Höstlov idéer

Vaknade åtta idag och hade sjukgymnastik kvart över, försov oss. Åt ett halvt äpple på vägen dit och åt mer sen när jag kom hem. Sen åkte vi till lund där jag badade, parkeringarna var slut överallt typ till sist hittade vi ett parkeringshus. Tog det lugnt och kollade tvnär jag kom hem. Sitter och kollar runder på saker jag önskar mig och juklappar till mina nära & kära. Ska nog inte göra så mycket idag, kanske städa rummet - yeey can't wait. haha men ändå så måste det göras. 
Imorgon är det urnssättning för mormor & morfar. Kommer bli tufft men samtidigt skönt att ha någonstans att gå till. Har pratat med mamma om att gå till ett medium, så ska kanske göra det. Låter ju så sjukt spännande. Uppdaterade min Ipad idag och gillar den nya men kommer nog dröja innan jag gör det på min telefon. Snart är Höstlovet slut, och jag tycker faktiskt att det är helt okej. Eftersom jag inte hunit bli skoltrött ännu så vill jag hellre skjuta fram loven tills så jag vill ha dem. Även om det inte går så hade det varit skönt. 
Ska även försöka hitta några sponsorer till sjukhuset, så att dem får det lite mysigt nu när vintern och julen närmar sig. Tänkte först att jag skulle köpa saker men det är bättre om man blir sponsrad, så får hoppas att jag får något till dem iallafall. Men vi får se.
Igår var Filippa & Maja här och vi hittade en så himla fantastisk låt så det inte är sant,
"A drop in the ocean-Ron Pope". Underbar.
 
 
 
 

New York Baby

- Drömresemålet verkligen, someday i'll be there!
 
 
 
 

Glossybox

Imorse åkte vi till mina nästkusiner och fikade. Dem hade bakat äppelpaj & vi köpt med oss kanelbullar från stenugnsbageriet. Vid halv ett sen så åkte vi till sjukhuset där jag sen badade klockan ett. Badade och duschade så jag var klar vid fem över två. Åkte sen till blocket där vi köpte mat och åt. På väg till bilen där vi skulle lägga på mer pengar träffade jag min andra reumatolog läkare. Pratade lite och skyndade vidare. Gick upp till reumatologen där jag tfäffade min läkare. Hon såg ingen super tydlig inflamation, men sen är det svårt också om det är reumatism eller efter olyckan. Har haft ont i nacken speciellt och det kan vara whiplash, det kan vara för jag skadade atlas kotan eller så kan det vara lederna. Så det är sjukt svårt. Men har iallafall får börja med cellgiftet igen, på fredag. En betydligt mindre dos dock vilket är bra. Kan välja mellan spruta och 6 tablette så ska nog variera lite. 
Kom hem för en stund sedan och vi hade fått glossybox. Älskar erkligen när vi får den, det är som julafton! Vi fick en sminkborttagningspenna - som man kan ha när man gjort fel med eyeliner eller på läpparna osv. En primer, en fotkräm, en body lotion och en highlighter/bronzer. Ska testa några av dem snart, hehe. Min header och lite sånt smått kommer ändras idag av min älskade vän, Sofie. Så håll utkik.
 
- Super suddig bild från igår när strömmen gick !

Färgade håret

I torsdags så färgade jag ju håret, chokladbrunt. Trivs väldigt bra i det även om det faktiskt inte syns så värst. Färgade med en inpackningsfärg, som är en inpackning med färg i helt enkelt. Det sliter inte på håret och är inte permanent utan går bort efter x antal tvättar. Vågar inte riktigt färga håret pemanent utan ska testa lite inpackingsfärger istället. Tyckte det var riktigt kul och hade aldrig hört talas om det innan. Dem tvättade först håret med schampoo, satte i inpackningen fick vänta i ungefär 20-30 minuter sen sköljde hon det och färgen var i. När jag sen duschade efter det så blödde dock håret väldigt mycket. Blev lite rädd men Petra sa att det var överflöd. Trivs iallafall och det är ett bra tips tips till er som in evågat färga permanent & vill testa först. 
 
 

Detta vädret

Imorse kom mammas arbetskompis hit med hennes bror och valp. Herregud vad den lilla valpen var gullig, super lurvig och bara helt fantastisk. Efter det åkte vi till emporia där vi mötte max, maja, alicia & petra. Träffade även sofie inne på emporia, kul! Vi gick runder lite, var inte hungrig men dem andra åt. Köpte två tröjor på hollister, ett par shorts från hollister och en present till - en tröja också från hollister. På sephora så ville en tjej sminka mig så jag bara visst. Hon pratade engelska och kan inte säga att jag älskade det hon gjorde direkt. Hon skulle göra mig "cute" men tyckte inte riktigt det blev så. Men ändå. När vi skulle köra hem så var det ju värsta stormen och vi körde super långsamt. Nä vi väl kom hem hade strömmen gått. Skulle göra spagetti & köttfärssås, kolla film. göra varmchoklad och ha det mysigt men inget av det gick. Satt bara i sängen, kollade en film på hampus dator som tack o lov var full laddad. Sen hade mamma & pappa köpt mat från donken, efter en stund sen så kom strömmen tillbaka. Har just kollat klart på "the originals" som jag började kolla imorse & kollade svenska hollywood fruarna för jag missade det. Ska bara kolla runder lite nu och sen sova. Bad & sjukhus i morgon ifall vi kommer hemifrån. 
 
