GOTT NYTT ÅR

Imorse åkte vi iväg för att köpa ett gymkort till mig, vilket inte gick. Stod i kö och kluddade i en timme innan hon kom fram till att det skulle vara gå bättre om vi gjorde det hemma. Vilket inte heller gick så får fixa det på fredag.
 
Kvällen kommer tillbringas tillsammans med familjen och familjevänner för middag - tradition som är super mysig! Gästerna kommer strax och jag ska fixa det sista, så nu slutar jag 2014 sista inlägg med att säga tack för att ni följer min blogg och nu kör vi 2015! 
Slängkyss
 
 
ATM!

FÖRSTA GYMPASSET - CHECK

Imorse ringde klockan 06.11 och jag studdsade (nästan) upp ur sängen. Så himla taggad men också en aning nervös då jag skulle köra mitt allra första träningspass någonsin. Har tränat lite med en kompis i Spanien, men det var inte super seriöst och han fick hjälpa mig heela tiden. Började med uppvärmning och sen körde vi ben, rumpa & magövningar. Väldigt skönt att vi var där så tidigt då det bara var två personer mer där som mest. Så himla stolt över mig och Sofie som gick upp tidigt och körde ett pass på 1,5 timme innan vi tog bussen hemåt, känns så himla bra nu efteråt.
 
Nu blir det dusch och senare idag har jag fått en tid hos ögonläkaren då jag fått ett blått område i min ögonvita. Säkert inget men vill vara på säkra sidan. 
Slängkyss
 
 
 
Liten titt på min nya vinterjacka där med! :)
 
 
 

NY MOTIVERING

Började denna dagen med akupunktur och sen hem för att fixa mig. Vi åkte och hittade äntligen en vinterjacka till mig, sen handlade vi även mat inför nyår. När vi kom hem lagade vi thaimat sen kom både Lotta och Sofie hit. Jag och Sofie har planerat lite träning, så taggad. Fick ett gymkort på actic av henne så blev extra motiverad! Hon gick nyss hem och jag tänkte snart sova för att vara pigg inför ett tidigt träningspass imorgon.
Slängkyss
 
 

517 DAGAR

Idag är det 517 dagar sedan olyckan men även 1,5 år sedan på just detta datum. Precis efter olyckan hade både jag och min familj en jobbig period. Både mormor och morfar hade gått bort, jag var svårt skadad och det var mycket att ta in. De första dygnen var jag inte så himla kontaktbar utan sov mest och var hög på medicin, så då var det min familj som hade det jobbigast. Just vid den första tiden visste dem inte ens om jag skulle klara det, vilket måste ha varit fruktansvärt. Att ha sin dotter/syster på IVA utan att helt veta hennes tillstånd..Under den tiden önskar jag att jag kunde sagt till dem att allt skulle ordna sig och att det skulle bli bra igen. Dem var och är otroligt starka och jag beundrar dem för det. När jag senare fick komma till BUS började det jobbigaste för mig, jag skulle bearbeta det som hänt psykist men också träna kroppen för att återhämta mig. Tog ett tag innan jag ville prata med kuratorn om mormor och morfar, även om jag visste vad som hänt med dem, så ville jag inte att någon skulle säga det högt - bekräfta det. En massa träning både fysiskt och psykist ledde till tårar. Men om jag bara kunde ta mig igenom det värsta och kämpa så skulle de bli bättre. Om jag bara kämpade tillräckligt mycket så skulle allt bli bättre igen, jag skulle bli bra för mormor och morfar men även för mig själv. Ett av målen var att kunna gå fram till kistorna på begravningen, lite mindre än två månader efter olyckan. Smärtan var enorm men vinglandes fram med hjälp gjorde jag och sa hejdå. 
 
Av allt detta negativa som hände den 29 juli 2013, mitt kämpande och min vilja har det kommit positiva saker ur. Jag blev både nominerad till "Min stora dag" 2013 av personalen på lundsuniversitetssjukhus som vårdade och hjälpte mig, där jag valde en resa till London som jag, mormor och morfar egentligen skulle gjort i våras.
Min mentor på skolan förslog mig även som Lucia, vilket genomfördes så den 12 december iår bar jag en krona av ljus på mitt huvud. Allt detta har format mig till den person jag är just nu, och gjort mig stark. Alla som hat stöttat mig och funnits vid min sida, ni är guldvärd ni! Jag är oändligt tacksam till dem som hjälpt mig, gjort detta möjligt och sett hur mycket jag kämpat. Ni har gjort allt värt det! 
 
