sjuk

japp, somjag skrev igår har jag blivit förkyld och idag är jag superförkyld och har fått feber och är därför hemme idag. sjukt tråkigt att va hemma ju, häner inget. satt och kollade the vampire diaries och så kommer mamma och bara nä jag tycker inte att du ska sitta och kolla på de, du ska vila..men hallå !? aja ska snart kolla lite till iallafall skulle bara skriva ett litet inlägg tll er. har precis gjort pannkakor, blev totalt fail. 
 
 

my new room

 
// mina byrås med smink, parfymer, hår tillbehör, underkläder, träningskläder, bikinis, mediciner osv //
//min dörr, olalala // halvahalva min garderob, haha. en dörr öppen och fotade i mitten bara, menmen //
// mitt skrivbord och fönster // min säng, haha. och klocka //

kommer skriva mer och lägga upp fler bilder på rummet sen när det är helt färdigt. men ni får nöja er med detta sålänge. xoxo.
 
 
 
 

i ♥ memories

Fick en lite bok eller vad man kan kalla det av maja, så söt! haha där hon fylld fem sidor med bilder på oss och sen ska jag fylla några sider till hon fyller år and so on. så himla kul. fick också ett "best friend" halsband som hon jag och jag delar, från kenzas kollektion. älskar dig, ♥.
// när jag klippte av mig allt mitt hår, 4 år gammal.// BADA BADA BADA //
// uppträdande, alltid. innan jag klippte av mig håret // picnic och bad igen //
 
// min kusin, maja och jag. fly high with majas näsborrar. sleepover-party // en bild jag la in här bara för att det skulle bli jämnt //

gifts

// två stickade tröjor // två tränings t-shirts // en långärmad träningströja // ett par löpar tights // en löparjacka //
// flowerpower // två torrshampoo // tre ljus med olika dofter // dekorationsstenar//
// Juice couture parfymer, älskar!! //
// ett läppglans (omg) // en pulsklocka // lite kort // present kort på ikea, 300kr // presentkort på nova, 500kr //

fick även ett armband med ett fyrklöver på , en stor ram med små ramar i, en vanlig tavla, två budskapstavlor och 900 cash. 

artonårsgräns på strepsils, okee

igår kväll hade jag ju ett släkt kalas, vi åt fajitas, tårta, kärleksmums, muffins och godis. grannen hade en eldshow som vi kollade lite på och allt blev lyckat. maja sov över här och nrä vi vaknade hade jag fått en rejäl förkylning, har varit öm när jag rört under hakan innan och nu kom förkylningen. skulle köpa strepsils på hemköp, eftresom att apoteket har stängt, men de var 18 årsgräns så fick snällt gå hem igen. inte så att jag ska ta alla samtidigt och droga mig själv direkt, men okej.
imorse så åt vi frukost sen fotade vi lite till bloggen och sen gjorde vi inte så mycket mer. maja har precis åkt hem och jag sa fixa lite med bloggen och sen kolla the vampire diaries. Såå bra ju! 
snart kommer ett inlägg om vad jag fick igår och ett om mitt rum, hihihi.
 
 
// gårdages tårta, homemade därav lite fail //
 

Lol


cody simpson

idag ska vi fixa den sista maten, göra klart tårtan, städa de vi har klart och fixa oss. har precis varit ute och planterat lite och busat med samba, med vatten. kanske inte det smartaste nu när vi håller på att städa med hon tycker det är jättekul så skitsamma. ska snart at sprutan och sen duscha. 
imorgon komemr det upp bilder på vad jag fått och på mitt rum även om det inte är riktigt klart ännu. 
skulle vilja avsluta dett ainlägget med att säga att jag har blivit helt galen i cody simpsons låt "pretty brown eyes" och bastilles "pompeii". xoxo
 
 

shopping, love

i förrgår sp var jag, maja oxh min familj på emporia. jag och maja gick själva och jag köpte en tjocktröja, trosor och en två tröjor. maja köpt en snygg beige kofta. igår köpte jag en bh och ett magnetnagellack, som jag precis skrev. men här kommer en liten bild på det jag köpte iallafall. 
 
