ON WEDNESDAYS WE WEAR PINK

 
 
on wednesday we wear pink
 
 
- Idag är det tio år sedan mean girls kom ut och det är ONSDAG! vilket betyder att man bara måste ha på sig något rosa ju, haha. Jag körde iallafall på en rosa tröja och så gjorde även Maja & Matilda. Sofie tog rosa strumpor, hehehe. Rosa som rosa!

FÖDELSEDAGS FIRANDE

I lördags firade jag som sagt min födelsedag med släkten. Fick en massa fina presenter och pengar.
Exempel från sakerna jag fick var en hårddisk, presentkort, kläder & smycken. En del av min släkt och mina närmsta vänner kom, och vi blev runt 30 - 40 personer. Roligt att mina vänner fick träffa lite av släkten och tvärtom. Hade hur mysigt som helst och som ni kanske såg sprutade dem ner mig med isklalt vatten från vattenslangen. En rolig grej men såååå kallt.. Vi åt, sjöng, öppnade presenter osv. På kvällen/natten sen så körde vi dunkgömme. Denna dage var verkligen så himla mysig och en av de bästa hitintills. En liten tabbe var att jag måde riktigt illa eftersom att det var lördag - dagen efter sprutan. Detta resulterade att jag somnade DIREKT efter de sista gått hem. & sov super länge dagen efter..
 
- olika outfits på både mig, Maja & Filippa men så blev det. Lit emer cozy kläder till kvällen!

HÖST OPERATION

Dagen började med en sovmorgon, underbart! Sen halv tio hade jag tid hos röntgen och efter de tid med läkare. Benen van äntligen läkta och allt såg bra ut. Dock så har jag väldigt ont och är öm där dem gått in och satt fast stavarna med skruvarna, så de ska bort. I höst kommer jag få en operations tid...det skulle vara en väldigt jobbig operation för läkarna och mina ben skulle bli väldigt svullna efteråt. De kommer gå in genom de gamla ärren så får iallafall inte fler av dem, ett plus!  Kommer bli inlagd och få med kryckor igen...yeey. Kanske inte blir någon resa till hösten då,  eller milen..
Iallafall så var vi tvungna att vänta tills minst ett år efter olyckan för att göra operationen. Exakt nio månader sedan olyckan idag..


- hemsk bild men dagens kläder! 
// halsband - hm // klänning - hm // klocka - rolex // & lockigt hår :)

MONDAY AGAIN

Omprovet i musik gick helt ok idag, men får se vad han tycker..tycker jag skulle fått minst ett C första gången jag gjorde de men de slutade med ett F så har ingen aning hur det blir. 
Dagen gick på som vanligt och inget speciellt hände. Hade poängboll på idrotten! Var med och sprang, fick sammanlagt 4 poäng kanske...haha men jag sprang och sköt! Mitt lag vann iallafall så det löste sig. Sista lektionen var inställd, men gick ändå hem senare än vanligt då jag jobbade på musiken med Sofie. 
Hemma sen så åt jag och pluggade, prov i båda hat-ämnena imorgon..kemi & fysik. Bara ber att jag får ett E på båda..nu är jag iallafall påväg till emporia med familjen för att hitta skor och antagligen långklänning. 
Trodde först de va fredag idag, önsketänkande i guess...
Puss 

- dagens klädval •

// Blus - lager 157 // jeans - vero moda // skor - converse // linne - Cubus // klocka - rolex //

HELT OK

Ett snabbt litet inlägg om dagen nudå. 
Vaknade runt tolv idag då jag mådde välidt dåligt igår och även idag. (inlägget om min födelsedag kommer imorgon)
Åt lite frulle och kollade ett hawaii five-0 avsnitt, mysigt! Sen solade jag lite och runt halv två kom Eva + Max. En stund senare kom Petra och Maja. Vi åt lite rester från igår, och fick sällskap av Sofie & Lotta med. Efter det så gick Maja till jobbet, jag & Sofie började plugga. Fick en hel del gjort och belönade oss själva sen en fruktsallad ute i solen. Pratade en stund och flyttade sedan in igen för att prata lite och sen begav hon sig. Jag la mig i sängen, återigen illamående - helevetes spruta fördärvar allt. Verkligen allt känns det som. Kollade lite "one tree hill" och sen grillade vi. Kläd panikade också, herregud va svårt det är att hitta de perfekta kläderna...fick till slut till något som blev ok. Ibland känner man sig så sjukligt nöjd med en outfit..inte denna gången dock. Men jag har kläder så det är väl bra. 
Nu ska jag sussa och sen till skolan imorgon, helvetes vecka..here i come. 
  



