TRICK OR TREAT

 
- Någon av er läsare som ska gå bus eller godis, gå på halloween fest eller kasnke bara fira hemma ?

DAGENS LUNCH

Min och mammas lunch idag blev från "grönt & gott". Super goda sallader till ett riktigt bra pris på 55kr. Man kan ta en sallad från deras salladsmeny ellrr berömma innehållet helt själv. Där finns även smoothies man kan köpa. Idag tog jag en laxsallad och mamma en kycklingsallad. I Lund där vi köper ligger de på Stora  Gråbrödersgatan 3, mittemot espressohouse. Verkligen en salladsbar jag rekommenderar starkt!!


- så jädrans goda, mums! 

MOT VAXNINGEN

Lika ont i kroppen idag som igår, usch! Drog på mig myskläder och åt frukost. Japp, har bestämt mig att jag inte ska detoxa mera pga två anledningar. För de första har jag hållit på i fem dagar nu och det räcker. För de andra har jag så pass ont i kroppen att jag tror den behöver all energi och näring den kan få. Så tog en macka med kalkon och drack lite juice till de. 
Jag och mamma ska dra till vaxningen nu, äntligen säger jag bara! Känner att de kommer göra mer ont än vanligt eftersom att jag har värk med, men ska dock bli super skönt att bli fräsch efteråt. Det som ska vaxas idag är benen, bikini, bryn och överläpp. 

Senare eftermiddag ska jag, mi familla och Maja dra till Danmark. Vi ska börja med att äta på pizzahut och sen vidare för att se min brors hockeymatch. Är super tagg då jag älskar att se matcher och de är ju extra kul att de är i ett annat land. 


- älskar bara Maja i bakgrunden ;)

NEW IN - MADE IN ITALY

 
Som sagt så köpte jag en blus och en kofta på emporia när jag var där i förrgår. Butiken som jag köpte dessa plaggen ifrån heter "Made in Italy" och är nyöppnad på emporia. Några kanske vet butiken "Kenja", det är nämnligen samma ägare till dessa båda butiker. Gillade verkligen den här mer än den andra, då det var lite rimligare priser. Helt kär i båda mina plagg och har redan myst i koftan, både igår och idag. 
 
Blusen kostade 299:- // Koftan kostade 499:-

MASSA BLOGG IDÈER

Vakande och hade oerhört ont i min kropp, så himla mycket värk och så himla stel. Börjar verkligen känna av hösten nu. Tog ett tag att ta mig ur sängen, men när jag väl lyckades kom Sofie. Vi bara tog det lugn och fixade en massa saker till bloggen, kommer bli super bra! Fick så himla mycket inspiration och tips till inlägg. Vi ska även sätta upp en blogg-dag där vi fixar till bloggens utsida lite. Super kul!!
 
Sofie gick vid lite i fyra och jag städade då mitt rum. Vill rejält städa nu innan operationen och alla dagar känns fullbockade så det fick bli idag. Rensade, plockade undan och dammade. Sen åkte jag med mamma för att handla mat, och kom hem för bara en stund sedan. Sitter nu och fixar en massa kul saker till bloggen och ska nog senare ta och se en film, så det blir mysigt!
 
Har ni några önskeinlägg ni vill att jag fixar ? :)
 
 
- Juuust nu!

RENSNING AV GARDEROBER

Idag skulle vi egenltigen åkt och fiskat men i sista sekund bestämde mamma att vi inet skulle de, då det började regna. Istället började vi rensa alla vinterkläder och sen fortsatte jag med att rensa mitt egen garderob. Det behövdes verkligen kan jag säga, rensade ut en massa kläder som jag tröttnat på och inte kände att jag kommer använda mer. Super skönt verkligen, har en hatkärlek för att rensa gardeoben. Skönta att få ut de jag inte vill ha kvar, men rädd att jag kommer ångra mig. 
 
Anyways så kom Sofie sen en stund och testade lite kläder som jag gallrat ut. Vi chillade sen och lagade sen thaimat med min mamma. Så sjukt jävla gott, omgad! Alltså herregud dog matdöden. Lundberg's kom sen en sväng, och Sofie var tvungen att fixa hos sin häst. Maja, jag och Max kollade lite av "Spökhuset", det som sänds live mellan 19 idag till 07 imorgon på aftonbladet. Tyckte dock att det var lite tråkigt så stängde av de efter ett tag.
Just nu face-timare jag med Sofie medan hon kollar lite på spökhuset och jag kollar runder på datorn. Vi gjorde innan några iq-test, och herregud! 
 
