TWO SHADES OF MALMÖ

Imorse vakande jag och Maja upp vid 10 och fixade oss. Igårkväll hade vi gjort "Over night oats" - vilket blev såå himla gott verkligen! Eftersom att vi skulle åka och äta thaibuffe så tog vi bara några skedar var. På triangeln åt vi thaibuffe inne på restaurangen "Rise and Soup"- extremt god mat. Shoppade lite efter det och efter ett tag så lämnade vi Max, Alexander och Petra för att åka mot empan. Hittade en kjol, halsband och en klänning - visar er imorgon. Efter en super mysig dag med min bestie var precis vad jag behövde. När vi åkte hem träffade vi Filippa & Matilda på bussen men sen också Maja och Saranda - alla var tydligen ute och åkte haha. 
Nu ska jag starta "Mockingjay part 1" med mamma och Lotta, myyys!
 
Mått extremt illa idag eftersom jag tog cellgiftet igår. Illa måendet har resulterat i att jag små ätit massa idag och lite panik, så ska till gymmet imorgon bitti med Maja. Supper tagg! Nu ska vi starta filmen, byye!
Slängkyss
 


 

ONLY ONE

 
Denna låten alltså herre va bra den är!! Första gången jag hörde den tvekade jag lite på att det var min typ men sen lyssnade jag igen, och nu älskar jag den mer och mer för varje gång jag lyssnar. Så fin & vacker.

PUDDINGKVÄLL

FREEEDAG!
Äntligen säger jag bara alltså. Skabli så himla skönt med helg och inte behöva tänka så mycket på läxor, även om jag direkt efter jag blivit klar med so:n måste börja med hemkunskapen. Men den ska vara inne innan vi åker så jag har iallafall hela nästa vecka på mig och har en hum om vad jag ska skriva. 
 
Ikväll blir det antagligen en pudding-kväll med favoriterna - så länge sedan så det ska bli super mysigt. Imorgon ska jag åka och shoppa lite med Maja då ALLA mina svarta jeans har försvunnit. Riktigt depp, men men jag kanske hittar dem sen iallafall. Nu måste jag plugga, chao!
Slängkyss
 
 
 

HENNA WANNABE

När vi tjejer träffades och kollade det nyaste TVD avsnittet så hade Filippa hittat en bild på en hennatatuering som hon ville testa, och eftersom jag älskar tatueringar och sånt så fick hon göra på mig. Tycker det blev så himla snyggt, älskar när man har symboler på fingrar/händer, är solbränd (vilket jag absolut inte var här dock) & silvriga eller guldiga tunna ringar. Hur snyggt är inte det lixom?? Jag hade lätt velat göra något liknande detta i henna, vilket jag aldrig kommer få men önska kan man alltid!
Slängkyss
 
 
Vad tycker ni om handtatueringar/henna ??
 

TABATA & FOTO

Tjenixen!
Slutade med idrott idag där vi körde tabata, och jag älskar det. Det är så himla jobbigt men så himla kul också. Äntligen igång med träningen rejält och det är såå skönt, över nöjd. Till något helt annat, vädret idag har varit kaos, kan inte moder jord bestäma sig lixom. Påvägen till skolan hade jag sol, blåst, regn, snö, hagel varierat väder...Och så fortsätter det fortfarande...Nyss pluggat lite matte och ska snart duscha för att efter det plugga igen. 
 
Framkallade lite bilder häromdagen som jag ska testa att sätta upp över min säng, så himla glad att de redan kommit så ska försöka sätta upp dem nu i helgen om inte innan - ni får bilder när jag är klar!
Slängkyss
 
 

NEW IN - TO DO LIST

 
För ett tag sedan så hittade jag denna fina sak i en butik inne i Lund. Jag brukar alltid ha ett block och en penna på mitt nattduksbord för att skriva en lista innan jag lägger mig på saker jag inte ska glömma att göra dagen efter. Så när jag såg denna var den perfekt för att ta över mitt oranga-postit block. Mycket snyggare och passar in på mitt rum extremt mycket bättre. 
99kr från HagaHem. 