SURPRISE...


MY FIFTEENTH BIRTHDAY

yaaaas. 
Idag är det femton år sedan jag ploppade ut. Har haft en mysig, lugn dag med frukost på sängen och lite paketöppning. Fått en massa grattishälsningar och fina texter på insta, sms & facebook som gör mig så glad!
Duschade, tog fram ett par av mina jeansshort, linne, kofta,solisar och gick til affären. Handlade lite inför ikväll när slökt och vänner kommer och firar mig. Vädret är super skönt, det mesta är fixat och jag tror detta kommer bli en bra dag. Måste kila och fixa lite till, fixa mig och måla naglarna. Puss!
 
Tog min spruta igår så har mått illa idag, men det har blivit liiite bättre. Så typsikt att i princip hela helgen drabbas av att jag tar min spruta på fredagen. Tar jag den en annan dag så mår jag illa i skolan,vilket hellerr inte är bra. Usch. Skulle ge nobel priset till den som kommer på en medicin som har samma effekt mot reumatism som cellgiftet, men utan det onda - ömheten i benet - illamåendet och alla andra biverkningar. 
 
 

25 APRIL

Bra dag, bra fredag. En aning seg på de sista lektionerna men ändå så bra. Sista dagen innan helg och min födelsedag. Wooopwoop! Min parallelkalss fick sluta 12 och min andra halva klass fick sluta 13:30 eftersom läraren till deras lektioner blivit sjuk...surt.
Iallafall så är jag hemma nu och ska ut och lägga mig i solen medans jag lyssnar på fysik/kemi prov-sidorna upplästa. (ifall det går att få tag på) Så kan jag ligga där och plugga och njuta av det fina, soliga vädret. Har precis plockat undan och ska bara fixa lite tillsen är rummet huffsat  undanstädat. (körde precis en bil hur snabbt som helst utanför mitt fönster) heheh, suuupersnabb!  
En sista sak innan detta inlägg avslutas, herregud va det är klydd med flygplanen..Ett kapats och ett nödlandat pga bombhot - bara idag. 
 
 
- tvättade av mitt smink och bytade om till mjukis shorts och linne, så skönt!

DÅ VAR DET IGÅNG IGEN

Yepp, första dagen i skolan sedan fredagen innan lovet idag..
En helt okej dag ändå. Fick reda på hur det gått på min provmiddag och skrivuppgiften därtill, väldigt bra faktiskt. Stannade på läxhjälpen och gjorde nästan hela matteläxan vilket är så skönt! Hade lite läxor tills idag som gick bra, MEN nästa vecka är kaos. Okej, på måndagen har jag musikprov. Tisdagen fysikprov, kemiprov & musikredovisning.. Åh, herregud! Klagar en hel del, men måste plugga in allt över helgen - där jag tillochmed fyller år. Aja, får plugga satan och hoppas på det bästa. Inte mer one tree hill på ett tag nu då..
Men sen torsdag + fredag nästa vecka är vi ju lediga, vilket kommervara så skönt!
Nu ska jag kolla topmodel, kolla sista one tree hill på ett tag, matteläxa och försöka att inet stressa upp mig. 
 
- blir många photo booth bilder, sorry!

CIRCLE SKIRT.

 
circle skirt

KUL NÄR MAN KAN DET

Idag har jag mått lite sådär. Haft ont i kroppen, betydligt mindre än igår dock vilket är skönt. Men också mått lite illa eftersom jag inte ätit innan och idag börjat äta lite..men det blir bättre. Under skoltimmarna har jag pluggat fysik och kollat "one tree hill". ONE TREE HILL är ju helt fantastisk. En serie med alla mörliga genrer, love it! Nu får bara Matilda titta ifatt mig så vi kan diskuter allt som hänt, herregud spricker!
Nyss pluggat matte, fy fan va det har blivit svårt. Älskar matte och tycker det kan vara kul när man kan det. Men just nu fattade jag typ inget och ville bara bränna upp min lilla mattebok..Men mamma hjälpte mig och lärde mig ett sätt som jag förstod. Dock ett annat sätt än min mattelärare lärt mig så får se vad han tycker om det imorgon..
Anyways så måste jag göraen serie tills imorgon, eftersom det också var en läxa antagligen. Yeey. 
Sen även duscha, bädda rent, äta och förbreda inför imorgon. 
 