 
VERKLIGEN SÅ HIMLA STORT TACK TILL ALLA!! <3 

-17 GRADER

Som sagt åkte vi redan 05.20 imorse och kom inte hem förrens lite efter 21. Där vi var, i Gislaved, var det upp till -17 grader..brrr. Eftersom att vi var där redan klokan 8 så såg vi soluppgången och det var så otroligt vackert med en rosa himmel och en massa snö överallt. Dock så glömde jag min kamera hemma, och kan inte fota med mobilen..Killarnas första match blev oavgjord, sen gick inte så bra..Men dem verkade vara nöjda iallafall så det var bra.
 
Jag, pappa och en till pappa i laget bestämde oss för att ta en promenad in till "staden"...Värsta idéen någonsin måste jag erkänna att det var. Eftersom jag inte ännu hittat varken vinterjacka eller vinterskor och inte alls var beredd på denna kyla, var det extremt kallt. Självklart så var allt stängt när vi väl kom fram och på hemvägen gick vi vilse...Inte kyckat alls, men fick se hur otroligt vacker snön var!
Slängkyss
 
 
 
 

SILVER-ISH NAILS

 
För någon dag sedan när jag var hemma hos Maja så testade jag ett av nagellacken hon fått i julklapp. Färgen är lite silver/grön-aktig. Men enligt mig mest silver, super fin färg - som jag trovs super i :)

MELLANDAGSREAN

Gick upp tidigt (för att vara mig på ett lov) imorse vid 10 och åkte för att fynda på mellandagsrean. Dock så var jag inte alls på något speciellt shopping-mood, och herre vad mycket folk det var...Sjukt. Iallafall så fick jag med mig ett par svarta jeans innan vi åkte hemåt igen. Letade efter vinterjacka och vinterskor, men är super kräsen när det kommer till dem sakerna så hittade inga som föll mig i smaken. När vi kom hem, stressade vi iväg på middag hos familjevänner och även min klasskamrat. Super god mat och trevligt sällskap, väldigt bra kväll blev det.
 
Har nyss hunnit duscha, och nu måste jag verkligen sova då vi ska åka redan 05.20 imorgon för att komma i tid till Hampus cup som är en bit härifrån. Super tidigt enligt mig men det ska bli kul, älskar att se honom spela och även åka bil tidigt (som ni säkert märkt, haha).
Slängkyss
 
 

MYSKVÄLL

Kom hem för en liten stund sedan från min farmor och farfar, där jag spenderat kvällen. Kusinerna var också där vilket var super kul. Vi åt massa gott och hade mysigt, lyckad kväll. Är så in i bomben trött, så blir bara ett kort inlägg då jag ville kika in en snabbis. Inatt sov jag hos Maja och när jag kom hem därifrån duschade jag bara och tog de lugnt. Så har mitt dygn sätt ut i en väldigt kortfattad sammanfattning, men nu blir det gonatt! 
Slängkyss




CHRISTMAS MOMENT

// Jag och farfar, heeeelt ur fokus men gillar bilden och han ändå! :) //
// Pappa som ska skoja till de...super dålig fokus här med men jaja //
// Hampus och jag mitt upp i en syskonkärleks-fight... // 
// Lotta gräver i glöggen och jag är lite sådär lagom hög på livet..//
 // Mamma <3 //
 // Ännu en på min fina mamma & jag //
 // Körde lite uttryck, exalterade till tusen //
 // Behöver nästan inte säga något till denna bild //
 // Uttryck nummer 2, ledsna.. //
 // Lite mer seriösa och poserande ;-) //
 

