biologiprov, check

var i skolan tidigt idag men kom ändå sent. Hade en ny taxichaufför som kom sen och sen körde runder innan han ens körde till skolan. Gjode mitt biologi prov som gick helt ok, kommer bli godkänd iallfall...tror jag. Var i skolan i fem timmar och sen åkte jag hem. längre än jag brukar så det är ju ett framsteg.Efter skolan så har jag kollat lite på ddd, varit hos maja en stund, ätit & pluggat. Sitter nu och kollar runder på nätet efter saker jag vill ha, en väska jag hittade för länge sedan på lindex är slut..åh nu när jag äntligen hade pengar! När mamma kom hem så gick vi och handlade, sitter nu och kollar på dessertmästarna. Imorogn är en fullspäckaddag verkligen - skola, bad, kurator, "möte" osv.
 
 

usel bloggare

har varit helt usel på att blogga igen, men har haft fullt upp. verkligen.
I fredags så var jag förskt i skolan sen kom Anne hit med sin familj. Vi hade så mysigt och jag fick veta mycket jag inte visste från olyckan så pusslet har blivit lite större nu. Så skönt, och sen var det så himla kul att träffa Anne igen & kramas!
Igår var jag först hon min gammelfarmor en sväng och sen till emporia där jag köpte två kuddar + en filt på hemtex. Köpte även två skjortor, en t-shirt och ett par mjukis från hollister. Mamma och petar skulle fixa sina naglar så jag, maja, max & alicia gick runder lite. När dom var klara sen så åt vi alla tillsammans. När vi kom hem fastnade jag framför tv:n, eftersom att jag nu ÄNTLIGEN kan gå ner för trappan, sen soov.
 
Idag så åt jag frukost sen duschade & fixade lite. Sen hade Hampus fotbollsmatch som vi åkte och kollade på. Första halvleken var grym sen blev de inte lika bra. Men visst hade dom kul. Sen gick vi hem & sen åkte vi till gammelfarfar. Mamma var på massage så det vara bara pappa, Hampus och jag som åkte. Vi fikade och snackade lite. När vi kom hem kollade jag lite på drop dead diva och pluggade biologi då jag har prov imorgon.
Har också haft super ont i min armbåge och handled idag, vilket kan betyda att reumatismen börjar komma tillbaka eller att jag fått ont för jag hoppat mycket kryckor på sistone.
nighttt!
 
 
- När jag var tre år och var på Menorca med mormor & morfar ♥

I källaren atm

Har varit busy-busy idag därför inget bloggande förens nu. Hade bad klockan 10 istället, fel av mig & duransbegravningsbyrå klockan 09 istället. Kom til skolan vid halv 12 och missade därför biologin så får göra biologin på måndag istället. Gjorde spanskaprovet iallafall ch de gick faktiskt ganska bra. Efter skolan åkte jg hem sen ringde Maja för hon blivit utelåst, så hon kom efter en stund. Vi åt lite sen hjälpte hon mig att städa rummet. Usch va de behövdes. Haha sen åt vi middag och emma kom & åt lite. Sen satt vi oh snackade till för en stund sen då dom gick hem. Jag ka in lite kläder och tog mig sen ner i källaren! HALLÅ JAG KUNDE GÅ NER FÖR HEEEELA KÄLLARTRAPPAN MED HJÄLP AV PAPPA! HUR KUL ?! Haha iallafall så har jag precis kollat "hela sverige bakar" och ska snart upp till mitt rum igen för att sova. Upp tidigt imorgon för att röntg nacken, skolan och träffa ANNE! ❤
 
 



Fotvård

Har skrivit flera inlägg som jag sparat som utkast för att jag skulle skriva klart dom sen, men dom har bara försvunnit..varför ?
Iallafall så började jag tidigt idag, var i skolan till lunch och sen hem. Mammas kompis Cilla var här och vi åt lite, sen gick jag och mamma till Hemsköp för att köpa fruuukt. Fick fotvård vid 13 av bästa Stina. Vi åt fruktsalld & pratade. Sen kom Maja och vi pluggad suer mycket biologi, åt, pluggade lite till & sminkade oseriöst. 
Imorgon ska jag till sjukhuset och bada vid 9 sen till skolan där jag ska göra biologi och spanska prov...iii nervös. Men har riktigt svärt att plugga, kan inte koncentrera mig, bara jag sitter och ska läsa så tänker jag på olyckan. Åhh så jobbigt. Men jag gör mitt bäst och det får faktiskt räcka tycker jag. 
Imorgon kväll kommer Emma hit en stund, mysigt. Sen på fredag kanske jag ska träffa Anne som var med mig på olyckan. Ska bli så kul verkligen! Vill veta allt hon sett och tänkt så jag kan få en lite klarare hel bild. 
Men har super ont i rygg & nacke nu så ska försöka sova bort smärtan, fungerear ibland. 
kisses.
 