 
// en vit basic t-shirt, 39,50kr från gina tricot // ett par trosor, 24.50kr från gina tricot // en svart bh, 169kr från cubus // en grå tjocktröja, 199kr från cubus // en långärmad blå tröja, 64,50 från gina tricot //

my birthday

eftersom att det var min födelsedag igår så bloggade jag inte.
dagen började med pannkakor på sängen och presenter. sen vardet bara att fixa till sig och gå till skolan. när jag kom till skolan skrek typ alla grattis, så glad. sen på första lektionen, svenska, så sjöng min kära klass för mig. hihi. sen var det som vanligt hade lektioner till tolv sen gick jag hem för att åka till läkaren. vi åkte in och där fanns en plats ledig på bus parkeringen (som det ALDRIG annars är) sen gick vi och anmälde och satte oss ner sen bara nån minut senare så kom vi in. kollade såna bokstäver som blev mindre och mindre, siffror i olika färger sen var jag klar hos henne och kom sirekt in till nästa. där dom släckte och tände en lampa rätt in i ögonen och sen var vi klara. på 20 minuter, det brukar lixom ta flera timmar, eftersom att jag brukar på en vätska i ögonen som gör upilrna stor men behövde inte det denna gången. alt var bra förutom att jag var torr i ögonen så ska ta en gelé i ögon varje timme nu idag ich kankse imorgon sen bara tre gången om dagen senare och vid behov. jag är hos ögonläkaren en gång i halvåret för att kola så att det inte är något proböem med dom eftersom att man lätt kan få det när man har JIA (barnreumatim). 
 
när jag kom hem så gick jag direkt upp till bussstationen och mötte maja där för att vi skulle in till lund och fika. vi åt först på espressohouse och sen köpte vi kakor på 7eleven och gick i lite affärer. jag köpte en bh och ett magnetnagelack. sne vid sex tiden så kom vi hem igen. det var så supersnygg kills på bussen, alltså 10/10! haha + att han gick av i dalby ! ja och maja gick till hemköp för att handla lite till tårtan + 2kg godis, hehheheheheh. emn när vi skulle börja så skulle maja till sin halvbrorsmatch, mamma,pappa oich mapus skulle åka och handla så jag följde med maja och company till matchen. dom vann, yeey. det ösregnade och va kallt men ja dom vann ju. efter det så åkte vi till mcdonalds och åt, sen hem. Grym födelsedag. hihihhihii. 
 
 

jag lever

igår så var jag tvungen till att städa eftersom att jag ska ha släktkalas, därför inget inlägg för att jag fick inte sitta vid datan, eller ipaden. kollade lite the vampire diaries också. 
idag hade jag de sjukt streesigt imorse för att jag vägrade gå upp..hände inget speciellt i skolan varken idag eller igår förutom att vi hade so provet igår som gick heltokej tror jag och att det var brandövning idag. stog precis bredvid den klockan som ringer och fuu va jag blev rädd. imorgon har vi fysikpov och idrottsförhör, men ska till doktorn då vi har idrott så för göra det på måndag istället. OCH...I MORGON ÄR DET MIN FÖDELSEDAG! AMG! haha är typ helt hyper, fyller fjortis. yeey. 
idag ska jag iallafall plugga lite, STÄDA, duscha och var nervös. hehe. kasnke hinner kolla lite the vampire diaries också, sofie är ju lixom 16 avsnitt före mig eftersom att hon är sjuk och inte har något annat att göra om dagarna. imorgon ska jag till lund eller malmö med maja, kanske sofie och fika. sen på kvällen ska vi ut och åka med la familia. 
 
 

 
 
 

på fredag!

hade sjukt mycket tid över imorse. så tog det lugnt, fixade lite, läsa fysiken en gång och kollade lite youtubeklipp. hade det ganska lugntpå lektionerna och det var inte lika segt som tisdagarna brukar vara. maja fick en blyerts i ögat som slutade med att hon fick åka till sjukhuset, asså shit. när jag kom hem så kollade jag på videos "how teens react", så himla bra. haha ialafall så när pappa kom hem så byggde han det sista på byrån och jag har pecis flyttat in det sista på mitt rum och fylt alla lådor. kanske kommer bilder imorgon, olala. har bestämt mig för att skaffa en fåtölj ocksp, kommer bli så sjukt ihoppakat och trångt menmen det blir skönt. ska även köpa kuddar, filtar, magnettavla, spegel (beställd och kommer i maj), hyllor, gardiner, en matta och ramar sen är jag nog klar. 
 
nu ska jag plugga sönder, äta mat och duscha. vill så himla gärna kolla på gossip girl eller the vampire diaries också men hinner inte. på fredag är det iallafall min födelsedag, ojojoj fjortis for real. jag och maja har snackat om att åka till lund/malmö för att ta en liten fika men några andra och bara fira lite. nedräkningen tar sig mot sitt slut, wiihoo. åhh vill att min födelsedag ska komma men ändå inte för då har jag inget att längta till..
 