SJUKLING

Ett litet collage var det enda som kom upp igår. Jag har blivit sjuk och har ingen ork att blogga. Har antagligen fått i mig något jag inte tål eller något, för att det bara var igår jag spydde, mådde illa osv. Fick inte i mig mer än en mosad banan och tillbringade hela dagen i sängen. Vaknade jag imorse och mådde mycket bättre i magen, men kan inte röra mig utan att det gör riktigt ont. Mesta dels i min nacke och högra ben.. Kan vara reumatism, eftersom att jag kände av den lite innan också. Men men, lite typist att jag skulle bli sjuk nu när det är mindre än en veckan tills min födelsedag...
 
- eftersom att jag är så ofräsch man kan vara just nu, får ni en gammal bild..

GET THE LOOK : HOUNDSTOOTH

houndstooth
- Så svårt att fixa toppen men tror det går bra på detta sättet. Ett tips på hur man kan styla sin houndstooth mönstrade kjol, hoppas ni gillar!

PÅSKLILJA

Hur mysig dag som helst på jobbet! De flesta var hemma och firade påsk men de som var kvar, var en del med på dagens aktivitet. Skulle varit sittgympa, men ändrades till frågesport ute i det fina vädret. Efter en stunds spel, gick vissa in och vissa tog en promenad. Sen slutade med att vi satt och hade frågesprot igen i solen. Jisses va skönt. 
Har nyss städat och plockat undan lite här och där. Hade tänkt att jag skulle gå ut på trädäcket för att kolla lite "one tree hill". 
Fick dock ont i mitt ena knä, nacke & fot idag, reumatism som spökar ? Antagligen..Jobbigt nu när det är så fint väder och man vill vara ute och gå massa. 
 
- Påskliljan från jobbet i torsdags!

SUN(NY)DAY

Alarmet var satt p å08:30, vakande snoozade och somnade om. Vakande 09:47 igen och skulle träffa Maja & Karolina vid kyrkan 09:55...Snabbt på med de närmsta kläderrna, ytterkläder och pappas fick kör mig. Hann. I kyrkan var det gudtjänst igen, vilket är skönt för att man inte bara sitter hemma idag igen. Vid halv tolv var den slut och vi alla gick hem serapart. Så skönt att gå hem i det underbara vädret. Ett bi burrade in sig i mitt här så jag bjöd husen jag gick förbi på sköndans. Hemma sen så åt jag lite smörgås tårta och bara tog det lugnt, sen kom Maja. Vi spelade lite buzz, planerade inför jobbet, planerade lite inför Skottland och åt lite mer. Nu ska vi snart möta upp Filippa & Matilda för att gå till jobbet. 
Glad Påsk alla underabara ni!
 
- Bild från nyårsafton, bästa!

VÄDRET, UNDERBART!

Imorse var jag uppe relativt tidigt med tanke på hur dags jag gått upp de andra dagarna av lovet. Vi tio var detta iallafall, tvättade håret och åt. Strossade sen runder i tider där ingen stress fanns, sen ringde Maja och sa att jag skulle komma ut...Paniken. Roffade åt mig alla möjliga saker som sedan trycktes ner i väskan, skinjacka, halsduk (what),stövletter och sprang ut. 
Vi tog oss upp till Osby där vi spenderad dagen på en camping, som Max & Majas mormor och morfar har husvagn. Solen stekte och campingen är just bredvid en camping. Mysigt. Dagens klädval var svarta jeans och en jeans skjorta, inte smart. Fick låna ett linne av Eva (majas mormor), tuuur! 
Under dagen badade vi fötterna, spelade kort,åt gott och bara mös! Vädret var ju riktigt sommarväder, så skönt!
 