- Hjärtan ♥

världens största båt

Skrev en massa inlägg från mobilen igår som inte gick att publicera, åhhh. Igår var jag iallafall i skolan och hade bra lektioner, engelska - idrott - teknik. Sjöng på engelskan, orienterade på idrotten & byggde drakar på tekniken sen hem. Gjorde inte så mycket hemma, pluggade lite & kollade ny serie. Har börjat kolla en serie som heter "drop dead diva" såå bra! Verkligen den sista serien jag börjar kolla nu har ju så hiimla många jag följer, åhh!
 
Sen är ägaren till denna blogg inte den mest kloka av dom alla, bokade in spanskprovet på torsdag då vi även har biologiprov. Bra jobbat emmie. Men iallafall så vill jag bara få dom överstökade & snälla bli godkänd. Iallafall så är jag helt tagg på livet, ingen aning varför men det är bara så...haha. 
& igår när jag och maja var ute och orienterade så fick hon ett mejl att det fanns en plats till henne på skottland! Bara skrek, hoppade runder och kramades. haha så sjukt kul. Så elin, maja och jag kom med, hur stor är egentligen chansen ? inte gigantisk iallafall. 
 
Men idag så var jag först på sjukhuset och fixade inlägg 08, sen badade jag 09 och taxin hämtade mig hemma 11.30 iväg till skolan. Lektioner och sen hem. Pluggade lite, åt och kollade ddd (drop dead diva). Sen tog jag, min pappa och bror en lite trip till Danmark & såg världens största båt. Gigantisk mina vänner, gigantisk. När vi kommit till sverige igen och allt så åkt evi till kykogården för att se om blommorna var kvar, och ja ni det var dom. DOM VAR KVAR. haha. men ska fixa lite på ett annat inlägg nu sen fixa mig och sova.
nightttt!
 
 
- bjuder

Sov morgon

Idag går jag på eftermiddagen då hade sovmorgon. Har ätit frukost och fått ett samtal att gammelfarmor har åkt ambulans till sjukhuset för att hjärtat har kluddat. Herregud. Men de behöver inte vara något speciellt men ändå orolig. Pappa fik vända och köra hem så mamma och hennes bror kunde åka till sjukhuset till henne. Ska till skolan vid lite över 12, så de ska bli skönt. Haha trodde aldrig att jag skulle vilja åka till skolan så mycket som jag faktiskt gör... 
Men ska göra lite ärende innan skolan så måste dra! 
Hugs!




Otroligt glad

Skrev ett inlägg när jag kom hem nu ikväll som försvann. Så var på konfirmationsmöte i dag i kyrkan för att se vilken grupp man kommer med till. Innan vi gick in i kyrkan så väntade jag på elin och maja för att vi skulle träffa innan på kyrkogården..& mormor och morfars blommor var fortfarande kvar! Hur bra kändes inte det lixom. Det är ju mer än en vecka sedan begravningen och dom sa att blommorna bara kulle vara där i några dagar. Kändes verkligen som dom var där. Vi gick in i kyrkan, eller i mitt fall rullade in, och satte oss. Prästen pratade, ledarna presenterde sig och vi sjöng sen var det lottning. Dom lottade till Skottland och mitt namn var det första dom ropade upp. Och vill så himla gärna dir eftersom att mormor och morfar skulle varit på  Skottland förra veckna egentligen, så det känns bara såå himla bra just nu! Sitter och lyssnar på "best song ever" och har nog inte mått så här bra på ett tag. Ska bli så kul och lärorikt. 
 
& blir så otroligthilma glad över alla meddelande/kommentarer jag fått efter senast inlägget och ville bara informera er om att det betyder verkligen så himla mycket för mig! Så tack snälla ni, ni är verkligen bäst! Ni sprängde rekordet detta året också. Såå tacksam för alla som hjälper mig och inte bara tittar konstigt och viskar, älskar er & ni vet verkligen vem ni är!
Puss på er alla fina & gonatt världen!
 