Började även dagen med att göra en lite matigare juice, och den blev inte så himla god...hällde ut den!
 


DAG PÅ EMPORIA MED MINA BABES

Inlägget skulle publicerats igår egentligen, men min mobil dog. 

Började med att göra en hemgjord inpackning till håret idag, med banan och avokado i....ingen höjdare om man säger så. Fick antagligen inte ut allt så de blev helt fett och äckligt efter de. Aja, nu har jag testat iallafall. Klockan 13 hade jag tid för fotvård, åh va de är skönt! Gick direkt in till Filippa efter de, då hon nästan bor granne med min fotvårdare. Vi gick sedan mot Maja där vi även träffade Matilda med, senare mot bussen där vi träffade Sofie. Bussen tog oss till Lund där vi hoppade på ett tåg till emporia. Jag och Sofie har går rundor och kollat lite kläder medan de anda skulle till claus Ohlson för att kolla laddare. Jag har fått köpt en kofta och en blus från "made in italy" och är såå nöjd! Sofie hittade massa snygga tröjor och vi träffade sedan de andra för att äta. Kollade sedan vidare lite innan vi åkte hemåt. Landade hos Maja där vi började kolla paradise med ändrade sen till en massa skräckfilmer innan de blev en romantisk film. Gick hem vid halv ett och var så sjuk trött! 

Här bestämt mig för att inte bara leva på juice under min detox, utan att även äta ett mål om dagen så jag inte svälter mig själv. Och så att jag får lite energi inför operationen. 




OPERATIONS PREP

Igår gick Matilda och Filippa hem runt halv ett och jag somnade nästan direkt efter det. Imorse sov jag ut rejält och började sen dagen med en juice. Tog det bara lugnt och pluggade lite innan jag skulle till tandis 14.30. Var klar redan tio minuter efter det, och hon hade då hunnit med att ändra mina mediciner i journalen, fottat mina tänder, putsat dem och sen även satt på flour. Kom hem och började på min packlista till sjukhuset, vilka läxor osv jag sk ha med mig dit. 
 
Tror jag helt glömt att nämna det här på bloggen, men den 4:de november alltså nästa tisdag ska jag opereras i benen. Dem ska ta bort skruvarna i höfterna och knäna så att jag inte ska ha så ont där. Lite nervös faktiskt haha. Om det int ekomemr in ett akutfall och det går som planerna så är det alltså det fjärde november. Men blir inskriver på måndagen, dagen innan klockan 10. 
 
 
- Gårdagens fika, yuum!!
 

SISTA MÅLTIDEN

Igår kväll var riktigt mysigt och kul. Efter allt var slut, åt vi lite nattmat hos Maja där jag sen även sov. Vaknade imorse 07.04 och frågade Maja i panik vad kockan var, vakande sen 08.04 och frågade samma sak sen även vid nio. Somande om direkt efter varje liten attack, hahah! Vi chillade och år frulle, innan vi gick hem till mig. Här kollade vi KUWTK (Keeping up with the kardashians) med Lotta. Sedan åt vi lite lurre och drog till jobbet. Mysigt litet pass och nu är jag hemma. 
 
Har hunnit städa hela rummet, det var verkligen katastrofalt innan...Nyss ätit min sista måltid aka pommes med en köttbit och bea. Ska nämnligen börja med juicedetox imorgon, hehe måste verkligen testa det. Super tagg just nu, vet dock inte om jag kommer vara lika tagg imon. 
Just nu skriver jag en inlämning i sista sekund och ska sen träffa alla mina AA's  förutom Maja som är och ser Annabelle...Hur tänker hon lixom ? Vågar inte ens se trailern - lixom based on a true story....I'm out.
 