Efter en sväng in på donken och deras hus (x antal gånger) så kom vi hem till mig. Pluggade faktiskt då lite fysik till provet i veckan..passade även på att måla mina naglar som jag så länge tänkt göra men aldrigt blivit av. Lotta körde sen mig & Maja till kyrkan runt 22:30. En timmes "förbredelser" och sen började gudtjänsten. En väldigt mysig sådan, en liten påskmässa. Sång, förnyelse av doplöften och "efterfest". Annorlunda än andra vanliga men riktigt mysig. Dock var jag så trött efter att spenderat hela dagen i solen..Mässan var slut 00:45 och sen lite snacks som ostbricka,frukt, cider, choklad osv i kryptan. Maja, Filippa & Matilda följde med mig hem, hätade Majas cykel och tramapde iväg. 
Nu blir det ett (eller flera) avsnitt "one tree hill" och sen sova..upp tidigt imorgon igen.
 
- OSBYYY!

WISHLIST, FEMTON!

 
Wishlist
- Idag är det en vecka tills jag fyller femton, wihoo! Satte ihop ett litet collage med saker jag gärna skulle vilja ha, och inte sagt nej till! 
Tryck på collaget för att komma till enskilda produktupgifter med affär, pris osv. 

EYELINER DELUXE

- En sån kväll då man leker med smink och blir riktigt nöjd med resltatet.

PÅSKBUFFÈISCH

Efter jobbet igår så blevjag hämtad och gjorde inget speciellt hemma. Vid halv åtta mött ejag upp Maja, Matilda & Filippa på hemköp. Köpte lite snacks till kvällen och gick hem till mig. Hmma hos mig sen så såg vi filmen "Vi"...en väldigt konstig, speciell, udda & allmänt "what"-aktig. Skulle inte rekommendera den då jag inet gillade den, men den har dock fått massa bra kritik. Jag blev iallafall väldigt förbannad och arg när jag såg den...
Efter den spelade vi Buzz, sen vid 01 blev dem hämtade eftersom det ösregnade, öste verkligen ner...
 
Idag sov jag läänge, gjorde inget speciellt direkt. Kollade veckans top model och träffade sen min konfirmations grupp en stund och sen hem igen. Max & Maja följde med och en stund senare kom Petra med Alicia. Micke och Maria var här så det blve fika och snack. Pappa, Hampus & Linus var ute med båten en sväng och kom senare hem. (tur är väl detta, eftersom dem fick en massa moterstop och höll på att välta...) Micke och Maria åkte hem efter bara en liten stund, men sen åt vi alla lite påskbufféisch mat. Lite lax, sill, ägg, kyckling, falukorv osv. Ja en konstig stor blandning..Nu har Maja, Max, Alicia & Petra åkt hem och jag ska kolla den nyaste "the originals" sen kolla vidare på "one tree hill". Gud va den sistnämnda serien är bra, någon av er som kollar ? LOOOOVE IT!
 
- MASSSA GODIS OCH ONYTTIGHETER MEN DET ÄR VÄL SÅ DE SKA VA PÅ PÅSKEN ? ;)

PLANS

Idag har jag inte så mycket planerat, jag ska duscha och jobba. Jobbet börjar en halvtimme tidigare idag, alltså 14:30, men inte säker på när det slutar. Så ska snart duscha och fräscha till mig lite. Skulle egentligen ha testat båten och fiskat, men det var för blåsigt så det för vi ha till godo. Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer, kanske kolla film med vänner. Får helt enkelt se vad som händer. 
 
Har inte tänk på det innan men imorgon är det fredag och snart är även detta lov slut. Har varit så skönt med ett litet uppehåll från skolan, men kommer vara så trögt att komma tillbaka sen. Prov och en massa tråkigheter.
Men sen är det ju även min födelsedag, vilket jag är såååå taggad för! 
Nu måste jag duscha för att hinna med, hehe.
 
 

TYSKLAND

Hejsan! 
Igår så åkte vi runt 12 och jag hade inget internet under min vistelse i Tyskland. Fixade dock ett tidsinställt och ett påväg dit. I Tysklamd var vi inne i en massa olika affärer och tillslut på boardeshopen. I slutet av dagen hade jag såå ont i benen så jag knappt kom ini bilen och var super trött. MEN det var mysigt att umgås lite med familjen och ta en liten roadtrip tillsammans. Var hemma ganska sent och orkade verkligen inte blogga. Kolla något "one tree hill" avsnitt och somnade sen. 
 
- Massa bilder på himmlen men men haha. 

GET THE LOOK : BOYFRIEND JEANS

get the look
- Tyckte denna outfiten var hur snygg och häftig som helst, så här är tips på hur ni kan få en liknande outfit!
Hoppas ni gillar det!

