#nyakläder

Bara för att videon skulle upp på bloggen.


stockholm uppdatering

den 8-14 augusti ska jag ju vara på ett reumatikerläger i Stockholm. men åker upp med min familj några dagar innan det, inte bestämt när. men då kommer jag bara ha min mobil med mig och kommer antagligen inte uppdatera så mycket. eftersom att jag kommer antagligen inte ha så mycket tid över till det. men ska försöka fota så mycket som möjligt. men när jag kommer hem sen så kommer jag berätta mer vad jag gjort och sånt. så hoppas ni förstår att jag inte kommer uppdatera så mycket, men gör så gott jag kan.

mobilinternet

mitt internet på min mobil suger verkligen, har varit såhär nu ett tag men de på datorn fungerar för mesta dels så vet inte va problemet är. men iallafall så ska vi kolla upp och fixa det. 
igår var vi hos en familj och grillade. hde riktigt mysigt och maten va sååå god. var där till 01 något sen när vi kom hem så följde hampus kompis med hem så tittade vi lite på dumma mej 2 oc sen sov jag till halv 12 något. 
idag ska jag nog va med lit kompisar och sen hjälpa mormor med hennes mobil.
 
 

video strul

okej, videofyme är helt dingdong för det står att viedon är puplicerad vilket den inte är, och har försökt försöat försökt men får inte rätt på det. så ger upp för idag och försöker mer imorgon. nu ska jag träna, duscha och se klart på man of steel. hej svej!

video haul

igår var jag och elin på nova för maja stack till stranden. vi hade sjukt kul och mysigt. var där i någr atimmar och fyndade lite saker. har hållt på med en video sjukt länge nu för fick först inte rätt på ljudet och så hade jag klippt för mycket osv. så det blir bara en video där jag visar dom på sen skriver jag under vad dom kostarde och var jag köpte dom. har inget internet just nu så lägger upp den så fort jag får det. 
 
idag ska jag städa, handla och fiska. sitter i pyjamas så får väl byta om innan jag sticker också. ikväll ska jag nog kolla film och bara ta det lite lugnt. riktigt skönt att det inte är så varmt idag eftersom att jag inte får vara i solen eller bada. typ dog av värmeslag igår. 
chaoo.
 
// favorit ljuset från bath and bodyworks, åhhh luktar såååå gott! //
 

vaxning

så idag blev jag väckt vid halv tio, åt och sen åkt vi till veberöd där jag fick mina ben vaxade. gjorde inte alls så ont som jag trodde. sen nu får jag inte vara i solen elle rbada i 24 h så ska antagligen till nova med elin och maja. så de ska bli kul.
 
igår var jag bara hemma förutom på kvällen då jag var på sandtaget/tvedöra en stund på kvällen. min mobil fungerar helt perfekt igen, yeey. på lkbällen fotade jag även lite bilder till tidsinställda inlägg när jag är i stockholm, är det något speciellt ni vill att jag skriver om så kommentera. håller iallafall på med två just nu. så de var väl det, om jag ker till nova och om jag handlar något så fixar jag ett inlägg med det ikväll eller en haul (haha). 
 
// min naglar atm //
 
 

mjölk mobil

idag har jag bara tagit det lugnt och slappat. har varit hos tandläkaren och maja är här. imorse tappade jag även min mobil i mina flingor med mjölk så ljudet är hekt konstigt, så den nligger i ris nu och måste nog åka in med den. men jag kan inte nås på den. ska kanske till stranden eller stannar jag bara hemma och slappar lite. 
 
 

Osby weekend

Sorry att jag inte bloggar nu när kag varit i Osby men internetet var sjukt dåligt. Iallafall så sova vi första natten i Majas mormor och morfars husvagn och andra i tältet. På kvällen och matten frös man som satan och den på morgonen svettades man ihjäl. Så ja, den delen va inte den mysigaste. Vi har badat, ätit, handlat och solat.

I fredags då vi kom ner åkte vi till netto och in till stan, badade och sen åt middag. Igår åt vi, badade, solade, handlade mat och gick på Ikea. På kvällen åt vi mat som vi själva stekte på varsitt litet stekjärn,som ett stormkök ungefär. Maten blev sjukt god och de var kul att göra den så också, förutom att elden blåste en massa. Idag har både jag och Maja mått lite sådär och mest slappat. Vi kollade em matchen, åt och packade. Nu sitter vi i bilen hem, vi skulle egentligen åkt tåg hem men Majas morfar skulle ändå hem så han kunde köra oss.
Bilden vill inte läggas upp, som vanligt när jag är på resandefot.