 
 

HÖSTIG COMEBACK

Nu är jag tillbaka!
Har haft en massa saker jag gjort de senste dagarna, och därav har det inte blivit någon bloggning. I torsdags var jag på ett öppet hus i Malmö på Drottning Blanka gymnasieskola. Mysig men väldigt liten skola! Igår var jag iväg och fixa present med Filippa och Matilda heeeela dagen efter skolan. Vad vi köpte visar jag imon, så hon inte kollar in här inna hon får det. Var hemma runt elva och var då så sjukt trött, så startade de senaste "the vampire diaries" avsnitten innan jag somande.
 
Idag gick jag ut på en powerwalk med Filippa, Matilda och Herman (Matildas hund). Vi gick runt 10 och rundan blev på lite mer än en mil. Handlade sen lite till Max och Maja med mamma som vi ska till ikväll. Nu ska jag kolla de senatse "Pretty little liars" avsnittet som kom ut för några dagar sedan. Sen fixa mig och åka iväg för att fira mina favorit tvillingar. 
 
 

FISH ´N´ CHIP WANNABE

Dagen gick sjukt långsamt men när den äntligen var slut förljde sofie med hem. Måste bara få kommentera en grejj som hände ida inn jag fortsätter inlägget. Vi fick strutar i matsalen till sprödbakadfisk, som skulle få det att kännas som "Fish 'n' chip" eller n¨got i den stilen...Vet inte ens vad jag tycker om detta..
 
Iallafall så köpte jag och Sofie sallad till mellis idag, och det var så sjukt gott. Åhh, älskar sallad från plock barer. Sen pluggade vi en del och bara chillade, hon stack alldeles nyss. Jag ska plugga lite till innan jag kanske startar en film, eller kolla lite till av paradise. Sen sova, sova, sova så jag inte är så förbaskat trött i morgon..
 
 
- Bara precis för att han är så sjukt snygg..
 

KEEPING IT UP WITH THW KARDASHIANS

Igår hände inget speciellt, efter skolan kollade jag en massa avsnitt av "Keeping it up with the Kardashians" och kollade sen även lite paradise. 
 
Idag åkte jag till skolan, där inget hände. Fick tillbaka kemi-labbrapporten och det gick inte helt bra...aja själva provet gick bra så de kanske kompenserar varandra lite. Sista lektionen gjorde vi creps med skinkstuvning vilket faktiskt blev gott. Cyklade hem, bytade om och så kom Sofie hit. Vi gick "torna-PW'n" och jag körde ett litet pass när vi nådde torna. Kom hem för en lite stund sedan och ska nu duscha innan det blir middag. Och även lite läxläsning, eller kanske film...hehe.
 
 

PROMENIX I ÖSREGN

Sov till elva någon gång då Sofie ringde och väckte mig. Fixade mig och åt lite frulle, innan jag cyklade iväg till Sofie. Det ösregnade verkligen idag, det riktigt öste ner. Blev genomblöt av att bara cykla till Sofie...vi gick och mötte upp Cornelia för att sen påbörja samma runda som jag och Sofie gick i torsdags. Det hade bildats stora floder och sjöar i skogen. I början av rundan hoppade vi rundor och försökte att inte gå i vattnet - men de ändrades sen, de gick verkligen inte att inte trampa i pölarna. 
När vi går denna runda går vi i princip till tre byar och tillbaka, haha! 
När vi kommit lite mer än hälften blev de lite kaos, då jag skulle börja jobba efter 50 minuter. Behövde duscha, äta och ta mig till jobbet och vi hade en bit kvar med. Hahah, hann inte med allt men de löste sig och jag kom i tid.

Efter jobbet åt jag och sitter nu och catchar upp lite ytterligare på paradise och de kommer nog vara så jag tillbringar hela kvällen. 


- jag och Cornelia innan promenaden tog fart

HÖSTIGA FRUKTER OCH GRÖNSAKER

Igår skulle jag gått en power walk med Sofie och Cornelia på morgonen men hade så himla ont i nacken så hoppade. Efter ett tag blev den bättre och jag, mamma och Lotta åkte och handlade grönsaker. Handlade massa ekologiska grönsaker och frukter på en gårdsbutik, super mysigt! Vi handlade sen mat och åkte hemåt. Jag startade "hunger games" åt den så ingen av den sett den, åhh den är ju så grym. Då själv en liten bit bara innan jag och sofie tog torna power walken, där vi även stannade där vi vanligtvis vänder och gjorde ett litet träningspass för hela kroppen. Gick sedan hemåt, och herre vad de blev mörkt snabbt..

