SÅ FINT

Går du med mig än, min kära vän,
Fast jag inte längre ser dig?
Är du kvar här på jorden,
Så som du är kvar i mitt hjärta?
Jag ligger kvar och grubblar,
Det är ödsligt tyst runt om mig.
Tårar bryter ut och faller,
I tanken på dig.

En ängel som här glömdes kvar,
Har nu fått sina vingar.
Vart flyger du nu, min ängel?
Vart flyger du nu?

Flyger du genom himlaporten, säg?
Eller till världens ände?
Flyger du bredvid mig?
Eller är jag ensam nu?

Var du nu än är, min vän.
Vart än vägen för dig.
Lova att du väntar där,
Tills jag möter dig.

Jag hoppas du är lycklig nu.
Så som jag var med dig.
Och smärtan du har lidit,
Hoppas jag är glömd.

Sväva fritt, min kära vän.
Du är fri nu.
Och tills vi åter möts,
Farväl, min ängel.

FOUNDATION JAKT

Köpte ingenting, ingenting idag på emporia. Letade efter en ny foundation, puder & concealer. Speciellt foundation..Testade en massa, verkligen hur många foudations som helst. Till slut blev det väldigt täckande iallafall, men visste inte om dem sista passade min hudton eller om dem passade någon av foundationsen under. haha, så köpte därför ingen! Ska iallafall in till nova på tisdag så tänkte att jag skulle köpa de då, och åka dit med liiiite smink om ens något. Annars gjorde jag inte så super mycket på emporia, inte efter heller. Maja fäljde med hem en timme ungefär innan pappa körde henne hem. Vi kollade det senaste top model & jag testade lite outfits. Nu ska jag sova och förbreda mig för morgon dagen...
 
 
- AMERIKANSKT GOOOOODIS! 

HÅLA UTAN BATTERI

Har en liten håla nu och ska sen ha spanska. Kan halva manuset till pjäsen nu, vilket är halv bra..anyways så gjorde jag biologi provet imorse, och det gick helt okkk. Fick även reda på mitt hemkunskaps-betyg från provet, B-. Väldigt nöjd faktiskt, hehe. Efter skolan sticker jag till emporia med Maja & mamma. Kanske även Lotta, har lite kläder jag vill testa så det ska bli fun. Nu dör snart min data och jag får hoppas jag får låna en laddar eeller något av min lärara, då min är där nere och jag verkligen inte rorkar hämta den. 
 
 

APPLE-PAJ

Hann verkligen inte med att blogga igår, fullt ös. Började med skolatill tre, var hemma vid halv fyra.Fyra sen så åkte jag till sjukhuset för reumatiker träff, det slutade halv sju. Då åkte jag, mamma, Hanna & Linda. Som vi träffade i Benicasim på rehablägret förrförra året. Riktigt kul med en lite återträff. haha. Påväg hem hanldade jag & mamma mat och när jag sen kom hem vid nio så satte jag mig ner för att ta det lugnt & se på det senaste avsnittet av "teen wolf"..Då kommer pappa och Hampus hem med pappas lånebil, en audi q3. Så vi åkte en test runda, riktigt skön bil. Men sen hemma igen så skulle jag duscha och vid elva - halv tolv var jag klar för sängen. 
Spräckte även min mobil igår, dock på baksidan. Skulle rädda en present till Linda & tappade min mobil i asfalten.
Hur sämst rubrik som helst, men den passade så jag tog den. hehehheheheh. 
 
Idag hade vi hemkunskap som sista lektion där vi gjorde pannkakor, jag gjorde med majs i. Faktiskt väldigt gott!
Nu sitter jag i min säng, ska läsa den senaste vecko revyn, se film och sen plugga. Är heeelt slut och har sjukt ont i rygg/nacke så ska ta det lite lungt. Har biologi prov imorgon, och en spanska pjäs som jag ska kunna utantill. Asså nej, oooorkar inte. Klagar hela tiden, men tycker verkligen det är hemkst hemskt hemskt. 
 
Sofie snackade om en text som jag tog och läste om de nya betygsättet & skolan. Hur läsvärd som helst HÄR finns en länk till den. 
 
- Min pannkaka med majs, mumssss! Veckorevyn som väntar på att bli läst...bläddrad.

SMARTA EMMIE

Har varit en helt okej dag idag, inte hänt super mycket. Har träffat Sofie igen, som jag nte träffat på hela lovet. HUR KUL SOM HELST JU. Hade inga kryckor vilket var otroligt skönt och befriande. Kunde bära mina egna saker osv. Trodde dock att det betydde att jag kunde göra allt "vanligt" så var med på gympan, inte hela men hälften. Hur korkad kan jag vara egentligen ? Sprang runder där som alla andra, men nu sitter jag här och vill bara lägga mig ner och gråta. jävlar så ont jag har i mina ben..kan knappt gå. Så himla typiskt, hoppas bara det blir bättre så jag kan vara utan kryckorna imorgon igen. Anyways så är jag heelt trött och slut nu. HELT.SLUT.&.HAR.SVIN.ONT. Har precis gjort fläskpannkaka som står i ugnen och vill super gärna åka och kolla runder på resor på "ticket" för gud va jag är resesugen.
Sitter & drömmer mig bort helt. Till Thailand, thailand, thailand. Jisses vad jag älskar och saknar Thailand. Kom även på att vi hinner åka till Grekland, Spanien osv i en vecka efter skolan slutat och innan jag åkte till Skottland. Hade varit en sååå bra början på lovet ju, men det var ganska dyrt så tycker nästan att vi ska spara dem pengarna för att sen åka på en långsemester till Thailand i höst. Men om man bara kunde åka utomkands hela tiden, hur skönt/fett/mysigt/roligt/behövande hade det inte varit ?
 
 

- Hade min cerisa tröja idag med en paljettbh under. Älskar den, älskar färgen, passformen. ALLT!
 

LÅTTIPS - RATHER BE


- Hur härlig låt som helst !

SPORTLOVS-PYSSEL

- Så detta är en grej jag hållt på med på detta sportlov, klätt min laddare i tejp.haha. Tyckte de var vääldigt svart och tråkig så köpte två rullar med färgad/mönstad tygaktig tejp och började snurra. Bara det att efter varje varv får jag byta rulle & det tar därför en massa tid. Sen lossnar tejpen redan också så det var inte en super bra idé skulle jag väl påstå. För övrigt tycker jag faktiskt att det blir snyggt, snyggare än innan iallfall. I med att detta är min skolladddare så tror jag tejpen kommer lossna väldigt snabbt då jag brukar dra med den till dem flesta lektionerna...anyways så var det det.
Rullarna är köpta på lagerhaus för 25:-styck.

