DEMI

 

KURATORN FIXAR

Sitter hos Maja just nu med Maja, Filippa & Matilda. Har precis fixat lite på Filippas blogg, länkar sen när det är done. Matilda sitter & leker med trolldeg, medans Maja busar med Alicia. Riktigt skönt med fredag, även om det inte känns som det..
Var med på halva idrotten, och sen gick till kuratorn. Satt där i en & en halvtimme och missade därför lunchen. Kuratorn värmde mackor till oss & gav oss singoalla kex istället för lunch. Sen gick vi till so lektionen och var där i fem minuter sen en håla. Hålan underhölls med bubblan. På syslöjden sen så var det hur tråkigt som helst, men de gick snabbt. Så nu är vi här, hos Maja & pratar.
 
- Los puddingar! 

KRÄKSJUKA PÅ SKOLAN

Idag så kom taxin en halvtimme sent, så jag hann göra min biologi läxa i väntan. Hände inte något speciellt idag, förutom att kräksjukan går på skolan..tagga handsprit. En annan sak var att det gick sjuukt bra på hemkunskapen,min grupp var klara med ALLT när dem andra satt & åt. ehheehe, tagga höjas i betyg.Efter skolan så så kom taxin sent, och sen fick jag även vänta i taxin på en annan. När jag väl kommit hem så face-timade jag en 45 minuter med maja och ska nu fixa lite käk & kolla ph, the originlas och kanske en film på det. Riktigt trött & hungrig så måste gå och gör något åt det, pusss.
Vad tyckte ni förresten om låten jag la upp igår ? Grym va ? Älskaaar det.
 
- skoldatan idag igen!

SAY SOMETHING


KALL VIND

Todaaaay så har jag varit i skolan som vanligt & haft tråkigt..Det har fortsatt snöa & varit grått. Var helt sköönt väder ute men sen när vinden kommit så har det varit ruskigt kallt. Skulle lämna hemkunskapssalen idag och...glömde kryckorna..måste ju betyda att jag snart inte behöver dem ? Hoppas på det iallafall, har dock haft väldigt ont i mina ben nu dem sista dagarna..kan också vara träningsvärk. Får se vad som händer. När jag blivit hemkörd så kollade jag runder lite på datorn & sen kom tjejerna i Lundberg familjen. Stannade en stund men har nu åkt hem igen, snart koller Camilla & Emma. Ska bli kul att träffa dem då det var ett tag sedan. Nu måste jag verkligen göra min läxa så vi höörs! 
 
- Eftersom att jag gör läxan på min skoldata så får ni denna gamla bild jag rotade fram.

Gästblogg - Maja!

Hej! Just nu sitter vi i Emmies rum och Emmie läser veckorevyn.. 
Idag så har vi fixat allt på vår prao så det känns bra att inte behöva stressa över det mera. 
Vi har ganska mycket läxor, Inlämningsuppgift på engelska  vi ska skriva om vår favorit artist/band. Jag har valt Justin Bieber och Emmie har valt Demi Lovato. Så det ska nog bli bra!  fysik osv. usch. Så det ska vi väl göra snart.. hehe. 
Har ni hört att Kenza kommer att vara med i Let's Dance? Hur kul? :D 
Och Mello börjar på lördag! :) 
Vi lyssnar också på "Midnight Memories" av One Direction, lätt deras bästa album. 
 
 
Här är en bild på oss från nyår :D 
 
 
 

SVENSKA

Idag hade vi teknikåttan på första lektionen, gissade på ALLT. Hade spanska efter de & nu svenska. Har gjort prov, glömde min bok hemma så fick hålla på med mobilen resten av tiden - slutar 10.40. Efter detta har vi lunch, sååå hungrig. Orkar aldrig längre göra frukost så tag bara en banan eller något sen så blir jag så himla hungrig efter någon timme. Tror inte ens maten är god, men ändå. Nu ska jag spela lite spel istället så Chao.




35 & 10 BAST

Kom i tid imorse, yeyeyeyeyey. Skolasom vanligt där inget speciellt hände. Efter skolan slutat så gick jag & Maja hem till henne där vi åt & drack. Sen kollade vi awkward & lite av reavenswood. Hennes plast pappa kom sen hem & så beställde vi mat. Han hämtade maten medans jag & Maja lekte med Alicia. Så himla gullig, är hon iallafall. När Micke kom tillbaka åt vi, sen blev jag hämtad. Skulle pluggat musik med Maja, vilket jag inte hann, så får säga att jag inte gjort den helt enkelt imorgon. Var inte på lektionen så har inte fått ett eget häfte. Ska plugga lite svenska till provet imorgon sen duscha.
GRATTIS GRATTIS till Lotta som fyller 35 & Samba som fyller 10.
 
