GENARPS ORIENTERING

Kände mig pigg och friskare när alarmet ringde idag, äääntligen! Träffade Cornelia och Sofie vid skolan och hoppade på bussen som tog oss till genarp. Idag var ju då dagen då vi skulle orientera i granbyn...Det gick faktiskt mcyket bättre än förväntat, hittade alla kontroller och blev lixom godkända. Finns inget mer att begära haha. När vi kom hem fixade jag & Sofie lunch hemma hos mig innan Maja kom hit. Vi bunkade upp med alla godsaker ur huset och startade "Mean girls".
 
Nyss pluggat lite biologi, ätit pannkakor och duschat. Sitter och kollar ikap lite avsnitt från "Ex on the beach". Ska vara helt ärlig med att jag blirlite rastlös med inga läxor, men gud va skönt det är.
Slängkyss


Hemska bilder på sista tiden, haah! Men de blir iallafall lite från dagen :-) 

LAMM & FÅR

Tjeenare! 
Igår kväll mådde jag så illa att jag inte visste vart jag skulle ta vägen, fy. Efter några timmar av kallsvettande och illamående lyckades jag dock somna. Vakande imorse & de hade lagt sig, så skönt dock förkyld fortfarande. På idrotten idag orienterade vi, men jag och många flera gick rundan pga sjuklingar. Jag och Sofie fastnade vid fåren som fått lamm, sååå gulliga. Räddade även ett får som fastnat med hornen i stängslet (eller Fabian gjorde allt, men vi sa de till honom haha), dagens goda gärning ;-). Tog de lugnt och kollade ikap serier när jag kom hem - såå slut. 

Är nu på väg till empan för att byta ett par skor som jag fick i födelsedags present av familjen. Så himla fräsch, men en storlek små.
Slängkyss 


Mysoutfit & matning av lamm!

SWEET SIXTEEN

IT'S MY BIRTHDAY! 
Oh yes, idag fyller jag 16 bast. Började dagen att gå ligga & vänta på mamma...som sov hur länge som helst. Maja & Petra ringde istället till mig och sjöng. Gullisar. Mamma kom sen med frukost, paket & sång. Startade en film med mamma - the Millers. Lotta, Max, Maja & Petra kom och vi fikade innan vi åkte till jobbet. Bingo som vanligt, efteråt handlade jag och Petra körde mig hem. Fick presenter av pappa och Hampus, som varit på träning hela dagen. 

Vi är nu påväg till någon restaurang, som de inte vill avslöja vilken...För att äta lite födelsedags middag. Synd att mamma jobbar bara :-(. Inte kunnat firat min födelsedag med hela familjen iår, vilket suger ganska rejält. Men men har haft de mysigt ändå!
Så glad för alla gratulationen överallt, så himla gulliga! Ni är bäst mina vänner! 
Ps, delar födelsedag med chansning tatum...heheeh
Slängkyss 


Frukost i sängen, mums!  

SLÄKTKALAS TILL 16 ÅRIGA MIG

Jag & pappa var under dagen på jakt efter seven-eleven brownie till mitt släktkalas. Deras brownies är to die for & till slut hittade vi 5 längder. Sen hemåt och fixade de sista innan gästerna kom runt 18. Så härligt med alla gäster, träffar inte hela släkten så ofta - så det är så himla mysigt! Åt massa god mat, verkligen massa...hahaha. Första serverade vi två grytor & sen ett kakbord. Matkoma deluxe...nu sitter jag och får håret lockat av Emma & Sofie ligger i sängen brevid och bara umgås. Kanske snart ska starta en film, medan de andra sitter & pratar massor i vardagsrummet.
Slängkyss 


THE COLOR RUN - SHINE

Kollade runder på årets "the color run" och såg att dem iår inte bara ska använda sig av färg utan också glitter. Hur kul låter inte detta?? Hoppas på att få ihop hela gänget vi var förra året och springa iår igen, så himla kul! Redan den 9 mars börjar årets första the colour run i Linköping och den 19  september är det här nere i Lund!
 