ALONG CAME POLLY

Var hos Maja en stund innan Matikda kom och vi gick till Filippa. Hos Maja busade vi bara med Alicia, trodde honskulle  trilla ner från sängen, så jag sprang fram och skulle fånga henne - hon trillade aldrig..det enda som hände var att jag fick fruktansvärt ont i höfterna. Vilket jag fortfarande har..haha. Hos Filippa pratade vi bara och åt snackas. Popcorn, ostbågar, oreo-marabou, apelsin-marabou, smultrondricka & citrondricka. Vi hade det super mysigt, Matilda kunde inte sova över så hon gick hem vilket var lite trist. Vi andra bara låg och pratade och tiden bara rann iväg..klockan visade 02 när jag trodde den var halv 12..Tog mitt cellgift igår och mådde därför illa vilket gick över efter jag tagit lite tabletter & ätit paprika. Sov riktigt gott inatt, eller sover alltid super hos Filippa, haha.
 
Men imorse när vi vaknade hade Maja mått illa hela natten, så hon åkte hem direkt..maginfluensa antagligen. Tycker sjukt synd om henne och hoppas verkligen inte att vi andra blivit smittade. Filippa & jag kollade på "along came Polly" faktiskt väldigt bra. Sen åt vi frukost väldigt mysigt och gott!
Nu är jag hemma och snart kommer Matilda och Filippa så ska vi gå till jobbet. 
 
- Hur gullig är inte illern ? Så gullig ju.

ÅNGRAR NADA

Det känns som om jag har börjat få ett litet avslut på det hela nu på sista tiden, börjat acceptera det men har fortfarande inte fattat vad som hänt men på något konstigt sätt ändå accepterat hela olyckan och livet efter. Denna händelsen har gjort mig så himla mycket starkare och lärt mig en massa. Har dock blivit mer tillbacka dragen med mina känslor och vill inte visa för mycket vad jag tycker, vilket inte är så bra.Vet inte varför det blivit så men måste få bort det.

Jag ångrar ingenting, absoulut ingenting om olyckan. Jag var nära att säga till mormor & morfar att jag inte ville  följa med dem utan vara med kompisar istället. Vilket jag är sååå glad att jag inte gjorde. Tänk er att det sista jag sagt till dem vara att jag hellre velat vara med mina kompisar än dem. hemkst. Är så himla glad ändå att jag var med dem in i det sista och ångra ingenting av det. Hade jag nu i efterhand fått välja så hade jag fortfarande följt med dem, för  jag var med dem in i det sista. Tillbringade deras sista tid med dem. Vi skrattade & hade det hur mysigt som helst. Men samtidigt tänker jag att om jag inte varit med kanske det inte hänt, förstår ni ? Morfar hade kanske blivit sjuk när bilen var stilla eller när dem var på ett café eller något. 
Jag älskade dem så så himla mycket & jag vet att dem älskade mig suer mycket med. Det går inte en dag då jag inte saknar dem, och jag vill bara ha dem här. Vill berätta ALLT för dem, vill att dem ska få veta allt som händer och allt jag är med om. Dåligt som bra.
Dem är mina ängar, hjältar, skyddsänglar & mina absoluta favoriter. 
 
- Så fina och underbara människor, älskar er mest av allt..allt allt allt!

FROZEN

Är hemma nu och måste bara gör ett litet inlägg om denna disney film. Kommer bara hålla med alla andras kommentarer jag hör - att den är grym. HUR bra som helst och så himla gulliga karaktärer. Så rolig och söt hela filmen och defenitivt en ny disneyfilms-favorit. Olof är som alla sagt den gulligaste, men hur gullig var inte trollen 6 Sven då ? hallå, så gulliga ju. Anyways så gillade jag verkligen filmen. Den får 10/10 defenitivt. Har även hört att "trassel" huvudkaraktärerna är med på cermonin, vilket jag också tyckte. Kollade upp det och om det inte bara är en extremt lik karaktär så är det hon. hehe, roligt. 
 
- Jag menar, visst är det trassel ?? 

KÖPENHAMN

- Detta är videon Maja gjorde om vår lite trip till Danmark, mysigt var det !


THE GEEKS

Fy satan vilken stor förvandling "the geeks" fick igår på beauty and the geeks..Shiiiiit säger jag bara. Tänker inte spoila till er som inte sett det,men ni andra GOOGLA!... jisses.
 
Min morgon har jag tillbringat för mesta dels i sängen, har facetime-at med Maja & Alicia sen även skickat en massa snap-videos med Maja. Det är det jag gjort idag, men ska snart åka in till Lund för att se "Frost" ska bli myysigt. Ska se den med mamma & hennes kusiner - Lina & Lotta. Natten ska jag sen tillbringa hos Filippa, sista lovnatten. Ushc, vill ha en till veckas lov iallafall...men nu går vi i skolan nästa vecka sen ska vi ut på prao i två veckor. Har börjat tvivla en del på att praoa på dagis i två veckor...eftersom att jag blir sjuk så himla lätt pga cellgiftet..men måste ju pröva. Kommer säkert gå super bra ändå.
En liten rolig grej är att jag knappt anvönt mina kryckor på HELA lovet...använt dem två gånger kanske! Känns helt naket utan dem och som om jag glömmer dem överallt när jag inte har med mig dem. Men men snart kommer allt vara som "vanligt" igen, alltså utan några hjälpmedel. 
 
 

M&M

- Älskar dessa puddingar, älskar dig med Filippa ♥

HEJDÅ GAMMELFARMOR

Idag har vi har begravning för min gammelfarmor & därför dålig uppdatering. Mina jeans gick sönder så blev skit sur och drog på mig en kjol istället..meningen var att vi inte skulle klä oss svart & tråkigt..men de blev hel svart för mig. Anyways så var begravningen väldigt fin & mysig då vi bara bar tio personer. Vi hade min konfirmations präst som präst och han är verkligen hur bra som helst. Han tig fram sin gitarr och sjöng "halleluja" - såå bra! Efter den va slut så åkte vi hem till oss och åt smörgåstårta. Sen gjorde vi inte så mycket, spelade lite kort och sen åkte alla hem. Jag satte mig & pluggade so, vi ska skriva ert brev till våra familjer där vi är mitt i den industriella revolutionen. Hur jobbigt som helst ju, men men. Gick mer och kollade tv där jag hittade "wild kids" herregud brukade sitta bänkad varje dag de va de innan & önskade jag skulle vara med. Och så hittade jag de nu, väldigt kul faktisk. Nu kollar jag på "beauty and the geek" iallafall. Hehe, är så himla trött så ska antagligen bara lägga mig och kolla film eller något sen. 