 

SPRING WANTIES

- drog ihop ett collage igår med saker jag vill ha nu till våren. Kvalitén blev sämst för att en bh hamnade mycket längre bort än den andra sakerna så fick klippa och fixa. Men hoppas ni gillar inlägg som dessa. Kram!

KYRKAN EFTER JOBB

Hemma efter jobb & kyrka nu. 
På jobbet så skulle vi haft allsång, men häftena var borta så det blev boule istället. Golvet lutade så det blev helt konstigt, och jag vann iallafall inte. Jobbade för första gången med kryckor & utan rullan vilket var skönt men samtidigt jobbig då jag inte kan bära något själv. När vi slutat jobbat så kom Lotta och hämtade mig & Maja. Vi åkt hem, fixade lite och gick sen till kyrkan. Mötte Elin halvvägs. I kyrkan var det en gutjänst där vi satt på golvet...satt en stund men satte mig sen på en stol istället, gjorde ju så ont. Testade nattvarden - smakade skit. Maja läste en text, gick väldigt bra. Jag träffade en lärare från skolan & en lärares fru. Trevligt. Nu är jag hemma & väntar på att det senaste Awkward avsnittet ska komma ut på datorn då vår tv inte fungerade. 
Har gått runder och nyst hela dagen med, allergi ? 
 
 

FLÄSKLÄPP

Vknade idag vid elva men värsta fläskläppen. Helt sjukt, gör satans ont och är super svullen. Ser inte helt okej ut, men vad kan man göra ? Maja är påväg hit så hon kommer väl snart,vid halv tre sen så ska vi väl bege oss mot jobbet. En halvtimme efter jobbet ska vi sen vara i ktrkan, som ligger på andra sidan byn..Iallafall så mår jag inte lika illa nu som igår, tummen upp. Har även kommit på varför mina mobilbilder inte kommit upp på dropbox på datorn...hade glömr ladda ner dropbox på nya mobilen...hahaha klantigt. 
Ska nu mixtra ihop några outfits innan maja kommer, chaoo.
 
- Looooove my eyebrows, heheheheh.

NEGATIVT

Eftersom att jag tog mitt cellgift igår så mår jag oerhört illa idag. Var tvungen att åka hem ifrån mina kusiner för att jag mådde så dåligt. Tog tabletter mot illamåendet när jag kom hem, som inte ännu har hjälpt. Måste äta HELA tiden när jagmår såhär, vilket heller inte är bra. Har precis iallafall tryckt i mig en clementin och en mugg full med varm oboy - marshmallow - grädde. Lite nyttigt,och lite onyttigt - balans..Mår iallafall illa igen, och vet fan inte vad jag ska göra. Det dumma är att detta kommer hålla på i flera dagar nu och det enda som hjälper för stunden är att äta - vilket är sjukt. Kan ju inte trycka i mig så myckett, kommer ju bli helt illamånde av det med. Usch. Vill sova & sen vakna upp när jag mår bra...Vilket typ kommer vara på fredag då det är tags att ta cellgiftet igen. Men nu blev det här  ett väldigt negativt & dumt inlägg...Ska sluta klaga nu - mådde faktiskt bra igår + ska sova nu, vilket ju är skönt.
 
 
 

90210-släktkalas

Igår så åt jag & lina vanilj-pannkakor och kollade 90210. Riktigt mysigt var det iallafall. Till 90210 åt vi choklad...Vi hann se 6 avsnitt innan klockan slog 02 och lina gick hem. Vi bor nästan grannar så hon gick kungen lång nattpromenad. Somnade direkt, herre va trött jag var. 

Idag vakande jag vid 10 & efter alla andra i familjen hade åkt iväg på olika håll så åt jag frukost. Frös så himla mycket, så tog en lång-varm dusch när jag ätit. Fixade mig & bäddade ner mig i sängen. Kollade de nyaste "the vampire diaries" avsnittet, sååå bra & väldigt händelserikt. Efter dem andra kommit hem igen så blev jag skjutsad till kyrkan för konfirmationsträff. Stelt men det gick bra. Slutför tjugo minuter tidigare än bestämt så hann hem en snabbis innan jag skulle iväg igen. Så just nu är jag & firar min kusins 8-årsdag. Har precis ätit taco & kollar nu tv med Lotta. Kollade lite fotboll innan men nu några naturprogram. Ska spela lite stress nu, byyyyye.