 

today

idag vaknade jag ock fixa allt sånt inför skolan, mamma körde mig halvvägs och sen gick jag reste. hände inget interessant, men jag fick reda på att jag blev godkänt på so provet vi gjorde i fredags, hru skönt !? men fick också veta att vi har tre prov denna veckan, TRE !! so (betygsprovgrej), fysik (hela kapitlet vi just gått igenom, och har sista läxan i tills på onsdag) och "idrottsprov" men vet inte om de är ett prov eller inte riktigt för vissa säger att det är ett prov och vissa bara ett läxflörhör. asså åhh, orkar inte. sen har vi läxor också..fy fan. tagga pluggasönder, och bomba insta men "plugg" bilder. ni följer väl mig ? emmiiiek.
efter skolan så var jag och elin och handlade lite, sen va hos mig en sväng och lämnade allt och sen hem till henne. vi gjorde matteläxan och bakade macarons. men hann inte klat eftersom att jag var tvungen att åka hem, och fixa klart mitt rum. kanske ska köpa en fåtölj att ha på rummet också men vet inte om de blir för mycket...beslutsångest. 
men iallafall så har jag kollat lite the vampire diaries, fixat mitt rum och ska nu bygga ihop den nya byrån. har precis ätit varm macka och dryckit oboy, hehe beach 2013 va de ja. åt falafel igår kväll så får nog vänta till beach 2014 minst..
kommer lägga upp bilder på rumemt sen när det är klart och kanske en video. + hemskt ledsen att jag inte lagt upp några från dagarna på bloggen men har inte hunit fota så har inget att lägga upp..
 
 
// bild från min instagram, oppa emmiesofiecornelia-style //

söndagen

hade vekligen ingen lust, ork eller tid igår att blogga så skriver en liten sammanfattning av vad jag gjorde igår, bar för att. jag vaknade och mormor kom och hämtade mig vid tio tiden för att vi skulle åka till burlöv center och handla löparkläder. vi kom dit och affärerna öppnade inte förrens klockan elva så vi handla mat medans vi väntade. jag hittade fyra olika löparplagg som jag gillade och ska få dom på lördag då jag firar min födelsedag med släkten och så av mormor och morfar. när jag kom hem så fixade vi på mitt rum, panik åkte till ikea för att köpa en till byrå,  intervallade i skrylle med sofie, duschade och gick och lade mig. 
det var nog de jag gjorde i går, inte super intressant men har tråkigt och orkar inte plugga så informerar er om det ändå. 
 
 
// bilder från i lördags //

justin bieber

kollade på the vampire diaries igår kväll till ett, och vågade knappt släcka. haha skulle lugna ner mig lite med att kolla lite bilder på weheartit men nädå det hjälpte inte. gick in och sa till pappa att jag skulle ta sprutan nu i morse istället och han bara : ja gör så, gonatt! sen i morse bara tog emmie nu sprytan igår, pappa bara ja de gjorde du väl ? haha nä, sömnpratare. vet iallafall vem jag ärvt det av. 
imorse så tog jag ju då sprutan och sen skulle jag egentligen handlat spegel men mormor men den var slut överallt i lund och malmö. så vi bestämde att vi ska handla löparkläder istället. 
 
men idag har jag kollat tvd, ätit, mitt rum har blivit klart ska bara inredas och läst. imorgon ska jag inte göra så mycket, jag ska handla som sagt sen på kvällen ska jag springa med sofie och fixa lite på rummet antagligen, sen får vi se vad som händer. åhh idag är maja, mathilda, filippa och johanna och kollar på jusin bieber i köpenhamn, vill också! haha
 

 
 

fuck den personen som upptäckte vinden.

idag hade vi ju soprov och det gick så himla dåligt. asså åhh! är ju helt dum i huvudet. lite av mina HELT fel svar var..
vem har stiftat sverges lagar ? EU. rätt svar är riksdagen
Vilken orgimasation strider för att fångarna ska få det bättre ? FN. rätt svar är amnesty international.
Vilket land avrättar flest fångar ? texas, usa. rätt svar är kina.
osv.
okej, så det gick bajs för jag hade bara pluggat till ordkuskaperna, men det fanns tex också som jag totalt missade..
fick också veta vad jag fick på fysikprovet jag gjorde i måndes, 14 av 16. ändå helt ok.
 
elin gick hem eftersom att hon inte mådde bra, alla är ju sjuka nu typ..efter skolan gick jag och sofie hem till maja som varit från skolan idag eftersom att hennes muskel typ gick av igår på hennes fotbollsträning, aj! vi filmade, åt mat, snackade, kollade tv och backasde kladdkaka (som blev lite för kladdig). vid halv sju så gick jag och maja och kollade på tjejernas fotblls match mot uppåkra och sofie cyklade hem. vi satt där uppe och fy faaan va det var kallt, asså det blåste som satan. när jag kom hem kunde jag knappt gå så kall jag var..aja på med mjukisuggs, en stor tjocktröja och musiiik. dalby vann iallafall, woopwoop. ska nog läsa lite nu eller kolla någon film, äta jordgubbar och vindruvor och saft. haha har fått något dille för saft nu i veckan.
 