MAKE UP STORE EVENT

I Tisadags var jag som sagt med Lotta och mamma på en överraskning och det var ett event som makeup store hade anordnat. De presenterade deras nya förpackningar, bjöd på dricka, visade en alla hjärtansdag-look och hade massa rabatter. Super mysigt och det uppskattades av Lotta, så kvällen blev extremt lyckad. Hade inte kameran med så ni får nöja er med foto på det jag köpte. Blivit en smink-shopoholic...haha!
 
 
Första bilden :
// Brow fix gel tinted - 155kr // Blothing powder - 259kr // Läppglans (LA LA) - 145kr // Läppenna (Russian Bordeaux matt) - 135kr // Angled brush - 150kr // Neccesär - 185kr //
 
Andra bilden (från vänster) :
Marble eyeshadow (Rosso asiago) - 145kr // Microshadow (Sun breeze) - 140kr // Microshadow (Jubilee) - 140kr // Microshadow (Design) - 140kr // Marble eyeshadow (Indus gold) - 145kr //
// Köpte även den klassiska tri brow - 185kr //

BACK ON TRACK MED TRÄNINGEN

Tjena fina ni!
Fixat en ny lite roligare domän idag, så det är lite finare upp i flikfältet för er som läser på en dator. Liten notis bara.
Imorse så stod klockan på 05.01 för att mötta upp Sofie och gå en morgon-PW. Rundan gick till torna och tillbaks, vilket är 7-8 km - suuper skön start på dagen. Duschade, sminkade mig, hade extrem klädpanik, duschade, fönade och plattade håret och hann i tid till skolan. Stressigt värre då jag också tappade min vante påväg till skolan så fick gå ända hem där jag tappat den menmen..haha. 
 
Efter skolan så gick jag & Sofie hem till mig, då märkte Sofie att hon glömt sina träningskläder i skolan - så gick tillbaka. Tog bussen därifrån med Cornelia till gymmet, köttade kondition, rumpa och mage. Känns otroligt bra nu efteråt, love it! Kan på riktigt inte beskriva hur skönt det är att vara tillbaka med träningen. Nu blir det so-plugg och även lite HKK. Hemsk ledsen för makeup store inlägget men de är påväg!
Slängkyss
 
 
 
 
 

SURPRISE

Sho balla bacon!
Älskar att börja inläggen med en hälsningsfras men kommer knappt på några fler...Anyways så får de bli som de blir. Slutade 13.20 idag (livet) dock så behövde jag hjälp med min dator så kom inte iväg förens 14. Nu är jag iallafall hemma och har ätit lite mellis. Sitter och skriver en packlista till Thailand samtidigt som jag försöker fixa vår "Antidrogfilm" till skolan. Super jobbigt att skoldatorn krashade nu när jag har två uppsatser att skriva - ena duo på fredag & den andra nästa vecka men måste få A på den för att det ska vara lönt att jag gör den då det är en extra uppgift. Yeey till skoldatorerna...
 
Ikväll ska jag & mamma överraska Lotta då hon fyller år idag. Kan inte skriva vad vi ska göra då hon läser bloggen och då blir det ju ingen överraskning haha. Men så fort det är avslöjat postar jag ett inlägg till er. Kan iallafall avslöja att vi ska börja med middag, sen kan jag inte säga mer. 
Slängkyss
 
 

NEW IN - MAKEUP STORE

 
Första bilden:
// Löspuder (Cream), 395kr // Ögonskugga (Vanilla), 140kr // Blush (Peach), 185kr // Ögonpenna (Vanilla), 135kr // Eyeliner, 145kr // Sponge, 35kr (har jag för mig) //
Andra bilden:
// Läppstick (Pretty), 170kr // Foundation (Vanilla), 245kr // Fuktgivande ansiktskräm, 245kr // Glittriga eyeliners (Sparkling brown & Queen), 155kr/st // Concealer (Medium), 245kr //

MONDAY AGAIN

Hejsan hoppsan!
Kände för att sova lite extra länge idag och skippade därför sminket, extremt skönt. Efter skolan gick jag & Sofie till vårdcentralen för att jag skulle till läkaren och ta blodprov. Vi pluggade en massa efter det, snackade en del och jag åt middag. Nu när hon har åkt hem, planerar jag att fortsätta med pluggandet. Vill få det mesta klart nu i början av veckan så man har lite extra tid senare. Är dock så sjukt trött att de antagligen kommer sluta med en film...
Slängkyss
 
 

HOLD BACK THE RIVER

 
Hur bra är inte denna låten då? Är helt kär, den går på repeat i min lurar dygn efter dygn & tröttnar aldrig.