OOTD - OVERSIZED


- skinnjackan, lager 157 // halsband, ur & Penn // oversized grå långärmad, Gina tricot // svarta jeans, lager 157 // svarta stövletter, din sko //

VI HADE I ALLA FALL TUR MED VÄDRET

Låg och drog mig flera timmar imorse eftersom att jag mådde så illa. Blev lite bättre efter jag ätit ett äpple, så skönt! Duschade och fixade mig lite för att sen gå på sjukgymnastik. Låter fel att jag duschade innan sjukgymnastiken men så var det iallafall. Fick lite nya övningar och det var så skönt att träna lite där igen efter min månads-långa förkylning. Sen möte jag upp Matilda, Filippa, Maja & Alicia och vi gick mot bussstationen. I Lund sen så gick vi runder och kollade lite i butikern, åt och bara hade de hur mysigt som helst. Vädret var underbart och skinjackan var på. Köpte inget men hittade lite jag ska kolla på sen efter min födelsedag. heehhe. Efter Lund sen så gick vi hem till Maja och lämnade av Alicia, gick sen vidare till Filippa. Väl hos Filippa satt vi och snackade, kollade youtube videos och hade de gosigt. Nu är jag hemma och ska se lite "one tree hill" sen sova, imorgon blir det Tyskland. 
 

BACKPACK TIPS

 
Backpack tips
Jag personligen är riktigt kräsen när det gäller ryggsäckar. Behöver verkligen en då mina axlar, nacke och rygg inte klarar av att bära alla skolbäckerna med en axelväska. Var inne på en fjällräven, men sen har alla en sån så är på jakt efter en annan. Men har super svårt att hitta...Har ännu inte hittat någon men gjorde detta collaget med lite tips om det är fler som letar. Visa är i budgetklass medan vissa är mer i lyxklass. Hoppas ni gillar! :)


- ÄNTLIGEN fick jag hjälp med hur jag delade mina collage jag gjort,TACK SÅ SJUKT MYCKET TILL EMMA som hjälpte mig !!

LOMMA

Idag har jag varit i Lomma och hälsat på mammas kusin, Lina. Kollat in hennes "nya" lägenhet, som hon flyttade in i mitten av december..men iallafall så var den sååå snygg! Precis nere vid havet och helt nybyggt, älskar! Hade lätt kunnat flytta in där med en gång!
Efter vi fått en rund tur, pratat och umgåtts lite så körde jag & mamma vidare. Körde och hämtade Hampuc och hans kompis i Blentarp. Nu är vi hemma och jag har nyss plockat undan och dammsugit mitt rum. Har inga större planer för dagen men ikväll ska jag till Filippa och kolla skräckis. Så det ska bli kul. 
 
- Gammal bild, från när det var ordning i min garderob...
 

JAMES BLUNT - MUSIKTIPS

- Gryyyma låtar, många fler i James Blunt´s album "Moon landing" lyssna pååå!
Maja & Filippa tipsade, och är käääär!!

14:11

"The secret life of Walter mitty" var väldigt bra och sevärd! 
Igår kom mammas morbror, hans fru och Lotta till oss och åt grillat, mysigt! Dock så åkte jag till Maja innan efterrätten. Hos Maja åt vi fruktsallad, sorbet, pratade och var ute en sväng. Mådde väldigt illa men hade kul. När jag kom hem kollade jag några avsnitt av "one tree hill" och la mig sen. Hade sjukligt ont i mitt högra ben, kunde inte böja de utan att de gjorde ont..

Imorse så vaknade jag vid tio och kollade lite mer "one tree hill" dock så mådde jag fruktansvärt illa då också...tog lite att äta och bara tog de lugnt framför lite fler avsnitt. Illamåendet gick för de mesta bort och vi åkte till Burlöv. Kollade resor till hösten på ticket, hehe. Skulle varit så skönt att bara åka iväg..nu är vi påväg hem från andra stoppet som var biltema. Senare blir de jobb, skriva klart so uppsatsen och antagligen lite mer "one tree hill" tittande..haha.

- Atm 

LÖRDAG

Idag har varit en dagjag spenderat i sängen, suttit med datorn/paddan i knäet hela dagen. Har mått väldigt illa av sprutan i morse och därför bara tagit det lugnt. Dock är det konstigt för det spänner och gör ont i det andra benet, som jag inte tog sprutan i nu..Aja dem turas väl om antagligen. Har kollat lite klipp, läst bloggar, snapshatat med kompisar och fixat inlägg. Mamma och pappa kom hem frö en stund sedan och gjorde pannkakar, var så sugen på det! Så nu är jag mätt och redo för "the secret life of walter mitty". Ikväll blir det mys med puddingarna hos Maja, gosigt!
 
