pluggallvarlig

idag fick vi reda på vårt "slutbetyg" i sjuan i biologi, jag fick C-..hade C förra terminen. men det har gått dåååligt på de senaste proven och om de fortsätts med det måste hon tyvärr sänka med minst ett betyg..skoja va jag ska plugga i åttan, säger jag nu iallafall..efter skolan kom sofie med hem vi åt och pluggade sen gick/cyklade vi till henne och hämtade hennes ridkläder sen tog vi bussen till stallet. hade riktigtkul men är liiiite rädd. efter en stund kom sofies mamma och bror med pastasallad och vi gick upp till en kulle och åt, supermysigt. sen åkte vi hem och nu skriver jag detta, ska plugga, städa och duscha. 
 
 

oscar zia

sjukt glad att ni "läser" min blogg fast jag inte uppdaterat på en vecka nu. men så himla lite ork att blogg. iallafall så i fredags så vann elin en träff med oscar så hon ocg jag åkte upp till stockholm igår morse. elin och hennes pappa hämtade mig 06.50 sen gick tåget 07.23. vi åt frukost, lyssnade musik och kollade pretty litte liars på tåget. när vi kom fram mötte elins kusin upp oss. vi gick till bussen åkte buss, fel buss så fick gå. när vi kom till grönan så mötte en som jobbar med oscar upp oss, gav oss inträde, åkband och regnrockar. sen åkte vi lite karuseller sen var det dags för konsert. drottningen siliva var där och dom som uppträde var zara larssson, Oscar zia, anton ewald, han "bed on fire" och "dansa jalla dansa sawa" . efter dom uppträtt fick vi gå in bakom scenen och träffa oscar, vi pratade lite och åt popcorn. vi fick autograf, bild och en påse men "#fail", tröjor och pins. ska sova nu så skriver mer sen. 
 

Laties.

I torsdag gjorde jag ju biologiprovet, vilket gick helt ok. När jag kom hem kollade jag klart gossip girl, sen va kg ute och sprang, duschade och la mig.
I fredags va jag i Lund med Maja, hennes mamma och lilla syster. Vi va på matmarknaden där olika länder stig och sålde mat från deras land. Sen åkte vi till Stadsparken och åt cesarsallad och morotssallad, sen hem.

När jag kom hem åkte jag med mim familj och Lotta till Burlöv center och shoppade lite, köpte en tjocktröja, vita jeans, ballerina och hörlurar. När jag kom hem kollade jag på de sista avsnittet i säsong 4 på the vampire diaries, panik! Nästa säsong kommer ut i höst, och detta avsnittet va EPIC! Sen kom maja och vi körde charader, sminkade oss, pratade och la oss vid halv fyra. Och vaknade vid halv ett.

Vi åt frukost, fixade lite och sen åkte jag till skrylle och sprang. Kom hem och duschade jag, vi fixade lite, fixade oss och gick till Maja. Och nu kollar vi Eurovision.


Lite saker ni antagligen inte visste om mig

♕ Jag klippet alltid min panpizza i bitar och äter med gaffel sen.
♕ Jag gillar inte mjuka badlakan.
♕ Jag älskar tv-serier.
♕ Har många komplex över min kropp.
♕ Jag tippar på Danmarks bidrag i eurovision song contest.
♕ Andvänder kjol högst en gång om året.
♕ när jag var liten klippte jag av mig allt mitt hår för mon bror drog o det.
♕ Får mardrömmar av skräckfilmer i flera veckor efter jag sett dom, men vill ändå se..
♕ känner mig obekväm när jag har klänning.
♕ Älskar att planera saker
♕ Skulle inte kunna leva utan musik.
♕ använder nästan alltid jeans, yeey.
♕ Älskar att åka buss och tåg, känns så vuxet på något sätt, HAHA.
♕Gillar att va själv, lyssna musik och tänka på allt möjligt ibland.
♕ Tycker om high-school filmer.
♕ min hals ger ifrån sig sjukt konstiga ljud lite då och då..riktigt pinsamt.
♕ hatar min röst
♕ Älskar tom & jerry kex


ungareumatikers sommar läger

kom precis hem från skolan, där de int ehände något speciellt. på vägen hem så förhörde elin mig lite på biologin och man kan inte direkt säga att jag kan det så ska plugga sönder idag igen och kanske kolla lite gossip girl avsnitt. sen imrogon skola och fredag lediga, skönt. + det är mindre än en månad kvar till skolavslutningnen, shit. känns som jag slutade sexan för inte alls  längesedan och det är snart ett år sedan, :o. fick ett brav av ungareumatiker om sommarläger jag tror jag ska söka till på barnens ö i stockholm. man åker ditsjälv och umgås med andra, lyssnar på föreläsningar, aktiviteter och en dag på grönan. var på ett liknande i somras på bosön och hade det sjukt mysigt, träffade nya kompisar och lärde mig mycket. tror dock inte att jag kommer med eftersom att dom som inte varit på läger innan och de som varit reserver innan kommer med först sen lottas dom andra, men hoppas. 
 