SURPRISE FOR ME

Igår var det tänkt (trodde jag) att jag och Maja skulle pre-fira min födelsedag på pizza hut. Deras pizzor är ju så himla goda.
MEN när vi kommer till pizza hut så har tjejerna i klassen ( synd att Wilma inte kudne komma :-( ) fixat en överraskning till mig och sitter där. DEM SATT DÄR MED MENYER FÖR DERAS ANSIKTEN! Blev så himla förvånad men såå glad. Alla skriker grattis och jag blir så sjukt rörd haha. De har lyckats hålla detta ifrån mig i en månad, hur grymt av dem? dock lite blont av mig då det har varit öppna med de, haha. Beställde in massa pizzor, pasta och sallad. Såå gudomligt gott. Sen fick jag en glass av dem som jobbade där, tjejerna sjöng för mig och vi fick spela in en video till en anställds-facebook - så härlig haha! De andra beställde in cookie-dough efterrätter, säger bara att om ni får chansen så bestääll!
 
Log igenom hela middagen och ler fortfarande bara jag tänker på det, bästa sättet att fira min födelsedag defenitivt! Detta var iallafall det bästa någonsin, alla hade gått ihop och fixat detta + gav mig ett presentkort på empan! Kan verkligen inte uttrycka i ord hur glad jag fortfarande är över att dem fixade detta till just mig.
KÄRLEK TILL DESSA TJEJER! 
 
 
OBESKRIVLIGT LYCKLIG ÖVER DENNA ÖVERRASKNING!!!
 
 

NEW IN - GREY SHIRT

 
// Gina Tricot - 249 kr men jag köpte den på rea, hehe ;-) //
 

FÖRSTA BUSSTUREN SJÄLV

Fått höra att jag har uppdaterat dålig & jag instämmer...Men inte haft något ledigt tillfälle. Igår efter skolan åkte jag till Lund första gången själv...Och allt som kune gå fel gick fel, tyypiskt! Inga pengar på kortet, mitt kontokort fungerade inte och den var sen. Halleluja, dock så löste allt sig :-). Efter att jag vaxats mötte jag upp Maja, Elin & Cornelia och kort efter det hoppade vi på tåget mot hyllie och emporia. Hade såå sjukt kul, skrattade 99% av tiden och det var bara en så otroligt härlig dag. Finns så mycket kul som hände som inte alls komemr bli kul när jag srier de här sååå skippar de. 
 
Började dagen med NP i engelska och läsförståelse - gick helt okej! Efter en paus var det dags för lyssna delen - den gick åt pipsvängen...Fyy alltså hahaa. Efterd det så höll jag mitt argumenterande tal och det gick bra - pratade fort men varken stammade elelr skakade så det gick bra. Efter skolan stannade jag, Wilma, Maja & Elin kvar och kollade på ett band som några elever skapat. Nyss ätit lite mellis och ska mest ta det lugnt - inga läxor! 
Slängkyss
 
 



SUNNY DAY

Igår kväll åkte jag hem till Maja där jag, Filippa och Matilda fikade på kladdis (för mycket kladdkaka denna helgen) och snackade. De gick hem redan vid tio/elva tiden, medan jag stannade. Fick flashbacks och strtade high school musical både ettan och tvåan. Orkade inte cykla hem så stannade över natten. 
 
Idag åt vi frulle och gick sedan hemåt till mig. SÅÅ VARMT, riktgit härligt. Efter en stund hos mig med tal-övande och prat åt vi lunch. Kom nyss hem från jobbet där vi hade en kille från ett annat team på besök, så det var kul. Plockat undan på rummet och tänkte fixa naglarna medan jag läser biologi och sen ska äta grillat. 
Slängkyss
 

Danny i Pearl Harbor, snygg är bara förnamnet...