Såg även Sverige-Finland matchen innan, YEEEAH! Så himla najs, hoppad bara den nu vinner mot Kanada på söndag också. Hade varit väääldigt kul ju!




- lite bilder från begravning, var väldigt fint! 

NEW IN - CENTER SYD

- Detta var det jag köpte i helgen på center syd. Köpte även ett par skor jag inte har bild på just nu, så lägger upp dem senare. Köpte även en pyjamas i rosa - skjorta och långbyxor. 

21 JUMP STREET

Igår hände inte så mycket, fick ett mejl av Amra från min stora dag..herregud säger jag bara. Nu börjar det..haha. Ska antagligen prata med henne ikväll, men ska på hockey så vet inte riktigt. Men när jag sen vet mer så skriver jag självklart om det här. Men vill vara säker innan jag gör det, vilket jag inte är nu. Har fått en massa frågor jag ska tänka på och fatta lite beslut..Men när det sen är klart så blir det ett inlägg här till er också. 
Igår kollade jag & Elin på "21 jump street" dock så somande hon så jag såg den själv..haha. Filmen är inte första gången jag ser, men den är fortfarande lika rolig.
La oss sen vid ett och vakna vid tio. trött trött trött. hehhe, ska baka lite nu så vi hörs senare. 
 
- Blir en hel drös med photo booth bilder, men anyways puss på er.

BLÅ PLANETEN

Oj va många inlägg denna dag fick. Ett tidsinställt med låttips som jag egentligen publicerade igår men sen flyttade fram tills idag för jag trodde det knappt skulle bli något inlägg idag..sen blev videon om vår dag i Lund publicerad idag av Maja, så det är inte direkt jag som fyllt bloggen med inlägg gjorde idag. heheh anyway så är jag hemm nu. Har varit i Danmark hela dagen, ja det blev av. Maja följde med vilket var hur kul som helst. Vi skulleförst åkt med familjen Lundberg men sen blev det isäkert att vi skulle åka osv osv så det blev mi familia + Maja. Vi var på blå planeten och sen handlade lite mat i Danmark. På blå planeten var det fin och så men det är en sak man vill testa men sen är det klart, vill alltså inte åka tillbaks sådär super gärna. MEN det var kul att ha gjort de. En mysig liten mini utflykt lixom. När vi kom hem till hemlandet igen så åt vi mat på subway, yummi. Och nu är vi hemma igen, Maja hemma hos sig. Min kusin kommer snart och ska sova här till imorgon. Ska försöka hinna med att se det senaste "teen wolf" avsnittet innan halv sju, då hon kommer. Hade även supersuper gärna velat se det senaste "pretty little liars" avsnittet idag men det får jag nog vänta med...DET SENASTE SKA VARA SUPER BAR JU!!!!
Det kommer även en video från dagen ikväll-imorgon någongång, väääääldigt mycket fisk. just sayin'.



 - selFish..

YOUNGER - LÅTTIPS


JORDGUBBS-BILDBOMB

Igår efter jobbet så åkte jag hem till Maja där jag sen spenderade hela kvällen och natten. Vi åt "tobbespecial" (makaroner, bacon & majs blandat). Sen åt vi även jordgubbar som vi doppade i choklad - vit choklad & mörk choklad blandat. Så jädrans gott! Vi kollade på en film som hette "miss secret agent 2" som var en riktigt härlig & rolig film. Efter den så såg vi "without a paddle" som var riktigt bra. Med ett humla bra budskap - att man ska ta vara på de man har i livet. Bra bra bra!






- Bildbomb på våra jordgubbar för jag tryckte de blev så fint, hehehe.

Mysig dag i Lund

@matildanyquist @filipparadne @ekristoffersson


EFFEKTIV TISDAG

Vaknade vid elva tiden idag, och drog mig väääldigt länge. Nu är jag iallafall upp & har har hunnit med en del. Har städat mitt rum, lagt in alla kläder, fotat mina nya kläder till er - ska fixa ett inlägg senare idag, ätit, lämnat in en So uppgift, pluggat biologi & ska snart duscha. Effektivt. Klockan 15 ska jag jobba och 14 kommer Maja hit. Efter jobbet idag har jag inget planerat utan bara ta de lugnt tror jag.
Imorgon ska vi ANTAGLIGEN till Danmark en sväng med familjen, vilket isåfall ska bli super mysigt. Vi brukar inte göra så mycket alla tillsammans så det skulle varit kul. Har börjat göra lite tidsinställda inlägg till er, outfit-tips, låt-tips & lite annat smått och gott.
Tänkte bara göra ett litet inlägg nu snabbt för måste duscha nu så jag hinnr fixa mig innan Maja kommer sen.
 
- Har ni blivit trötta på alla photo booth bilder ännu ? hehehehe

NEW IN - SKINNJACKA



- Min jacka kommer från lager 157 & kostade 250 kr. Mamma beställde den på nätet till mig så det var tuuur att den passade.

LUND

I Lund var de hur mysigt som helst. Jag & mina puddingar hade det riktigt mysigt och trevligt! Möte upp Elin & hennes vänner, men de blev bara en kort sväng. Sen träffade vi Majas bror och hans kompisar sen och gick sen vidare. Väldigt glad att jag inte tog slut på mina pengar utan har lite kvar...köpte ett eos och macarons till mamma. Jag Matilda, Maja & Filippa köpte macarons till mamma för att vissa vår uppskattning till henne. 
När vi närmade oss stationen vi skulle gå av på så stannade inte bussen utan glömde - så han fick stanna en bit bort istället. När vi sen kommit hem så pratade jag och puddingarna en el del & sitter nu och kollar "miss secret agent". Älskaaaaar den ! 

En sista grej...JAG KLARADE DE. Gick utan kryckor i stan hela tiden & klagade ingenting..hehehe gick faktiskt väldigt bra! 


- mammas macarons! Choklad - vit choklad - prinsesstårta - smör kola med salt - hallon - tiramisu & en till jag inte kommer ihåg! 