VC LUND

Satt upp till 02 för att redigera bilder och fixa lite inlägg, så sov lite extra länge idag. Åt frulle innan jag åkte till Lund för att kolla upp min förkylning & en körtel bakom örat som gör såå extremt ont. Tog en massa blodprov, näsprov, temp osv innan jag fick åka hem. Får kolla upp svaren från alla prover på vårdcentralen hemma eller hos min reumatolog i veckan...Anyways så ska jag hem och fixa lite innan jag ska jobba idag. Efter jobbet ska vi åka hem till farmor och farfar, & se hur det är med farmor som blev opererad i veckan. 
Slängkyss 




MAKEUP STORE - CLOSEUP

 
Detta är en liten closeup på sminkningen jag fick igår med ögonen i fokus, kommer bomba er med andra bilder så var inte oroliga för att dessa inte visar allt haha!
Slängkyss

BUSY HELG

Hellu mina favs! 
Har ekat tomt på inlägg de sista dagarna men jag har inte haft en sekund över. I fredags när jag kom hem från skolan så plockade jag undan lite och fixade inför kvällen. Mötte sen upp Maja på hemköp för att köpa bär och snacks till TVD. När vi kommit hem till mig kom Wilma och vi började med mat, thaikyckling med ris. FAV. Filippa och Matilda kom precis när maten var klar så vi åt direkt, så sjukt gott. Yuuum! Snackade en stund och bara hade mysigt innan vi startade de senaste TVD som vi åt LCHF med grädde och bär till. Även det var yuuum! Efter det bara umgicks vi och spelade till sist sällskapspel innan alla gick hem och Maja sov här. 
 
Igår, Lördag. Jag och Maja låg och pratade allt för länge innan vi somande, vilket resulterade i att vi drog oss alldeles för länge imorse så det blev stress. Jag och mamma åkte in till MakeUp Store, där vi båda blev sminkade. Så himla nöjd verkligen, känner mig så speciell när jag blir sminakd där haha känns över fancy! Köpte lunch efter det och åkte sen hemåt. 
Jag, pappa och Hampus åkte mot emporia därjag letade efter ballerina och vit bikini, hittade varken eller. Hampus fick dock lagat sin mobil vilken hade hängt sig totalt. Väl hemma därifrån åkte vi direkt till kusinerna för att fira födelsedag med släktkalas. Nu redigerar jag en massa bilder så ni kan få se sminkningen på riktigt imorgon, sen blir det sussa!
Slängkyss
 
 
Una bild sålänge! 

FYSIKDAGEN

Började dagen med en hemsk morgon. Försov mig, halkade till skolan, INGA bilar stannade vi övergångstället, klädpanik & extrem mensvärk. Kom liiiite sent men sprang sista biten..Idag var iallafall sista NO-dagen som var fysik. Eftersom att fysik verkligen är mitt hatämne och vi inte hade några grupper idag, kändes det bara öh på hela dagen. Men jobbade i grupp ändå och det höjde dagens betyg oändligt mycket. Att vi sen åt lunch 12,30 drog ner dagen lite då alla var så extremt hungriga och maten tog slut.
 
Efter skolan så gick jag hemåt som vanligt och städade rummet. Fick ett rejält ryck och det känns så himla fräscht nu efteråt. Tänkte plugga lite ifall jag hinner innan Lotta kommer hit och ska kolla film! 
Slängkyss
 
 
Dagens situation "Nothing to wear" - fick bli trycket på dagens klädval
 

BIOLOGIDAGEN

Nu kan jag checka av biologi-dagen, som faktiskt var mycket bättre än kemin. Själva dagen iallafall, inte uppgifterna...Usch. Åt iallafall tidigt och slutade även tidigt vilket alltid är skönt. Nyss redigerat och fixat klart vår "Antidrogfilm" så det känns härligt. Tänkte att jag skulle plugga på min so-uppsats efter detta och om jag hinner börja lite på HKK-uppsatsen efter det. Helt glömt hur mycket jag hade att göra i läxväg så satt hela kvällen igår och kollade prisonbreak..Aja, nu får jag ta tag i det!
Slängkyss
 
 
Todays! 
 