- Hawaii five-0 och varmoby i kusin lottas mugg, hheheh. 
 
 

SNAPSHOTS FRÅN I TORSDAGS

- Hade hur mysigt och kul som helst, älskar mina puddingar & er läsare :)

POLYVORE

Har ett stort promblem med polyvore. Har ingen aning om hur man delar från sidan direkt till blogg, så att det går att klicka på det. Nu när jag delar måste jag ladda ner appen, printa collaget, klippa det och sen lägga ut det. Men detta ger en hemsk kvalité och har testat alla möjliga saker men får inte rätt på det...någon som kan hjälpa mig ?
 
 

SO, JAG GILLAR INTE DIG

Nu har jag pluggat so i flera timmar & är så himla trött på det. Har så himla mycket kvar så får sitta hela dagen imorgon med, usch! Gillas ej. Tog nyss en break och kokte lite ägg och så kokte Hampus varmchoklad så jag fårlen liten break från skrivandet. En sak hände precis och det var hur läskigt som helst! Kollade ett asnitt av hawaii five-0 innan idag där det var en kvinna som dödades med en stilettklack och sen nu kom det upp på aftonbladet att en professor i Sverige blivit mördad på det sättet med. Sånt är fööör läskigt tycker jag!
Idag skulle jag även börjat med cellgiftsprutan igen efter en tablettstid men emlade mig för sent så tar den i morgon bitti istället. 
 
 



FEEL - GOOD MUSIK


OMELETT..

Skolan gick otroligt segt idag, specilelt efter näst sista lekitonen. Usch, men nu har jag iallafall LOV! Känns som om det var förr aveckan det var sportlov...Super många som ska iväg utomlands och jag blir så himla sugen på att bara dra. Bara packa väskan ta första bästa flyg (till ett varm ställe) och bara åka. Men nejnej, har jobb och nån gudtjänst jag måste gå på så det får vara någon annan gång. Anyways så idag ska jag kolla lite serie-avsnitt jag missat, sen kolla in "the secret life of Walter Mitty" - ska vara super bra. Idag ska jag även skriva en so inlämning, herregud va det går dåligt. Skulle presic göra en omelett helt fin och fota, dock blev det värsta äggröran så inget foto på den inte. haha, ska försöka titta in ikväll igen, ha de gott!
 
- Ännu en gång på skoldatan..
 

SPADAG PÅ POLHEM

Nu är jag het slut och påväg hem frän Lund! Efter skolan gick jag, Maja, Filippa & Matilda till Alicias dagis och hämtade henne. Vi gick hem till mig och åt lite choklad, fixade lite och gick sen till bussen. Väl på bussen träffade vi Alva som skulle iväg på thaiboxning. Lät svin kul, vill testa! Inne i Lund så gick vi till Birger king för att äta mat, vrålhungrig. Sen gick vi till macrons butiken och lagehaus. På lagerhaus köpte vi två böcker - en vi ska skriva bra saker i och en vi ska skriva dåliga saker i. Ska inte läsa vad andra skriver dörrens sommaren är slut, då vi sen ska ta bort böckerna.Ska bli väldigt kul och intressant! 
På polhem skolan som var nästa destination var de spa-kväll. Sminkade dockor, tvättade våra hår och lockade! 
Gonatt!
 
 
 
- nylockad, svin trött och osminkad...jaa.

DERAS BARA DERAS

En sak jag tänkt på är att jag saknar uppmärksamheten jag fick av mormor och morfar. Dom frågade allt möjligt, från hur skolan varit och vad som hänt där till vad mian drömmar var. Tog det förgivet innan men gud va jag saknar det nu. Deras kloka svar till mina frågor och problem. Deras stöd, inom allt. Dem stod alltid på min sida och gav alla möjliga tipd och råd. Gav mig deras underbara uppmärksamhet fullt ut. Det var något speciellt med just deras och det är den jag vill ha, ingen annans. Vill ha dem tillbaka och vill att dem ska stanna här.
Vill leva förevigt med dem, just dem! 
 
 

KRISTINEHAMN

 
GLASS, lite roadtrip mat!
 