 

Första stegen efter olyckan

Den 6 augusti kom min sjukgymnast och sa att jag skulle testa att går. Var nervös, taggad, rädd & glad. Hade hört att benen skulle knacka och göra ont så blev riktigt rädd.

Bara att kunna sitta upp på sängkanten var en upplevelse, underbart. Hade varit sängliggandes i över en vecka innan, inte kunnat/fått röra mig överhuvudtaget. Nuddade golvet med fötterna och det var en befrielse. Så himla skönt. När jag skulle ta mina första steg hade jag hjälp av min arbetsterapeut, min sjukgymnast och ett höj/sänkbart gåbord. Fick trycka mig upp med hjälp av mina armar. När jag sen väl stod upp var det verkligen så häftigt. Att lära sig gå på nytt. Benen ville inte sammarbeta och det gick trögt. Tog småsmå steg, men dem var steg och dem var så fantastiska. Blev genomsvettig, yr, andfådd - känslan när man sprungit lite mer än vad man egentligen orkar. Men shit va häftigt. Redan dagen efter kunde jag gå ut till korridoren, sen fick jag sätta mig ner och dricka.

Bara den känslan att man inte kan gå var hemsk och när man sen väl kunde var det underbart, även om man behövde hjälp. Har alltid innan tagit det förgivet, det är väl inte så svårt att gå ? Men värdesätter verkligen det nu, även om jag inte kan gå som innan ännu och sitter i rullstol så är jag på god väg. Värdesätter verkligen alla små saker som jag innan tagit förgivet som tex gå, klä på mig osv. Den första veckan kunde jag ju verkligen inte göra något själv. Det var fruktansvärt. Såg att mitt glas stod på bordet bredvid mig men jag var tvungen att be någon annan att hämta det för jag själv inte kunde. Det var verkligen riktigt jobbigt men ändå något som alla borde tänka på att det så snabbt kan ändras. Jag trodde jag skulle handla presenter till min mamma & lillebror men så blev det ju inte. Så ta inget förgivet & tänkt på att de små "självklara" sakerna kan vara det svåratse egentligen.

 

snabbspolning

Hemskthemskt ledsen för den helt brutlat dålig auppdateringen men har haft riktigt mycket med skolan, sjukhuset och kompisarna. Nu när det är lov ska jag blogga mycket bättre eftersom jag inte har någr aplaner förutom emporia imorgon. Har fått sjukt mycket inspiration till vad jag kan skriva om istället bara inlägg om vad jag gjort om dagarna. Hoppas verkligen att ni förstår. 
 
En snabbspolning från onsdags till idag. I onsdags var jag på sjukhuset hela dagen badade, kuratorn, hälsade på på IVA, BUS & akuten. RIktigt intressant och kan berätta om det i ett eget inlägg snart. Torsdags gjorde jag ett hemkunskapsprov i 2 h, kändes som det gick bra så får väl tro det. Sen åkte vi till ungdomstinget men klassen vilket blev kaos, stannade sen i lund med Maja, Cornelia & Sofie. Vi hade sjukt kul, kollade i affärer, fikade och åkte till polhems frisöravdelning. Där färgade jag & Maja våra hår, hihihi. Syns inte super mycket på mig men jag trivs ändå. Fredags var jag i skolan, gjorde båda matteprven jag missat när dem andra hade idrott och det kändes också bra. Eftre skolan åkte jag hem, åt en chokladmuffin och sen kom majas mormor, filippa, matilda och maja och hämtade mig. Vi ålte till mobilia för att gå på invigningen av DM-retro. Stod i kö i 3h oh köpte en bh med pärlor på. Fotades med dennis, annica & marcelo. Så det var värt det, men hade såååå onte efter det. Sen åkte vi till abdos och på kvällen var vi sen hos filippa och åg det senaste pll avsnittet. Igår var jag var jag runder i malmö med min familj och handlade lampor, blommor osv. Vi åt sedan på pizza hut, blev äckligt mätta och åkte hem. Åkte direkt sen till maja där jag var med på hennes släktkalas. Vi åt, fikade, pratade och hade det mysigt. Sen följde hon med hem vi såg "gone, baby, gone" sen såg vi första avsnittet av "ravenswood" som är en bi serie av pll. Hemsk. Äckligt. Fy fan. Men riktigt bra. Verkligen. Men kanske inte tre på natten. Iallfall idag har jag varit hemma maja har hjälpt mig städa, gröpt pumpa och sen har vi jobbat.
JOBBADE för första gången idag, och det var så himla kul. Alla var så gulliga & snälla. Tror verkligen att jag kommer trivas där. Sen är det ju en jävla storm ute så vi flög nästan iväg när vi gick hem. ÅKte till lund handlade mat och åt när vi kom hem. Petra kom hit och pratde lite sen nu har dem åkt. Ska fixa lite med bloggen sen kolla lite serier och sova. 
 