GOD JUL

Ja, ett stort GOD JUL till er alla som läser min blogg. Ni gör det kul att blogga och är super tacksam för att ni följer, trots dålig uppdatering på sistonde.
Idag har vi fixat inför firande som just nu håller på, varit nere vid stenen där vi hälsat på mormor och morfar, öppnat klappar och såklart kollat Kalle. När jag var liten blev jag kallad Toker pga mina öron så det är alltid kul när snövit-delen kommer på Kalle Anka. Ville bara kika in och önska er en otroligt bra jul och hoppas att ni njuter av den (trots att det inte är snö, här där jag bor iallafall). Snart blir det pakerlek, jihaaa.
ATM - matkoma till tusen!
Slängkyss
 
 
 

23 DECEMBER

Sho balla bacon alla! Idag har jag som sagt varit på akupunktur där jag även fick min handled tejpad för att få bort värken som dunkar i den. Håller tummarna att det hjälper! Köpte lite julblommor vi ska ge bort efter det och sen hemåt. Försökte spela in en haul på det jag köpte i London, vilket gick sådär...haha. Kom också på att jag ska läggaupp videon jag filmade i självaste London, gick inte super men ska kämpa vidare med det. Jag och pappa åkte sen runder i massa olika butiker och letade de sista julklapparna, så nu är det check på dem. Mamma och jag åkte upp till en ex-granne för att lämna klappar och hälsa god jul. Myyyys. Har nyss städat och remsat lite på mitt rum och tänkte starta en film eller några avsnitt av prison break.
Slängkyss
 
 
Julklapps utdelning till dem som vi inte kommer fira jul med imorgon!
 

SOFIE GOES MAKEUP ARTIST

Började dagen med att få akupunktur och massage hos Jenny. Efter det åkte jag, mamma och Hampus till några släktingar och fikade. Så himla super mysiga! När vi sen kom hem åkte jag och mamma för att handla sista julmaten. När vi kom hem tog jag en dusch, innan Sofie kom hit då vi lagade thaimat. Jädrans så god den blev! Efter det har vi bara catchat ut en massa och hon har sminkat mig, svin nöjd! Hon gick hem för en stund sedan och jag hade tänkt att sova lite nu, upp tidigt imorgon för akupunktur.

 

INGEN JULKÄNSLA

Hejsan svejsan! Dessa dagar som har gått sedan vi senast härdes har jag julklappshandlat, städat, umgåtts med härliga vänner och julfixat. Men idag har jag även jobbat och tagit det lite lugnt. Kan inte riktigt fatta att det är lov och att jag bara kan ta det lugnt i någon veckor nu..OCH snart är det jul - vilket jag inte alls har någon känsla för. Inte ett dugg inne i någon julstämning...surt. Nu ska jag iallafall starta ytterliggare ett avsnitt av Prison break! Har ni lite för mycket fritid under lovet så börja kolla, så himla sjukt bra!!!
 
 

AVSLUTNING

Hellllllo! Väldigt etusiastisk inledning men ändå. Idag var det en super mysig avslutning i skolan. Började med sång, musik och tal i aulan innan alla var i sian klasser. Vi körde en massa tävlingar, lekar och våra mentorer höll ett super fint tal om hur underbara vi var. Efter vi slutat sa vi alla hejdå till varandra och sen följde Matilda, Maja och Filippa med hem till mig, catchade upp lite och åt.
 
Känner mig inte alls redo för jullov, nu när jag inte träffat alla på en vecka...Vill bara vara i skolan, haha! Ska snart på sjukgymnastik för att få ett pass jag kan göra. Efter det ska jag hem till farmor och farfar för att baka mandelmusslor, super mysig tradition! 
 