OOTD - MÅNDAG

 
- Skinnjackan kommer från lager 157 // Koftan är från lager 157 // Tröja från Gina Tricot // Sjalen kommer från lager 157 den med // Svarat Jeans även från lager 157 // Väska från Ullared..haha. 
STORT TACK TILL MAJA SOM FOTAT! <3

BAD MASCARA DAY

Hemma en stund för att fixa min nu sen iväg till Lund med puddingarna, för att möta upp Elin.
Inatt har jag, Maja & Matilda sovit hos Filippa. Vi har haft det hur mysigt som helst, satt och pratade hela kvällen tills vi somnade vid ett. Spelade en del kort, och jag tryckte i mig tre äpplen för jag mådde illa - det hände också. Imorse åt vi hemma gjord varm oboy, juice & macka tillfrukost. Hur gott som helst. Bytade sen om, jag & Maja gick till hennes morfar som körde mig hem och Maja till tandläkaren. Matilda gick hem till sig och dem ska komma hit sen en stund innan vi ska åka till stan. 
Har aldrig tyckt jag passat i skinnjack, men mamma köpte en till mig häromdagen och jag älskar den. Ska fixa bild på den sen, och kanske till och med lite outfit of the day - bilder. Vi får väl se. 
Ska kanske även testa att gå i Lund idag utan kryckorna, för att se om jag klarar det lixom...klarar jag det så klarar jag det men klarar jag inte det såblir det morfin när jag kommer hem...testing testing. 
- En sista sak för detta inlägg så vill jag bara skriva att jag har en fruktansvärt dålig mascara dag idag...hemsk. Dem sprettar åt allahåll och kanter herregud. Tror jag fick lite styr på dem till slut men usch.
 
 

- BREAKFASSST!
 

MOVIES

Var hos min farmor & farfar igår för att se hur farfar hade det efter operationen. Han opererades i sin fot och har fått gips. Vi hade med min rullstol så att han ska kunna komma ut lite, den var lite liten men fungerar tills han får sin egna. Tur att vi inte lämnat tillbaka den! Vi kollade sen hockey & fikade. När jag sen kom hem kollade jag lite på mello & en bit av "änglavakt". När de va slut gick jag upp på mitt rum och kollade "when in rome" - rontiskt & väldigt bra rulle. Sen såg jag även "modig" tecknad väldigt fin film. 

Nu är jag påväg hem från center syd där jag tillbringat mesta delen av dagen. Har varit där med mina kusiner Elin & Simon. Även mamma och deras mamma. Har klot en del grejer jag tänkte visa i ett annat inlägg sen. Är riktigt utmattad & har riktigt ont i mitt höger ben...kunde knappt få in de i bilen. Ikväll ska jag till kyrkan igen & sen sova hos Filippa vilket ska bli mysigt. 
Hoppas ni haft en bra söndag eller iallafall helt okej.


- macarons - svin goda. Den ena är ned hallon smak och den andra ingen aning...en massa olika smaker i den iallafall. 

LÖRDAGS - ÅNGEST

Var idag uppe vid nio för att äta och klä mig innan jag skulle till Lund och bli vaxad. Påväg till Lund hämatde vi upp Maja, som skulle vaxa sina bryn. Efter mamma vaxat sin överläpp, Maja sina bryn & jag mina armar - bryn - överläpp så gick vi runder lite på stan. Vi köpte macrons och smörgååstårta som var hjärtformad. Vi åt den när vi kom hem och jag duschade sen, duschade dock lite längre än planerat så tio minuter efter jag duchat skulle vi vara på konfa-träff. Streeeess, men vi hann. Nu är jag hemma och jar testat lite kläder som mamma hade köpt till mig en tröja - en skinnjacka - tre klänningar. Dock gillade jag inte klänningarna, eller dem satt inte så snyggt på min kropp så vi ska lämna tillbaka dem. 
 
Sitter nu i min säg och har sånna komplex för HELA min kropp så det inte är sant. Hatar hatar hatar verkligen min kropp, och lite extra idag..ingen aning om varför men grät osv innan. Måste verkligen ta tag i det, men samtidigt så vill jag ha lite kurvor - dock så sitter mina helt fel så det ser bara dumt ut. Men jag jämför min alldeles för mycket med andra, och gillar bara inte det jag ser nör jag kollar på mig själv i spegeln. Måste få bättre hållning, få tajtare kropp & börja gilla min kropp...Men det är så svårt och jag har sån ångest och mår bajs över detta just nu. Punkt slut.
 
 

ALLA HJÄRTANS DAG PRESENTER


- Detta var det jag fick i alla hjärtans dag present av min mamma. En super mysigt & snygg stickad tröja från Hollister. En body mist som luktar vattenmelon - sviiin god, också från Hollister. Och min favorit mascara "wonder perfect masara" gör fransarna såå långa...nästan för långa alltså. 
Puss !

MY VALENTINE'S DAY

Eftre skolan idag så följde Matilda & Filippa med hem i taxin. Vi fikade och sen kollade vi det senaste PLL avsnitt..mamma kom ner med popcorn - kex - juice. Vi kollade sen lite musikvideos, och Maja kom hit. Vi pratade en massa, åt maaaat. Vi åt sen jordgubbar med choklad och pratade med mamma och Lotta. Nu sitter vi på mitt rum och jag är fruktansvärt trött. Imorgon är det ganska fullt upp på dagen med vaxning & konfa-träff. 
Hoppas ni spenderat eran alla hjärtans-dag med folk ni älskar, som jag gjort & haft en bra dag.  
Lite nu i sista minuten tycker jag att ni ska skicka ett mess till alla ni bryr er om och berätta hur mycket dem betyder för er & önska dem en glad alla hjärtans-dag. 
 
 



DUKTIG

Såg att inlägget om serierna blev väldigt långt..haha. 
Anyways så har jag varit i skolan idag - mår helt konstig ibland..Men ändå så himla mycket bättre än innan i veckan. Var väldigt ensam idag i skolan, kändes väldigt dysterst. Alla mina trygghets-kompisar (?) var sjuka eller iväg på annat så där var jag och bara tog mig igenom dagen. Haha men ändå så är jag hemma nu och fryser. När jag kom hem från skolan städade jag mitt rum, dammade, dammsög, rensade garderoben (!!) & dammsög även hela ovanvåningen. Var tvungen att skriva det, kände mig väldigt duktiggg. Imorgon kommer allt dock vara smutsigt & stökigt igen, men just nu känns det hru skönt som helst. Hade mitt favvo-ljus tänt innan när jag pluggade inför matteprovet imorgon så nu luktar det hur gott som helst här inne i mitt rum. Mammas kompis och hennes son var här. Killen är hur energirik & gullig som helst - 3 år. Vi fikade iallafall först och sen fick han sina naglar målade. hehehh. Åt lite choklad och drack saft, sen var han ute & busade med Hampus. Iallafall så har jag precis tagit mig igenom en skvaller tidning & funderar på att kolla film. 
 