 

Vad som verkligen hände

Detta är då detta inlägget där jag kommer skriva om vad som verkligen hände den 29 juli, vad som hände efter och allt där om kring. Skriver mer om BUS tiden senare, annars blir inlägget alldeles för långt. Jag bröt båda lårbenen, båda benen i vänster handled, mitt vänstra nyckelben, fick sprickor i bäcknet, tappade en benflisa från höften, min bröstkorg m´blev ihop tryckt, skadade två kotor i ryggen och en i nacken. Fick muskelbristning i hela magen och bränmärke på hals och mage. 
 
Det som man kan läsa om i tidningen är att vi krockade med en traktor på 108an vid nevis hög, och att min mormor och morfar avled direkt

Jag vaknade vid halv 9 för att sedan mormor och morfar skulle komma vid 10 och hämta mig för att handla presenter till min mamma och bror. Vi åkte först till olssons basar för att kolla på ett trädgårdsmöbelemang mamma ville ha, som var slut. Så mormor köpte lite formar och koppar, sen åkte vi och fikade/åt lunch. Vi åt först mackor & sen glass. Sen åkte vi vidare och jag somnade.
 
Vaknade sen upp efter krocken. Kallade på både mormor och morfar men ingen av dem svarade. Båda satt helt orörligt. Tittade ut genom mitt fönster och såg en man prata i telefon i ren panik. Jag kunde knappt fatta vad som hänt, men var ändå klar i huvudet. Båda dom främre krockkuddarna var framme och det låg glassplitter överallt. Hela min vänsterhand var bucklig och mina ben inut i benen gungade runder åt olika håll när jag försökte röra mig. Panik. Men konstigt nog så var det som gjorde ondast bränmäket från bältet över halsen. Lixom vad kommer hända med mig ? kommer jag bli återställd ? har jag skadat nacken/rygg ? herregud.
 
Efter en stud kom en kvinna fram till mig och pratade, hon heter Anne. Hon frågade vad jag hette, satt och pratade med mig, kollade så jag kunde röra mina fingrar och tår osv. Hon pratade med mig hela tiden för att jag inte skulle tappa medvetet. Hon var så otroligt snäll och vet inte vad som hänt om hon inte kommit, paniken hade säkert tagit över. Det enda jag kommer ihåg är att jag sa att jag hette Emmie med ie, att vi båda hade reumatism och att jag kunde säga mammas nummer till någon annan som var där. Så himla glad att jag har fått kontakt med henne nu efter olyckan. Eftresom att jag själv inte vet allt som hände & vet inte om det jag tror jag vet är sant. Så så glad att du kom fram och att det just var du, Anne. ♥
 
Där var många som stannade och gick ur sina bilar men bara sprang runder. Det var någon som hade filmat mig och Anne när vi pratade och lagt ut på internet. Det var det första mormors arbetskompis såg...sjukt. Sen var det en på aftonbladet som la ut en bild i tidningen där registreringsskylten var med, och så hade någon skrivit under vilken adress den tillhörde osv. Hur sjukt är inte det ? Blir riktigt jävla förbannad. Och svaret mamma fick när hon ringde dom var "lilla gumman, han är ny." 
 
Pappa var närmare olyckan än mamma, så mamma ringde pappa och han körde dit så snabbt han kunde. Pappa kom och såg en gigantisk traktor med två vagnar och framför stod en massa ambulanser med räddningspersonal. Han kom fram och sa att allt skulle bli bra och fick sen gå där ifrån. Anne fick också gå, så kom det en räddningstjej och pratade istället. Fick en stor plast över mig och dom började bryta sönder bilen för att få ut mig. Först tryckte dom "Ut" bilen för det hade blivit lite ihoptryckt. Bara det att när mitt ben inte fick stöd av passagerarsättet gjorde det sååå ont! Satt i bilen i 1,5 timme innan dom fick ut mig. Försökte först att dr ut mig genom dörren men det gjorde för ont. Så dom gjorde bilen till en cabbe och lyfte ut mig den vägen istället. Fy föör vad det gjorde ont, benen knackade och jag skrek.
 
Dom lyfte ur mig ur bilen och la mig på en bår på vägbanan, spände fast mig, gav mig en nackkrage och in i ambulansen. Pappa åkte med i ambulansen och mamma kom till akuten. När jag kom till akuten stod 18 läkare och väntade på mig, en som var med på olyckan sa allt dom upptäckt och vad jag varit med om. Dom klippte av mig mina shorts och t-shirt för jag var så svullen överallt, jag fick en katet & dom började undersöka. Efter dom hade undersökt mig på akuten så åkte jag upp och rötagade hela kroppen i vanligröntgen och magnetröntgen.
 
