BRÄND, BRÄND & ÅTER BRÄND

Fyy vad internetet suger här nere :-(. Anyways så fick jag en brännskada på min hals i bilolyckan 2013 som jag lyckades bränna i solen häromdagen. Fått gå runder med en strumpa, plåster, salvor osv runt halsen igår och idag. Snyyggt...Idag lyckades jag även bränna hela rumpan och halva armen..HUR? En fett linje på överarmen, vad hände där lixom??
Ska sluta att tjata om detta och tycka synd om mig själv haha. Började med träning på standen idag rejält VARMT men super skönt pass. Sen blev de bassäng och efter det slutatde vi, det betyder playan! Efter stranden idag duschade jag och kollade det sista avsnittet på säsong 5 av hawaii five-0, de bestämde i maj i år att det skulle bli en till säsong så det lär dröja en evighet tills de kommer ut... :-(. 
Slängkyss
 
 

HÄLSNING FRÅN SPANIEN

En snabb lite titt in!
Schemanen är satta så börjar varje dag med kungfu/pilates & step, efter det är det handträning och massage sen sista passet är i poolen. Vi har det super och vädret är riktigt härligt, hörde att dte regnade hemma...fy! Ska sova nu men har inte alls mycket tid över men med den lilla tid jag har så försöker jag sola lite. Ni får nöja er med några biler sålänge så får vi se när vi ses igen!
Slängkyss
 
 

VEN - SPANIEN

Just nu sitter jag på färjan över till Landskrona från ven. Det fick som sagt bli en lite snabb visit för mig eftersom Spanien väntar. När jag kommer över till Landskrona står min familj där & sen drar vi till Kastrup direkt för att lämna mig & mamma. Känns lite stressigt men ändå kul, gillar när de händer saker hela tiden! 

För er som missat de så är jag i Spanien på en rehabresa, och alltså inte en semesterresa. Vi är ett gäng ungdomar med reumatism som åker ner till Spanien, tränar & lär känna varandra. Tre veckor spenderar vi där och när de är dags för hemfärd är man riktigt slut. Man går upp tidigt, håller igång fram till lunch utomhus & efter lunch är de massage. Busy busy, men kul busy. Nu måste jag spara lite batteri eftersom jag glömde packa ner laddaren till ven. 
Slängkyss 




VEN

Nu ligger jag på ven & vilar lite. Vi kom hit igår med färjan runt tre tiden. Har varit väldigt mycket att göra som konfa ledare haha men de är kul. Jag ska ju dock hem snart igen, åker redan imorgon morgon. Då bär de av direkt till Kastrup för att spendera tre veckor i Spanien. Ska bli super mysigt, men lite spänd på att träffa de andra som ska dit. Nu ska jag fortsätt att ta de lite lugnt, sååå trött! 
Slängkyss 




MASSA KUL

Till en början så hade vi klasskamp igår, vilket innebär att klasserna tävlar emot varandra. Vi klär ut oss - vi blev i år stekare & vann även bästa utkläddnad. Igår kväll hade vi nior bal, så himla fina alla var! Riktigt mysigt kväll men dock så tycker jag att den var lite över hypad...Men kul var det. Jag & Sofie avslöjade ett projekt vi håller på med som endast våra mentorer visste om. Vi satte i början av nian upp post-it lappar till varenda nia på skolan med en person lite hälsning om personen - anonymt. Riktigt snackis hehe. Sen stod vi uppe långt in på natten dag då jag skulle till Thailand för att baka kakor till alla nior. Allt detta för att sprida lite glädje & krydda till vardagen. Sååå kul med allas reaktioner. Kvällen slutade med att alla nior stod ingen ring & dansade tryckare.

Idag var det skolavslutning & fyyy vad jag grät. De flesta i klassen grät & grät, gud vad sorgligt. Vi kollade bild & videos från 7-9, minnen. Efter vi slutat kramades alla & vi åt pizza. Riktigt mys. På kvällen så for jag till Stella där jag & några andra från klassen + Filippa och Matilda träffades & hade kul. Någon badade, körde lekar och hade allmänt mysigt. Nu blir de sängen för frulle med farmor & farfar sen bär de av mot ven! 
Slängkyss 




MENTORSDAG

Chillevippen!
Idag hade vi mentorernasdag, vilket betyder att varje klass får göra vad dem vill med klassen och mentorerna. Vi valde att stanna på skolan där vi såg film, lekte en lek, åt & umgicks i klassen. Jag och Wilma stod även i 6 timmar (!!!) igår och bakade kakor till klassen som vi smaskade på idag - uppskattat :-)! Så himla sorgligt att lämna klassen i övermorgon...Fyyy vad jag kommer stor gråta :-(. & imorgon är balen, ärjag förbredd? NEJ...Men de löser sig, hehehe...hoppas jag.
Slängkyss




STUDENTFIRANDE

Efter skolan idag så gick jag till Maja där vi åt, planerade lite till hennes USA resa & bara chillade. Cyklade vidare till fotvård efter de, så fräscht inför balen & Spanien. Dock så har mina stortånaglar blivit kaos av antagligen cellgiftet så hon var tvungen att kappa den ena en hel del - mardröm...Men den har kunnat skada min tå annars. Påväg hem frän fotvården svängde jag in hos Nina för att skriva mitt namn på muggar vi ska ge till våra mentorer på fredag. Kommer sakna dem såå!!! :-( 