Sökte på min blogg innan men så stog det "bloggen är borttaggen - registrera dig" och paaaanik alltså. Hade dock glömt "s" i slutet, men herregud va jag fick panik. 
Puss.
 
 - Bääästa, lukar så himla fruktansvärt gott!!
 

SERIER

Jag följer en massa serier - alldeles för många egentligen. Men det är så himla kul att få leva sig in i deras liv en stund och även bara följa det utifrån ibland (även om allt är påhitt, medveten om det). Jag älskar iallafall det. Så tänkte betygsätta, göra en super kort intruduktion om vad dem handlar om och vad jag tycker om dem. Har säkert glömt någon men dessa komemr jag på just nu iallafall. Hoppas ni gillar denna sorten av inlägg. 
 
Mainstream serier jag följer/följt :
Gossip girl - Huuur bra som helst och man leever verkligen för den serien. Såg klart hela serien väldigt snabbt & var heelt besatt. Helt och hållet beroende. Hur kul som helst att alla såg den så man kunde prata en hel del om det med. Serien handlar kortfattat om en hemsida som skriver en massa skvaller om ett gäng bästa kompisar. Även en liten fashion serie.
10/10.
Pretty Little Liars aka PLL - En spännande och kul serie jag ser med mina puddingar (Matilda, Filippa & Maja). Vissa avsitt är hur bra som helst medans vissa är ganska värdelösa..Är inte lika "fångad" av denna serie, vilket kan bero på att det bara kommer ut ett avsnitt i veckan, men ändå. Den handlar om fem bästa kompisar där en dör och de andr afyra för en massa trakasserande sms av -A. Vill inte skriva mer än så då jag säkerligen avslöjar en massa saker...Ett minus för att en karaktär bytar skådespelare oftaaaa..
7/10.
Ravenswood - Kanske inte lika mainstrem som dem andra men ändå. Den är en "spin-off" serie till Pretty littel liars här ovan. Kan vara riktigt läsig, hehe jag kan vara lättskrämd men jag tycker den är lääskig. Punkt. Iallafall så är det en stor roll från PLL som åker till en annan stad för att hjälpa en tjej. Sen blir allt invecklat...Tycker att hanldingen kan vara en hel del invecklad den med så det gäller verkligen att man är med hela tiden för att hänga med i handling. 
7/10.
The Vampire Diaries aka TVD - En av mina älskade serier med overkliga varelser i, hehe. Den är en super bra serie men som dock blivit sämre och sämre. Även denna en hel del invecklad, den är fortfarande bra men ändå. Serien heter lixom "Vampyrens dagbok" men dit jag kommit har dem slutat skriva i sina dagböcker. Så well well, är lite känslig maybe. Men älskar dock hela serien fortfarande,lite dubblemoral här men ändå.
9/10.
 
Andra serier jag följer :

New Girl - Handlar om en tjej som flyttar in som en roommate hos tre killar & alltd det tillhör. En hur rolig serie som helst & älskar verkligen den. Har inte sett den på ett tag nu då jag inte kommer ihåg vilket avsnitt jag är på...Men tänkte fixa det nu på lovet. Anyways så är det en otroligt skön serie. Ett litet plus är att varje avsnitt bara är runt 20 minuter långa, vilket gör det lättare att se i taget...hehe. Ett minus även här för att dem bytar skådespelare dock...
9/10.
Orange Is The New Black - Även denna är en hur skön serie som helst om en tjej som hamlar i fängelse där hon får lite problem..Hur klockrena karaktärer som helst och även denna är roolig. Blir riktigt irriterad på vissa av karaktärerna & totalt älskar vissa..Lääängar så efter nästa säsong som kommer ut nu i vår. Excited. Negativ med den är att varje avsnitt är runt 50 minuter långa..
9/10.
Teen Wolf - En till serie med overkliga varelser i, dock lite andra än i TVD. En super serie som jag längtar efter varje avsnitt som kommer ut. Serien har en speciell stil, vilket är att den är väldigt mörk. Allting är väldigt mörkt..Finns en heel del olika supernaturliga varelser (massor !!). Ingen aning överhuvudtaget hur jag ska sammanfatta handlingen men denna serie handlar om en kille som blir biten en natt i skogen och blir en varulv. Han blir kär i den nya tjej, vars familj är varulvsjägare. To be continued...haha men kommer avslöja allt om jag skriver mer om handlingen. 
9/10.
Hawaii Five-0 - En serie som CIA, NCIS osv. En grupp av perosner som löser brott alltså. Älskar alla sånna serie och speciellt denna för karaktärernas band i filmen, haha. Lixom hur dem aggerar för varandra..anyways så är det är serie som är hur bra som helst. Man kan hoppa in mitt i serien men då får man bara ut brottet ur det. Ungefär halva varje avsnitt handlar om brotten & halva om deras personliga liv. Kluddade nog en del men den är awesome!
10/10.
90210 - Kollar denna serie med min amiga Lina, så den är lite speciell på det sättet. Kollar endast den när vi har maraton - även om det finns en massa avsnitt ute som bara väntar på att vi ska se dem. Den handlar om en grupp vänner på high school - collage och deras liv...Deras problem, framgångar & kärlekar. Det är det, men den är riktigt bra, verkligen. Började kollade denna serien när vi hade en "Hejdå-sleepover" med Hannah innan hon flyttade till Wales. Och den är hur grym som helst + får mig att tänka på Hannah när jag tittar på den. Hur som helst så spårade detta lite, men serien är braa.
10/10.
Awkward - Jenna är en tjej som hamlar i en olycka och får en stämpel som "självmordsbarn" efter detta, så folk tror det var ett självmordsförsök. Efter detta blir det en massa nackdelar & fördelar. Trubbel med killar, en massa. Älskar karaktärerna i denna serien också då dem har varsin stark personlighet. 
8/10
The Originals - Även denna är en "spin-off" fast av The Vampire Diaries. Den handlar om just "the originals" - vampyrerna. Dem ska ta tillbaka en stad dem innan ägen och så blir det en hel del backslag. Vissa avsnitt är bra men inte andra...Jag gillar den, men den är kluddig ibland. Även här är det fler supernaturliga varelser än vampyrer..hehe. 
7/10
 