 
// grymt god men kladdig kladdkaka med vanlijgrädde och jordgubbar, mums! //

cirkusen is back in town

vaknade idag som vanligt men låg kvar en lång stund längre än vanligt, eftersom att jag hade ju sovmorgon. jag klädde på mig, åt frukost medans jag kollade the vampire diaries och sen borstade tänderna. vid 8.30 så kom elin hit och lite efter det så kom lina och vi gick till badet där strat och mål var för orienterineng. jag träffade maja först och sen tio minuter senare kom cornelia och sofie också. jag och maja anmälde oss och sofie och cornelia anmälde sig, sen bar de iväg in i skogen. det gick mycccket bättre än förväntat, jag kunde läsa kartan och vi hittade alla kontroller, fick nog bara E men halllå vi blev ju godkända.
 
efter orienteringen så följde jag med sofie hem och vi åt glass, sen kom cornelia och vi kollade tvd och åt pommes. sen ringde elin och sa att min mamma sökte mig eftersom att jag skulle på utvecklingsamtal. fick snabba mig hem i värsta stormen, haha. när jag väl kom hem så började utvecklingsamtalet så fick åka dit..oduschad och i tränningskläderna. jag och sofie skulel egentligen varit ute och sprungit vid 18-19 tiden men eftersom jag hade utvecklingsamtal och sofie skulle till stallet så tar vi det på söndag istället.
 
några hundra meter ifrån vårt hus ligger en stor gräsplätt där alltid cirkusen hålls när det kommer hit. och idag så var det ju cirkus dags och eftersom att jag bor i vardagsrummet så hör jag väldigt bra ljuden utifrån + att uterums dörren var öppen så jag hörde hur direktören bara "daaaaaaaammmmmerrrr och heeeerrrrrrrrrar, blablablablabal". sen var ju min lillebror tvungen att spela en låt, som var dumdumdumdumdumdumdum hela tiden, ingen ändrig förutom att dom sjöng "en sockerbagare han bor i staden..." asså åhh. så jag och mamma åkte till burlöv och kollade lite och handlade mat. har precis sett lite tvd och ska snart dejta kuddarna.
 
 
 

so prov and so on

var med elin, lina, sofie och corneia på hemköpr efter skolan idag, när jag kom hem gjorde jag flingor och kolla på the vampire diaries..skulle egentligen bara sett ett avsnitt för att jag har so prov på fredag som jag inte kan någonting till, men det var så spännade så jag såg fyra..asså åhh stefan och elena är det prefekta paret, seriöst! 
nu har jag precis tryckt i mig en kanelbulle för man måste ha lite energi till pluggandet, right ? ska läsa igenom häftet vi ska ha prov på några gånger, sen räkna klart matte läxan vi har tills på fredag och sen läsa so:n igen. 
imorgon har vi hel friluftsdag men orientering, för att få betyg C måste man klara hela banan på 1h 22min, jag menar jag är körd, totallt. men man har ingen tidsbegränsning för att få betyg E bara man hittar alla, så satsar nog på den istället. men vill klara C, haha. dom som åker buss börjar som vanligt 8.15 tror jag och sen vi andra mellan 9.00 och 10.00, så tror jag skriver ett litet inlägg som kommer upp innan jag cyklar iväg. 
 
 
// här får ni lite webcambilder, ignorera att jag blinkar på den sista på översta raden. tack i förhand! //
 

its like a drug

hemskt dålig uppdatering, jag vet. men jag fastnade vid the vampire diaries..igen. helt beroende, not good. iallafall så var jag en liten stund hos maja efter skolan, vi gjorde pizza, spelade fotboll och kollade gossip girl. kollade direkt på tvd när jag kom hem och har suttit och kollat sedan dess. åt kvällsmat mitt i ett avsnitt också, fläskpannkaka. haha inte jätteinteressant dag med ja. 
är på säsong 1 avsnitt 12 på the vampire diaries, säsong 5 avsnitt 18 på gossip girl, säsong 4 avsnitt 1 på 90210 och mitt uppe i boken "syskonkärlek", haha. är förvånad att jag inte börjat bland ihop dom än..skulle börjat se på pretty little liars också men det hade blivit föööör mycket så får se den sen när jag betat av dessa jag kollar på nu. det är lite jobbigt för jag kollar gossip girl men maja, the vampire diaries med sofie och 90210 men lina, haha så jag kan inte se närsomhelst heller lixom. aja sjukt kul att ha någon prata alla sakerna som hände i dem olika serierna men någon,hihi. om du orkat läsa hit, heej. onödigt inlägg men chao.
 