TILLBAKA PÅ IDROTTEN

En väldigt stor sak som jag helt glömde berätta om i förra inlägget är att...JAG VAR MED PÅ IDROTTEN IGEN. Vi hade fys-intervaller, eller styrka-intervaller. haha, iallafall så var det bara en övning & joggningen jag inte var med på. Riktigt skönt var det, dock väldigt jobbigt! Känns verkligen skönt att mer & mer blir som vanligt igen. 
Är iallfall väldigt glad & stolt över mig själv. Och tyckte det gick mycket bättre än förväntat. 
 
 

INGEN MAT

Imorse kom jag för sent igen..& fick direkt gå fram till tavlan för att redovisa en matteuppgift. Gick faktiskt bra, bara ett enhets fel. Efter det rullade dagen på som vanligt fram till lunchen där maten va slut. Skulle varit kyckling men den var slut så det blev, pyttipanna - grönsaksgryta - knäckebröd - quorngryta. Inget gott, och allt tog slut direkt. Sen rullade dagen på som vanligt, och nu är jag hemma. Lina sitter här med mig & vi kollar runder på catching fire, klipp, film, bilder osv. Suuper taggad inför mockingjay är jag iallafall! 
 
 
 

179 DAGAR

Det var en ny taxichaufför som körde hem mig idag. Han frågade vad som hade händt, hur länge jag skulle åka taxi osv. Och jag har ingen aning om hur länge det blir. Men när vi satt där och pratade så tänkte jag på att det snart är ett halv år sedan olyckan. Mer än en hel termin har gått..tiden har gått så fruktansvärt snabbt & nu vill jag bara kunna släppa kryckorna helt med. 179 dagar sedan olyckan och jag är redan såhär bra. Sitter & ska egentligen göra läxor men bara tänker & tänker på allt som hänt under denna tid, vad som hände den 29 juli. Det gå rite en endaste dag då jag inte tänker på olyckan, mina mormor & morfar. Vill kunna ge tillbaka för allt det dem gjort för mig. Vill kunna berätta allt som hänt under denna tid för dem. Vill krama & ringa dem. Vill kunna gå hem till dem efter skolan & äta stuvade makaroner. Vill kunna dela med mig av allt jag gör med dem. Vill gå till dem och berätta när det går bra i skolan. Vill att dem ska fira min femton årsdag med mig. Vill att dem ska vara med på min konfirmation. Vill att dem ska berätta allt efter deras resor. Vill att dem ska se mig ta studenten. Vill att dem ska uppleva alla stora händelser i livet men även dem små med mig. Vill bara ha dem här hos mig, nära nära. Hoppas dock verkligen att dem ser allt jag gör & vet allt iallafall. Ser allt som händer i bättre detaljer än vad jag hade kunnat berätta för dem. 
Idag är bara en dag då jag saknar dem extra mycket. Saknar & älskar dem oerhört. 
 
 
 
 

JACK RYAN : SHADOW RECRUIT

Så började dagen med break-dance i skolan, jag var dock bara en åskådare...haha. Efter ett tag så hade jag utvecklingssamtalet, vilket gick bra. Hände inte något speciellt där iallafall. När jag sett lite mer av dansen var det dags för film i aulan..om mozart. Var fruktansvärt trött & ville bara sova men vi hade frågor till så fick hållas vaken. Sen slutade vi, pluggade en massa - åt - sen pluggade meeera. Hade en biobiljett som gick ut idag, så efter jag vaxats så gick jag & mina puddingar och såg bio - Jack Ryan:shadow recruit. Har sagt att vi skullat se bio nu ett tag, och tyckte verkligen vi valde rätt film. Var så helt otroligt bra, suuper.  Efter den så hämtade Majas plastpappa oss och körde oss hem. 
Om vi spolar tillbaka lite till vaxningen, så fick Maja även sina bryn vaxade & fixade. Så efter det gick vi runder helt röda i huvudet på Lunds gator. Tur att det iallafall är mörkt inne i bian. Nu är jag hemma & ska snart sooova, så himla trött. 
 
 

MYCKET BÄTTRE

Idag har jag mått mycket bättre, men pga att jag hade feber igår så var jag tvungen att vara hemma idag med, Jag har pluggat, kollat film, ätit, klippt ett par jeans till ett par shorts & fixat klart min nya mobil. Så skönt när det inte kommer upp skyltar "lagringsutrymme fullt", att ha filter på snapchat, kunna fota osv. heheehe. Har precis ätit soppa & håller på att se "the perks of being a wallflower", inte sett så mycket men änsålänge är den bra. När den är slut ska jag duscha & fixa sängen sen kanske en till film ? vem vet.
 