- Lite bilder, mitt hår är verkligen inte så röt som det ser ut på den andra bilden. Haha men ändå.FFörlåt för dem hemkst ojämna bildern men har ingen aning varför det blev så..:o

Maja Fjorton

Idag har jag varit i skolan och där har inte hänt så mycket. Fått läxor, någon läxa har blivit tillbakadragen och eftrsom jag är på sjukhuste hela dagen imorgon får jag nog plugga idag. Jag ska till vårdcentralen och ha sjukgymnastik och till arbetsterapeuten. Sen ska jag till Maja & Max för att fira deras födelsedag. Yeey. Och där i mellan får jag plugga x1000. Hemkunskaps prov på torsdag i 2 timmar. Sen till Lund med klassen på ungdoms-någoning. Har riktigt ont i mina händer idag och nästan ingen styrka. Usch. Men ska till min reumatikerläkare den 29:de så får vänta tills dess. Nu måste jag gå, hejdå!

 

Hur ska jag göra ?

Ligger nu i sängen och kollar runder på nätet och lyssnar musik. Har inte kunnat logga in på min spotify på daotrn på svinlänge men igår lyckades jag med min facebook. Kan dock inte komma in på mitt konto och kan därför inte ha premium, men kan på mobilen så det blir bra. Imorgon fyller bästa Maja & Max år. Vet dock inte vad jag ska köpa...haha. ångest. panik. stressad. pank. många beskrivade ord. åh herre vad håller jag på med ? haha iallafall så vet jag inte hur jag ska göra. Tips ? På onsdag ska jag till sjukhuset hela dagen och längtar faktiskt. Ska bli så intressant att kolla var jag var innan jag hamnade på BUS efter olyckan. Ska även bada, prata med min kurator och hälsa på där jag var inlagd. Fick även en tid hos skolsyster den dagen så får boka om, när började man få bokade tider hos henne ? missat det totalt. iallafall så ska jag kolla vidare och låta panien ta över. Sen kanske fixa fotoalbumet jag & maja har tillsammans, där jag fyller fem sidor med bilder från när vi var små och hon när jag fyller år. Riktigt kul grej faktiskt. Ska plugga idag också, usch skjuter gärna fran det men måste ta tag i pluggandet.
pusss!
 
 

Solsidan

Idag har jag varit i Osby och kollat Hampus hockeymatch, som dom vann. Dom vann med 8-4 och spelade riktigt bra. Kom hem vid halv sex, mamma och hennes kusin hade gjort taco så vi åt. Pratade och jag testade göra bokmärken. Haha, är inte så pysslig av mig men de gick. Hela familjen sitter nu i soffan och kollar solsidan. Skulle sitta på min favoritplats men den tog ju samba..




Buzzy

Igår var jag i skolan till klockan två, utvecklingsamtal klockan tresom varade i en timme sen direkt på sjukgymnastik klockan fyra. Sen hem om och direkt till Nova, sen var jag helt död så la mig i sängen och läste läxor. Sen sova.
Idag var jag på sjukgymnastik klockan åtta, arbetsterapeut klockan halv nio och sen kom taxin halv tio. Var i skolan tills vi slutade, trodde vi skulle redovisa då blev riktigt nervös då jag knappt varit med men de blev inte av. Yeey. Efter skolan hämtade taxin mig och körde hem mig, vilade lite sen iväg till maja. Där Matilda och Filippa också var. Vi kollade tv, sminkade oss, tvättade lort sminket och hade bara allmänt roligt. Blev precis hämtad där ifrån och ska nu till farmor och farfar. 
Puss 

- min middags dejt igår, maten var sååå god!!


Bad-break

Okej jag har inte bloggar på ett tag men har mycket att göra och inte prioriterat bloggen först. Ligger 30 sidor back i matteboken och vi har matteprov nästa vecka, tränar varje dag denna veckan, pluggar andra läxor & måste ta de lugnt.  
Iallafall så igår var jag på reumatiker träff på sjukhuset, vilket vi har en gång i månaden. Så mysiga & trevliga människor. Testade att va utan rullstolen lite, men till slut gjorde de sååå himla ont och benen skakade så jädraaaans mycket. Så blir nog sittandes ett tag till iallafall. Har precis varit i skolan och haft 50 minuters matte, sitter nu i bilen påväg till sjukhuset för att ha sjukgymnastik i vattnet. Efter det ska jag snabba mig till skolan igen så jag inte missar så mycket. 
Idag har jag på mig mina haremsbyxor med komönstret med en vit långärmad basic tröja. Hehe.
 