 

love it!

ledsen för så seg uppdatering men har inte orkat att blogga, förens nu. imorse så hoppade jag och mamma runder och sjön och dansade, och glömde bort tiden..så mamma fick skjutsa mig halvvägs till skolan och sen köra iväg till sitt jobb. jag kom precis när vi började, hehe. klockan 08.45 så gjorde jag fysikprovet, fick samma som dom andra hade fått och det kändes som om det gick bra. sen hände det inget speciellt. vi hade orientering sista lektionen, och jag, sofie och maja var klara precis innan vi slutade men alla andra hade redan gått så vi..som följde sen med mig hem och vi målade naglarna och lekte lite med gräddbullar, haha. girlyyygirlyy, men ja. sen när dom gick hem så klippte mamma mig, svin kort typ. haha jmxrfxrrgjgi, vill ha tillbaka mitt hår. men det är säkert jag som överreagerar..efter mamma klippt mig så kollade jag lite youtube-klipp, duschade och bäddade sängen. älskar att lägga mig i en ny bäddad säng, när man är ny duschad, men en nytvättad pyjamas, något gott att äta och en bra film, i mitt fall the vampire diaries och mannagrynsgröt. älskar livet, hihi. 
 

 

Room tour, bor i vardagsrummet.


Kan dee shop

 
//en teckning från kandeeshop, en grym webbshop, helt förälskad i allt som finns där! //
 
 
 

14 april, 2013

kom precis hem från elin där jag varit sedan två någongång. vi har varit ute, pratat, ätit och lite annat kul. on förhörde mig också på fysiken som jag ska ha prov på imorgon, skulle ljuga om jag sa att det gick bra..så ikväll blir det plugga fyik och so. fuck school. i morse skulle jag egentligen gjort ett inlägg men var jag irriterad på allt och alla så det skulle nog inte bli så bra så ni fick nöja er med ett tidsinställt med bilder från thailand. i morse kollade jag lite the vampire diaries, asså jhfxnrcyu4m det är såå bra. och saken blir ju inte sämre av att alla är så snygga heller..

skulle uppdaterat mer igår men jag måde riktigt jävla illa av sprutan och var så himla yr kunde varken sitta, stå, gå eller göra någonting så jag gick och la mig och somnade vid nio. vaknade sen igen vid halv elva och fixade mig sen gick jag och la mig igen, mådde verkligen skiiiit. var fortfarande yr imorse men inte alls som igår. är det bara jag som tycker att den nya spotify ikonen är mycket fulare än den andra ??

 

 
// ögongodis, såå snygg! //

bilder från thailand

 
// solnedgång // en groda // en sjögurka, typ // en krabba, med päls // en turkos manet // den minsta leguanen //  en hund som sprang runder på stranden // en palmkrona // en hund som dom hade målat ögonbrynen blåa på // en till solnedgång på stranden // en gigantisk ermitkräfta, som satte sig på vår kamera och vägrade släppa // fladdermöss på en fladdermus ö, haha // inne i emaldcave, en strand inne i ett berg typ men turkost vatten //  en liten ödla //

The vampire diaries

innan jag åkte till ikea så skypade jag med sofie och kollade ett avsnitt av the vampire diaries, jisse va bra! på ikea handlade vi en garderob till mig, lite saker till garderober som galgar, hyllor, handtag och klädstångar. jag valde en helt vanlig garderob men vit högglansiga dörrar och silvriga handtag. vi handlade även lite ljus, blommor och sånt. på vägen hem så handlade vi väv, gipsskivor och lite till som jag inte vet vad det är till mitt rum, haha. men de blir säkert bra. 
 
nu ska jag kolla lite till på tvd (the vampire diaries) och sen plugga. usch, maja skulle handla vårskor så det blev inte av att vi skulle va idag. får seriöst panik på att bo i vardagsrummet. allting är huller om buller, stökigt, jag vet inte vart någonting finns och det är trång! men rummet blir väl snart klart får jag hoppas, eller vi har saker kvar att göra innan vi ens ska måla..har ni något snyggt tips eller något liknande så får ni gärna skicka länk eller så till min bloggmejl, haha som sofie fixade in i menyn imorse. känns lite konstigt att ha en bloggmejl med så lite läsare.
 