 

BACK FROM LONDON

Hej alla härliga människor! Som ni antagligen märkt har uppdateringen legat oerhört lågt denna vecka, och anledningen till detta är att jag varit i London. Försökt ge er lite tidsinställda inlägg men det har blivit väldigt få..Hoppas att ni har överseende med detta. Nu är jag iallafall hemma igen efter en super händelserik resa. Har fått uppleva en hel del av London i både sevärdheter och butiker. Tänkte att jag skulle försöka ge mig på en haul nu i helgen om jag hinner, så ni får se lite vad jag köpt. Åkte hemifrån vid 03 i måndags och kom hem vid 21 idag. Vi har försökt hinna med så mycket som möjligt och har därför varit igång från morgon till kväll. Eftersom att detta var min första gång i London bestämde vi att kolla på de klassiska sakerna, så som Bigben - tower bridge - tower of London - åka London eye osv. Vi var även uppe i the shard, vilket var så himla häftigt! För er som inte vet vad det är så är det Londons högsta byggnad, där man bland annat kan åka upp på 72 vången för att kolla utsikten över London. För att komma upp fick man gå igenom flygplats liknande säkerhetskontroller, bli fotad och bli följd hela vägen upp av en anställd. Riktigt häftigt att vara så högt uppe och se ut över hela London, en så otrolig vacker stad! Vi tog the shard under dagen och London eye på kvällen, vilket var super - men ska man välja något av de så tycker jag på kvällen definitivt! Så himla fint när allt är upplyst! Vi skulle egentligen varit inne på madame tusseau, the dungeon och en musikal men eftersom att vi inte hann allt valde vi de större sevärdheterna istället för denna gången. Hade kunnat fortsätta detta inlägg i evigheter för att berätta alla saker som hänt och som vi upplevt, men nu måste jag duscha och sova så det får bli en annan gång! 

Slängkyss

 

 
Ser sjukt jäkla konstig ut på denna bild, men bara kolla bakgrunden!! Så sjukt vakert

7 DAGAR KVAR

 
Idag är det alltså exakt en vecka kvar till julafton, hur sjukt ?? Så himla taggad ocg förväntansfull, men samtidigt aningen stressad då inga julklappar är inköpa från mig...Men men det ordnar sig! 

MICHAEL KORS WANTIES

 MK
 
Alltså kan vi bara ta en tyst minut för hur otroligt mycket snygga saker Michael Kors har?? Helt kär i alla deras produkter, om man bara hade haft råd med allt hade jag inte tvekat en sekund..

HETSIG SÖNDAG

Gårdagen var så himla hektisk, hade inte en minut över
Vaknade vid 08 för att möta upp Elin och vara i kyrkan 09. Började med gudstjänst och sen fortsatte vi inne på egino med konfirmanderna. Vi körde familjedraman, fikade, körde lekar och vi ledare gick ett luciatåg för dem. Max var lucia, killarna tärnor, tjejerna var stjärngossar och det var tre minuter långt...En aning annorlunda men super kul! Vi var klara med allt vid 14.30 då jag och Elin skyndade oss för att köpa lunch och ta oss till jobbet som börjar 15. Stress...Dock så var det oerhört lugn på jobbet vilket verkligen passade denna dag. Slutade 17 och då cyklade jag hemåt för julstädningen, lite packetinslagning och massa fix. 
Slängkyss


Okej, tog bilder igår från tåget och de är har nu bara försvunnit 

LUCIABILDER

 
 



LUCIA

Idag var det den stora dagen, lucia firande i skolan. Super stressigt imorse då det inte fungerade med locktången men det löste sig till slut. Var så himla nervös innan vi gick in men det gick bra. Hade dock inget ljus i handen så man såg inte mitt ansikte men det fixades med en spotlight på tåget nummer 2. Detta tåget gick inte så bra, då jag försts trampade på mitt midjeband påväg upp på scenen och det droppade stearin i mitt öga på utvägen...Och det satt som sten, fick knappt bort det från ögonbryn och fransar men till slut gick det bort.
Så himla kul med alla som berömde oss och gav komplimanger, åhh vad glad man blir.
Riktigt glad och tacksam att jag fått uppleva detta och att jag sedan även fick bra feedback för det, så tack alla som genomförde detta till mig - oerhört tacksam!! 
 
Resten av dagen var vanliga lektioner och när vi slutat hämtade mamma mig och vi åkte till emporia. Köpte inget då jag sparar inför Lonodon, vi köpte dock thaimat med hem. Emma kom senare på kvällen, vi kollade svenska hjältar och bara tog det lugnt, hon cyklade precis och jag ska starta en film. 
Slängkyss
 
 

Jag och alla gulliga tärnor!! 