 
 

KEMIDAGEN

Klockan ringde 05.08 idag för jag skulle hinna duscha, föna och platta håret. Var dock klar en halvtimme innan jag skulle gå så fick en massa fritid att jobba med matten. Super skönt att för en gångs skull ha rakt hår, även om det inte varade så länge då det snöade super mycket när jag traskade hem och håret blev helt frisigt.
Anyways - kemidagen, check. Och den var hyfsat hemsk, stor del för att vi åt lunch 12,20 men inte kom dit förens 12.40...snacka om att jag var hungrig. Dock helt god mat så det jämnade ut sig.
 
Efter skolan följde Elin med hit och vi pluggade lite medan vi åt mellis. Vi möte sen upp Daniel och Adam för att filma. Så. Himla. Kallt. Anyways så är allt filmat, alla har åkt hem och jag är mätt. Tänkte kolla lite prison break, bara några avsnitt kvar...Åhh så himla bra serie!
Slängkyss
 
 
Todays look (efter snön totalt pajat mitt hår...)

TRE HELA NO-DAGAR

Tjohoppsan! 
Måndag igen, hade ingen söndagsångest igår vilket kändes super skönt. Dock så slutade inte konfan förrens vid 21 så allt jag planerade att göra efter den hann jag inte. Men inte så mycket läxor denna vecka då vi har tre heldagar med fysik, biologi och kemi. Vet inte riktigt vad jag föredrar men tror faktiskt läxor. Hel dag med fysik...Helst inte lixom.
 
Då det är ganska torrt på läxfronten så har jag bar aslappat och sett det nya pretty little liars men även filmen "The maze runner". Båda var såååå bra!! Nu tänkte jag surfa runder lite och göra matten innan det är dags att sova.
Filmade i skolan idag och kommer göra i veckan och nyss tömt mobilen, så jag kan inte ta bilder eller har några nya- därför blir det en hemskt random idag.Liten notis där bara.
Slängkyss
 
  

BLURY

Hej mina favoriter!
Gårdagen var riktigt kul men blev så himla seg redan vid fem tiden. På kvällen kom Filippa, Matilda, Sofie hem till mig och Maja. Vi snacakde ett tag innan Filippa och Matilda gick hem, även dem helt sega efter dagen haha. Sofie stannade en stund innan hon också gick hem. Jag, Maja, mamma, Petra, Max och Hampus spelade sen ett spel "Absolut överens" suuuper kul. Spelar inte alls lika mycket sällskapspel längre, men det är ju riktigt kul när man väl gör. Kollade lite av prison break innan jag sen gick och la mig vid ett. 
 
Idag har jag hunnit fixa mitt rum, bäddat rent, duschat, fixat naglarna, organiserat en massa papper och ätit lurre - effektivt. Vid 15.30 är det träff med konfirmanderna så det ska bli super mysigt. Blir nog en tidig kväll idag så jag är uppvilad imorgon, då en ny skolvecka börjar. Halva mitt lock har även släppt idag, känns så himla skönt. Hade dock glömt hur höga alla ljud är haha så hoppar till hela tiden...Gjorde en trykutjämning och trodde påriktigt att jag skulle svimma - men halva släppte så det var värt de!
Slängkyss
 
 

TOKYOMAKEOVER

Igår var jag som sagt på ansiktsbehandling och herregud va skönt de var! I den jag valde ingick de rengöring, ångning, portömning, olika masker, peeling, massage, brynformning och dagcreme. Salongen där jag gjorde detta var samma som jag vaxas, tokyomakeover. Super personal och om ni bor i Lund området är de definitivt något jag rekommenderar. 
Om ni går in på hemsidan (HÄR) och trycker på onlinebokning så får ni upp alla behandlingar som dem har och trycker ni på "i" så kan ni läsa om behandlingen, kolla pris och hur lång tid de tar. 
Ansiktsbehandlingen jag tog heter "Tokyo classic", kostade 690kr och tog 90 minuter. Super nöjd verkligen, känns så himla fräscht efteråt. 
 