 
Hotelet, super mysigt och fint! Dock fanns Harry's på nedreplan så där var fullt ös varjekväll...
 
 
Grabbsen och ishallen..här jag höll hus hela dagarna.
 
 
Suuuuper god burgare på Harry's, herregud dog hamburgaredöden. hehe. 
 
 
Hotelfrukost måste vara något av det bästa som finns, mums mums mums alltså!
 
 
Stannade vid Vänern påväg hem, så fiiint!
 

Så detta är dem bildern jag tog uppe i Kristinehamn förra helgen. Hade super mysigt och det var en gullig liten stad. Bilderna är kanske inte av bästa kvalité men tagna av mig och med min iphone 4s så...

KURATORN

Så idag gick jag från skolan runt två för att första mötta upp mamma och ta blodprov. Min läkare behövde se dem innan hon vill skriva ut cellgiftsprutor iställer för tabletter. Har nämligen haft riktigt ont i magen på sistone och tänkte att det kunde bero på tabletterna, så bytar ett tag för att se om det blir bättre. 
Efter jag tagit blodprov så åkte jag till lund med pappa för att träffa kuratorn. Prayade lite och åkte sen hem. Nu har jag plockat undan, fixat kläder, rensat lite smink och ska snart fixa KRISTINEHAMN INLÄGGET. haha, fixade bilderna till datan idag så ska fixa det så snabbt som möjligt. Sen ska jag se gårdags top model, dagens och kanske lite one tree hill. 
 
- freeesch bild, nyligen knäppt!

FLOWER POWER

Imorse var det riktigt tungt att gå upp. Låg och drog mig hur länge som helst och ville bara sova vidare men nejdå - skolan väntade!
Hade vikare på tre lektioner, vilket var skönt då det är ganska lugnt och skönt. Annars gick dagen som vanligt och iget speciellt inträffade. Efter skolan stannade jag på läxhjälpen med några vänner och gick sen hem. Maja följde med hem, och nrä vi kom hem fixade vi en kaka och åt. Sen har vi varit på enblomsterkurs - eller vi har gjort blomsterarragemang. Väldigt mysigt och kul, allas resultat var super fina. Nu är jag hemme och ska snart ta en dusch och sen sussa. 
Sofie skulle gästbloggat idag, men så långt gick det inte!
En liten teaser på det var -
Cha cha bloggen johannes här, filip och maja. 
vi ska snart catcha upp med vigge och luncha på stan (skolmatsalen)
älskar detta luxury livet och ni borde va väääääldigt avis.
 
xoxo pastagirls.

Anyways så säger jag gonatt nu!
 

BESVIKEN SOM SATAN

Åtta imorse var jag i Lund på hudhusen fär att kolla några knutor? utslag? vet inte vad jag ska kalla det. På min högra hand har jag fått några konstiga pluppar som gör riktigt ont, frågade vad det var och dem  hade ingen aning..hade aldirg sett det förrut. En fotograf kom och fotade de för att försöka lista ut vad det är, så det ska höra av sig.Fick en kortisonsalva utskriven som jag skulle ta på sålänge.
Sen hade jag en knuta precis ovanför rumpan som nu inte är en knuta och något bara ett sår typ, hon var inte helt hundra på vad dte var.. Men antagligen en kirurg-grej så jag skulle få en remiss till operationstid att ta bort det så det kan läka. Bara en pytteoperation med lokalbedövning isåfall. Riktigt besviket för jag trodde att idag skulle vara dagen då jag fick svar, men nej då..den dagen kommer antagligen om flera veckor. Lyckat!
 
Var i skolan redan till andra lektionen, men gick dock precis hem då jag hade riktigt ont i magen och kände mig yr. Kunde inte alls koncentrera mig så kändes bara onödigt om jag stannade,så gick hem och ska vila. Sen ska jag på massage och vaxning ikväll..
Puss!
 