SLEEP OVER

Hemskt ledsen för så sena inlägg men har fullt upp. Efter skolan idag var det genrep inför lucia, vilket faktiskt gick bra - jag menar jag började inte brinna. Åkte en stund innan det slutade för en "check-up" hos läkaren efter operationen. Allt såg bra ut, men hade fått en knöl-kula-boll-bula whatever i buken som är öm så jag åka till en kirug för att kolla upp det. Jag och Maja strossade runder i Lund för att Maja skulle köpa julklappar till sin mamma och syster. Vaxades sedan, åh äntligen känner jag mig fräsch! 
När vi kom hem var Petra här och senare kom Sofie. Efter att Maja och Petra åkt fixade jag och Sofie lite och ska snart sova. 
Slängkyss
 

Så himla mysigt med julpynt i stan!! 

MY WARDROBE

 
Tänkte visa en liten inblick i min ena garderob, har två byrås som ni ser lite av och några andra lådor också. Men detta är min "huvudgarderob" där mina flesta tröjor och byxor finns men även väskor och några av mina mjukiskläder. Rensade för bara ett litet tag sedan så det känns super fräsch nu men endast kläder jag använder. Har väldig ordning - enfärgat för sig, mönstrat för sig, olika typer av plagg för sig, färgordning osv. Underlättar ju supermycket när man ska välja + ser snyggt ut.  
Slängkyss

VÅR LILLA BY

Redigerade vår reklamfilm och fixade lite med den i skolan, annars hände inget speciellt. Efter skolan pluggade jag lite och sen åkte jag in för att hjälpa till i kiosken under en A-lags match i ishallen. Gianst vann, så det bar extra kul! Vi fick ihop en massa pengar och är helt slut nu efteråt, nyss duschat och ska nu sova. 

Hörde ni föresten om mamma och bebisen som dog vid stenbrottet ? Andtagligen mord...Och branden på badet här i byn? Super läskigt att så tragiska händelser händer i vår lilla by...helt chockad! 


Mormor och morfars sten igår på morfars födelsedag! 

NEW IN - TRÄNINGSKLÄDER

 
I förra veckan hade mamma köpt hem lite nya träningskläder till mig, som desutomvar fodrade. Gråa löpartights som är lite fleeceaktiga inuti och något så gudomligt sköna. En topp till det med som är lite fodrad den med och super skön. I byxorna gick jag upp en storlek för att de skulle sitta bra, och öven så i tröjan - annars blev det hemskt tight över mina vänner. 

SISTA I GRUNDSKOLAN

Hejsan hoppsan, hoppas att ni alla mår toppen - för det gör iallafall jag! Tränade hur vi skulle gå under luciatåget idag, jag bara kommer bara på fler och fler saker som jag kan göra fel på...Gången, dikten, placering, sång, timmingen, kronan osv osv. Herregud. Kan endast halva min dikt och vi ska gå på fredag, hallå FREDAG!
 
Sista lektionen var hemkunskap där vi hade det sista bedömningsmomentet i grundskolan då vi inte har det till våren. Vi fick en råvara, skulle improvisera en maträtt till denna vara och sen bli intervjuade av "råd & rön" men även av "Gourmet" på 45 minuter..vilket blev tight men som gick super!
 
Idag är det morfars dag och vi ska därför gå till stenen för att gratta och fira honom lite om en stund. Sen är det blomsterkväll vilket alltid är mysigt! Ska försöka hinna plugga lite innan det!
Slängkyss
 
 

WHITE/SILVER CHRISTMAS DETAILS

 

ÄNTLIGEN TRÄNING IGEN

Måndag igen, vilket faktiskt känns skönt. Har fått reda på en massa betyg och provbetyg idag, vilket alltid är spännande. Änsålänge ser det bra ut! På idrotten körde vi våra egen planerade träningspass, super kul och annourlunda från vad vi brukar göra. Efter skolan var det körträning med stämmorna, och efter det hann jag bara hem för att byta om innan Sofie kom hit. Vi gick en kort liten powerwalk som jag avslutade hos vår föredetta granne som bor påvägen hem från rundan. Snackade där en stund innan jag åkte hem och tränade. Körde kondition, helkropps styrka och streching på en timmes pass ungefär. Känns så himla bra att vara tillbaka med träningen, nu jäklar! Duschade och la på en asniktsmask innan det var middag.
Har nu pluggat en massa, och ska börja planera en massa roliga saker - min bok, london resan och min träning. 
Slängkyss
 