 
Bilder från behandlingen! 
 

TAKEN 3

I torsdags såg jag som sagt Taken 3 på bio med Maja och Sofie. Jag blev lite besviken på filmen då jag satt upp ganska höga förväntningar eftersom jag störtgillat de andra två. Ettan är ju alltid bäst, men då jag även tyckte tvåan var väldigt bra förväntade jag mig en super hit. Och filmen var bra, rekommenderar den verkligen för er som gillar de andra. Men den var lite rörig och jag hängde inte alltid med...Men som sagt totalt sevärd! 
 

SJÄLVSKATTNING

Vaknade lite i nio idag med halsont, när kommer detta släppa? Var iallafall pigg och studsade upp. Har massa saker jag måste få gjort idag utöver att jag ska på ansiktsbehanling 12 och sen direkt efter det åka till malmö för laserdome och mat med jobbet. Har hunnit bocka av några saker under min vakna tid, så det känns skönt! Haft super mycket klydd med en självskattning som var deadline igår egentligen, men fixade allt nu i morse. 
Just nu äter jag stecka ägg med tomat och om mindre än en timme hämtar Petra och Maja upp mig för att åka mot Lund. 
Slängkyss
 
 

SMÅ ÄNDRINGAR

Några ändringar fixade igår, men fler kommer snart! 
Har nyss gjort massa shots och annat till min förkyldning, mer motiverad än någonsin för att träna så vill verkligen bli frisk nuuuu! Idag är det ju iallafall fredag, vilket betyder sovmorgon för mig - såå glad varje gång. Men nu rinner tiden bara iväg och jag sitter i pyjamas, så vi hörs!
Slängkyss
 
 

REGN OCH BLÅST - NEJ TACK

Hatar är ett starkt ord, just därför passar det in. Hatar blåst och regn. Usch usch och usch. Kan tycka regn är mysigt, men blåst fyy. Och blandningen blir ännu mer fyyyy. Iallafall så slutade jag tio i två och vandrade då hem i detta hemska väder. Sofie kommer om ett tag och vi ska sen möta upp Maja för att äta och kolla Taken 3 på bio. Ska bli super mysigt att umgås med vår lilla trio, bio blir perfekt när vädret inte är på topp heller. Håll även utkik för det kommer snart komma en ny header och lite ändringar i designern.
Slängkyss
 

 
 

INGEN OP

Försov mig och kände mig super sliten så fick bli en lite mysoutfit idag. Så härligt! Åkte från skolan lite efter två för art dra till ysadssjukhus. Kollade upp smärtan vid min svanskota igen och kunde hoppa operation ifall de inte blev värre, sååå skönt! Är nu påväg hem och ska plugga lite innan jag startar "taken 2", ska kolla trean imorgon så måste se den innan haha! Ska även försöka hinna med att åka på ett öppethus nu i sista minuten, då valsidan öppnar imorgon...
Slängkyss


Otroligt mycket hår...haha!

13.20 LIIIVET

Denna terminen är tisdag den aboluta favoritdagen trots att hela schemat förutom när vi slutar suger. Slutar lixom 13,20, huuuur najs !? Kom hem för ett tag sedan och har nyss valt och redigerat bilder till Min stora dag. Tog lite foto åt en kille i London som jag även redigerat och ska skicka iväg snart. Efter det blir det Bones! Var super sugen på att kolla "Hawaii five-0" igår, men eftersom jag redan sett alla avsnitt som finns ute så började kolla serien Bones istället. AHMEN, alltså den är så himla bra och dessa serier är hyfsat lika - så me like! 
Slängkyss
 
 
 
TODAY!