FYRA KLADDISAR

Lördag idag & riktigt najs väder - me gusta! 
Natten till igår sov Maja här vilket var super mysigt då det var ett tag sedan vi sovöver. Hade bara tre lektioner innan vi åkte till Lund och lyssnade på en författare. När vi kom hem bakade jag och Maja fyra kladdkakor haha, dem blev såååå kladdiga. Kollade sen de senaste avsnitten av "ex on the beach" innan hon åkte hem. Resten av familjen var iväg och köpte presenter till mig, 8 dagar till 16 wehoo! Anyway så kom hem hem med kina mat - yum! Kollade de senate avssnittet av "the vampire diaries", grymt avsnitt som alltid. Såg sen filmen pearl harbor, stor grät i slutet - heeeerregud, men bra var det!
Nu är det brunch dags med mamma & Lotta, see ya!
Slängkyss
 
 



ÅNGEST INFÖR NP

Hej gullisar!
Skulle egentligen redovisat mitt argumenterande tal imorse men har såån fobi att redovisa så ska förberedda mig lite extra och göra de på måndag istället. VI SOM GÅR I NIAN FICK REDA PÅ VÅR PRELIMINÄRA INTAGNING IDAG MEEEEED, & jag kom in på mitt första handsval. Blev sååå lättad, var dock bara lite över medel så får ligga i lite. Annars då? Inget speciellt har hänt, har extrem ångest inför fysik nationella imon - men de får bära eller brista. Hatar verkligen fysik så har super svårt att lära mig det, sååå tror inte det kommer gå super...Men jaja!
Slängkyss
 
 

PT-PASS

När jag vakande av mitt alarm imorse glömde jag helt bort att dte var skola och somnade om. Inte bra alls...det blev stressigt. Men hann itid och kickade igång dagen med en prov-labb i kemi. Usch alltså...Efter skolan åkte jag och Sofie till gymmet, där hon först höll ett PT-pass för mig på ben & jag höll ett med koncentration på mage för henne. Super kul upplägg!! Kom hem vid 18-tiden och åt medan jag räknade ihop klasskassan. Nyss duschat och fixat mitt rum, så fräscht. Plugg resten av kvällen, kraaam!
Slängkyss
 
 

THIS WEEKEND

Liten sammanfattning av mig helg får det bli denna söndag. I går började jag dagen med att träffa Emma och catcha upp. Eftersom vi inte ses så ofta sitter vi oftast bara och fika medan vi pratar igenom allt mellan jord och himmel. Efter det drog jag och Maja in en spontanare till Lund, där det var helt dött. Så det fick bli en tripp till empan istället. Var hemma lite innan tio och då kom Filippa och Matilda hit och umgicks lite. MYS.
 
Idag kom Elin hit vid halv 10 och vi drog oss uppåt mot kyrkan för påskvandringen. Vi satte på ögonbindlar på konfirmanderna och gick en vandring med dem om jesus korsfästning och när han återuppstod. Utvärdering efter det och sen snabbt hem. Skulle tydligen jobba, så i racer fart cyklade vi dit. Körde frågesport och massa prat. Jag & Maja drog till gymmet nu på kvällskvisten, och tog ett spår i skogen efteråt. Nyss duschat och håller på att städa rummet!
Slängkyss
 


KVÄLLSPROMENIX

Sofie ringde och väckte mig lite i nio...Försov mig som vanligt när vi har sovmorgon, haha. Snabbade mig iväg och han vara med lite på första lektionen. Efter skolan gick jag och Maja för att köpa mackor och sen skulle jag ta blodprov. De hade dock stängt redan vid 14 så det sket dig. Vi gick sen för att sälja korv på ett disko med flera från klassen, efter en den kludd så fick vi sålt allt på 20 minuter så då gick vi hemåt.
 
Jag och Maja bara chillade innan vi mötte upp Elin för att gå en promenad. Träffade tjejerna från klassen, vilket slutade med att vi stod och snackade i någon timme - sååå kallt. Nyss tagit medicinen och ska kolla lite bones innan läggdags. 
Dagens challenge var att skippa hiss och rulltrappor för att istället ta trapporna. 
Slängkyss
 
 
 

ZUUUUMBA

Torsdag, vilket betyder att vi går på helg imon. Känns super duper najs. Hade so prov som sagt idag, vilket gick lite sådär. När det var 20 minuter kvar berättade vår lärare att de räckte man skrev 3-4 rader på några frågor...Där de flesta redan hade skrivit ett A4...Men men. Slutade skoldagen med Zumba på gymmet i byn, gud vad svårt haha. Har ju dock ingen korrdination men det vara måånga rörelser..Kom hem & duschade där jag skar mig på rakhyveln. Var blod överallt alltså herregud. Trodde jag skulle förblöda...But here I am - alive. 
 