 
// vattenkrig på bosön förra sommaren //

hår-problem

igår var sofie, lina, cornelia och elin här. vi pluggade, ät kladdkaka, grönsakor med dipp och drack flädersaft. haha mysigt. sen åp kvällen när dom gått hem städa jag lite, duschade och pluggade. jag tetsade också en ny sak (för mig) med håret. snurrade håret alltså så de blir som en otovad dreadlock eller något asså bara tar en slinga och snurrar, haha suger på att förklara. sen tar man en platttång och plattar på det snurrade så blir det som skruvar sen. testade bara två-tre slingor men sjukt snyggt. 
 
igår fönade jag mitt hår för att det säkert skulle vara tort idag, men sen på väg till skolan ösregnad det så när jag kom fram var det genom blöt och tovigt, yeey. efter skolan har jag kollat lite olika klipp här och där, kollat kläder, kollat två gossip girl avsnitt, lyssnat musik, pluggat och ätit. ska plugga hela kvällen nu, och ska inte skjuta fram det mer. helt arg på mig själv för att jag ALLTID skjuter fram läxan till sista dagen. blev precis klar med so inlämningen och ska lämna in den snart, åhh helt nervös typ. haha. 
 
 
// lite webcam bilder, älskar mitt nya skal jag fick av lina! //

pluggis

nu håller jag på med ett so arbete som ska lämnas in på tisdag som jag inteens är havvägs klar med, eftersom jag varit sjuk. sen har vi musikäxa till imorgon som jag inte kan och biologi prov på trettio sidor till på torsdag och matteläxa till onsdag. och ändå fastnar jag vid instagram och facebook hela tiden..men nu blir de plugga sönder hela kvällen, morgon dagen, dagen där på och dagen efter det sen är vi lediga på fredag, skönt! 
 
// en till instabild, men favorit repliken //

Girlz

skrev ett inlägg i torsdags via mobilen som jag antagligen glömt publicera eller så hade de bara inte publicerats det, så la upp de nyss. 
jag loggade pecis in på datorn och hade fått fem kommentarer, och blev jätteglad. ville bara tacka er för att ni kommenterar även om är jag är väldigt oakiv, så tack! 
 
anledningen till at jag varit oaktiv är at jag varit i full gång. i fredags var jag på burlöv och fikade med mammas kusin,lotta, och handlade en klänning, tröja och byxor, kommer bild sen. på kvällen grillade vi och jag kollade "en väntad vänskap" med lotta och gick sen och la mig. i går var elin här nästan hela dagen och vi bakade ne massa. vi skulle egentligen bara gjort chocolate ship muffins men de blev till slut mååånga chokladsnittar, två kladdkakor och 12 chocolate chip muffins. super gott! sen på kvällen kom maja, lina, cornelia och sofie hit och vi hade en liten girlsnight, firade min födelsegad. vi åt taco och muffinsen. jag blev äggad, spelade snurra flaska på studsmattan, kollade film, snackade, skulle spela anden i glaset men flippade ut totalt så blev inget av de. sen dela alla på två sängar, och jag la mig i två sackosäckar. somnad vid fyra och vaknade vid åtta. åt frukost på trädäcket och sminkade oss lite oseriöst..
 
 
 // mys på studsmattan med myggen //

Inlägg från i torsdags..

Vi var på bakken vid 12,30 och åt direkt, inte super smart men ändå..vi åkte en massa karuseller och hade kul. Vi åkte "balder" sjukt många gånger. Jag och Maja åkte extrem, jag trodde den va som virvelvinden men inte riktigt..haha man gungade upp och ner och åt sidan och hänge upp och ner och flög fram och tillbaka kunde inte kontrollera något , går inte att beskriva, men sjukt rolig. Sen vid tre träffades vi och fikade lite, jag åt churros. Har längtat så himla länge på att får äta de nu..haha. Sen åkte vi stockarna och blev genom blötta. Gick lite i lustiga huset och åkte hem. På hem vägen löpte vi mat på donken och va hemma vid 19.