 

SAMMANTRÄFFANDE

Har precis kollat klart "picture this", helt okej. För en stund sen så kom Lina hit med lite böcker. Hon berättade även att Sofie & Maja också varit sjuka idag...Alla tre på samma dag..anyways så hoppas jag att dem blir bättre då jag faktiskt blivit det. Har haft lite feber idag med så stannar hemma imorgon med, men är jag fri från förkyldning imorgon så kommer jag till skolan på onsdag. Har en lista med filmer jag ska se, men först måste jag plugga lite till. Men ska äta mat nu så byee.
 
 

USCH FÖR TE

Igår låg jag i min sängen och kollade på en del filmer - olympic haas fallen, the ugly truth, the perfect man. Allla var väldigt bra, även om olympic has fallen väldigt lik "white house down" var det braaa. 
Sitter just nu och äter frulle, tekaka med te. Hatar te, men det ska hjälpa mot halsen så det får slinka ner. Idag mår jag överlag bättre än igår, även om halsen är sämre. Idag ska jag verkligen ta det lugnt & vila. 
Men nu ska jag dricka upp detta vidriga te & lägga mig igen. 
Chaooo.
 
 
 

SLEEPOVER

Igår var jag hos Maja vid halv ett, Matilda & Filippa var också där. Vi tog på ansiktsmasker och gjorde inte så mycket. På kvällen någon gång gick Filippa & Matilda hem, jag stannade och åt hos Maja. Efter det så åkte alla till Filippa där vi kollade "the first time", sjukt bra. Älskar Dylan O´brien, helt sjukt va han är snygg & spelar bra. Iallafall så pratade vi lite och somnade vid halv ett någonting. Vaknade sen vid tio, sov riktigt bra. Vi låg kvar i sängen ett tag sen upp och åt frulle. Gott! Sen ner i sängarna igen, dä vi pratade lite och kollade geordie shore. Sen blev Matilda hämtad, vi pratade liet och sen åkte jag och Maja också vidare. Hade det riktigt mysigt, och detta måste verkligen göras om.
När jag sen kom hem hade jag feber, känner mig helt konstig...Har haft en förkyldning ett tag, fått en massa munsår, ont i mina leder, super hängig, fryser osv. Så tar de lugnt hemma idag, och stannar även hemma imrgon med. Film tips behövs enormt mycket...även om jag behöver plugga egentligen. 
 
 

NOVA

Glömde helt att blogga igår, hade fyllt upp. Ganska svårt med kryckorna nu med, innan när jag satt i rullan kunde jag blogga medans någon körde mig...men inte nu. Efter skolan åkte iallafall jag & Maja taxin hem till mig, fixade lite, såg att min H&M paket hae kommit, öppnade & kollade lite, sen kom Filippa & vi gick ner till bussen. Åkte till centralen, väntade på en stadsbuss & åkte sen till Nova. Gick runder och letade en massa prao platser, hittade INGEN. Fyndade iallafall två tröjor,ett linne, ett halsband & ett par trosor. Riktigt nöjd, med allt. Stannade på centralen och åt mat på subway medans vi väntade på bussen.  När vi sen gick av bussen här hemma så hämtade Filippas mamma oss & körde oss hem till dem. Åt lite paj (hehehe), drog på oss mjukisar, sen dansade vi en del & pratade. När jag sen kom hem så sydde jag ihop ett håli mina leggings, duschade & somnade. 
OCH på nova snöade, jisses va det snöade& jisses va det var mysigt! Herregud så fint det var,äääälskar snö!
 
 
Har den ena tröjan jag köpte på mig, sen glömde jag trosorna i påsen så dem är antagligen hos maja. Fixar en bild på det från H&M senare. 
 
 

TVEK

Låg kvar i sängen tills tjugo i åtta & diskuterade med mig sjäv ifall jag skulle stanna hemma eller ej. Halvtimme senare satt jag i taxin påväg till skolan & sminkade mig..Efter skolan så skulle jag egentligen åkt till Lund men det blev inte av, så ska kanske kolla någon film...efter jag gjort läxan. Mammas kompis & hennes familj var här en lite snabbis nyss. Har fått riktigt ont i min tumme & nacke, men det är nog för att jag är förkyld..usch. + en positiv sak som hände idag var att det började snöa, en massa. Yeey. 
 
- en bild från i mars förra året, efter jag var i Thailand..det snöade ända in i mars, saknar att vara brun!