 
// hahahha helt konstig bild, menmen yolo //

Ikea

just nu sitter jag och äter pannkakor, igen..älskar pannkakor hehe! jag är själv hemma eftersom att mina föräldrar är med hampus på fotbollsmatch. när dom kommer hem ska vi åka till ikea och kolla saker till mitt rum, framförallt garderob. sen ska jag kanske va med maja, men måste också plugga asmycket för jag ska göra et fysikprov jag missade när jag var borta på måndag sen har vi soprov på fredag och sen andra läxor. ihhhh igår var det två veckor till jag fyller år! 
har ni några tips på vad jag ska blogga om så är det bara till att kommentera, fick precis en massa tips av sofie. så ska göra lite tidsinställda inlägg nu. men ja kommenetra de ni vill att jag ska skriva om t.ex vlogg, en dag i mitt liv, någon speciell inspiration, skriva lite om reumatism, dagens outfit osv. ♥
 
 

gina tricot wanties


// helt vanliga svarta slglasögon // snygga blåa jeans, älskar // svarta snygga jeans highwaist // jeansshorts // vit & svart vanlig bh // svart & vit trekvarts tröjor // vit, pösig kavaj // svarta pösiga shorts // mönstrad exotic klänning //
allting är väldigt basic och snyggt! 
 

let's dance

Idag vaknade jag inte förens 07.30 eftersom att pappa hade stängt av mitt alarm, men det var ju lugnt för jag trodde klockan var 06.30 så låg kvar lite till...fick panik när pappa sa att klockan var 07.30, stressig morgon. i skolan hände inget speciellt. efter skolan så gick jag, elin och cornelia och fick skjuts till elin av cornelias mamma. när vi kom till elin så åt jag och eli pannkakor och cornelia laxmacka. sen sminkade vi oss, och spelade in videos när vi dansade. ni kan kolla ett klipp som cornelia lagt upp på sin blogg, häär! kolla mer på hennes blogg också!!
 
pappa hämtade mig vid 17 och vi åkte och handlade lite mjölk och sånt. när jag kom hem så satte jag mig vid datan och kollade på tonårsbossen och videos som jag missar på youtube, av jacksgap. vi åt sen kvällsmat, pannkakor hehehe. har läst lite, mormor och morfar var här och lyssnat på musik där emmelan också. nu tittar jag lets dance och är sjukt trött, så ska nog sova direkt efter detta. får antagligen ta sprutan imorgon istället, för orkar verkligen inte idag. 
 
 
// sorry för sämsta bilden, men var svinhungrig //

love.


Biggest loser sverige

just nu ligger jag i min säng med denna filuren på bilden under och kollar på biggest loser sverige. känns lite fel att äta macka medans det är någon som blivit så stor pga att han älskar mackor..när jag kollat klar två avsnitt så ska jag kolla på tonårsbossen sen plugga. om jag hinner efter jag duschat och fixat ska jag läsa "syskonkärlek", trodde aldrig att jag skulle göra detta frivilligt men denna boken är sjukt bra och jag vill läsa! 
 
 
// min lilla kissemisse! //

Omellet

Idag efter skolan så följde jag med maja hem, vi gjorde omellet och kollade gossip girl. shit va jag älskar den serien! iallafall så gick jag hem från henne vid sju tiden och nör jag kom hem så skypade jag med sofie. mamma åkte till sjukhuset för att ngot har hänt med hennes ben, hampus kollar tv och pappa fixar mitt rum. ska inte göra något speciellt idag uatn bara sitta vid datan och sånt. har börjat kola på weheartit igen, älskar. kan sitta i flera timmar och bara kolla på alla bilder som finns. 
 

Saker från Thailand


// victoria's secret duschkräm från kastrup, 149kr // victora's secret duschkräm och parfymer från kastrup, 149kr/st // duschkräm, parfymer och body splashes från victoria's secret på kastrup, 149kr/st // ralph lauren parfymer från kastrup, 445kr // ipad mini fodral med guld krona, 175kr // louis vuitton plånbok, 149kr //

wiiiih

nu så har vi tagit ut ALLA saker från rummet. taket har också åkt bara golvet kvar. imorgon ska pappa ta och spackla och fixa. sen ska han sätta på väv och så och sen till helgen ska vi måla. im so excited dutududu. mormor och morfar kom hit och hjälpte pappa bära ut sängen och sen åt vi våfflor, såååå länge sedan. men shit va gott det är. ska snart plugga lite, sen träna, duscha och sova. nu mera sover jag i vardagsrummet, där alla monster finns...
jag har skaffat snapchat nu också medans dom bar ut sängen, heter "emmiiek" så bara till att skicka. tihih. 
 