 
 

FRISKOS

Idag var antagligen min sista sjuk-dag frö denna gången iallafall. Känner mig myyycket bättre, men var dock hemma idag då jag inte kom ur sängen. Reumatism är så himla hemskt. Har haft en så himla bra period nu super länge, vill verkligen inte att detta onda ska hålla i sig. Har spenderat dagen genom att plugga matte, ätit, mått illa.., spederat & sprungit runder i pyjamas. Inte sprungit men ändå. Blir riktigt rastlös av att vara hemma när man börjar bli frisk, så om jag inte mår dåligt imorgon så ska jag till skolan. Måste även städa rummet som jag haft en ursäkt till att inte göra medans jag varit sjuk...men det ser heemskt ut. Ska snart städa lite & duscha. Sen plugga lite på läxor jag har till imorogn & till matteproven. Hela denna dagen har det känts som om det är fredag..men det är ju bara onsdag så är väldigt besviken.
Måste fixa mina förfärliga naglar med, så byyye.
 
 
 
 

NACO MED GUACOMOLE

- Glömde helt att filma när jag gjorde själva guacomolen..men ändå. Den blev sviiin god!

- En hel avokado.

- En matsked citronsaft.

-Två matskedar finhakad rödlök.

-Två matskedar créme freiche.

- En klyfta finhackad vitlök, eller ett kryddmått pressad vitlök.

- Lite salt & Peppar häll i som ni vill.

Detta är till två personer & blir hufsat lite...heheheh. 

 


KÖR UPPFÖR BÄTTRINGSVÄGEN

Tänker inte göra detta till ett till inlägg där jag skriver var och hur mycket jag har ont utan ett lite mer positivt. Min feber är borta och nu på kvällen har jag haft mycket mindre ont än innan idag & igår. Har tagit en del värktabletter & sooovit vilket har hjälpten hel del. Nu sitter jag tex upp i min säng och har till och med varit uppe hos Lundbergs ne snabbis, för att gratta Petra! Så Grattis till henne! Innan det så åt jag även, woopwoop. Spagetti och köttfärssås, mums filibaba. Ät även en jordgubb, en gigantisk sådan. Super gott, hehe. Märker verkligen att jag är på bättingsvägen när jag äter. Tror dock att det är reumatsim som spöker och att det inte är influensan eller något sånt..vilket både är bra och dåligt. Vill inte ha ett skov i reumatism nu, men är ändå glad att det inte är influensan. ARGHHH, anyways så mår jag lite bätter - goo värktabletter. Nu har jag kollat den senste "teen wolf" - ansnittet & hade planerat att se de senaste "awkward" - avsnittet men kan fortfarande inte se det...Skulle se det på tv:n men trodde jag sett det avsnitt som visade där men det var det nya..men jag hade redan slått över till hokcey dock. Gick upp och pluggade matte mitt i matchen, men Malmö vann över Rögle med 5-1. Woopwoop mera positivt, hörre ni ni. 
 
- SÄÄÄÄMSTA rubriken men whatevhaaaa. 

SJUKLING

Idag är jag hemma från skolan eftersom att jag är sjuk..Har fortfarande så himla ont i hela kroppen men febern har börjat lägga sig. Känner mig dock helt konstig i kroppen & är yr. Sen har jag fått ett till förbaskat munsår, usch. Har inte gjort något  annat än sovit & ätit idag. Ska dock plugga lite matte& kolla tv snart. Var inne på mtv's hemsida för att se det senaste awkward avsnittet, och det gick inte. Sååå irriterad. Anyways så hoppas jag ni har det bra & är friska.
 
 

SÅÅ ONT I KROPPEN

Andledningen till att de bara blev ett litet snabbt inlägg igår var för att jag var så trött när jag kom hem. Trettio minuter efter jag kommit hem från Småland så åkte jag till Matilda & kollade skräckiss. Matildas syster & hennes kompisar var där, Maja och Filippa. Efter vi sett "insidious" så såg vi "high school musical..hehehe. och sen åkte jag hem, var friktansvärt trött så somnade direkt. 
 
Idag som ni redan läst har jag mått skit & Matilda, Filippa och Maja har varit här. Började igår att jag hade sjukt ont i nacken & sen idag heeeela kroppen. Vet i fan vad som är fel, antagligen reumatism. Efter dem iallafall gick hem vid halv tre så la jag mig och sov. Vill bara sova sova sova. Åt för en liten stund sen, la mig en stund till & sen sorterade lite kläder. Nu är jag nere i källaren för att se det senaste awkward avsnittet & ska antagligen sen fixa klart med kläderna och efter det sova. 
 
 

GÄSTBLOGG - FILIPPA

  Nu sitter vi hemma hos Emmie i hennes källare och snackar och alltmöjligt och spelar Flappy Bird, samtidigt som OS är igång på tv:n.Maja ska fixa sitt öga och går igenom vad hon får göra och inte fyra veckor efter hennes skelningsoperation, vilket hon sak göra den 11/2 (håll tummarna). 
 
Emmie mår inte bra för tillfället, säket reumatismen som spökar :(. 
Därför är vi hemma hos henne nu och piggar upp henne.
 
väckarklockan ringde tidigt i morse för Emmie, Matilda, Maja och jag. Jag och Matilda hade konfermation i morse och Emmie och Maja kom och kollade. 
 
 

SMÅLAND

Just nu sitter jag uppe i Småland & väntar på att Hampus & hans lag ska äta. Sen ska vi köra vidare till en annan stad i Småland, ingen aning om vad den heter men ändå. Dem spelade precis en match där den förlorade med 6-2...anyways så har jag bara sett de matchen & åkt bil hela dagen. Såg en film som heter "prisoners" påväg hit, som var väldigt bra! Är hemma igen vid sju-åtta & ska antagligen till Matilda då. 
Skulle beställa frukost på mcdonals, skulle ha en varm ost & skink macka men beställde fel så fick en med mörkt bröd - kall...men ändå, klantigt av mig. 