SMALL TATTOOS

 

KRASSLIG

Vaknde imrose med värsta förkylningen, super täppt i näsa, ont i halsen, hostar, hes & helt hängig. Hatar onsdagarna eftersom att vi har så himla många lektioner. Efter skolan följde Maja, Filippa & Matilda med hem i taxin..satt och väntade på en annan i 25 minuter innan vi körde hemåt. Eller hade cyklat till skolan så hon cyklade hem till mig, och kom därför myck tidigare än oss andra. Vi kollade det senaste pretty little liars, sen lite videos. Ringde även runder till några olika prao platser, ska åka in nu i veckan och prata med några ställen. När alla åkt hem, tog jag en alvedon & la mig i sängen. Har kollat lite serier & hade tänkt fortsätta med det nuu. Varken smakar eller luktar något så har ingen lust överhuvudtaget att äta...jag som älskar att äta.
 
 
 

GONATT

- jag & Maja hade riktigt lika outfits idag..hade inte ens bestämt att de skulle va så. Svarta skor, likadana byxor, svarta tröjor & svarta koftor.
- såg i en serie häromdagen en tjej som va med i en bilolycka som fick en likadan nackkrage som jag också fick först, i bilen.




MATILDA ♥

Min läkare sa idag att det kan vara ryggmärgen som blivit lite skadad och det är därför jag har en bedövandekänsla på mitt högra smalben. Det kan försvinna men lika stor chans att det alltid kommer vara så...men det är det lilla om man jämför med allt annat. Lite positivt är att jag bara hade svullnad som stod i mitt högra knä, ingen annan stans. Vilket verkligen är så himla bra. Efter sjukhuset så åkte jag till centrum för att träffa Maja & Filippa. Vi köpte en massa godis, choklad, tidning & dricka till Matilda som inte mår så bra. Mamma körde oss upp till Maja där vi sen skrev en text & när Petra kom hem så körde vi och hämtade Alicia, sen körde hon oss till Matilda. Efter bara en lite stund så gick Filippa hem & vi andra körde hem till mig. Gjorde inte så mycket, kollade resor var väl det hela. Petra, Maja & Alicia har nu åket hem och jag är hemma med mamma. Pappa & Hampus är i Hässleholm på Hampus hockeyträning, och snart så ska jag och mamma äta kycklingsallad. Under tiden mamma fixar så ska jag läsa klart veckorevyn, köpte en till mig med.
 
 

VART TOG DEN VÄGEN ?

Så, då var snön borta igen...åh vill ha långvarig snö. Skulle varit så himla mysigt. 
Kom precis hem från skolan eftersom att jag ska till Sjukhuset en sväng. Ska på en kontroll och sen samtidigt se om vi hinner prata lite med dem som nominerade mig, och verkligen tacka. Har funderat en massa och just nu lutar det mot en kryssning i medelhavet. Skulle varit underbart och man får uppleva så himla mycket olika saker och ställen. Just nu är det nummer ett på min lista iallafall. Måste iallafall åka nu, men skriver mer sen.
 
 

YOU´RE NEXT

Måndag, igen. Var i skolan som vanligt med ett avbrott vid elva tiden för att jag skulle till vårdcentralen. Var sen tilbka igen vid lunchen. Efter skolan kom Maja & Sofie till mig, vi kollade"skräckis". Filmen vi såg var "You're next" tyckte dock inte den var läskig utan bara hemsk...Vill inte berätta så mycket mer till er som ska se den, men det var heemsk & riktigt konstig. Skådespelarna i den var i heller inte så bra...Tyckte inte direkt om den iallafall. Mitt i filmen så åkte Maja hem, när den sen var slut så pluggade jag & Sofie lite sen nu har hon också åkt hemåt. Hade tänkt att jag ska se de två hawaii five-0 avsnitten jag har kvar, eller dem sista som kommit ut där jag kollar iallafall..Sen kommer tio avsnitt till. 
Känns också riktigt skönt att snön äntligen kommit, en aning sent men de är mysigt med lite snö. 
 
 
 
 

MIN STORA DAG

I lördags bloggade jag ingenting förutom ett tidsinställt inlägg, och det var för att jag ville säga vad som hände till mina kompisar osv innan dem hann läsa det här. Så mamma sa att båda hennes kusiner skulle komma, vilket sällan händer att bara dem två är hos oss samtidigt. Så vi hade köpt hem fika & städat lite. Sen när dem varit här en stund så åka Lina & mamma iväg och kom tillbaka med Amra från Min stora dag. Dem på sjukhuet hade nominerat mig till Min stora dag, vilket betyder att dem uppfyller min största dröm med tre begränsningar:
- Inte önska mig några djur.
- Inte önska mig något motordrivet.
- Inte åka utanför Europa.
Blev helt paff att just jag blivit nominerad till detta & att jag får vara med om detta. Har änsålänge ingen aning om vad jag ska välja, men jag skulle höras med Amra om två-tre veckor. Så ska vi diskutera dem saker jag kommit fram tills dess osv. Kommer ha så himla mycket beslutsångest när jag ska bestämma vad jag vill, men det kommer lösa sig. Det är ju bara så himla jobbig eftersom att det finns en massa massa saker att göra. Innan så har jag kunnat gå runder och sagt "åhh det är min dröm" men nu när det verkligen gäller så tvivlar jag lite på att om det verkligen är det jag vill göra, eller om det är något helt annat. Har iallafall till 99% bestämt att jag inte vill ha en sak utan en upplevelse, sen resten har jag ingen aning om. Ska inte heller få andras önskningar att få påverka mitt val iheller..åhhh det är så himla roligt men samtidigt så himla svårt!
 
