLT

Fick tillbaka min novell och fick ett A. FATTAR NI ? En stor del skryt nu men är så himla glad och stolt. hihi. Högdes även i svenska så det känns bra. 
Men idag hade vi sista lektionen inställd med så slutade 13:50, gryymt. Maja & Sofie följde med hem, jag hade glömt nycklar så vi blev utelåst. Men Hampus kom efter ett tag så det löste sig. Vi åt lite mellis och sitter nu och sminkar oss innan vi ska ut och fota lite. Så gott folk, kommer komma massa nya bilder sen (förhoppningsvis). Även antagligen en ny header. Men nu ska vi plocka undan och dra ut så uppdaterar mer senare. 
Chao. Adios. Au revoir. Vale. Bye. Hejdå. Auf Wiedersehen. 
 
 

FOOTLOOSE

Såg nyss filmen "footloose" den nya variationen (2011), som matilda tipsade om den. Och herregud vilken bra film, en riktigt feel-good film. Så extremt härlig och bra. Kenny som spelar huvudrollen är väldigt snygg så det klagar man inte på. Sen Julianne som spelar en stor roll är såå grym och vacker. Hon är även med i "Safe haven" som är en grym film det med, borde även den ses. 
Men tillbaka till footloose. Det är en film som jag rekommenderar super mycket. Såå amazing. Blir på så gott humör och den är bara grym. Sitter och lyssnar på just footloose låten på högsta volym just nu och gud va den får en på bra humör. 
10/10
 
 

INSTÄLLD

Regning och dyster dag. Dagen gick snabbt, speciellt eftersom att de två sista lektionerna var inställda. Så himla härligt. Slutade alltså 13.10 men stannade sen för att hjälpa Sofie med en uppgift och passade även på att rensa bland mina papper i skåpet. Regnade en massa när jag sen gick hem så blev dyngsur. 
Gör iallafall bacon och äggröra just nu och ska sen fixa lite med bloggen. Som ni ser så fixade Sofie en tillfällig header idag åt mig. Blev stilrent och kommer vara kvar tills jag har en bättre bild att ha där istället. 
Halv fyra sen så ska jag till Lund och bli vaxad sen bara ta det lugnt. 
Har varit så sjukt trött hela denna dagen och hel kroppen har varit såå seg. Också börjat få riktigt ont i nacken så får ta det lite lungt med den. 
 
Btw, äggröran blev hemsk och jag brände baconen...
 
 
 
- scoobidoobido. 

POÄNGJAKT

Dagen började med en klassisk försovning, stressade sönder och kom bara liiite sent till skolan. Fick tillbaka resultatet från soprovet, vilket blev ett C och hade även lite betygsnack. Efter de var de lunch där det var K-A-O-S. Alla åt samtidigt och de fanns inga tallrikar osv. Till slut slängde vi i oss lite potatismos och gick. Bytte om inför poängjakten och gick till badet. Hela högstadiet har detta tillsammans där vi gör olika aktiviteter - samlar poäng och sen de slutgiltiga poängen ger ett betyg. Jag och Sofie körde tillsammans. Gick en mil, spelade handboll och fotboll. Fick ett D skulle jag tro, så är nöjd. 
 
Det började regna enorma droppar så väntade ett tag på skolan innan jag gick hem och drack Loka crush. OMG, motivationen under hela dagen. Sååå god ju, med hallon smak. Iallafall så la jag mig sen i soffan där jag kollade one tree hill och filmen "monte carlo". Filmen var helt okej men ingen wow. Har så sjukt ont i benen och hoppas de kommer bli bättre tills imorgon. Efter jag tillbringat hela eftermiddagen/kvällen i soffan tog jag en dusch och ska nu sova. 
 
 
 
 

MIN GRÅA LÅNGIS


- tänkte lite snabbt visa min nya gråa långklänning som jag bar i helgen när vi firade farmor. Så otroligt skön! 
Finns på hm för 149:-

VÄLFÖRTJÄNT SÖMN

Blev inkallad på jobbet så tog ett pass lite efter förra inlägget. Efter jobbet, vilade jag lite och tog sen en powerwalk med Filippa & sofie som avslutades med lite rumpövningar. Sen gick Filippa hem medan jag och sofie hade följe en bit. Hon gick sen hem och jag skyndade mig till Hemköp för att hinna innan de stängde. Eftersom att jag (smart nog) lämnade min mobil i bilen innan PW och vi gick hem från skogen (där vi gått)så kunde jag varken kolla klockan eller ringa pappa(som jag skulle möta på Hemköp). Alla jag mötte pratade antingen i telefon eller hade någon trädgårdsfest, så kunde inte fråga vad klockan visade av dem. Blev så himla irriterad då vart ena hus jag gick förbi hade gömt sin köksklocka. Lixom INGEN hade en klocka i köket jag kunde tjuvkolla tiden på..Joggade sista biten (vilket jag kommer ångra imorgon) men sen var jag där en kvart innan stängning, fattar ni lyckan ? Plockade ihop min sallad och var hemma innan de ens stängt. 
Känns så himla bra att gjorde en massa idag, effektivt. Nu har jag iallafall ätit, fixat lite, duschat och bäddat rent. Bästa känslan att lägga sig nyduschad i en nybäddad säng ju, så nu ska jag ta lite välförtjänt sömn. See ya!




LUND OCH LUND

Igår spenderade jag dagen i Lund med Maja & Matilda. Gick runder i Lund, fixade lite och jag åt en sallad igen. Så gudomligt god ju! Sen tog vi oss vidare till Nova och kollade runder. Det enda jag köpte vad en present till min kurator som ska få barn och därför sluta. 
På kvällen kollade jag en massa avsnitt av "one tree hill" och mådde illa. 

Idag var det upp tidigt, eftersom jag skulle hjälpa till och sälja fika, mat och dricka på en bakluckeloppis Hampus hockeylag fixade. Kommer vara här fram till 15 ungefär sen vila lite och ikväll ut och gå igen. Haft ett litet uppehåll nu efter operationen så ska bli skönt att komma igång igen. 

- soooooockervadd, gratis är gott. 

RSS 2.0