Sen iväg till IVA (intensivvårdsandelningen) där jag sen fick tillbringa natten med benen i sträck. Fick en slang ner genom näsan till magen för att tömma den. Dom drog ut benen med tyngder och uppkopplad till en maskin som kollade så att allt var bra. Klockan 09 dagen där på åkte jag in och opererades i 7 timmar. Dom opererade in 36 cm långa titanstavar i båda lårbenen och en platta i ena benet i handleden. Sen tillbaka till IVA för ännu en natt. Mina värden var höga men en stund efter om startat musik sjönk alla...haha. Dagen efter det röntgades jag igen, maskinerna klyddade och när jag var klar och kom till BUS (barn och ungdomssjukhuset) kom dom på att dom glömt röntga min hand så iväg igen. 
 
 
// bild på mitt högra lårben förre och efter operationen //
 
 
 

premiär

Idag ska jag premiär komma upp till mormor och morfars hus efter olyckan. Ska äta och fixa lite sen ska jag åka upp dit och fixa. Jag och pappa snackade om att kolla malmö-rögle i malmö ikvälll, men de sket sig. Så det blir väl att vara där uppe lite, hemma lite kanske kolla lite tv eller datan. Ska skriva vidare på inlägget om olyckan. 
Började kolla new girl igår, har sett lite på tv:n innan men började från 1 avsnittet igår, och fy va bra den är! haha älskar den.
men hejdå! 
see ya!
 
 

fanfanfan

Skev ett suuper längt inlägg om olyckan iförrgår som nu har försvunnit. Såå arg! Skrev hur lång som helst och skulle bara läsa igenom och kolla de en sista gång så är allt bara borta. va fan ? Men ska försöka att skriva ett nytt ikväll som kommer upp imorgon då eller ikväll. 
 
Skolan var helt okej idag, hade tre läxförhör & kollade film. Åkte hem när dom andra hade idrott och efter lunchen kom jag tillbaka igen för att va med på ett läxförhör i so. Var hemma och åt carbonara och vilade lite sen åkte jag till skolan igen. Taxin hämtade mig och nu har jag kollat lit epå datorn och håller på att föra över bilderna från mobilen till ett USB, så jag får mer utrymme. Ska vänta ett tag att uppdatera tror jag, men får se kanske uppdaterar helt plötsigt bara. haha inte för ni bryr er, men ändå.
krammm
 
 

Bad

Fick sovmorgon idag för jag skulle till sjukhuset på sjukgymnastik. Hade sjukgymnastik i poolen på sjukhuset idag, såå skönt. Var i i en timme ungefär och sen åkte vi till donken och sen till skolan. Hade lite läxförhör och vanliga lektioner sen åkte jag hem. Maja kom hit och vi fikade lite sen pluggade vi lite smått! Sen fastnade vi inne på hm och ebay. Har ätit kvällsmat, kollat idol och pluggat.
pussss
 
 
 

kakmonster

Igår så var jag på sjukhuset och badade med min sjukgymnast, var hos kuratorn och sen visade alla från avdelningen där jag går inlagd att jag kan gå lite. Sen hände inte så mycket, kollade lite tv och så. 
I morse hade jag sjukgymnastik här på hemma plan klockan 8 och sen direkt till skolan. Hände inget speciellt, åt i matsalen första gången sen vi började haha..alltid något. Kom hem och la mig i sängen direkt och läste. Vid 12 "gick" jag och mamma till hennes brukare och hälsade på lite. Åt lite knäckebröd och ballerina när jag kom hem därifrån och nu sitter jag och kollar kläder på nätet, vill ha allt. men måste spara mina pengar..åh. Fick värsta craving på kakor så har ätit lite av det också..ska snart lägga mig och plugga sen blir det antagligen film. 
Ska bara tipsa om my friend som har tagit tag i sin blogg igen och börjat blogga. så klicka in på curnelia.blogg.se för att läsa hennes awesome blogg!
xo
 