- GLAAAAD TJEJ!

TODAY

Vaknade idag men så himla ont i min hals, ont-torr känsla..Iallafall så åt jag först frukost och sen satte jag mig i sängen och kollade lite hawaii five-0, när pappa åkte med Hampus till hans match. Efter ett tag sen så kom mamma och Lotta hem så vi pratade lite, målade naglarna, rensade bland mina nagllack. Kollade sen yttereligare lite hawaii five-0, sen åt jag lite & sen kom Sofie. Vi gjorde inte så mycket, bara tog det lugnt & pratade. Sen åt vi, igenn. Senare när Sofie åkt hem så kollade jag lite till,duchade, kollade ett avsnitt till & nu ska jag snart soova.
 
 

I´M SAM

Igår kväll/natt så gick först filmen "familjen jones" på tv:n, vilken är riktigt bra & som jag sett en massa gånger. Sen efter den så gick en film som heter "im sam" en så otroligt bra film, om en man som är lågbegåvad och förlorar vådnaden om sin dotter. Sean Penn som spelar huvudrullen - Sam, spelar den så otroligt bra. Sen är lilla Lucy så himla gullig..Heela filmen är riktigt bra & rörande, jag satt klistrad vid tvn...brukar aldrig sitta & kolla tv, men blev vekligen fast.
 

QUOTES

 

EYELINER

Sista lektionen idag var slöjd, där jag valde syyyy. Sista lektionen, på fredagar, och innan var vi lediga på dem 70 minuterna...ingen är ju direkt taggad på det. Hämtade Alicia med Maja, sen körde Petra hem oss till dem. Vi åt, sminkade varandra (staaaaandard), kollade lite tv, fixade mat, käkade, Matilda kom till oss & vi fick sen skjuts till Filippa. Där kollade vi det senaste pretty little liars & ravenswood. Har missat en hel del av ravenswood avsnitt så hände inte alls med där..Sen skulle Maja & Matilda göra "masken" vilket man kan diskutera hur det gick...hahahahaha. Dem gav den en personlig-touch på den, kan man ju säga. haha, bätter än vad jag hade gjort den iallafall. Sen kollade vi lite you-tube videos och nu är jag hemma igen. Sviin trött så ska väl snart sooova. 
 
 
 

DE BLEV SOVMORGON

En timmes sovmorgon blev de faktiskt. Sitter i bilen nu iallafall in till Malmöööö. Ska röntga mina ben, dem ska undersöka & sen ska jag till skolan. Ikväll ska jag till Filippa & kolla pll, ravenswood. Sååå excited. 



- detta har jag på mig idag med svarta jeans och nedsläppt hår.

BARA EN TILL

Så idag hade jag sjukgymnastik som dem flesta av er säkert kunde lista ut efter det senaste inlägget...Efter det satt jag här hemma en stund och kollade lite youtube-videos, efter det var dte maat. åt en hel del...hehe healthy-girl. Efter jag åt en hel del så kollade jag vidare på datorn, en video till...ähh bara en video till..haha här sitter jag någon timme senare. Har iallafall börjat instrallera min nya iphone 4s, haha det går sakta men säkert framåt. iphone 4-iphone 4s. ska snart duscha & kolla lite serier,sen göra ett matte tal jag inte klarade innnan. kommer nog ta ett tag, urgh. Imrogon ska jag iallafall inte till skolan förrens vid tolv, halv ett. Ska dock till ortopeden i malmö klockan tio så sovmorgon skulle jag inte påstå att det blir. sen är det heelg, haha. redan skoltrött.. 
 
 

DEM ÄR PÅ IGEN

- Så, första gången på en evighet som jag tog på mina löparkläder, haha. Hade dem när jag gick till sjukgymnasten & när jag tränade. hehe, älskar att ha på löpar tights! Så skönt. 