Cyklade hemåt när jag tog en lite depp-stund för min tånagel innan jag fixade mig för student. Min kusin var det som tog & det var sure mysigt. Träffar inte dem så ofta så de är alltid kul när de väl händer :-) De har super gulliga höns som är enormt fluffiga & har bollar på fötter + huvud - sååå gulliga!!! Sen en hund jag är helt kär i - dvärgpudel. Så satt mest och mös med dem hahah! Kollade lite white collar när jag kom hem och nu blir de sova.
Slängkyss 




FÄRG PÅFYLLNING

Hejsan svejsan! 
Hänt lite sedan jag uppdater ett dagsinlägg. Fredagen började med att vi hade extra lång sovmorgon så jag hoppade på cykeln och cyklade till konditoriet i byn för att köpa bullar som jag sen cyklade vidare med till Cornelia. Vi ät en riktigt mysig långfrulle innan vi gav oss ut i de fina vädret till skolan. Efter skolan jag, Maja, Matilda, Sofia & Filippa in till Lund för att fira Filippa. Vi köpte med oss lite gott att äta & satte oss i Stadsparken - Myyys!! Mot kvällen så åkte jag & Maja till Petra för att fixa mitt hår och smälla i olaplex. Efter första färgningen blev jag inte helt nöjd, men efter andra blev jag nöjd! Vi ljusare topparna ganska rejält & fyllde på i hårbotten. 

Igår var jag & Cornelia på emporia vilket även de var mysigt. Fick med mig ett par skor, ett par trekvarts mjukisar, långklänning & godis till familjen. Bussen in var sen 20 minuter sen när vi skulle hem gick ingen buss så vi tog till södra sandby istället där vi blev hämtade. På kvällen var jag på ett släktkalas hos min kusin som fyller år i veckan. 
Slängkyss


SILVER HAND

Häromdagen när jag och pappa gjorde rådjurshuvudet till mitt rum så tyckte jag att den silverfärgen var riktigt snygg. Så ville testa på mig själv...sagt och gjort. Vi började med handen men kom sen på att det knappt gick bort. Testade med allt möjigt, grov tvål, T-röd, Nacklafta osv...Tillslut tog vi acceton och det mesta gick bort. Tur att jag inte tog det på större kroppsdelar...hahah! Undrar vad dem sagt på jobbet dagen efter..;-).
 
 
Hann iallafall ta lite bilder, hur snygg var inte färgen?

FRUSTRERANDE

Denna torsdag började dåligt. Fick reda på mina slutbetyg i matte och fysik..Höjdes i fysik till ett B vilket jag inte fattar då det är mitt hatämne och det ämnet jag prioriterar sist..I matte fick jag C+, C fu**ing +...Så himla sur. Pluset syns inte på papper så fick C då..Matte som alltid varit mitt favorit ämne, sjukt frustrerad. Just C och +, varför inte B- istället...Fick B på provet och hade två poäng från B på NP, alltså F*N på riktigt. Fick inte ens veta vad jag missat, går inte att diskutera med honom :-(. Surt, ville veta vad jag gjorde fel...Men han är läraren så det är säkert rätt, känns bara surt. Tappade all livsglädje på en gång. 

Anyways så använde jag ilskan på gymmet där jag körde kondition. Körde håradre än någonsin och det kändes riktigt bra efteråt. Sprang mer än någonsin, riiiktigt härligt. Bäddade rent när jag kom hem, vilket var så himla skönt. Ny vaxad, Ny duschad, Ny tränad och ny bäddat - bästa! 
Slängkyss
 



RÅDJURS PYNT

När jag var i Kristianstad med pappa och Hampus tränade så shoppade vi lite i gallerian. Hittade lite träningskläder och letade efter MBMJ-datafodral (men hittade inte den fägern jag ville ha :-( ). Kom även in på panduro för att kolla lite och så hittade vi ett kartong-rådjurshuvud haha. Pappa och jag tyckte att den skulle bli snygg om man spray-färgade den i silver så köpte hem saker till de. När vi äntligen blev klara med den, tyckte jag att resultatet blev super bra! 
Produktlänkar finns under bilden :-).
 

PÅ REPEAT

 

SPEXDAG

Igår var en riktigt produktiv dag, först och främst så sov Maja här. Eftersom att vi hade spexdag igår, vilket innebär att alla nior klär ut sig, så kom Elin & Cornelia hit lite innan vi skulle gå för att fixa sig lite. Var så himla kul att se allas utklädnader, såå häftiga allihopa! Åhh önskar att vi hade fler dagar som den!!
 
Efter skolan åkte iallafall jag och Sofie direkt till gymmet och jag körde mage...Aj aj aj idag. När jag kom hem från gymmet och hade duschat for jag till lund för att bli vaxad. Hem för att äta mat efter det och sen åka till farmor och farfar, med ett litet stopp hos kusinerna först. Duschade sen igen när jag kom hem, för att få bort all olja efter vaxningen. Sen direkt i sängen, såå trött!!
Slängkyss
 
 // Min käraste klass!!! //
// Jag, Cornelia & Sanna <3 //
// En indian & en arab aka jag & Sofie //

RSS 2.0