Ska snart bli hämtad och åka till Maja för att plugga lite till vår tal & grilla. Yum. Skulle egentligen varit ute i skogen och kört intervaller idag med Sofie, men hon har fått feber så det får bli en annan gång. Var ganska skönt då jag vaknade med träningsvärk i hela kroppen imorse. 
Dagens challenge är lägga upp en plan för sin kost under denna månad. GOO!
Slängkyss
 
 

FITNESSGURU CHALLENGE

En super kul grej som Sofie och jag körde igång idag var fitnessguru's 30 dagars challenge. De startade den i januari som en start på det nya året men vi snapade upp den nu och tänkte - why not? Kollade igenom alla dagarnas "uppdrag" och blev såå tagg! HÄR kan ni kolla in de olika!! Man kan variera de efter hur man själv är, tex inte gör 30 squats - utan gör så många du klarar. De är såå viktigt tycker jag då alla har olika starka muskelgrupper. Där jag är starkas, kanske tex Sofie är svagast & tvärt om. Så då kan man göra de så de passar en själv. En annan sak var att det är strech och yoga med, alltså inte bara styrka och cardio. 
Tänkte jag skulle lägga upp "dagens challenge" varje dag i slutet av mina vanliga inlägg, för er som vill hänga på.
 

SOVMORGON? NAE

Lite efter 05 steg en hyfsat pigg Emmie upp ur sängen. Ät frulle och la mig i sängen ett tag till med mobilen. Mötte Sofie vid bussen vid samma tid som igår (dock var jag i tid idag) för att dra på ett morgonpass. Hade som sagt egentligen sovmorgon, men hur passade var det inte då att trycka in ett gympass innan skolan? Super passande tyckte vi och körde ett rejält mag-pass.
Slog mitt rekord i planka med 3 minuter, följt av 2 minuter. En sak som var enormt skönt var att jag kände av gårdagens pass i armarna, älskarr!! 
 
Efter skolan stannade jag, Maja (L), Maja (M) & Elin på skolan för att baka pizzabullar. Bullarna ska säljas ihop om att få in pengar till vi i nians avslutningsbal. När vi äntligen var klara traskade jag och Elin direkt till kyrkan för att gå igenom söndags-påskvandring med konfisarna. Vi var tvugna att gå lite tidigare för att vi måste plugga till provet som vi har imon. Nyss ätit & ska ta tag i plugget alldeles strax. 
Ni med iphone, har ni uppdaterat till de nya emojisen? Håller på hehe. 
Slängkyss
 
 
 Imorse. Sorry för den tagg saken...hatar när man printar med den men såg de nu :-(

STUDIEDAG

Hur härligt är det inte med studiedag??
Extra härligt när andra sitter i skolan och plågas...hehe. Anyway så gick jag som sagt upp vid 06 för att äta frulle innan jag drog till gymmet runt 07. Tog fel på busstiden så fick springa dit där Sofie fick uppehålla chaffisen haha...
På gymmet blev det ett super härligt arm-pass. Kände att jag använde tiden effektivt och kunde knappt ta upp mina armar efteråt - hatkärlek :-). På bussen hem bestämde vi oss för att dra ut på en PW, sagt & gjort. Tog en runda på 1,5h ungefär innan vi gick hem och fixade de sista på spanskan. Nyss städat massa & pluggat lite so, snart käka innan jag ska träffa Maja. 
FÖRRESTEN så gick det (tack gode gud) bra för Samba hos farbror doktor idag. Så himla skönt!!
 
Ny design är upp med! Snart kommer dock mer förändringar så vänj er inte för mycket ;-). Nya bilder i både meny och header samt ny bakgrunsfärg är iallafall fixat nu. Vad tycker ni? Jag störtgillar. 
Slängkyss
 
 
Earlier today 

LIVRÄDD

Gick upp lite efter åtta och duschade. Satte mig och läste igenom so:n medan jag år havregrynsgröt - yum! Samba fick dock någon sorts anfall och visste inte vart hon var så vi fick akut åka in till veterinären. Alla vi trodde att vi skulle åka hem utan henne, men nejdå! Efter några test och undersökningar så fick vi åka hem, men ska in imorgon igen för flera test då hon hade något fel på levern tydligen. 
 