ÖRN HALSBAND

Hej mina babes! Måndag igen och jag hade verkligen ingen ångest för det - sköönt. Skolan rullade på som vanligt och inget extra speciellt hände. Var hos läkaren för att kolla upp mitt lock jag fick av flyget hem från London...Det enda hon sa var att jag skulle ta kortison sprej i näsan, hålla för näsan och blåsa. Dock så kan detta ta veckor innan jag kan få bort det...Aja, hoppas bara att de släpper innan Thailand. Tänkte ta en riktig slappdag idag och bara kolla massa serier. Till en helt annan sak så älskar jag mitt halsband jag hade idag och fick sjukt många komplimanger för det, alltid så kul när andra gillar vad man bär. 
Slängkyss
 
 
Lite detaljer från dagen med såklart mitt halsband i fokus! 

LETTERS TO JULIET

Denna filmen alltså herregud! Haft den på min "to watch" lista ett tag men inte tagit tag i att se den förens i helgen. För mig som är en hopplös romantiker är denna filmen så himla vacker och perfekt. Satt mitt i natten och grät av lycka till massa av scenerna...Sååå fin film verkligen! Skådespelarna är gryma & gör karaktärerna så himla härliga och allt med denna filmen är bara helt klart a true match. 
 

NYTTIGT MELLIS

Brukar oftast gå runder och små äta allt jag ser mellan måltiderna, för det mesta blir det godis och kakor. Men eftersom att jag för ett tag sedan bestämde mig för att hålla en lite nyttigare kost och träna så har jag slutat med det. Istället för att vänta mellan målen och vara hungrig gör jag istället någon slags mellanmål som är nyttigare och som mättar lite lagom. Idag blev det knäckebröd med keso, avokado och salladskrydda. Så himla gott verkligen! Drack också en kopp te vilket är bra för väldigt mycket, bla min förkylning.
Slängkyss
 
 

INGEN SÖNDAGSÅNGEST

Vaknade idag och kände att min förkyldning börjar bli lite bättre, inte mycket men det är på bättringsvägen. Och det känns så himla skönt! Skulle haft instruktör på gymmet imorgon, men eftersom jag är förkyld så ska jag boka om den till när jag är helt frisk. Så att jag inte blir sämre igen av att träna. Snart så borde jag kunna komma igång med träningen och det känns otroligt skönt med tanke på Thailand som ligger runt hörnet. Ska alldeles strax ta tag i lite plugg innan jag ska iväg och jobba. Varit ett bra tag sedan jag hade ett pass så det känns också skönt.
Slängkyss
 
 
 
 

@THEFITNESSQUEENS

Igår startade jag, Cornelia och Sofie ett instagram konto till vår träning. Alltså på detta konton tänker vi att vi ska lägga ut bilder när vi gör något för att komma närmre vårt mål, peppa och motivera. Känns super att ta vårt lilla "workout-team" till en helt ny level. Hoppas verkligen att ni som har instagram kollar in vårt konto och kanske till och med följer. Vi har tränat tillsammans nu ett tag och peppar varandra super mycket så tänkte varför inte ta det ett steg längre. Vi skulle mer än gärna utöka vårt lilla team, men för tillfället är det bara vår lilla trio. 
 
 
 

FIRA FARFAR

Igår så bokade vi som sagt en resa och jag blev som vanligt när vi bokar övertaggad. Jobbade lite när jag kom hem på en so-uppsats men kunde inte hålla mig efter ett tag..Gick in på alla möjliga sidor och fyllde varovagnarna med kläder och saker jag vill ha inför resan..haha! År rätt så pank just nu så kommer antagligen inte köpa något av de, men det är alltid så himla kul att bara kolla runder. 
 
Skulle gått upp vid 10 idag för att få lite gjort men somnade om och drog mig till 13. Blir så himla seg av denna hemska förkylning, som blivit värre trots jag hoppat träningen och vilat. Sen har jag fortfarande lock för mitt öra efter flyget hem från London...Det är 3 veckor sedan, riktigt riktigt störigt och det ger mig även huvudvärk. Menmen jag ska till läkaren på måndag så får hoppas på att dem kan fixa det på något sätt! Nu tänkte jag hoppa i duschen och fixa lite innan vi ska iväg och fira farfar som fyller år!
Slängkyss
 
 
Jag och farfar från julafton, favorit i repris :-)

UPTOWN FUNK

 
 
Alltså denna låten för det första är ju såå grym och varit en favorit i veckor nu. Men såg inte videon till den förrens igår och älskar den! Så himla svängig och glad, gör mig så så så himla lycklig på något sätt. Så är ni som mig och inte har sätt musikvideon så kolla! Älskar ju också Bruno Mars så det blir ännu bättre. 