sjöbo marknad

på stranden idag så solade och "badade" jag. vattnet var 13 grader, vilket jag tyckte lät ganska varmt men hela kroppen domnade och man tappade känslen om man var i ett tag så jag bara sprang i, dopade mig och sprang upp igen. fyy, kändes som flera minusgrader. bussen jag och hampus tog till veberöd gick 17.07 så vi åkte från stranden vid 15.40 och var hemma 16.30, duschade snabbt och hoppade på bussen. farmor och farfar hämtade oss vid bussstationen och vi åkte till sjöbo, fanns inget roligt alls så vi gick lite, åt och åkte sen till coop. där vi handlade lite mat, sen tog vi bussen hem igen. ingen va hemma och vi hade inte nycklar så hampus cyklade upp till en kompis där pappa var, hämtade nycklar och cyklade hem med dom. sen stack han till en kompis och jag är själv hemma med samba. 
 
kommer sova hemma inatt, så kan jag ta sprutan imorgon bitti, sen kör mamma mig till maja vid 9 och hennes mamma kör oss sen till osby. nu ska jag kolla på "the lucky one" och äta choklad och vindruvor. sen  kommer väl resten av familjen hem om en timme eller så och då ska jag duscha igen och sen sova.
 
 
 

stranden

vaknade för n stund sedan och har precis ätit frukost. ska göra mig i ordning sen sticka till stranden. vid halv 5 tiden ska jag och min broder ta bussen till Veberöd och möta farmor och farfar sen åka till sjöbomarknad. efter det ska jag antagligen åka till maja och sova där eftersom att vi ska åka till Osby imorgon förrmiddaag/morgon.
 
sen igår så kollade jag ju på "the roommate" som var en riktigt bra film. och vilket som gjorde den ännu bättre var att hon som spelar Blair i gossip girl , bonnie och elena i the vampire diaries och liam från 90210 var med. hur coolt! men kunde bara tänka på dom som deras karaktär i serierna så blev lite kludigt.
men måste fixa mig nu för vi ska åka, puss!
 
// bild sen 2011, men bloggar inte från min dator och här finns typ inga bilder på denna så lev med det //

valfri huvudstad i europa, iiiii

idag kom farfar in och sa hej och väckte mig när jag halvsov vid 11, sen kom mormor in vid 12..hon sa att när jag fyller 15 (nästa år) så skulle jag få en resa till valfri huvudstad i europa. asså åhh så himla glad, just nu tippar det mot london men vet inte kanske ändrar mig senare. sen gick jag upp fixade frukost och kolla lite på datorn. duschade och jobbade sen lite på brännan. senåt jag, spelade lite fotboll med hampus och duschade sen igen. kollade det nyaste pll avsnittet, gash va bra! läste lite i "pojken som svävade" och sen kom maja. vi kollade pll (igen,haha) och jag packade till osby. nu ska jag se " the roommates" och äta choklad.
 
// leker lite stark osv //

today's planes

somnade dirket igår när jag la mig i sängen, han bara se teen wolf och läst hänt bild. så idag får jag göra det kag planerade att göra igår innan jag slocknade. efter det så blir det dusch och kanske springa, men har sjukt ont i hälen så vet inte. kanske ska till tandläkaren/vårdcentralen senare och kolla min tand för det bar börjt göra ont vid örat nu också. sen har jag bokat en tid till vaxning på benen den 26 men ska ringa och se om hon har tid innan det. så det är nog dagens planer. bloggar mer later. 
 
// mammas, min och mormors drickor från starbucks när vi var på kastrup i mars på väg till thailand //
 
 

för mycket kläder

när jag kom hem hem efter lottas jobb och burlöv så kollade jag tv och åt lite. sen åkte jag och mamma till sity gross och handlade. kom hem för en stund sedan och har precis hängt in lite kläder. måste ha fler galjar som inte är för tjocka för får inte plats i min garderob. åhh, blir helt arg när dem inte får plats. men kom på en riktigt bra idé som håller fram tills helgen iallafall, att om jag packar mycket till osby så får jag plats med mer i garderoben medans jag är där och det är i tvätten, haha. kör nog på det. 
 
har uppdaterat swefilmer.com hela dagen och väntat på att det nya teen wolf avsnittet skulle ha kommit ut, och nu har det det så ska kollade det, sen packa till osby, fixa dom sista kläderna och städa mitt rum. är så himla trött på morgnarna så ska gå coh lägga mig tiiidigt idag.
puss.
 