VILLIG ATT LÄSA

Så igår när jag skrev inlägget så hade vi fått brevet, wihoo. Mina tänder blev även vita & fina. Dock så hann jag bara se en säsong av hawaii five-0, så har en säsong kvar. pust, och vi har redan fått läxor. redan lixom ?! tänkte att vi skullefå börja med en mjukstart, men nej då började dagen med femtion minuters matte...urgh. Har iallafall fått två spanskläxor, metteläxa & en fysikläxa. Och för att inte bli distraherad så får jag bli klar med dem innan jag kollar mer serier. Gjorde iallafall klart en översättning idag, hade inte böcker hemma till något annat, och kollade sen på det några avsnitt jag missat/hade kvar att se och sen kollat lite you tube-videos. 
Och hur kul är inte detta ? jag har hittat en bok som jag för en gång skull vill läsa, kollar runder på nätet och hittade den på engelska...sen idag fick jag veta att Maja har den på svenska. Hur kul ?
Ser faktiskt fram emot att läsa nu, första gången..
 
- Brevet jag väntade på, hehe inget speciellt egentligen...bara det att det skulle kommit i Oktober egentligen..en aning sent. 

BREV

Idag klockan elva var jag och hade sjukgymnastik, sen var jag bara hemma & kollade hawaii five-0. Mamma har varit inne på sjukhuset och fått en massa elektroner, sladdar & en stor strumpa som hänger ner på ryggen. Ser helt sjukt läskig ut men hur rolig som helst. Har precis duschat & nu min mammas bror och min kusin är här efter deras resa. vill också...Sitter & väntar påett brev om IONA där jag sk akonfirmera mig. har aldrig brytt mig om posten såhär innan, haha. Ska iallafall snart ut & kolla igen om det inte kommit då så kommer det nog imorgon istället. 
Ska snart gå till tandläkaren & slipa mina tänder, höres. 
 
 

Hawaii five-0

Min dag har varit frukost, hawaii five-0, hawaii five-0, hawaii five-0, lunch, hawaii five-0, hawaii five-0, åkte till lund & köpte subway, åt, åt popcorn, hawaii five-0 & nu blogga. Seeen lite till hawaii five-0. Mysig & slapp. Bara legat i sängen & ätit har jag väl gjort i sammanfattning. Inte mycket att skriva om men det är det. Hittade två hela säsonger av Hawaii five-0 igår och vill helst ha sett klart dem innan skolan så jag inte "bara ska se ett avsnitt" istället för att plugga..Så vi får se hur dte går. Btw så är det en gryyym serie som jag verkligen skulle rekommendera.
 
 
 

RESA

Har lagt ner en massa massa tid på att kolla resor detta jullovet. Så himla sugen på att bara dra iväg tre veckor till Thailand. Åhh. Väntar dock hellre till hösten då jag antagligen är helt återställd men vem vill inte bara åka. Speciellt nu när det är kallt och mörkt här hemma i Sverige..
Det är någon med Thailand som gör att jag bara vill åka tillbaka, istället för att testa nya ställen i världen. Värmen, människorna, stränderna, maten & shopping kan ha något med det. Hur skönt skulle det inte vara att ligga i solen hela dagarna & bara ta det lugnt ? åhhh! 
 
 - bilder från sist vi var i thailnad, våren 2013.
 

MINA PUDDIGNAR

Idag var det upp med tuppen, nästan iallafall. Vaknade vid åtta men gick inte ur sängen förrens vid halv tio...haha. Okej, inte så tidigt kanske men det kändes super tidigt.. Vid tio kom sen iallafall Maja, Matilda & Filippa hit och vi åt frukost. Sen körde pappa oss till Elin där vi pratade lite. Efter det så gick vi hem till mig, alla utom Elin för hon skulle fixa sitt rum. Iallafall så spelade vi lite Buzz& yatzy. Matilda åkte sen till lund för att se bio. Vill också, men får inte göra något sånt av mina föräldrar nu när jag knappt hade några vita blodkroppar..åhh. 
När Matilda sen kom tillbaka så gjorde vi DIY (från förra inlägget) och nu har vi tagit lite bilder.
 
 

DIY LIP SCRUB & LIP BALM

Idag så testade jag, Filippa, Matilda & Maja att göra lip scrub och lip balm vilket gick väldigt bra, så tänkte dela med mig av hur vi gjorde så ni kanske också kan testa.
Lip Scrub:
Du behöver:
- Socker
- Flytande honung
- Olja
- Smaksättare - använde pepparmint olja
- Skål
- Sked
- Burk att lägga det i
 
Blanda socker, olja, honung & smaksättaren i en skål. Rör runder med en sked & lägg sedan i en burk. Klart, riktigt enkelt och läpparna blir super mjuka efteråt. Ta på läpparna & låt verka i 3-5 minuter, sen ät upp eller skölj bort. 
 
