emporia

idag har jag varit på emporia men maja, hennes mamma och syster. köpte två linnen, en långärmad, en kofta, en kjol, shorts till min bror och ett lite kit från isadora med mascara, vit ögonskugga, läppglans och eye makeup remover. har varot helt pank nu ett tag och fick äntligen pengar igår och nu är jag nästan pank igen..inte bra asså. men är ändå fett nöjd med det jag köpte så det är värt det. vi var på emporia i flera timmar och hade det mysigt. 
 
 
 
 

dålig uppdatering

har inte uppdatrat för jag glömt, hehe. har börjat kolla hawaii five-0 säsong 2..de suger verkligen att nästa säsong av the vampire diaries kommer ut i höst och att det bara kommer ut ett avsnitt av teen wolf, pretty little liars i veckan. i höst ska jag ju satsa på skolan mer istället för att bara kolla serier, kommer nog gå..sådär. iallafall så är maja här nu och vi har inte gjort så mycket. igår var jag hos min farmor och farfar, där vi åt och körde femkamp. gjorde en kullebytta så har sjukt ont i ryggen annars va de kul. men ja, uppdatrera mer sen. 
 
 

Ellen

 

center syd

idag vaknade jag vid elva tiden, låg kvar i sängen en stund. fixade mig och gick till spåret och powerwalk/joggade lite. när jag kom hem fick jag snabbt duscha och sen åka till sjukhuset. min läkare va en halv timme sen men när vi väl kom in gick de super snabbt. allting va bra förutom att jag glömt ta blodprov sedan i mars..så ska ta på måndag. sen åkte vi in på willys och handlade lite. när jag kom hem gjorde jag inte så mycket men när pappa kom hem åkte han och jag till tippen. vi åkte sen till lund och hämtade lotta och åkte till center syd. shoppade lite och sen till coop och handlade den sista midsommarmaten. när vi kom hem åt vi och nu sitter jag lite vid datorn. 
 
 
// två sjalar från lager 157, 2 för 100kr (1 för 60). trekvart ärmad vit tröja från lager 157, 50kr. skinny jeans från lager 157, 200kr. in-shower hair removal cream från smart buy, 70 kr. axe deodorant från coop, 40kr. luktar hiiiiiimelskt. halsband med triangel från ur&penn, 20kr. //

en veckas sommarlov

ja igår var jag på dagen hos elin, lina va där med. vi badade och solade, heheh. sen åkte jag hem för att vi skulle handla midsommarmat. men innan vi åkte solade jag, spelade volleyboll med hampus och duschade. blev lite tomat i ansiktet..maja kom hem från polen precis när vi skulle åka så hon följde med. vi köpte lite jordgubbar och choklad som vi skulle äte på kvällen då vi skulle ha picnik med elin. när vi handlat åkte vi hem och packade det sista ch gick till elin. när vi kom till elin gjorde vi amerikanska pannkakor, och bestämde att vi skulle tälta. haha...det tog lite mer än en halv timme att sätta upp tältet med lite skype hjälp. när vi va klara med tältet satte vi oss på studsmattan och hade picnik, sååå mysigt. sen kollade vi på pitch perfect och gick sen och la oss. somnade vid tre och vaknade vid sju, men gick inte in förrens vid halv nio- nio. åt frukost och fixade tältet sen åkte maja hem. jag och elin satt och kollade lite youtube-klipp och tv, sen åkte jag hem. kollade klart alla teen wolf avsnitt som kommit ut, kollade det nyaste pretty little liars avsnittet, gick med samba och har städat rummet lite. det har åskat sjukt mycket och kom riktigt mycket regn precis när vi hade kommit hem efter att varot ute med samba. 