 
// våfflor med vaniljgrädda, hallonsylt och socker, riktigt gott! //

hemma

idag direkt efter skolan så gick jag, maja och hampus till hemköp och köpte twister, hihi vår-feeling. snart ska jag och maja plocka ner mina kläder. till imorgon har vi fysik och spanska läxa, på måndag ska jag göra det fysikprovet jag missade när jag var borta. jag, maja och elin har sagt att vi inte ska äta något godis eller kakor fram tills skolavslutningen förutom på special tillfällen, bara som en liten challenge. men måste gå nu, puss och kram. ♥
 
 

Kläder från Thailand

 
 // blå mönstrad klänning med flätat band i midjan, 62kr // svart/vit klänning med guldiga knappar, 62kr // mörkblå  klänning med guld detaljer, 300kr // gangnam style tröja, 75kr // blå klänning, 62kr //

uppe med tuppen

hejhej ! ♥ idag satte jag mitt alarm till 06.00 för att jag inte skulle stressa, men sen snoozade jag till halv sju. var ändå riktigt pigg för att vara så "tidigt". höll på lite med ipaden och gick sen upp och gjorde frukost. När jag ätit klart klädde jag på mig och sminkade mig och nu har jag bara håret kvar att fixa, fågelbo. ska gå till skolan vid åtta så har lite tid över att kolla saker till rummet, älskar. när jag kommer hem efter skolan idag så ska jag plocka ut alla mina kläder, ta ner klockan och ta ut lite böcker, tidningar och sånt sen när pappa kommer hem ska vi ta ut min säng sen är de bara golvet, taket och garderoben som ska ut. 
 
Idag händer det nog inget kul i skolan Igår fick vi reda på att vi ska orientera på torsdag en och en och jag menar hallå !? jag kan inte ens läsa en karta och vet knappt hur en kompas fungerar...gud va jag längtar. ska försöka reda ut mitt hår och packa väskan nu så chao!
 
 
 
 

snart klar

Har hållt på förfullt nu hela eftermiddagen/kvällen med att tömma mitt rum och nu har jag bara sängen, tv:n, garderoben och lite småsaker kvar sen är det bara att sätta igång med renoveringen. jag har renat, plockat isär och ihop min byrå, rensat och slängt mitt skrivbord, tagit ut mitt nattduksbord och rensat bland väskorna. Imorgon gör jag det sista och sen börjar vi. yeey, äntligen. just nu har jag ett ljusljusrosa rum med rosa detaljer men planenär att det ska bli vit med silvriga detaljer nu istället. men vi får se hur det blir, spännande. har redan köpt ett skrivbord som är väldigt enkelt och vit. har suttit och kollat lite efter en ny magnettavla, lampa, papperskorg, hurts, garderob och spegel. sjukt jävla trött nu så ska gå och lägga mig, gonatt! 
 
 
// hur mysiga ser inte dessa rummen ut lixom ?? //

bloggmejl

Jag har skaffat en bloggmejl, vet inte riktigt varför men har den bara in case of. Till mejlen kan ni skriva till mig om ni undrar något, vill säga något till mig som ni inte vill ska stå bland kommentarerna, eller bara har något att säga. ska svara så fort och bra som möjligt. ska försöka fixa in mejlen i menyn, men tror jag kommer behöva sofie till hjälp. haha fattar ingenting av blogg.se's kodmallar. 
mejlen är: [email protected]
 
 
 

Stitch

Idag på musiken så sjöng och spelade vi "boten anna" och jag har seriöst alltid trott att den hetat "båten anna". stor tumme ner till det, besviken. haha. Iallafall så gick jag med lina in en snabbis på hemköp efter ekolan och sen gick vi hem. vi bor nästan grannar så de är bra. när jag kom hem så åt jag mellis medans jag kollade klart ted, sjukt braa!! Nu sitter jag och äter godis, lyssnar musik och skriver detta inlägg till er. ska börja tömma mitt rum nu också och sen plugga spanska som jag tydligen har läxförhör på onsdag i. men har mycket att tömma så blir inget långt inlägg. ♠
 
 
// min nya nyckelring som jag köpte i thailand //
 

Pitch perfect

Jag har precis kollat lite film, först såg jag pitch perfect. Riktigt bra film, precis en sån film jag gillar. Kollade även sen en timme av ted. Jag började kolla en kvart på flyget ner till thailand med sen slutade de fungera så fick se lite till idag. Skulle sett hela men insåg inte hur mycket klockan var förrens nu, måste duscha och fixa lite sen sova. Gonatt!
 

snöstorm, i april

Inatt så sov maja här, hon kom hit efter hennes cup.  vvi kollade lite tv, satt vid datan och tyå sov. Min mamma och lillebror väckte oss vid elva, vi gick upp och åt frukost. Vi kollade tre avsnitt på gossip girl, fuck louis. seriöst. usch pii och blö för han. Iallafall så fotade vi det jag köpte i thailand och de jag köpte igår och förrgår. Jag köpte fem armband, tre Iphone skal, victoroa's secret body splash och en bikini presenter till mina kompisar, som jag inte fotade eftersom att jag redan gett dem. Har precis fixat inlägget på de jag köpte i thailand och tidsinställt dom tills nästa vecka så håll utskick. Maja åkte precis hem och jag sitter vid datorn. Pappa håller på att grilla, hampus har kompis och mamma jobbar. 
 