Lip Balm:
Du behöver:
- Några läppsyl stumpar
- En body mist
- Ljus
- Tändare
- Metal bägare
- Sked
- Ask att förvara det i
 
Lägg ner alla läppsyl stumpar/bitar i metal bägaren,tänd ljuset och håll bägaren över tills innehållet är smällt. Håll inte för nära då bägaren blir svart. När det smällt så sprutar du några sprut av en body mist, hur mycket beror på hur mycket du gör & hur mycket du vill att det ska lukta, 4 sprut tog vi. Rör sen runder allt och häll ner i asken, låt stelna i 20 minuter. Klart, vårt blev väldigt bra men det beror ju lite på vad för läppsyl man har i..vi hade lipsyl, oilily & babylips. 
 
Se till att ha rena askar/behållare när ni lägger i dem olika sakerna. Scruben kan ni använda 1-2 gånger i veckan för att få mjuuka läppar. Om ni testar så kommentera gärna hur det gick för er. 

FÖR LITE VITA BLODKROPPAR

Idag var jag hos sjukgymnasten för förtsa gången sen jag gick på lov. Asså herregud va jobbigt mina vanliga övningar var...fy sjutton. Kändes iallafall väldigt bra efteråt. Har även fått en inflamerad slemsäck (?) vid min höft, så ska ta det lugnt & inte gå i trappor. Innan sjukgymnastiken så tog jag ett blodprov, som inte var bra...hade knappt några vita bloddkoppar vilket betyder inget immunförsvar. Så nu får jag inte vara nära någon som är sjuk, men hur lätt är det ? Ska iallafall försöka mitt bästa..
När jag varit där så gick jag hem, bytade om, tvättade mig & fixade mig, sen åkte jag, pappa & hampus till löddeköpinge. Vi var först på netonet där hampus fick ett par spelglasögon, som man använder när man spelar två stycken samtidigt i ett spel på tv så ser man sin halva av skärmen på hela skärmen istället. haha, fattar ni ? jag fick iallafall hörlurarna jag precis la ut en bild på. så otroligt himla sköna, haha. Efter vi varit där så åkte vi till bauhaus för att köpa lister till vårt skjutparti, tog en evvvighet. Vi träffade även en som vi träffade i Slovakien när vi var där i somras, super kul att se honom igen. När allt var klart på bauhaus så var vi på elgiganten där vi inte köpte något. På stadium outlet där vi sen var fick jag ett par skor av pappa. Sen bar det av hemåt, har precis ätit kyckling med ris & ska snart till Filippa. 
 
 - gamla bilder, jag hittade på ett minneskort. 

NEW IN

- Tröjorna köpte jag i helgen, på stadium. Köpte även två packet med nitar på H&M då. Lurarna & skorna köpte jag idag. Skorna på Stadium & hörlurarna på Net o net. 

HOCKEY HELA DAGEN

Idag vakande jag vid åtta och fixade runder lite, sen somnade om till tio. Vid halv elva sen så åkte vi mot Malmö Arena för att Hampus skulle sälja 50/50 lotter, när Tjeckien-Findland spelade & Sverige-Slovakien spelade. Sen visade det sig att alla föräldra 6 syskon även skulle sälja så det slutade med att jag "sprang" runder med en orangeväst, magväska & band med lapp runt halsen. Fabulous. Iallafall så sålde jag & pappa tillsammas och vi sålde en massamassamassa lotter. Hela laget sålde för runt 70000-75000 kronor. Riktigt bra, rekord vid VM. Sålde den första vinstlotten, och tänkte först köpa den själv...haha Så det är där jag tillbringat hela min dag, sålt lotter så Hampus lag ska få pengar. Såg även lite av matcherna, Findland vann första & Sverige andra. Wihoo. Nu är jag helt slut & har ont. 
 
 
 - SVERIGE - SLOVAKIEN 

2014

Igår fixade jag inför nyår på dagen och sen 18.30 så kom gästerna. Hade på mig klänning ett litet tag men sen blev det mjukis...haha. Vi spelade spel, åt & kollade fyrverkerierna. Riktigt mysigt var det med trevligt sällskap & god mat. 
Idag sitter jag och kollar resor, planerar in när vi har lov osv...det kommer inte bli någon resa men drömma kan man ju. Ska även försöka följa mitt nyårslöfte iår, känner mig super motiverad nu men det kommer nog försvinna om en vecka eller två. haha. 
Hoppas ni hade ett trevligt årsskifte iallafall.
 
- I väntan på gästerna igår...

RSS 2.0