 

 
 // jag och lina, hehehe fail men ändååå //

summercamp 2013

idag gick jag upp vid ett och åt frukost, kollade klart fast and furious 5 som jag började kolla igår kväll och fixade mig. håller just nu på att måla naglarna och ska alldeles strax sticka till elin. alva kommer också dit och vi ska badaaa. så himla varmt idag ju. fick ett brev från unga reumatiker idag också, och..jag kom med till lägret i augusti som hålls i stockholm på barnens ö. sjukt taggad. men ska sticka nu, uppdaterar mer sen. chaooo
 
 

No h8.


regnigt

gick upp vid elva idag och fixade mig snabbt för att åka till malmö där hampus skulle spela match. innan dom började spela gick jag, mamma och en till mamma till donken och köpte dricka och kanelbulle. det var så himla varmat, hade jeans och långärmat så ja..men dom förlorade matchen med 4-1 men vann ändå serien. innan vi åkte hem åkte vi till pågen och skulle köpa kakor men dom hade stängt så vi åkte vidare till någon kötthandel och köpte kött vi håller på att grilla just nu. sen åkte vi hem och jag hjälpte pappa att klippa häckarna. sen va vi ute och sprang, och det gick inte bra alls. när jag kom hem vila jag och gick sen och duscha, och sen kom elin. och vi sitter just nu och pratar och väntar på maten. är så himla hungrig! men ska duka, tjaaao.
och nyss regnade det och blixtrade och åskade som in i.
 
 
// när jag och maja kollade pll för ett tag sedan, hittade ingen annan bild. sorrysorry //

hunters

hejhej bloggen!
idag gick jag upp vid halv tolv och låg kvar en stund och kollade teen wolf. åt sen frukost och kollade runder på klädessider osv. sen kollade jag lite till teen wolf och när pappa kom hem bytade jag från pyjamas till jeans och tröja, fixade mig och sen åkte vi och köpte hunters, saltvattensprej och sololja. äntligen fick jag ett par svarta, matta hunters. yeey, glaad. sen på vägen hem köpte vi mat på donken, #standard. kollade lite mer teenwolf ( är redan på säsong 2..)när jag kom hem och fotade lite. sen nu har jag redigerat lite bilder som jag kommer lägga upp här på bloggen lite då och då, heheheh. 
 
 
 
 
 

teen wolf

igår gick jag och la mig vid två tiden, och innan de låg jag och kollade hangover filmerna. så himla roliga, satt och asgarva för mig själv, hehe. i dag vaknade jag vid halv ett tiden, fixade mig gick till elin. vi snacka lite och gick sen hem till mig för att sen åka till jula och ica. på vägen hem lämna vi av elin hos sig och sen åkte jag och pappa till skrylle och sprang. vi hämtade våra fotoböcker mamma gjort från thailand och lämnade en hos mormor och morfar. när jag kom hem åt jag kycklingsallad och kollade lite på teen wolf och fixade lite på rummet, medans mobilen laddades så jag kan ha musik i duschen. ska ner och duscha nu och kolla lite mer av teen wolf efter det tror jag. 
älskar sommalov.
 
 

sammanfattning.

kan berätta lite om igår och måndags också. hehe. i måndes hade vi ju klasskampen och var utklädda. det var riktigt kul och varmt. vi vann inte men hade kuuuul. sen efter skolan kom jag hem och hade glömt mina nycklar och sen kom min bror hem som också glömt sina nycklar så fick sticka till mormor och morfar och hämta extra nyckel, tur att dom hade en annars hade vi fått sitta och vänta till sju-åtta tiden...sen gick jag till badet med lina och alva, vi bada, sola och hade kul. på kvällen kollade jag lite pretty little liars.
sen igår duschade jag på morgonen för vi började inte förrens 08.30 så himla skönt. vi kollade paranormal activity 1 och 3 (eller 4 ?), grillade, kollade hangover 2 och åt en massa godis. sjukt mysigt och roligt. efter det så gick jag hem till maja och vi spelade in en "best friend tag" som ni hittar på majas videofyme, majjalundberg. när vi filmat in den och solat efter det åkte henned mamma och plastpappa på dagisföräldrarmöte så vi passa hennes syster. sen vid halv sju åkte jag och sprang, sen uschade jag när jag kom hem och kollade lite film och sov. 
 