 
 

MY MUSIC YEAR 2014

 
För alla er som har spotify så kan man nu kolla hur ens musikår har sett ut under 2014. Super kul tyckte jag, har ju dock två konton och har bara kollat det ena. Men att jag hade lagt 90% av min musiktid på mobilen, spelade mest på torsdagar och har lyssnat drygt 406 timmar och massa mer fick jag veta! :)
Slängkyss

SÖNDAGS PIGG

Gick faktiskt upp vid 7 idag för att hinna dushca innan det bar iväg mot Ängelholm där Hampus hade match. Skrivit det innan, men herregud vad jag älskar att åka bil tidigt på morgonen eller ja åka bil generellt egentligen. Matchen vann dem så det var extra kul, 3-4. På vägen hem kollade vi i lite sportbutiker och åt mat. När vi sedan kom hem bytade jag snabbt om för att åka till jobbet där det var ett lite annorlunda pass. Lions kom dit och bjöd på kaffe med tårta, hade hyr in en kör och delade ut blommor + chokladaskar. Super uppskattat av de boende!!
 
Efter jobbet bakade jag pepparkakor, hängde in en massa av kläder, städade och rensade lite på rummet och ska snart plugga lite. Om jag inte fastnar här vi datorn förstås och kollar runder på all shopping som finns i London. Super pepp på att snart åka!
Slängkyss
 
 
 
 
 
 

HOMEMADE POPCORN

 
Igår kväll kom mina kära pudding hem till mig, vilket var så himla länge sedan. Vi snackade en massa och bestämde oss sedan för att göra popcorn. Och varför ta den enkla vägen med micropop? När man har kärnor och kan göra i kastrull...Så igång med det, i med olja i en kastrull och i med en massa kärnor. Om man bortser från att alla hade panik, det poppade överallt och att mer än hälften förblev kärnor så blev dem som poppade faktiskt riktigt goda. 
Slängkyss

WISHLIST CHRISTMAS 2014


 
 
Som jag berättade innan har jag gjort en wishlist med för det mesta lite dyrare sakerna som jag defenitivt inte hade tackat nej till!!

JULIG LÖRDAG

Började dagen med att gå på julmarknad med mamma och Lotta. Inget speciellt, inte så julig...Hela dagen efter det har vi slagit in de första julklapparna, satt upp granen och planerat lite inför London. Fixade en önskelista och har även fixat min "lyxigare-önkelista" till er som kommer ut lite senare idag. Just nu kollar jag lite videos på youtube och väntar på mat!
Slängkyss
 
 

INSPIRATION - CLOTHES

 
A och O inom att få motivation för att träna tycker jag defenitivt är snygga träningskläder! 

IDROTTSINLÄMNING

Blev för bara en liten stund sedan klar med min idrottsinlämning, ska bara läsa igenom och lite sånt sen är det check på den. Inget speciellt har hänt idag, pluggat som satan. Denna inlämning har defenitivt varit den svåraset jag skrivit, så himla mycket som ska var med. Nu är den alldeles strax klar och jag ska starta den senaste "the vampire diaries" avsnitt, om det är ute...Mobilen dog och jag valde att ha den avstängd, blir super distraherad annars när jag pluggar. Men nu ska jag iallafall kolla de senaste ifall det är ute.
Slängkyss
 
 
b/w as usual

INSPIRATION - FOOD

 
Det jag brukar tycka vara det svåraste är att hålla koll på min kost, unnar mig alltid lite väl för mycket. Men bara av att kolla på detta collage med så oerhört många bilder som ser så himla goda ut - gör att jag vill börja en strikt kost med endast dessa mål!
:)

INSPELNING

Torsdag idag, vilket känns skönt endast för att det närmar sig helg. Efter jag gått och lagt mig igår fick jag gå upp igen då jag glömt skicka in uppgifterna till hungergames, så halvsov och skrev några uppgifter. Imorse var jag så himla trött och ville inget annat än att bara somna om när alarmet ringde. 
 