SOVMORGON I LOVE YOU

Tack gud för sovmorgon säger jag bara! Haft super svårt att sova dessa sista dagar så behövde verkligen sova lite extra. Träffade två nya lärare idag och blev inte besviken på någon av dem, så det var super skönt. Pappa lagar just nu middag och efter vi ätit den ska vi åka och boka resa till värmen, så himla taggad. Skulle bokat igår men vi hade helt missat att Hampus hade träning så fick ta det idag istället.
Slängkyss
 


 

SISTA TERMINEN I GRUNDIS

Första dagen på sista terminen i grundskolan kan nu checkas av. Gick upp ovanligt tidigt och hann därför fixa mig lite extra imorse. Kändes bra att komma tillbaka lite extra fixad :-). Har gått igenom hur upplägget kommer vara under terminen och tagit de hyfsat lugnt. Fått nytt schema, bara positiva ändringar! Slutar innan 14 två gånger i veckan, så skönt! Att idag var en av dem dagarna gjorde allt lite bättre också. 
 
Ska kolla de senaste pretty little liars avsnittet, sista teen wlf som kom ut för en evighet sedan men som jag inte vågat kolla och sen även de nyaste avsnittet av Hawaii five-0 efter jag fått i mig lite mellis. Ikväll ska vi antagligen åka och kolla resa till sportlovet, men eftersom att alla vill olika vet jag inte alls hur de kommer gå med det...håller tummarna för att de blir en sväng till värmen! 
Slängkyss
 
 

STORSTÄDNING DELUXE

Super dålig uppdatering de sista dagarna, jag vet. Men har haft det riktigt stressigt och inte hittat någon tid alls för att blogga. Idag var tanken att jag skulle gå upp vid 06 för att få in lite sistaminuten-rutin inför skolan som börjar imorgon. Men istället vaknade jag vid 13 då jag inte vaknde av mitt alarm...Usch säger jag bara - sov bort halva dagen. Aja har enda varit effektiv dessa fem timmar..STORSTÄDAT rummet, verkligen städat & röjt undan saker jag inte använder längre. Fixat väskorna tills imorgon och fått lite ordning i min kalender. Är ett kalenderfreak så satt hur länge som helst och skrev in allt jag kunde komma på, haha. Har åkt på en förkylning så tar det lite lugnt med träningen både idag och imorgon. Hostar massa och är lite snuvig, vill absolut inte att det ska utvecklas så det kändes smartast att vila från träningen. 
 
Aningen klädpanik har jag dock idag, ingen aning alls vad jag ska ha på mig imorgon. Alla kommer komma tillbaka så sjukt snygga med alla nya saker de fått i julklapp eller fyndat på mellandagsrean. Medan jag tappade all lust för rean och inte önskade mig kläder i julas..ANYWAYS så är det inte hela världen och nu måste jag fixa klart allting. 
Slängkyss
 

GÅRDAGEN X3

 

PLÅTNING

Satt upp till småtimmarna inatt och redigerade en massa bilder jag bestämt mig att framkalla och sätta på min ena vägg. Så himla exalterad på att se hur det kommer se ut. Vid 12 tiden kom Sofie hit och vi hade bestämt att fota lite bilder, bla en ny header. Men innan det så drog vi upp till gymmet med mamma och kunde äntligen fixa mitt årskort, så himla taggad på att träna! När vi kom hem igen sminkade vi oss och plåtade, gick gansla snabbt då det var svinkallt men några bra bilder blev det allt. Nu har vi just ätit och måste skynda iväg till Lund för att boka makup-tid men också vaxas. 
Slängkyss


Flera bilder kommer senare :-)

LONDON WINTER 2014

Denna videon har tagit så himla lång tid att få till youtube, men nu är det fixat och jag hoppas att ni gillar det. Mobilen dog flera gånger när vi var ute och tog inte alltid med den, men ni får hänga med på lite iallafall. Hoppas ni gillar videos som denna, "Follow me around"-akig. Jag fick ju som sagt denna resan av Min stora dag och är så himla nöjd med min önskan! :)
 

NEW IN - BEAUTY PRODUCTS

 
Detta var då de jag köpte idag i skönhetsprodukter, eftersom ni såg tröjan innan. Den var ifrån bikbok och kostade 199 - 50%.
 