Cyklade hem från sofie och åt kvällsmat hemma. Innan jag åkte till Filippa för att umgås med mina puddingar. Hemma runt 12, sen så la jag mig runt 2...tiden bra flög iväg om man säger så. 




FRIDAY

Efter skolan igår var vi några stycken som stannade kvar och skrev klart en inlämning, efter de stannade jag och sofie ytterligare för att jobba lite på musiken. Var hemma runt halv fem då jag fixa "mellis" och började kolla lite paradise eftersom jag missat en massa. 
Sofie kom sen efter hon varit hos benita och vi åt röd carbonara. Vi jobbade sen vidare med musiken så vi näääästan blev klara, har redovisning på måndag. 
Rund nio träffade vi Matilda, Maja och Filippa på Hemköp och köpte lite snacks till kvällen. Vi började kolla på Ian somerholder's nya film "the anomaly" - fattade inte så mycket av den så stängde av den senare. Filippa, Maja och Matilda åkte hem vid elva och Sofie stannade till tolv. Internetet la av så jag gick och la mig efter en liten stund. 


- frukosten igår, mums! 

TORSDAGS MYS HOS LOTTA

Sista lektionen var idrott, där vi hade vikarie. Skulle egentligen haft brännboll ute, men de ösregnade så vi hade basket inne istället. Kan verkligen inte spela de...
Efter skolan gick jag hem till sofie där vi bara chillade lite. Lämnade våra saker och tog oss ut på en lång promenad i ösregnet. Gick en runda som slutade på runt 1,3 mil. Ösregnade som satan i början, så vi blev sjukt blötta och kalla. Efter vi gått rundan hämtade mamma mig hos sofie. Duschade snabbt och blev lämnad hos Lotta medan Hampus och pappa var på hockeyn. 

Jag och lottade åt tomatsoppa och ostbricka. Snackade, kollade tv och bland annat big brother. Inte kollat de sen första avsnittet då jag inte fattade något, men de är ju riktigt kul. Funderar på att börja kolla igen, haha! 
Nu ska jag sova, så night! 




WEDNESDAY

Hellu, idag är det onsdag och jag älskar onsdagar. Vi har dryga och långa lektioner innan lunch men efter det är det ganska lugnt med engelska, spanska och elevensval. Idag var etxra chill då vi gjorde quiz på engelskan och hade ingen lärare halva spanskan. Efter skolan pluggade jag lite och tog sen en power walk med nyblivna femtonåringen Matilda. Har nu kollat lite på nätet, ska snart träna lite och sen duscha. Hinner jag så blir det kanske att jag ser en film ikväll.
 
 
- ATM

SNAPCHAT

- Älskar verkligen snapchat, och gör ni det med så lägg till mig - emmiieks!! 

MATILDA FEMTON

Tisdagar innehåller massaor och dryga lektioner. Fick idag reda på att jag kommer ha mitt första nationella v.47 alltså om fem veckor...Herregud. Var helt inställd på att jag skulle ha det till våren, men nix inte i hemkunskap. Usch, redan nervös. Aja, fem veckor to go lixom. Iallafall så var jag på skolan 07.40 idag för att sätta ballonger på Matildas skåp och gratta henne med Sofie innan skolan började. Nu är hon med femton år!! Efter skolan cyklade jag hem och kollade klart första säsongen av "the night shift", vilken endast hade 8 avsnitt. What ? Och nästa säsong kommer 2015, tortyr..
Har pluggat en del på so:n, och jag tror jag klarar av den om man inte ska kunna årtal...isåfall är jag körd. Får hoppas på det bästa, ska snart läsa so:n en sista gång. 
 
 

DÅLIGA BESLUT SÖNDAG

Idag hade jag alarm på åtta, men eftersom att regnet smattrade så mysigt på fönsterbrädan valde jag att ligga kvar i sängen en stund till. Dåligt belsut nr 1. Gick inte upp förrens nio och hoppade då in i duschen. Efter duschen kände jag att jag hade en massa tid så la mig bara i sängen med morgonrocken och kollade allt möjligt på mobilen. Dåligt beslut nr 2. Såg sen att tiden bara runnit iväg och jag fick stressa sönder för att hinna till egino klockan tio i tio. Började med en liten barnvänlig gudtjänst, sen en massa lekar och runtvandring på kyrkansområde med konfirmanderna.
 