// saknar min kisse! ♥ //

om jag bara kunde

Tänker ofta tankar i stil med "åhh imorgon får jag ta en outfit bild från ovan" , "nä, nu måste jag verkligen städa rummet" eller "ska jag inte ta mig i kragen och springa en runda". Men sen komemr jag på att jag kan inte göra något av det..trodde aldrig att jag skulle längta efter att få städa och fixa mit rum men de gör jag..viiill så gärna! Höll på att träna innan för att få upp min usla kondition och kom en bit men sen rasade allting, får börja om sen. Visst jag kan kan fota outfit bilder från ovan, men ur snyggt blir det egentligen ? Vill ju ta en fin nu när det är lite höst men löv i höstens färgen på marken och en höstig outfit. Men kan ju typ bara ha mjukis så sådär super fint är mina outfits ju inte. Men okej ska inte klaga, kommer ju trots allt kunna göra alla dessa sakerna om några månader. Tycker såå hiimla synd om dom som aldrig kommer kunna det, och har det såååå mycket värre än mig.    

The big news!

Okej du, the big news är...att min nackkrage är av! anledingen till att jag inte kunde säga det förens nu var för att de skulle vara en lite surprise i skolan idag. Men nu är de sagt, skrivet ? haha men anyways har precis ätiti och ska forsätta med plugget. Hade data-temadag idag när jag inte var där så får göra uppgifterna hemma istället. Nu ska jag snart, gå till hemköp och plugga español.kraaam!




Saknar ♥

Sitter och kollar igeom mina bilder på datorn och hittade alla bilder från när vi var i thailand i våras. Gud va man mådde topp då! Hade visserligen en förjävlig förkylning under hela resan, men bortsett från den så var allt prefekt.Hade såå himla mysiga två veckor där. Sol, bad, inget tidsschema bara tog det lugnt. Vill tillbaka sååå mycket, när jag blir lite bättre så ska vi antagligen åka på en solsemester igen & fy va skönt. Inte vara så uppkopplad med allting och ta en liten break från vardagen. Tänkte bjuda på lite bilder vi tog och kanske få er att längta lite till värmen..haha.
 
 

vad har hänt idag då ?

inte så mycket här faktiskt, ni ? varit vaken från och till inatt, sen vakande vid 7. åkte på bakluckeloppisen för att hjälpa till i "cafeterian" där min brorslag säljer för att få in pengar som sagt. började med ösregn och slutade i ösregn. såg ett litet hopp på himmeln men de försvann snabbt. & att sitta i rullstol i ösregn är int en hit...haha. när jag kom hem så var farmor & farfar, Camilla & Emma här. Fikade lite sen åkte farmor ocg farfar vidare. mamma åkte till mormor och morfars hus för att fixa lite, Camilla gick hem och jag och Emma satt och snacka en stund. När hon gick hem så startade jag datorn och kollade runder lite och kom till slut hit. ska snart duscha och äta.
 
 // oldiiiie //
 

Kladdkaka

vaknade vid 11 klädde mig, åt och sen kom familjen Lundberg hit och fikade. När vi fikat klart åkte vi till kyrkogården för att kolla på alla mormor och morfars blommor från begravningen. Såå fina!! Efter drygt en timme där uppe så åkte vi hem. Jag hade riktigt ont i benen så la mig en stund i sängen och vilade. igår satt jag, Lotta och min kusin Elin och veck reklam som jag skulle delat ut idag men pappa och hampus fick göra det istället för det är lie jobbigt att köra runder på en rullstol + all reklam. Ser inte riktigt fram emot att dela ut reklam men behöver pengar och lovade mormor. Det var hon som pushade mig att anmäla mig till att dela ut reklam och några dagar efter olyckan fick jag ett brev att jag hade fått ett distrikt. Inte vilket distrikt som helst utan fick det precis under där mormor och morfar bodde. Pengarna jag får ska jag spara så att jag kan göra resan till London som jag och mormor skulle göra nu i vår, tror det blir mamma som följer med.
 
Så nu är dom ute och delar ut reklamen medans jag och mamma bakar kladdkakor som hampus hockeylag ska sälja imorgon på bakluckeloppis. När pappa och Hampus kommer hem ska vi göra något alla tillsammans och ha det lite mysigt. På måndag berättar jag något såå kul som har hänt. Men kan inte berätta förens på måndag för det är en överraskning. haha, kanske inte är så super kul för er men för mig är det i alla fall det!
 
 
 

// bilder från 2011 när jag va och fotades i turning torso //
 

Mina änglar.

Anledningen till detta inlägget är för att jag behöver skriva av mig lite och för att vi haft begravningen nu så kommer antagligen blogga mer. 
 