Efter skolan var det som sagt inspelning till en reklamfilm med Sofie. Utomhus. Alltså herregud säger jag bara, riktigt jäkla kallt. Kunde inte gå normalt så frysen jag var. Vid sex-tiden var vi klara och pappa hämtade mig. Hoppade in i duschen och tog en välbehövlig långdusch för att tinna upp lite. Har nyss tagit och redigerat lite bilder men måste plugga lite idrott och spanska nu.
Slängkyss
 
 

En bonde och en reporter

TIPS PÅ HUR MAN KOMMER IGÅNG MED TRÄNINGEN

- Köp snygga träningskläder, som motiverar dig att använda dem
 
- Ha en inspirerade bakgrundsbild på mobilen - Drömkroppen, träningschema, pushande-quote eller kanske en personlig bild som får dig att kämpa.
 
- Gå ihop nåhra stycker för att kunna motivera varandra och för att följa varandra på en fitness-resa. Super kul att träna flera personer tycker jag!
 
- Sätt upp mål - rimliga mål som du kan bli motiverad av. Kan vara en speciell vikt, ett plagg du vill komma i, drömkroppen eller något annat
 
- Bygg ett tränings och kost-schema som är anpassat efter dig och dina förmågor. 
 
- Hitta goda recept på nyttigare alternativ av middag, lunch, frukost men även fredags-mys snackset. 
 
- Få lite ordning och planera ditt liv, så du fixar tid åt den träning och sömn du behöver. Så att du inte stressar och missar en efter en timme/träningspass.
 
- Rensa ut största delan av kakor, godis och onyttigheter. Jag kan inte vara HELT utan det då jag behöver lite då och då, men att skära ner på det är defenitivt ett tips.
 
- Ta en före bild, kolla på den lite ibland och tänk på hur du vill att efterbilden ska se ut.
 
 

OMVÄNT

Super duper busy idag då jag hela skoldagen haft massa lektioner, efteråt väntade på skolan och pluggade lite innan jag och några till drog mot pizzerian för att träffa alla andra konfa ledare. Var så himla hungriga så riktigt gott med käk! När vi ätit och var klara gick vi till egino för att planera inför näst träff med konfirmanderna - åhh så himla mycket kul planerat! En lite spoiler är att vi ska gå ett luciatåg där Max är lucia, tjejerna är stjärngossar och killarna tärnor. 10.00 i byns kyrkan den 14/11(för er som vill kolla). Var hemma vid 19,30 då jag började med att läsa i hungergames och sedan fixa uppgifter till de jag läst. Skulle börjat på idrotten med - men måste sova nu så jag kan gå upp tidigt inom för att fortsätta. Direkt iväg för att filma efter skolan. 
Slängkyss 

Har ingen bild från dagen (full mobil, så kan inte fota något) , så får duga med en liten text om mina känslor just nu...

INSPIRATION - BODY

 
Denna dag bjuder jag på ett helt collage fullt med bild som motiverar mig till att träna och kommer närmare min drömkropp. Hoppas ni kan få nytta av detta med! 
:)

VILL BORT TILL VÄRMEN

 
Här vill jag ligga och bara ta det lugnt just nu bort från denna kyla! 

LONDON SHOPPING TIPS DEL 3 - VARUHUS

Del tre kommer som rubriker avslöjar, handla om tips på varuhus i London. 
 
Selfridges.
Detta är Londons näst största varuhus. Här finns alla möjliga klädmärken, allt från trendiga kläder till dyra designerplagg. Det har även nyligen öppnats världens största skobutik här. 
Öppet är det på måndag-onsdag, fredag-lördag mellan 09.30-20.00. Torsdagar mellan 09.30-21.00 och Söndagar mellan 11.30-18.00. Tunnelbanan tar du till mellan Marble Arch och Bond Street.
 