Var klara vi tjugo i tre, då hoppade jag och Karin på våra cyklar för att snabbt hämta mina saker jag behövde till jobbet och sen cykla ditt. Hoppade in att jobba idag eftersom att Matilda är sjuk, så hade inget förberett något. På jobbet var det bingo som vanligt och jag var så sjukt trött och hungrig när jag cyklade hem. Åt en macka i kyrkan, det var allt då jag inte hann äta frukost heller. Har för en stund sedan ätit potatisgratäng med kotletter och kollat serier. Ska nog börja med so:n snart då alla andra verkar ha gjort de...
 
 
 

HÄNDELSERIK LÖRDAG

Igår var det lördag och en händelserik dag, minst sagt. Skulle åkt till emporia med Sofie och Elin runt tolv men det lyckades vi tillslut skjuta fram lite smått ända tills två. På bussen träffade vi Maja som skulle in till Lund för att se bio. När vi kom fram till emporia gick vi runder och kollade. Sofie var den som skulle slå på stort och shoppa massor, men hon va frånvarande. Trött och hängig, så vi tog de lugnt. Hon klagade även på magsmärtor och tillslut blev dem så kraftiga att hon fick svårt att gå. Vi satte oss på EH och ringde till helgvårdcentralen, Sofie berättade hur hon mådde och dem bokade en tid så snabbt som möjligt. Stressade iväg från emporia till tåget, som var försenat, kom till Lund där vi pga det försenade tåget missade bussen. Ringde och sa att vi blev lite sena, men att vi snabbade oss. På sjukhuset tog de en massa prover och sa att hon skulle ta tempen varje dag och vila. Antagligen en mindre blindtarmsinflammation. Det gick endast bussar hem en gång i timmen så åkte till stationen där vi åt subway sålänge, hann även in och åt brownie på seveneleven.
 
Hemma sen igen så följde jag och Elin, Sofie hem för att sen cykla hem vi med. Jag kollade ett avsnitt av "the night shift" som tog en evighet att starta, stängde sen av allt runt två och somande. 
 
 

- Thai lunch på emporia hann vi med! 

MAKE-UP STORE

 
- inte de bästa bilderna men glömde helt enkelt att fota det..haha
 
 
Detta var då produkterna jag köpte!
 
- En borse till concealer - Brush eyeshadow large, 165kr // Transperant ögonskugga - Microshadow white, 145kr // Concealer - Easy cover chai, 175kr // Ögonpenna - Eyepencil golden, 145kr // Foundation - CC foundation light, 340kr // Läpp pensel - Hairbrush, 69kr //
 
Makeupstore's hemsida

DETTA VAR EN BRA KVÄLL

Igår var en grym dag. Make-up kursen gick toppen och jag blev super nöjd, köpt en del av sminket vilket jag komemr vissa senare. Hem och hämta laddare, pengar och cykel för att sen cykla upp till egino. Hade sjukt kul och skrattade en massa hela kvällen. Vi dansade, lyssnade musik, åt pizza och körde sen pandoras ask i flera timmar. Riktigt jäkla kul. Körde med en tvist där man även skulle skriva komplimanger till alla. Cyklade hem lite efter tolv och somande nästan direkt, busy day.
Men en så sjukt mysig och härlig dag/kväll var det och tacka alla som gjorde den grym!
 
 



TGIF

Igår var det orienteringdag, vilket innebar att vi var ute i skogen och letade kontroller i 2,5 h. Jag sprang med Sofie, och vi hann hitta 14/20 kontroller så det blev ett E. Efter de cyklade jag hem och duschade, och pluggade. Sjukt svårt att koncentrera sig på plugget så det gick sådär. Fick så fruktansvärt ont i mina höfter efter orienteringen och även skav..Usch. På kvällen åkte jag till Lund för att vaxas och leta laddare till Hampus. Vilket visade sig vara mission impossible. Letade och när jag väl hittade en så avråde han i affären mig att inte köpa för att den brände mobilen...SÅ det fick bli att vi åkte till nova och köpte en laddare där innan vi åkte hemåt.
 