 


-ni får iallaall en liten outfit bild idag!
// kofta - vila // linne - ullared // stövlar - hunter // jeans- lager 157 //
 

BREAKIE

Har tagit en liten paus för att umgås med familj och vänner lite men är back nu! 
I fredags var jag på burlöv där jag letade skor, hittade dock inga. Efter det påkvällen träffades jag, Filippa, Maja & Matilda hos Maja och pratade en del och sminkade oss. Sen i går så sov jag till 11 typ sen när jag vaknade var farmor och farfar här och hälsade på, trevligt! Senare på dagen var jag bara hemma och tittade one tree hill sen åkte jag till Maja där vi bakade och hade det mysigt. Slutade med ett frostingkrig mellan mig och Maja - jag vann inte..Idag vaknade vi och gjorde inte så mycket utan bara tog det lugnt, så skönt! Vid två blev jag hämatad, åkte hem, duschade och mötte sen upp Sofie. Vi gjorde en massa läxor, kollade lite fotoalbum och bara pratade. Nu har jag precis ätit grillat och ska snart fixa Kristinehamn inlägget, woop wooop! Försöker igen imorgon, bilderna vill inte överföras till datan...urgyuwefgmf blir jäkligt förbannad. 
Puss!

- Lägg märke till att Sofie balanserar en flaska på huvudet!
 

COLOURS

Igår så kapade maja mina planer så det blev endast fyra avsnitt av one tree hill. När Maja var här så gjorde vi inte så mycket..vi åt, kollade tv, hjälpte henne med läxa och bara hade det mysigt. 
 
Imorse duschade jag det första jag gjorde..Var såå trött men var tvungen att duscha, så jag gick in i duschen och började tvätta håret. Tyckte det vara konstigt att scampoo inte löddrade, så tog mer - fortfarande inget lödder -så tog ytterligare mer. Var så himla trött och blev så himla förbannad, och det var balsam. Pallar inte, urgh. Anyways så kör ju vissa på balsammetoden så nu är jag väl en av dem..tillfälligt. 
Har precis ätit och ska snart åka och handla lite, sen träffa mina puddingar!
Puss!
Sorry för klippet som laddades upp, inte meningen.
 

INSTÄLLD LEKTION & TORSDAGEN ÄR RÄDDAD

Sista lektionen var inställd idag så fick sluta 1h 40 min tidigare, då de är håla innan också. Hur skönt ?!? Sen gjorde jag medta delen av läxan i den andra hålan idag..! Torsdagen är räddad! Ska hem och kolla en hel del one tree hill avsnitt, kommer ängna hela min eftermiddag/kväll åt de! Skulle egentligen på arbetsterapi men de blev inställt så de ät bara fritt fram! Paddan är laddad så nu kör. vi! 
Ska försöka fixa Kristinehamn inlägget ikväll, men lovar inget! 

puss puss från en glad tjej i det fin fina vädret! 
- frukost, är inte alls sugen på frukost på mornarna längre...

BUT FIRST

Dagen har varit en temadag vilket oftast är kul, eftersom attt det inte bara är det gamla vanliga lektionerna. Började med en liten filmvisning i aulann, sen kollade vi några klipp och diskuterade frågor, såg klart filmen, so frågor och statistik över abort, våldtänkter, kvinnoomskärningar, aids/HIV & barn. Sen en föreläsing som var långtråkig och sen dans. Det var riktigt kul och intressant, hehe. Väldigt tråkigt dock att två tredjedelar av min klass satt på läktaren istälket för att vara med..menmen det är deras val. Idag ska jag börja kolla "one tree hill" eftersom att jag bara har en läxa. Men först gårdagens topmodel och äta något. (but first let me take a selfie, damdadadad)
 
 

SÅ STOLT

Det händer inte ofta att jag berömmer eller är stolt över mig själv men idag är ett undantag. HERREGUD VA JAG ÄR STOLT ÖVER MIG SJÄLV. Idag hade vi en timme med afrikansk dans i skolan som sista lektionen, och jag var med. Gjorde mitt bästa och tog det bara lite lugnt md nacken, då jag efter halva dagen kände att den var på väg att låsas. Gjort allt och insåg hur långt jag kommit, inte alls nära formen jag hade innan men på god väg. Det är åtta månader och 4 dagar sedan olyckan (där jag bröt båda lårbenen, bröstbenet, båda benen i ena handleden, bäckenbenet, skadade höften, bröt nyckelbenet, skadade atlaskotan i nacken och två kotor i ryggen..) och jag har kommit super långt. Det låter som en evighet men under den tiden har jag läkt och tränat upp mig otroligt mycket. Jag menar idag körde jag ett helt pass i afrikanskdans och sprang sen en bit, utan några svårigheter. 
 
Insåg även att jag varken har takt eller rytm...men what ever.

RSS 2.0