WestField.
Är en innestadsgalleria som erbjuder allt möjligt. Det finns över 300 olika butiker på en yta stor som 30 fotbollsplanrer. Exempel på butiker är våra vanliga som H&M, Hollister, Topshop och Zara. Men de har även designerbutiker som Louis Vuitton, Dior, Missoni, Gucci och Burberry. Även det senate inom bio har det på en högst modern biograf, där du kan boka VIP-biljetter och har då tillgång till en egen servitös under filmensgång som kommer genom bara ett knapptryck. 
Öppettiderna här är på måndag-onsdag, 10.00-21.00. Torsdag-fredag mellan 10.00-22.00. Lördag är det mellan 09.00-21.00 och söndag klockan 12.00-18.00. Tunnelbanan kan du ta till tex Shepherd's Bush, Wood Lane och White City. 
 
Westfield Statford City.
Ägarna är de samma som öger Westfield, detta har därför extremt hög standard detta med och är Europas största köpcentrum. Över 250 butiker, 70 restauranger och har Storbritaniens sörsta kasino - Aspers Casino. I detta varuhus finns en av Europas största biograf och utbudet av butiker är det liknande Westfield. 
Öppet är det på måndag-fredag mellan 10.00-21.00. Lördagar mellan 09.00-21.00 och söndagar mellan 12.00-18.00. Tunnelbanan ska man ta till Stratford. 
 
Whitleys.
Londons första varuhus som har över 70 butiker, exepelvis Zara och Marks & Spencer. Det finns både en bowlinghall och en biograf. Inte så många männiksor kommer hit, så man kan shoppa i lugn och ro. 
Öppettider är måndag-fredag mellan 10.00-20.00 och lördag-söndag mellan 12.00-18.00. För att kolla hit får man ta tunnelbanan till Queensway elelr Bayswater. 

FICK PANIK

Ännu en dag då jag är fyllts med värk..Nationella i hemkunskap idag både teoretiskt och praktiskt. Den praktiska delen gick bättre än skrivdelen och den praktiska delen var klar en kvar för sent. Så den teoretiska gick alltså bajs, verkligen super dåligt! Fick panik och skrev riktigt dumma svar..För sent att fixa nu så får väl hoppas på att den andra skrivdelen gick bättre och väger upp lite iallafall.
Efter jag kom hem har jag bara legat ner bäddad i min säg och kollat prison break, snart säsong 2. Tänkte ta en dusch i hopp om att bli av med lite av värken snart. Sen göra en ansiktsmask och fixa naglarna för att känna mig lite fräschare. 
Slängkyss
 
 
 

MOTIVATIONS QUOTES

 
Åhh hoppas att dessa bilder motiverar er lika mycket de motiverar mig, alltså extremt mycket!! :)

FYLLD MED VÄRK - MÅNDAG

Vakande imorse med en så fruktansvärd värk och stelhet att jag inte kom ur sängen..Efter närmre en timme av att ligga kvar lyckades jag och lederna började mjukas lite. Både mamma och pappa tyckte jag skulle stanna hemma men nejdå - gillar verkligen inte att vara hemma från skolan. Vid tolv hämtade dock mamma mig, då det inte alls blev bättre speciellt inte av att sitta längre stunder och sen skynda till nästa lektion så jag behövde verkligen vila. 
Har vilat en stund nu och tänkte starta ett avsnitt av prison break om en stund. 
Slängkyss
 
 
Otroligt blek, kall och sliten så det får bli en svart/vit igen..

FITNESSVECKA

Jag personligen tycker att jag lätt tappar motivationen för träning och ett hälsosamt levande under höst/vinter. Detta beror på att vädret är så deppigt, mörkret kommer så snabbt och att de är kallt. Men de tänkte jag ändra på genom att ha en liten "fitness vecka" då jag lägger ut MINST ett inlägg om träning, kost, tips, övningar osv i en vecka. Allt detta för att få både er och mig motiverade under dessa deppiga årstider. 

För er som inte alls är intresserade av inlägg angående träning och allt som dit tillhör så kommer självklart annat även publiceras. Ska satsa lite på träningen så de kommer komma fler inlägg än vanligt om de men ABSOLUT kommer det andra typer av inlägg med.
Slängkyss

 

RSS 2.0