TOPPEN MORGON

Idag började jag dagen med att vakna tidigt & duscha! Kom ut ur duschen, fixade mig och sen hade mamma gjort frukost till mig! Hur härlig start på dagen är inte de ? Tyckte de var hur bra som helst iallafall. Sen kom jag även i tid till första lektion, hehe ännu bättre. Hade sen en engelsk prat-övning som ändå gick bra, röstat skakade inte & jag snubbla inte på orden! Yeueyeyey. Sen efter lunchen vet jag dock inte va som hände...fick sjukt ont i huvudet, gåshud i hela huvudet som inte gick över, kallsvettades & irriterad på allt. Mitt i det så gjorde jag ett läxförhör på so, gick helt ok. Fixade nog E frågorna iallafall sen kluddade jag till allt..anyways. Nu har jag haft syslöjd med och sitter hemma. Majja är här, och vi ska snart plugga till matteproven nästa vecka. Sen blir de emporia & efter det kanske vi ska träffa Matilda & Filippa. 




BRÄND-TIPS

- Några som inte förtod vad det pudret i vit förpackning var, så tänkte förklara det medans jag även ger "heta tips" haahah om de bästa för bränskador. Har köpt båda dessa produkter i thailand, då jag brände mig något fruktansvärt när jag var där i våras. Hemskt, men dem hjälpte även mot den varma oboyen jag fick över mig för någon dag sedan. 
I den vita finns ett "cooling powder" som är över skönt när man tagit på det! Luktar väldigt gott & hjälper området där du bränt dig fruktansvärt mycket! Hela min rodnad la sig & den läkte, har nu mycket mindre märken kvar - på de ställena som de tog mest på.
Den blåa, aloe veran, är också riktigt bra & ger en sååå himla skön kylande effekt. Samma på den så hjälper den att läka & är även mjukgörande för huden. 
Tror dem finns att köpa i svenne-land med, annars på nätet.
ÄLSKAR DESSA & DEM ÄR VERKLIGEN NÅGOT JAG REKOMENDEAR!

LÄXHJÄLP

Just är jag på läxhjälp, har precis haft femtio minuter dryg spanska. Så himla  trött & hungrig...men har bokat taxi klockan 16,05 så sitter och gör lite nytta på biblioteket med Filippa, Sofie, Amal & Sofia. Gör matteläxan & ska läsa igenom soläxan ikväll. Ska ha läxförhör imorgon, och det sägs vara supersvårt...pallar inte. Men ska knappra vidare på mitt äpple jag fick av Filippa nu & räkna matttte.
 
- Sofie pluggar matte, koncentrerat...10 poängare för hennes engagemang.

ESPAÑOL

Idag kom jag i tid, alla blev typ förvånade. haha. Kom dock sen till lektionen iallafall för sofie trillade & fick byta byxor..Började med hemunskapsprov, i två timmar...gick väldigt bra tyckte jag. Men om man tycker det gick bra så brukar det gå dåligt. Men anyways så har jag haft två lektioner biologi & bild efter det, nu håla. Sitter & pluggar lite español Eftersom vi snart har läxförhör. Har tagit lite bilder med Sofie, Maja & Andrea så delar med mig av några av dem. Ska iallafall plugga vidare nu & sen gå till lektionen.
 
 

MIDDAG, NU SOVA

Kom hem för en stund sedan, läste igenom hemkunskapskapen inför provet imorgon & ska nu sova. Sova sova sova. Så himla trött, så ska bara sova. Medans alla andra blir glada & arga över de som vinner pH, ska jag ligga här & sova. Har inte sett ett endaste av veckans avsnitt så ligger en bit efter, men gonatt, 
Ikväll har jag iallafall ätit gott & haft trevligt. 
Puss & gonatt!
 
- Tyckte det andra collaget var förfärligt, så gjorde om det fast med samma bilder. 

MÅSTE IVÄG

Kom en kvart sen idag, då taxin var försenad. Hade först matte i 50 minuter sen svenskaoch en massa andra letioner. Sista lektionen var kemkunskap där vi gjorde taco. Ganska gott faktiskt, haha med tomatpure i brödet. Efter escuela åkte jag & Maja hem till mig där vi fastnade vid datan. Har suttit vid datorn nu någon timme, och ska snart iväg till en släkting & äta middag. Såå måste sticka!
 
- Min fina tacooo! All homemade, hehhe gott också!
 

FILIPPA

Min goda kompis Filippa har gått & skaffat en blogg som jag defenitivt tycker ni borde besöka. Hon lägger upp saker från hennes vardag, outfits och massa mer. Hon har precis kommit igång men kolla in hos henne lite då & då för att se henne sutveckling & hur hennes blogg växer. Hon är bättre på att fota sakerna hon gör än mig & har nyss gjort ett inläggd är hon berätta om vårat jobb. Ni kommer ju defenitivt inte ångar er. Filippa är en positiv, snyggg & rolig tjej som verkligen betyder en heeel del för mig.
Beeesöök henne. 
KLICKA PÅ COLLAGET FÖR ATT KOMMA TILL FILLIPPAS BLOGG!

VATTENGYMPA

Igår slutade jag dagen med att tappa upp coca-cola i sängen, verkligen inte min lycko dag. Så fick bädda rent innan jag somande nästan direkt igår. 
Vaknade idag med röööööda utåtstående märken på insidan av båda mina lår..Ajjj! Tog på mig mina svarta jeans imorse med den nya hollister tröjan...innan lunch fick jag byta om till Majas mjukis hon hade i sitt skåp (tuuur). Kunde inte gå vanligt & hade sååå ont. Blev iallafall mycket bätter med mjukis än jeans. Innan sista lektionen fick min bror mina husnycklar då han slutade en timme innan oss. När jag sen kom hem så hade han åkt till Hässleholm för hockey träning..Utelåst. Herregud. Himla tur att Lina bor så pass när, så jag gick dit. Gick på toa och vi pratde en stund. Sen kom mamma hem och jag fick hennes nycklar medans hon åkte till mormor & morfars hus. När hon kom tillbaka åkte vi till sjukhuset, jag hade träff med reumatiker-gruppen. Vattengympa stog på schemat. Kul, men fick ont efteråt. Är helt utmattad & trött nu. Så himla varmt där inne, varmt i vattnet & sen efter en skoldag. När vi fixat efter badet så fikade vi & pratade, sen på vägen ut så träffade jag en sköterska som var med mig när jag låg inlagd och pratade lite med henne. Treeevligt. Nu är jag hemma igen och ska snart duscha. Sen kolla teen wolf & om jag hitter ph. 
Puss.
 
 
-BÄÄÄÄÄSTA GREJEN EVEEER! 

