2 ÅR SEDAN OLYCKAN

Idag är de alltså två hela år sedan den hemska bilolyckan jag var med i tillsammans med min mormor & morfar som inte längre finns med oss. De har varit två händelserika år med mycket saker som behövt fixas. Jag har byggt upp min kropp efter många brutna ben och massor av ryggliggande. Jag är snart helt tillbaka, men de tar tid. Tycker alla ska ta en extra tanke på att uppskatta livet, de kan förändras så himla fort och då kan allt vara borta <3
Slängkyss 
KALENDER 15/16

 
Hade riktigt mycket planerat under de sista veckorna av sommarlovet så känner ett stort behov av en kalender, och köpte därför denna att även ha första året under gymnasiet.
// Akademibokhandeln, 149kr //

MOT MÄRSTA

Just nu är vi i full gång och fixar det sista innan vi ska hoppa in i bilen och bila upp till Stockholm. Vi ska hälsa på Anna som var med mig vid olyckan uppe i Märsta. Var ett tag sedan jag träffade henne och hennes familj så det ska bli super mysigt. Nu måste jag sätta fart med alllt som ska fixas!
Slängkyss
 
 

MAGIC MIKE XXL

Idag var jag och kollade på filmen "Magic Mike XXL" med Maja & Sanna. Väldigt hypad film & de tycker jag är helt rätt, gillade den massor. Nu tror alla att de bara strippar i 2 timmar men de byggde väldigt mycket på vänskap och hade absoult min humor. Rekommenderar att du ska se den ifall du inte redan sett!!
 
 

PLAYING AROUND

 

HEL SHOPPINGDAG

Dagen skulle börjat med ett träningspass, men satte alarm till imorgon istället så vi försov oss...Åkte och shoppade efter vi fixat oss med Ing-Britt. Sprang runder i flera flera timmar och letade saker till henne men lyckades köpa lite små saker ändå. Nu ska jag snart iväg och bussluffa med mina amigas men lägga mig tidigt, behöver ta igen lite sömn och vara pigg imon för då kommer MAX & MAJA hem!!!! Yääy, inte träffat dem på 6 veckor. Nu måste jag fixa mig lite.
Slängkyss
THE LONGEST RIDE

Ett stort filmtips såhär på kvällskvisten är "The longest ride". En film med genre romantik och lite drama, så värd att se. Även att huvudrollen är ögongodis skadar inte...hehe. Stark rekommendation iallafall!
 
 

SPY

Tjabba Boo!
Igår kväll åkte jag och Cornelia in till lund för att se en spontan bio, det blev spy. Riktigt rolig, men ibland överdriven med skadorna...Super kul var det dock att svenska Björn Gustavsson var med i denna amerikanska film!! Eftersom jag var upp tidigt igår för att åka till lund och äta frulle på donken och sedan fixa min naglar i stan med Sanna & Cornelia så sov jag extra länge idag. Skööönt! Dagens planer har hoppat väldigt mycket, men tror bara det blir gym och fixa inför imorgon då jag drar till Åhus för att träffa folk från Spanien. Ska bli såå kul!!
Slängkyss
 
 
 
 
 
 
 

FÖRLÅT

Tack som fan för att ni fortfarande kollar in trots den brutalt dåliga uppdateringen. 
Idag började vi dagen på en bärbuffé, såå gott! För 95kr fick man ta hur mycket grädde, glass, bär, chokaldsås, maränger, knäckflan osv som man ville. Smaskens! Efter att vi varit där åkte vi till Bo ohlson och kollade lite, när jag var där så ringde de från jobbet...missade mitt pass. Hade helt och hållet glömt bort att jag fått pass på måndagar nu under lovet med...Riktigt hemskt, usch kändes riktigt skit. 
Nu är jag hemma och vilar lite innan jag och Cornelia ska ut och promenera i byn, som vi även gjorde igår kväll. Riktigt mysigt och kul, knappt en själ ute!
Slängkyss
 


 

BACK

Long time no see! Kom hem från en fantastisk resa i Spanien i måndags kväll & har mest legat sjuk i sängen och kollat bones efter de. Min feber sjönk idag så åkte & vaxades...men fullföljde inte hela. Hade så mycket värk i kroppen att de inte gick, gjorde de mesta jag bokat men skippade halva benen (inte framsidan, utan låren haha) & bikini. Anyways, så steg min temp nu på kvällen igen...wiho...! Men de kanske bara blir bättre efter detta? De tror jag. Tänkte försöka sova lite nu, då de inte blev så mycket sömn förra natten. 
Slängkyss 


Enormt blekta toppar efter solen!

RSS 2.0