 
 

pressbyrån

sitter och försöker komma på något att skriva om men komemr verkligen inte på något, åhh. men ja, idag har jag köpt både min frukost och lunch på pressbyrån, yeey. haha, köpte lite frallor imorse och en kycklingsallad till lunch. båda två var riktigt goda. har precis stämplat flera hundra kuvert och skriva en massa lappar. hade tänkt att kanske kolla på någon film eller så fram tills 16 då vi kör vidare till burlöv ochhandlar halm till lottas grisar, (marsvin).

upp innan tuppen

idag ringde mitt alarm 05,45 men mamma och pappa fick ändå väcka mig 06,30, haha sömntutta. iallafall så kom lotta och hämtade mig 06,45 och vi körde till hennes jobb. nu sitter jag här och ska vara här tills hon slutar. känns änså bra att gå upp tidigt för en gångs skull på sommarlovet. jag gör inte så mycket skriver brev och kolar runder på datan. när jag kommer hem har jag ingen aning om vad jag ska göra, vet inte ens när det är..haha. eftersom att detta är lottas jobb dator har jag ingen bild jag kan lägga upp + blogg.se appen laggar sönder. haha det är ganska kul för data musen är en sån som typ bibliotekarier har, hehe. men ja eftersom att det är sommar så är här inte så mycket folk. men jag ville bara skriva ett litet inlägg, komer kanske fler sen. vem vet..

vattenkrig

hej bloggen! 
idag vaknade jag vid 11-12 tiden, men låg kvar i sängen och kollade film. så himla skönt. sen gick jag upp, åt frukost, borsta tänderna och la mig i sänegn igen och kollade "teens react to...".mormor och morfar var här en stund och blev klippta och pratade.  gick sen up, tog på mig mjukiskläder och kolla tv. haha, helt slapp dag. sen tog hampus fjärrkontrollen och det bråket slutade med vattenkrig, när båda var genombötta gick vi in, jag duschade och sen åt vi. nu sitter jag och lyssnar på "wake me up! och ska snart gå till mammas kusiner. 
 
 

lund med girlzen

idag skjutsade min pappa in mig, elin, cornelia och maja till nova vid 13 tiden. där vi gick fram till klockan halv 16, då vi åkte vidare in till cenytralen. inne på nova åt vi ohc kollade runder i affärerna, jag köpte ingenting. stolt. på centralen sen så köpte jag en macka och en frappino på espresso house och sen en kaka på subway. vid tjugo över 16 så åkte majas tåg mot götelaborg. vi stog och vinkade och alla stirra och skratta åt oss, men ändå. sen väntade vi på våran buss som gick 17.00. när den väl kom skulle sjukt många folk med. vi åkte hem till bussstationen nedan för mig och sitter nu på mitt rum och ska snart se film någonstans. we are going to watch safe heaven. verkar sjukt bra. 
 
 

inflammation i tandköttet

ska snart sticka till elin för att fira hennes födelsedag. men idag vaknade jag vid halv 9, fixade mig och åkte sen till emporia med mamma och pappa, var då tio i 10, så inga affärer hade öppnat. gick runder och kollade lite och sen när dom öppnat satte mamma sig och fixade naglarna medans jag och pappa kollade resa till mexico som vi kanske ska utföra på sportovet 2014. när vi hittat ett hotell och pratat lite sånt så gick vi vidare till apple store. frågade vad den stora skillnaden var mellan en macbook air och pro. dem rekommenderade en air för min skull så får väl försöka spara ihop till en sån, har väl råd när jag är 30 ? eller så får jag önska mig den i julklapp, födelsedagspresent eller konfapresent (om jag nu kom med). 
 
när vi var klara på emporia så åkte vi till stadium +, sen till blomsterlandet, ica maxi blev det sen och eftre det hem.  hanldade inget till mig själv idag, typ första gången. nu har jag precis kollat runder lite på macbook air och någon billig systemkamera. har också plockat undan lite på rummet och fixat sånt. + börjat skriva packningslistor till osby (där jag ska campa) och stockholm (reumatiker sommercamp). 
har lyckats att få inflammation i mitt tandkött vid min kindtand och det gör såååå ont. så ska såga ner med tandtråd, tandpetare, fluxa och bortsa tänderna flera gånger om dagen så detta skitet inte sprider sig till käken. 
 
 
 

ny pulsklocka

vi var i krisian stad till halv 6 typ och åkte sen tåg hem igen och var hemma vid 7. i kristianstad åt vi och gick runder lite i stan.vi gick igenom ett "tivoli" och sen gick vi bara runder lite och hade det riktigt mysigt. jag fick en ny pulsklocka (polar FT7) och hampus fick ett par ralph lauren skor. när i kom hem kollade jag lite tv och sen testade jag den nya klockan på en joggingrunda. har inte sprungit på två veckor nu så var trögt men jag kom i mål. haha. när jag kom hem så gick vi direkt ut med samba och åt körsbär, så gott! har precis fixat lite konton och sånt, och sen skulle jag ladda ner en tränings app, men den fanns bara till iphone 5, 4s och paddor, fett dåligt! min lilla fyra då..laddade ner det på min ipad mini men sen kom jag på att det kommer bli ganska svårt att springa med den så får väl ha någon annan. tips ? ska träna lite nu, sen duscha och sen kolla film elelr bara sova. så c'ya imorgon.
några tips på vad man ska med sig när man campar ?? ska campa nästa helg...
 