KLUMPIGT VÄRRE

Pappa & jag åkte in med hampus till hans hockeyträning, sen körde vi till entré. Hittade inget speciellt, eller hittade en massa men sa nej. haha, terapi. När vi gått runder där en stund åkte vi tillbaks till ishallen för att titta på Hampus när han tränade. Jag tog en kopp varmchoklad & pappa en kom kaffe. Senklumpig som jag är så hällde jag hela varmchokladen över mig..Den var verkligen skoll hett, skeden jag rörde med böjdes. & detta fick jag då över mina lår, mage & mellan benen. Asså herregud vad det gjorde ont (gör). Pappa körde hem mig, och körde tillbaks till ishallen. Jag har precis duschat & sitter nu med is. Det gör något fruktansvärt ont & jag kan knappt gå..Helt röd och vet inte vart jag ska ta vägen. Fy fan.
 
- Gammal bild, vill bara lägga mig ner i söngen & storböla för tillfället..

IN MY HEAD

Tyckte jag förtjänade en lite för lång sovmorgon idag, och hann däför inte helt sminka mig imorse. Gick i skolan men massa foundation & puder men oerhört lite mascara. Aja, whatevha. Skulle missat sista lektionen - teknik idag egenltigen för att jag skulle till kuratorn. Men läraren var sjuk, lektionen var inställd så missade ingenting. Pappa körde mig till kuratorn, vi pratade om en massa saker.
Har så sjuktmycket att tänka på just nu - läxor, prov, inlämningar, min stora dag, femton-årsdagen, konfirmation, kompisstrul, barabetning fysiskt & psykiskt, min gammelfarmor, min hälsa, olyckan, högtiderna osv. Alla högtider är jobbiga, då dem man brukar fira med övervakar oss från däruppe helt plötsligt. Tycker det är skönt att vara i skolan & bli lite distraherad om dagarna...men när jag sen kommer hem så bara komemr allting över mig. Allting känns jobbigt & jag övertänker ALLT. Planerar dock väldigt bra med sakerna jag ska göra, sen tankarna kan man inte riktigt styra över. 
Nu ska jag upp & beställa blommor till gammelfarmors begravning, slänger in ett till inlägg senare. Vilka gillar ni - outfit-tips ? wanties ? personligt ? annat ? kommenteraaaa!

 

OUTFITS

 



- Klippte ihop ett collage för någon dag sedan, och listade äntligen ut hur jag kunde dela det med er.
Hoppas ni gillar det!

FÖR MYCKET KLÄDER

På emporia idag så köpte jag förutom det på bilderena en tröja & duschkräm från hollister. Hann vara hemma en lite stund mellan emporia & jobbet. Men sen på jobbet så spelade vi bingo. När vi slutade jobba så blev jag ömtad av pappa. Väl hemma så städade jag mitt rum & tog ut lite kläder från min garderob och hängde upp på en ställning. Men käper ändå bara mer & mer. Måste rensa.När jag fixat det så att det är riktigt packat på mitt rum...duschade jag. Kollade precis "masterchef australien" och nu på ett program om en man med världens största testikel. 90kg, usch fy alltså. 
Innan jag duschad eåt jag iallafall fläskpannkaka, men mår så himla illa att jag sitter pch äter clementiner nu. 
 
- Snapple på EH // Min klänning, från only // Halsbandet jag köpte, från cubus - 29kr. Hur snyggt & hur billigt ??
Loooove it.

GRÄNSEN

Igår trycktes jag ännu längre ner då en till släkting somnade in. Min gammelfarmor. Inläggen som kom upp igår är som jag gjorde på morgonen. Hon somnade vid 14 tiden & senare åkte jag, mamma, mammas bror & min kusin in och sa hejdå till gammelfarmor. Livet känns just nu, väldigt väldigt jobbigt & jag orkar snart inte mer. Vet att de var de bästa för henne, men ändå. 

Sen så åkte vi hem & Petra hämtade mig och körde mig och Maja till Filippa. Behövde verkligen prata med mina puddingar om allt möjligt. Matilda kom efter ett tag & vi satt ner i deras källare och pratade. Gick upp en sväng, där vi åt grönsaker, grillchips & dipp medansvar vi spelade bubblan. Vi gick sen ner igen, och pratade om allt möjligt till halv ett ungefär. Är alltid så himla skönt att prata med dessa tjejerna alltså, sååå skönt. Vet verkligen inte vad vi gjort utan varandra & är sjukt tacksam över att ha er. Hur låg jag än känner mig så hjälper ni mig att må tusen gånger bättre. 
Pappa hämtade och körde hem oss var för sig, sen somnade jag - hur trött som helst.
Sitter just nu i bilen påväg till emporia & ska sen jobba.


EXPERIMENTERAT

Nu i början när jag börjar vara med på idrotten så experimenterar jag lite med vad jag klara och inte klarar. Och igår kom jag fram till att jag ska vänta ett tag innan jag joggar, hoppar hopprep, går bjröngår & gör upphopp. Gjorde dessa saker igår & fick fruktansvärt ont i mitt höger ben igår kväll & har fortfarande ont. Men nu har jag testat det iallafall, det luriga är att det gör inte ont när jag väl gör det utan efter. Kan inte ligga på sidan, böja benet helt & har bara vääldigt ont. Så ska börja inse att jag inte är helt "hel" ännu,och at det lite lugnt framöver. Tror dock att det är en blaning av att jag gjort mer ön jag klarar och träningsvärk. Inte min favorit blandning direkt.
 
-Vad gör jag med armen ?? Herrre alltså

LAST NIGHT

-Videon som Maja klippt ihopa sedan gårdagen. Kolla hennes videofyme för fler "girlsnight" videos. & varför inte börja följa henne med ? 


ÄLSKAR ER, DE GÖR JAG

Igår på kvällen så åt Matilda & Filippa hos sig och jag hos Maja. Vi åt taco, som jag äter utan taco-krydda..men de var iallafall riktigt gott. Sen kom matiga till oss, vi bytade om till mjukis & gick till Filippa. På vägen dit såg vi "eldlycktor" på himmeln, gjorde en snö ängel, skrev i snön & bara pratade. Hos Filippa fortsatte vi prata & åt popcorn. Sen spelade vi lite kort med staff som "dubbelhaka i videon" eller rulla sig i snön. Dem sakerna fick jag iallafall x2. Vi gick ut, hade lite snö kring &sen skjutsade min pappa oss hem var för sig. 
När jag kom hem bytade jag direkt om till pyjamas då mina kläder var blötta. Sen fixade jag mig, tog en clementin & kollade de senaste the vampire diaries & pretty little liars. Wihii, sen somnade jag.

- min snöängel, lägger upp en video Maja klippt ihop senare. Fixade inte riktigt de just nu. Puss

RSS 2.0