Tillbaka till produkterna! 
Från vänster är det real technique's borste "expert face brush" som kostade 119kr.
Mac mineralize sprej/mist till ansiktet som återfuktar, ger lyster och ger hållbarhet till sminket. Denna produkt gav jag 210kr.
H&M's eget nagellack i färgen "perfect nude" som är en väldigt ljus brun/beige färg. Gav 30kr för detta, förpackningen är även super bra då den är ganska liten så de torkar inte.

V-RINGAT

Imorse for vi som sagt iväg till gymmet vilket som vanligt kändes skönt. Fått massa träningsvärk i benen vilket känns bra för då tar det. Efter gymmet duschade jag och fixade mig för att senare åka till Emporia med Sofie. Letade efter en V-ringad tröja, en foundation brush från real technique och ett setting spray - och jag hittade allt! Letat lite efter en primer också men hittade ett setting spray från MAC som fungerade till båda, hur bra? Fick även med mig ett nagellack i den perfekta nude färgen. Slog inte på stort som jag brukar när jag handlar så det kändes också skönt haha. Nu har jag precis ätit och Emma kommer snart så vi hörs senare i ett inlägg där jag visar det nya sakerna.
Slängkyss
 
 

Liten bild på tröjan så länge :)

PRETTY WOMAN OCH KLASSIKERNA

En film som alla måste se som jag såg för någon dag sedan är pretty woman. Jag kollar gärna nya filmer och är därför ganska dålig på klassikerna men det ska ändras. Såg igårkväll Romeo & Juliet (den nya variationen, haha men ändå samma story) och har sett halva Forrest Gump och det jag sett är grymt. Hur kan jag ha missat dessa filmer ?
Pretty woman är iallafall en film som jag verkligen gillade och hade kunnat se om och om igen! De flesta av er har säkerligen sett det och om inte så borde ni! :) 
 
 

LOCKIGT OCH RÖTT

Sov ut rejält idag vilket kändes otroligt skönt, och extra skönt var det att vakna upp till sol. Gjorde lite frulle och fixade mig sedan - dagens look blev lockigt hår med rött läppstift hehe. Myst en massa med samba och även fotat lite. Planerna idag är att träffa mina puddingar och mysa lite. Ska försöka att inte somna för sent heller eftersom jag ska till gymmet imorgon bitti. Lite tur är det dock att dem inte öppnar förrens 09 imorgon så man inte behöver gå upp vid 06 som annars. Tycker det är så skönt att vara där när dem öppnar! :)
Slängkyss.
 
 
 
 

ANOTHER EARLY MORNING

Idag blev ännu en tidigt morgon för att träna, var framme på gymmet vi 07.05 och körde igång. Var verkligen kolsvart ute när jag skulle gå och mötta upp Sofie och Cornelia vid bussen, livrädd. Usch. Men när vi väl kom fram var det så himla skönt att äntligen träna igen. Bussen gick inte hem igen förrens 09,25 så vi kunde ta det ganska lugnt och inte stressa vilket var otroligt skönt det med. Har nyss plockat och fixat lite på mitt rum så det ser lite mindre ut som ett bombnedslag och tänkte mest ta det lugnt framför datorn nu ett tag innan jag senare ska iväg på akupunktur. 
Slängkyss
 
 
 
 
 
 

BUSFABRIKEN

Somnade runt 04 men vaknade från och till under heeeela natten. Maja och jag år frukost runt 11. Tog de lugnt ett tag innan vi åkte iväg till busfabriken med Majas lillasyster och mamma. Till er som inte vet, så är de Sveriges största lekland och herregud av mycket de var. Handlade lite mat efteråt och just nu sitter jag hos Lotta och tittar på nyårskaramellerna helt slut efter allt bus. 
Slängkyss 




RSS 2.0