Idag är en bra dag, hehe det är ju fredag. Sovmorgonen sitter aldrig fel men sen att första lektionen var spanskaprov kan ju diskuteras. Fick tillbaka prov och inlämning, gick helt okej! Har nyss ätit lite och ska snart åka iväg till make up store för en make-up kurs och efter det till kyrkan för träff med några av ledarna. 
Hoppas ni har en mysig fredag!
- För att Dylan är snygg..

X3 B&W

 

SJUKHUSET X2

Igår va första dagen på så sjukt länge som jag knappt pluggade, hade läxor men väntade med att plugga till språk provet. Började kolla en ny serie "the night shift" svin bra änsålänge. På kvällen kom Emma och vi chillade mest mest men kollade även de senaste portkod, så kul att de är tillbaka. 

Idag började vi men svenska där jag var med i en kvart innan det var samling till vårdmässan på sjukhuset. Vi var ungefär 45 st som åkte dit och kollade runder. Frågade olika arbetares uppgifter och fick reda på massor med info. Hemma sen igen på skolan så var de lunch och sen engelska. Var tvungen att gå lite innan vi slutade då jag skulle till sjukhuset (igen, haha) så mamma hämtade mig. Nu är jag på väg dit och efter de blir de konfa-träff se plugg till provet på fredag och läxor. 


- lite så känner jag för kemin, provet gick bajs...

STUDIEDAG

Sorry för den dåliga uppdateringen igår, men när jag kom hem från jobbet satte jag mig direkt och började plugga. Slutade inte förens efter 00 då jag var så sjukt trött!! Brukar inte gilla att plugga så länge på rad men kände att de verkligen behövdes och kom in i ett "plugg-mood". 
Vaknade inatt av att jag mådde något så fruktansvärt illa,  låg vaken hur länge som helst helt stilla för att de inte skulle komma upp. Efter ett tag la de sig någotsånär och jag somnade om igen. 

Idag har jag duschat och ska snart gå och ta blodprov. Eftersom att jag pluggade så pass mycket som jag gjorde igår till kemiprovet tänkte jag göra lite läxor idag. Läsa i våra svenska + engelska böcker och kanske göra matteläxan. Men måste såklart plugga lite mer kemi...så får se hur mycket annat jag hinner. Ska ju även iväg ikväll på bio med några från skolan runt sextiden så de blir skönt med ett avbrott från plugget. 
ÄLSKA STUDIEDAG! 




UNDERBART VÄDER

Igår lyckades jag jag lämna in alla inlämningar och belönade mig så med att kolla det senaste Hawaii five-0 med Hampus igårkväll. Efter det blev de att sova, så dödligt trött. Tog mitt cellgift igår så sov extra länge idag, då jag mådde dåligt. Fixade mig och började plugga kemi, plugga plugga och plugga. Åt lite frukost och sen kom Maja hit och förhörde mig. Måste plugga mer, verkligen! Nu ska vi fika lite då vihar gäster och sen åka till jobbet, chao!! Super fint väder idag med, hääärligt!
 
 

- bilden försvann innan :(

WICKED WONDERLAND - MUSIKTIPS

 
 
Ännu ett musiktips, hittade denna idag - den är suuper svängig och får en vilja daaaansa!!

INLÄMNINGAR I MASSOR

Började dagen med att laga äggröra med bacon till min och Lina. Suuupergott, de gjorde jag bra hehe. Hon hjälpte mig sen sjukt mycket med min hemkunskap-inlämning, riktigt tacksam! Mamma har bakat hela morgonen så vi fick provsmacka så allt var ätligt, vilket det verkligen var. Yum! Hon bakade bland annat kanelbullar vilket passade då det är kanelbulensdag idag. Så gå till närmsta butik och köp en kanelbulle eller baka hemma för att fora denna dag. Lina har nu åkt och jag har lämnat in inlämningen men måste börja på nästa inlämning för att sen kunna börja plugga till provet i kemi på tisdag. Mamma och jag var en sväng hos graven, bytade blommor och bara hälsade på där. 
Nu kommer snart Sanna med hennes familj så får börja på svenska inlämningen, byyyye!
 