När jag kom hem kollade jag klart på se avsnitt jag hade kvar på the vampire diaries, åhh orkar inte vänta! Kan bara se ett avsnitt i veckan nu..fy. Har precis kollat klart och ska nog sova. Sjukt trött och mår lite konstigt, antagligen för att jag är trött. Gonatt!


Bloggpaus

Ledsen att jag haft en liten bloggpaus men har inte orkat att blogga, tillbaka nu. En liten sammanfattning av de jag gjort när jag varit bort, i måndags va jag hos Sofie, tisdags var jag, Sofie och Maja i Lund och åt på vespa. Igår va jag med Maja. Kort liten sammanfattning, va i skolan också såklart.
Idag ska mim familj och Majas familj till bakken hela dagen, ska bli sååå kul. Så bloggar mer när jag kommer hem, måste gå nu. Xoxo.


Spotify premium

Snabbt bebis inlägg. I morse vaknade jag och Maja och va sugna på pannkakas så vi gjorde amerikanska pannkakor, svin gott. Sen åkte mina päron med min bror till hans match och jag duschade. Sen fixade jag och Maja sängarna och sen gick vi till busstationen och Maja cyklade vidare hem till sig. Jag tog bussen till Lund central där Lotta, "min kusin" hämtade mig och sen åkte vi till Nova. Testade klänningen i vit, 38 och mintfärgad, 36. Bestämde mig för att köpa vit i 36 för den satt bäst, men så fanns den i alla storlekar utom 36..så ska antagligen köpa den på nätet. Köpte bara ett läppsyl idag från kiks, eos. Sen drack vi smooties och åkte hem. Har hällt på med min mobil, laddat mer appar och letat låtar på spotify. Äntligen har jag spotify premium, glaaad.
Älskar denna bilden, haha.


Ajfån ägare

Idag köpte vi även em iPhone till mig och en till min bror. Äntligen, haha gu v kg längtat ! Iallafall ska jag köpa såhääääär många skal typ, när jag har pengar. Hihi, köpte en vit förresten.


Inköp 👌

Igår va jag på Nova med Maja och shoppade lite. Vi var inne på gina och kollade lite, så fick Maja syn på att man fick papperspåsar om man handlade och skulle tvunget ha en..så jag älskar att shoppa och hittade tre par trosor som jag köpte och sen när man kom till kassan så fick vi en jävla plastpåse, och Maja bara men..:( HAVAHAVA. Iallafall så köpte vi lite skol saker. Maja. Köpte tre par ballerina, present och en klänning. Asså den klänningen, sååå snygg! Skulle köpa den också men sen va den lite stor och så var alla helg plötsligt slut och sen visste jag inte om jag skulle ha vit eller mintgrön så ska köpa de. I morgon istället, kanske kommer bild.

Inatt sov kg hos Maja och sen va jag på emporia med mim familj där kg köpte en bikini topp och fixade mina naglar. Maja kom hit, vi grillade och ska nu sova. Gonatt!


school

hade inte tid igår att blogga igår men har lunch rast nu så hinner nu. fick tillbaks mitt fysikprov idag och fick E. Sååå nöjd, haha trodde jag skulle faila totalt men blev godkänd, wihooo. Här kommer lite bilder på mina buddis!!♥
 
 

första maj

snabbt litet inlägg kommer här. orkade inte blogga igår, hoppas ni förstår. är fortfarande sjuk men känner mig mycket bättre och har ingen feber så ska KANSKE till skolan imorgon. 
idag har jag kollar the vampire diaries, pluggat och ätit. har tryckt i min sockerkakor, tårta, majskolv, läsk och massa sånt, även fast jag inte smakar något. yeey, äter av tristess. iallafall så måste jag plugga mer för fattar ingenting och sen om jag hinner se ett till avsnitt av the vampire diaries med sofie, på skype. sitter och sjunger till "pretty brown eyes" och min röst bara försvinner hela tiden, hahaah aj. iallafall så för någon vecka sedan så trillade jag i elina trappa och slog mitt knä och har fortfarande ont, weird. hela denna veckan har jag väntat på att mina föräldrar ska köpa strepsils till mig eftersom att det var artonårsgräns och de har dom glömt hela tiden. men idag när vi åt middag så kommer det fram att min kära bror har haft ett helt paket på sitt rum utan att säga någon, amen tack! haha iallafall så var det slutet på detta random inlägg, och tänker sluta det med en bild från min instagram. heheehehe
 

RSS 2.0