Igår kollade jag en film som heter "Café" tyckte först att den var helt ok men sen fattade jag ingenting. Kan va jag som är riktigt retarderad och inte fattade eller så va filmen bara oförstålig, thats a secret i will never know. Asså pappa kallade att jag skulle komma ut och va möts jag av ? en snöstorm med snöflingor som är tre centimeter stor, asså what !? Ska äta nu men uppdaterar mer sen, adios ♥
 

Shopping från igår och förrgår

 
// svart tröja med spetsärmar från Vila, 125kr // möstrade byxor från only, 100kr // mönstrade leggings från cubus, 149kr // trosor från gina tricot, 129kr // vit tröja från cubus, 149kr // fick även mina naglarna målade, 100kr // starbucksmugg från starbucks coffee, 159kr //

Shopping

Igår efter skolan åkte jag, maja och elin in till mamlö. Vi fikade på starbucks, gick i lite affärer och sprang runder. Vi fick lite panik i slutet för vi inte skulle hinna till tåget så vi fick springa och hann precis. Sen gick vi av i lund och gick på bussen till dalby. Vi gick hem till mig och hämta färs (eftersom att jag inte gillar taco-färs och jag skulle äta taco hos maja) sen kom elins pappa och skulle hämta elin så han körde oss hem till maja. Vi åt taco, sminkade oss, snackade och bara tog det lugnt. Jag var sjukt trött så jag deckade direkt när jag la mig i soffan.
 
Vi vaknade vid sju och vid nio kom mathilda, vi cyklade ner till klubbstugan, hämtade samhällsinformationshäften vi skulle dela ut och begav oss iväg. Eller det är f99-00 fotbollslaget som skulle dela ut dalby-gif-häften med reklam för att få pengar till laget och eftersom att jag inte har något liv så följde jag med och hjälpte till. vid elva tiden var vi klara och jag och maja gick hem till henne och gjorde lunch. Pappaspeciall - makaroner, majs och bacon. Såå gott!  Vid ett tiden så kom mamma, pappa, hampus och hämtade mig och maja. Körde maja till fotbollsplanen eftersom att hon skulle spela cup i Eslöv och sen körde vi vidare så att pappa släppte av mig och mamma på emporia. Vi började med att fixa naglarna och sen gick vi runder och shoppade lite. Läger upp bilder i morgon eller ikväll. Pappa lämnade hampus på laserdome på hokeyavslutning och kom sen till emporia. Efter det så körde vi och åt mat och handlade godis. Ikväll kanske maja ska sova här, yey! ♥
 
 

In tha plane.


Im back

Igår kväll vid åtta landade planet på kastrup, och vi var hemma i vårt hus vid tio tiden. Så himlla skönt att komma hem efter fjorton timmars flyg, båt och buss. Farfar hämtade oss på lund c och när vi kom hem så stog Maja och Petra där. Hade saknat Maja så sjukt mycket så typ flippade, sen efter ett tag så kom min farmor med vår hund som dom tagit hand om när vi varit borta. Maja hade köpt lösgodis och tidningar till mig, och vi satt och pratade om vad som hade hänt och så vidare. Sen vid elva åkte alla hem och vi gick och la oss. Min säng, jisses vad jag saknat den.
 
Vaknade för ungefär en timme sen och har precis ätit frukost. Sitter och kollar runder lite på datorn nu och ska kolla igenom lite tidningar. När maja slutat idag så kommer hon hit en stund, yeeey. (eftersom att jag är helt jet-lag så har jag tagit ledigt idag, men ska till skolan imorgon) Ska till farmor och farfar sen en sväng och lämna lite presenter och sånt. Vi ska till burlöv sen också för att mamma ska ha synundersökning så ska vi kolla runder lite. Kanske sen till emporia för att mamma ska fixa sina naglar, men vet inte. Mamma ska också försöka få tid till att klippa mig. Sen ska jag duscha och packa upp. Och ikväll ska vi till mormor och morfar och fira att det var tio år sedan morfar slutade röka. Sjukt bra gjort. 
 
Kommer lägga upp bilder på vad jag köpt och lite andra bilder från Thailand i helgen och nästa vecka tror jag. Har ganska fullt upp idag så blir nog inte fler inlägg. Eftersom att jag knappt bloggat när jag varit borta så har besökssiffrorna sjunkigt rejält, så back to the beginning.
 
 
 
 
 

RSS 2.0