 
 
 
 

Kristianstad idag då

Igår vaknade jag och fixade lite. Sen kolade jag tv och började skriva ett inlägg men sen kom min kusin så jag glömde sparade de och blablabla. Men iallafall så gör jag ett inlägg nu. Igår så kom ju min kusin och precis när hon kommit hade jag lagt på en ansiktsmask och bokat en tid till vaxning, fick en tid redan igår klockan 17.30. Så jag, mamma och kusinvitamin åkte till veberöd och vaxade överläppen och sen hem igen. På kvällen sen kom mammas kusin och vi åkte till sandtaget och va hemma igen vid 22 tiden. Sen fikade vi lite och jag kollade de nyaste pretty little liars avsnittet, grymt som vanligt! Sen sov min kusin hos oss och vi vaknade vid halv 9 och gick upp 9,15 och åt frukost.

Sen fixade jag mig och plockade undan på mitt rum, mim kusin åkte hem och min farmor och farfar kom och vi åkte till Lund c där vi sen tog tåget (som vi nu sitter på) till Kristianstad. Kommer nog ett till inlägg i kväll om de inte blir för sent.

Blir ingen bild för ingen går att ladda upp.


minigolf

blev helt upptagen hela dagen igår, därför ingen updatreing. vaknade och åt frukost sen kom maja, petra, max och alicia och vi körde till malmö. jag, maja och alicia fikade lite på starbucks och gick sen runder lite i stan. sen kom petra och max igen och vi åkte vidare till ikea där vi åt och köpte saker till alicias myshörna. sen var vi här lite och vid 22 tiden åkte vi till sandtaget och tog ett kvällsdopp och hade sjukt kul. när vi kom hem igen duschade vi sen kollade vi "the notebook" så himla bra och fy som jag bölade, vaknade med värsta svullnahuvudet.. vi åt skittles, nacho chips med dipp och bubbliz till the movie. sen vid 02 så stängde vi av och la oss.
 
blev väckta vid 11 tiden för att mamma hade bakat scones, gillar inte ens de med okej. gick upp, åt, fixade oss och fixa lite på mitt rum. vid 14 så gick vi hem till maja och sen vidare till badet och badade. när vi duschat och fixat gick jag hem till mig och maja till sig. våra familjer skulle igentligen spela mini golf tillsammans men så blev det ej så vi tog med oss maja och åkte till någon minigolfbana i skövde som stängde 20, så vi fick köra vidare till någon camping. hatar mini golf men hade inget annat för mig. har inget tålamod och tycker bara att det är hur tråkigt som helst. tycker det är helt ok om det inte är någon kö, det går snabbt och om det är stora golfbanor i förminskning (med bunkers, vatten och såå).iallafall så efter golfen så åkte vi till sibylla och åt lite mat sen hem.
 
ska kolla det nya teen wolf avsnittet nu och sen kanske det blir film, vi får se.
 
 
// helt bitchig och över redigerad bild bjuder jag på idag. //

Slovakien

Nu har jag kommit hem från Slovakien där min bror varit på hockeyläger. vi bilade ner med två andra familjer och resan ner tog 20 timmar och lika lång tid hem. har inte gjort så mycket mest varit och kollat deras is och fyspass och varit i stan där vi åt kvällsmat. men har haft det jättemysigt och lärt känna lite nya personer, alltid kul ju. vi har varit uppe i en borg, ett shoppingcenrum, ätit i prag, en heldag i Bratislava och druckit massa drinkar, virgin drinks för mig.hampus har haft det kul, lärt känna lite nytt folk och förhoppningsvis lärt sig något nytt om ishockeyn. det var en hockeyspelare som spelar i NHL som ägde hela ishallen och fixade dessa lägrena, Marián Gaborik (tror jag..hehe). tomas kopecky som också spelar i NHL, hans son var med på lägret och bröt armen så han var där lite också. 
 
vi var nere i staden Trencín och vädret var runt 30. det är kul att ha varit i slovakien nu men det är nog inget land jag direkt skulle semestra i. fanns inte så mycket att göra förutom kyrkor, borgar och sånt, vilket jag inte är jätteförtjust i.
är sjukt trött så ska sova nu, har varit uppe sedan 07.30 igår morse och bara sovit några få timmar inatt, i bilen. så skriver mer imorgon och lägger upp lite bilder. 
 
 

RSS 2.0