Hemma igen så gjorde jag ett manus till vår redovisning i spanska på onsdag. Blev så extremt rastlös, alltså såå himla rastlös - så drog ut på en springrunda. Höll på att dö, herregud vad kondisen var dålig. Men orkade längre än jag trodde så det är alltid något. Tog några runder upp och ner för en lång trappa med, & de kommer kännas..Usch hahah! Bakade de nyttiga chokladbollarna nyss och tänkte snart sova för att orka upp på gymmet imorgon vid öppningstid. 
Slängkyss
 
 
At the vet med min bebis

(SUN)DAY

Har jobbat lite med bloggen de senaste dagarna och det kommer snart synas speciellt för er som använder dator. För er som är inne på luren och kollar så har jag redan gjort lite förändringar som typsnitt, färg, rubrikerna osv.
Lite vårfräscht! Snart kommer de dock mycket större förändringar till er dator-besökare. Staaay tuned! 
 
Idag var ganska fullt upp. Började med att åka till mamma kusin Lina i Lomma för att äta frukost. Hur mysigt som helst, eftersom vi inte träffas så ofta är det alltid extra kul. Efter det bytade jag om för att möta upp Sofie &  Cornelia för att gå till gymmet. Yes, ni läste rätt!! Vi gick dit istället för att ta bussen då vädret var så himla härligt. Och vi var inte det enda ute, mötte hur många som helst. Körde ett suuper kort pass innan jag blev hämtad, duschade, Maja kom hit och vi cyklade till jobbet där det blev bingo. 
Tog efter det en powernap innan jag, Matilda och Maja drog på en spontan bio och såg "Insurgent". SÅÅÅÅ BRA!
Slängkyss
 
 
 
 
 

PARACHUTE

En sak som jag och Hampus testade att göra var att flyga fallsärm efter en moterbåt. Det var en fantastisk upplevelse som både han och jag totalt älskade! Så himla fräck upplevelse att flyga högt uppe där det var helt tyst (förutom han som styrde som pratade) i solnedgången. Otrolig upplevelse, få ni chansen så testa! 
 
// Taggade och nervösa innan det är vår tur... //
 // Förbredda och "påklädda", taggade till tusen!! //
// And we're off //
 // När jag är uppe i luften //
// Överlevde och nere på fastmark igen //

FAST AND FURIOUS 7

Jag & Maja drog på enspontan trip till bion igår där vi såg "Fast and furious 7". ÄLSKAR verkligen de andra men denna var helt klart utan tvekan bäst. Man levde sig in i allt action och den var så extremt bra gjord! SKa inte avslöja för mycket med slutet, alltså åhhhh!! Har ni sett de andra filmerna M Å S T E ni se denna. Och har ni inte så seee dem, favvisar helt klart!
 

NYTTIGA CHOKLADBOLLAR

 
 
det blir ungefär 15 stycken beroende på hur stora man gör dem
Ca: 10 dadlar
1 dl havregryn
1-2 msk kokosolja
2 msk kakao
2 msk kallt kaffe
 
Mixa alla ingredienser till en slät smet
Sätt in den i frysen i 10 min
Rulla dem till bollar och rulla dem sedan i kokos
N J U T

SKÄMTAR DEM ?

Vakande med inställningen att jag skulle opereras idag. Fick gå upp tidigt och duscha i bakteriedödande medel och åkte sen till Lund för vaxning och ansiktsbehandling. Åt och duschade en gång till i medelt innan vi åkte vidare till Ystad där jag hade op tid. Kom in till läkaren så säger han att han vill göra en större operation i september istället. Han hade tydligen inga bra erfarenheter av den lilla operationen som jag skulle gjort. Jaha, så det var bara att boka in till hösten istället och åka hem igen...Sjukt irriterande. Trodde först allt var ett aprilskämt...men nix.
Slängkyss
 
 


 

SOME NEWS

 
 
I lördags så var jag som sagt & shoppade lite - och detta var det som jag köpte. När det gäller träningströjorna är det tre kortärmade och en långärmad. FYND
// Långärmad tröja med text - Lager 157, 150kr // Träningströjor - Stadium Outlet, 60kr/st // 

RSS 2.0