 

SOMMARLOV!

amg, sommarlov nu! äntligen.
idag samlades årskur 7-9 i aulan för skolavslutning med körsång, stipendium och tal. sen gick vi vidare till våra klassrum. vi kollade på emil i löneberga, ät knäckebröd och fick våra betyg. haha. sen vid tio då vi slutade gick jag till mormor och morfar och väntade på min bror, när han kom åkte vi till centrum och åt glass. tradition. sen åkte vi hem igen och åt lunch, stuvade makaroner och falukorv, mums. sen snacka vi lite, kolla lite bilder och videos och så, sen åkte vi hem. och nu sitter jag här och bloggar och ska snart se lite på det nya pretty little liars avsnittet, maja kanske kommer hit en stund. är sjukt trött men ska nog va uppe till seen idag och typ sova hela dagen imorgon bara för att utnyttja att jag faktiskt har sommarlov, heheheh. 
 
 
// jag och maja idag när vi slutat //

michael jackson

skulle bloggat mer i fredags men vår katt fick en propp så vi fick avlida henne. efter skolan åkte jag hem så kom mamma och pappa efter en stund och sa att Isa (vår katt) va inlagt sen åkte jag och mamma till emporia och pappa ringde till oss för hon blivit värre så vi fick åka in snabbt och säga hejdå. sen när jag kom hem la jag mig i sängen en stund och sen i fatboyen, sen åkte jag till maja för att onte bara ligga hemma och böla. mamma och petar åkte till lund och "festade". sen hämtade vi dom vif halv ett. jag och mamma kollade hata göteborg och åt popcorn. 

 

igår sov jag länge pga sprutan. halv ett åkte vi ut och fiskade med en båt och var hemme igen halv sex, fick INGET. haha. sen bytade jag snabbt om och packade och gick upp till lina. där vi åt och kollade 90210 till halv fem i morse. vid tre tiden när vi kollade 90210 kom det en gigantisk spindel så vi fick typ panik och bara skrek, haha. sen dödade vi den, gick in oh fixade oss, gick ut och kollade vidare. sen vaknade vi vid tolv i "morse" och åt frukost. sen vid ett gick jag hem för mammas kusiner va här. jag fixade mina naglar eftersom att jag tog bort dom byggda i fredags, så jag målade dom rosssa. 

 

imorgon ska vi ha klasskampen och jag har bestämt mig för att klä ut mig till Michael jackson, haha. kommer inte bli toppen men ändå. men vi hade en silvrig hanske innan som mamma tydloigen hade typ slängt, asså åhhhh. 

 

aja nu ska jag ut och springa sen duscha och sova. helt super trött, sommarlovet är väldigt behövt!

 

 
// bild från förra lördag då jag var hos cornelia och firade henne och linas födelsedag //

lite planer

okej, tänker inte be om ursäkt för jag uppdtaret så dåligt. täker inte heller skriva vad jag gjort utan bara skriva lite planer, funderingar och vad som kommer hända fram tills skolan slutar.
 
imorgon är det den sista skoldagen i sjuan med lektioner, yaay. på lördag ska jag antagligen åka ut med en båt och fiska/sola. heheheh. sen på kvällen ska jag till lina och sova över, vi ska kolla 90210. på söndag ska jag lista ut någon bra kändisjag kan va utklädd till på måndag och typ ta det lugnt. sen på mångad har vi klasskampen, fann int ei klasser. haha men blandade sjuor och åttor. spela fotboll, inebandy, musik-quiz, nyhets-guiz och typ sånt. sen är vi indelade i lag och alla lagen har en kategori att vara utklädd tillm och som sagt jag fick kändis. det fanna ninjor, lärare, kändisar, banditer/skurkar, bönder och 80-tal. tisdag har vi klassmentorernasdag då vi i klassen röstar vad vi ska gör och vi har röstat att vi ska se film och grilla. och onsdag är det skolavslutning, wiiiii. ska kanske ut och äta med lite fränds på kvällen. 
 
på sommarlovet ska jag ju till Tjeckien på min brors hockeyläger, men idag berättade min farmor att det är översvämningar och dom har fått evakuera folk därifrån så är inte riktigt super tagg längre...
idag lämnade jag in min klocka jag köpte i thailand som jag tappade för remmen gick i paj och glaset krossades. såå glad, köpte först klockan för 750kr och sen nu lagning för 700..ändå bara en kopia men gud vad jag älskar den !
 
 

RSS 2.0