 


 

WALK OF SHAME

Kvällen blev super mysig med mat och bak. Farmor och farfar kom hit en sväng, vilket alltid är mysigt. Det nyaste avsnittet av The vampire diaries var grymt, så himla grymt! Efter vi sett det så startade vi filmen
"Walk of shame" som jag sjukt sjukt bra. Riktigt rolig och skön rulle, förtjänar defenitivt all bra kritik den fått. Rekommenderas starkt, verkligen! Måste bara säga att Elizabet Banks är en sån underbar skådespelare vilket absolut visas i denna film. Efter denna härliga rulle åkte Maja, Matilda och Filippa hem och vi andra bara tog det lugnt. Nu har alla stuckit och jag har fixat all disk osv, organiserat min dators mappar och försökt plugga. Men mina ögon går nästan i kors så trött jag är så nu blir det SOVA!
 
 
- Denna gula klänning sätter spår..

I MINA LURAR JUST NU

 
- Favvolåten just nu, så himla svängig! Lyssna på resten av gruppens låtar med, me like!!

GOD MORGON!

Eftersom att jag har sovmorgon idag har jag massa extra tid att fixa saker. Började med en lång skön dusch och sen bara slappade lite i sängen. Klädde mig och sminkade mig i lugn och ro innan jag plockade undan på rummet. La in och fixde lite med mina kläder och organiserade lite läxor. Äter nu frukost och ska plugga lite innan jag ska cykla mot skolan runt halv. 
 
Idag är det fysikprov och det känns som om jag har fått kontroll på det och kan de mesta iallafall, inte fullpott kanske men nog mer än E iallafall. Får se vad de blir för frågor, kanske går åt skogen ändå..Efter skolan sen så kommer Maja, Wilma, Sofie, Matilda och Filippa hit. Vi ska baka och sen kolla säsongstarten av The vampire diaries - ÄNTLIGEN!
Nu ska jag råplugg lite, borsta tänderna osv osv. 
 
 
- Maaa bitches!

FUCK REUMA

 
- Beställde hem armband med texten "Fuck Reuma" på vilket är för reumatism. Pengarna man betalar går till forskning inom sjukdomen vilket verkligen behövs!

BLUES

Försov mig men kom i tid efter en massa stress. Började med en timme's matte eftersom vi inte var med på hela lektionen som varade i ytterliggare 20 minuter. Fick reda på min prov betyg och det blev ett C, vilket jag är riktigt nöjd med då jag trodde de gått mycket sämre. En i gruppen fick alla rätt, medan de flesta låg runt C. Som jag nämde innan så åkte min klass iväg idag, och dit vi åkte var - Ungdomsmottagningen. Fick en massa info och sen tillbaka till skolan för lunch och orientering. Lunchen handlades på hemköp och blev sallad med festis. Orienteringen gick inte super, då vi både kom sent och missade en men det kändes ändå bar då vi sprang. MEN det känns inte alls lika bra nu...
 
Ska plugga som vanligt, sen kanske gå en promenad med Sofie och Filippa. Men först och främst plugg, fysikprov och jag har inte riktigt koll på läget. Får se ifall jag börjar på någon av inlämningarna med, som är till söndag båda två. 
 



SMALL CHANGES

Som de fleta av er nog märkt har det blivit lite fler ändringar på bloggen, och fler blir de! För er som är inne på mobilen eller bara helt enkelt inte kan se ändringarna, har Sofie hjälpt mig att fixat en ny bild till headern - lite nya textsnitt och textstilar - jag har även finslippat lite inlägg. 
 
Idag var det de so provet jag tjatat om. Och det gick faktiskt helt okej, eller jag tror jag kommer bli godkänd iallafall. Efter skolan fixade jag och Sofie ändringarna jag nämnde där uppe och sedan mötte jag upp mamma på hemköp. Fixade pasta med sås och sja nu plugga. Vilket jag verkligen inte kan, kan int ekonsentrera mig då Hampus's kompisar välter källaren och skriker. Men får försöka, fysikprov på fredag ju. 
 

- soffffiestyle

RSS 2.0