Idag alltså fredagen den 13 september hade vi begravning för min momor och morfar. Båda två gick bort den 29 juli i en bilolycka jag också var med i. Dom led ingenting och ingen av dom fick överleva den andra. Kommer skriva mer om själva olyckan senare i ett inlägg mer precis vad som hände och allting runt om kring, som man inte kunde läsa i tidningarna. Det inlägget kommer komma när jag känner att jag har lust att dela allt det med er och har tid att skriva och fixa. Antagligen någon gång i nästa vecka.
 
Men idag klockan 11.00 ringde kyrkoklockorna och vi "gick" in i kyrkan och satte oss. Dom började med att spela "vid en liten fiskehamn" av lasse stefanz. Sen var P-O Nilsson där och sjöng "den jag kunde va" av Michael Wiee, sjukt duktig han är! Sen läste vi en psalm, 304 om de sänger er något. Präseten läste sen en bön om att man tänkter "hade vi bara vänta någon sekund, hade de inte hänt" osv. Och jag kände att om jag bara hade gått på toa på Olof Viktor (där vi va innan olyckan) eller ätit min glass långsammare, att dom forfarande varot här. Får inte tänka så men kan bara inte hjälpa det ibland. Får bilder från olyckan och dagarna innan i huvudet heela tiden...sen var det överlåtelsen, av jord är du kommen av jord osv. Sen sjöng P-O "Våra kära små barnbarn" av Clio Nilsson. Mormor och morfar spelade alltid den när vi var med dom och tyckte om den såå mycket. Morfar kom hem till oss en dag och sa "hallå, kolla här" så visade han ginza.se och berättade att han hade beställt ett album där den låten var med. Han var verkligen överlycklig.
 
Efter han hade sjungit "våra kära små barnbarn" så var det bibelläsning och psalm, sen gå fram och lägga blommor på deras kistor och säga ett sista farväl. Bön, Tillbaka till igår som P-O sjöng och till sist spelades "de sista ljuva åren" när vi gick ut. Efter ett tag gick vi in igen och fotade blommor och kistorna. Allting var såå himla vackert och fint. Vi bestämde att det skulle vara höst färger - gul, röd och oranga blommor. Vi var bara 16 stycker gäster vilket var riktigt skönt, bara dom närmsta familj och vänner. Har inte fattat att jag inte kan ringa dom är jag vill, gå till dom lite då och då, bjuda dom på fiiiika eller fråga om vi ska åka och shoppa. Det går bara inte nu...Har inte fattat det ännu och det kommer nog ta ett tag.
Älskar och saknar dom något såå enormt! 
 
 

ny header

heeey yoou!
imorse var jag hos tandläkaren och sen till skolan en liten stund. kom hem och spelade lite yatzy med mamma och åt knäckebröd. sitter nu i sängen och ska göra läxan sen kolla en film. vid 16 ska jag på sjukgymnastik och sen shoppa lite. ganska svårt att shoppa kläder speciellt nu när jag sitter i rullstol för jag kan lixom int eprova dom och kan tyå bara ha mjukisbyxor och flowiii byxor, haha. har fixat en ny header, med en gammal bild dock, som min kompis ska hjälpa mig att fixa till bloggen när hon blir frisk. men ska göra klart min läxa nu och sen kolla någon rolig film så puss.
 
 
 

Skolan snart

Vaknade vid halv sju av att jag hade sjukt ont, väckte pappa och fick lite tabletter. Somnade om igen till 10 ungefär och duschade. Sen blev de riktigt stressigt för mamma såg fel på klockan och sa att taxin skulle komma om 20 min så vi snabba,snabba,snabba oss men sen säg vi att det var mer än en timme kvar. Har precis ätit frukost oh spelat yatzy med mamma #standard. ska snart fixa håret, borsta tänderna och packa allt till skolan.
Satt och skev den förbannade so inlämningen igår och de gick sådär. Får se om jag blir godkänd eller ej sen. Men måste fixa massa saker nu, see yaaa later!


usel uppdatering

hemskt ledsen för den usla uppdateringen men har ingen tid över om dagarna. är iväg en stund, kommer hem och sover. sover, sover och sover. för såå ont och blir trött om jag sitter uppe för länge så måste sova lite då och då. ska försöka att skriva lite inlägg när jag ändå har datan igång och gör läxor o så. som nu, ska skriva e so inlämning men de går bajs så pausar lite här. får se när det blir inlägg nästa gång, förmodligen snart. puss.
 
// jag och mammi //

RSS 2.0