lite planer

okej, tänker inte be om ursäkt för jag uppdtaret så dåligt. täker inte heller skriva vad jag gjort utan bara skriva lite planer, funderingar och vad som kommer hända fram tills skolan slutar.
 
imorgon är det den sista skoldagen i sjuan med lektioner, yaay. på lördag ska jag antagligen åka ut med en båt och fiska/sola. heheheh. sen på kvällen ska jag till lina och sova över, vi ska kolla 90210. på söndag ska jag lista ut någon bra kändisjag kan va utklädd till på måndag och typ ta det lugnt. sen på mångad har vi klasskampen, fann int ei klasser. haha men blandade sjuor och åttor. spela fotboll, inebandy, musik-quiz, nyhets-guiz och typ sånt. sen är vi indelade i lag och alla lagen har en kategori att vara utklädd tillm och som sagt jag fick kändis. det fanna ninjor, lärare, kändisar, banditer/skurkar, bönder och 80-tal. tisdag har vi klassmentorernasdag då vi i klassen röstar vad vi ska gör och vi har röstat att vi ska se film och grilla. och onsdag är det skolavslutning, wiiiii. ska kanske ut och äta med lite fränds på kvällen. 
 
på sommarlovet ska jag ju till Tjeckien på min brors hockeyläger, men idag berättade min farmor att det är översvämningar och dom har fått evakuera folk därifrån så är inte riktigt super tagg längre...
idag lämnade jag in min klocka jag köpte i thailand som jag tappade för remmen gick i paj och glaset krossades. såå glad, köpte först klockan för 750kr och sen nu lagning för 700..ändå bara en kopia men gud vad jag älskar den !
 
 

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0