Elin

Vaknade vid 11 idag, fixade mig och åkte till Hampus hockey match. Satt i kiosken, där de var varmt och skönt. Har precis varit på Hemköp och ska nu hem. Fixa lite & sen åka till Elin. 
Igår såg jag "the internship", fy va bra! älskade alla skådespelarna och ja den var bara super härlig.
Det ösregnar, blixtrar och åskar super mycket, så stannar definitivt inne idag. Haha ibland är de mysig och ibland hemskt, något mellanting idag.
Har inte hänt så super mycket så finns inte mycket att skriva. Haha, men uppdaterar kanske ett inlägg senare med om jag hinner.
 



"Krockplatsen"

Så idag var jag på center syd och kollade runder. Fick med mig en vit långärmad tröja och en vit bh. Efter det åkte vi på vägen där vi krockade. Var inte alls som jag trodde. Det var 100 m ungefär från rondellen vid mcdonalds, kinds and friends osv. Det kändes lite konstigt men ändå skönt att veta var det var. Där var lite märken i ansfalten men annars såg man inget. När vi kör hem så körde vi nästan direkt och lämnad Hampus hos en kompis, stannade även och fikade. Kom hem och mår inte toppen, mår sjukt illa. Ska ner och kolla tv med mamma sen kanske se film ? haha igen...
puss.
 
 

11 Oktober

Igår fick jag reda på att jag fick jobbet jag sökte. HUR KUL ÄR VERKLIGEN INTE DET !? Sitter bara hemma & tittar film dagarna in och dagarna ut så behöver verkligen något att göra + de är ska bli kul. ett lite plus till är ju att man får pengar, haha. Ska spara någr av pengarna jag tjänar till att köpa nya filmer, godis, presenter osv till barnen på BUS. & bara sitta och snacka med dom sen när jag blir lite bättre. Har fått en helt annan syn på saker och ting efter olyckan och efter varit inlagd i mer än tre veckor. Så ska göra så mycket jag kan till dom andra på sjukhuset, för jag vet hur mycket jag uppskattade alla som kom och hälsade på mig. Den 23 ska jag till sjukhuset en hel dag. Ska till kuratorn, bada, IVA-uppföljning och kanske hälsa på hos avdelningen jag låg på. På IVA-uppföljningen ska jag få se & träffa allt dom gjorde med mig och alla som hjälpte mig innan jag kom till BUS. Är såå taggad, ska bli så himla intressant. Just nu vill jag ha en film från krocken och tills jag blev "klar i huvudet" eller vad man ska säga, tills jag förstod allt dom gjorde. Var ju borta flera gånger på IVA, när dom tex drog rätt mina ben. Att jag ska få träffa alla som jobbade med mig ska också bli så himla kul, för kommer ihåg lite om dem. Utseende, vad jag tyckte om dom och namn. 
 
Imorse var jag på vårdcentralen 07.30, hur tidigt är inte det ?? Iallafall så träffade jag arbetsterapeuten och sen sjukgymnasten. Doppade händerna i paraffin, fick nya övningar & handskydd. Hem och sen kom taxin. Samba reste ragg & morrade så hon gillade inte direkt taxichauffören idag...haha.I skolan var det kul och lugnt, fram tills SO:n. Värstaäckliga läxförhöret. 45 minuter på ett fyra sidigt förhör som man skulle utvekcla allting x 1000. usch fy fan. (ojojoj, haha internt). Efter skolan åkte jag hem och sen körde mamma mig hem till Elin där Lina även var. Vi lagade stuvade makaroner och hade det mysigt. Kollade på VÄRLDENS SÄMSTA FILM, stardust typ. Fattade ingenting var bara hur konstig och snurrig som helst. Vi kollade sen på gamla skolfoton, och fy FAN. Hur såg jag ut, alltså det var hemskt. verkligen. Hade värsta klänningarna, håret bakom örat och västa busk-unibrow. Hur kunde mian föräldrar låta mig se ut så, skömdes inte dom. fy alltså. det var hemkt verkligen. Ska iallafall kolla på avsnitt 2 av "the vampire diaries" för det har äntligen kommit ut. yeeeey.
puss.
 
 
 

Ögonläkaren

Var uppe i tid idag så fick till och med vänta på taxin, haha. Började med hemkunskap där vi gjorde falafel så gott! haha vi gjorde långbord, tände ljus, släckte lamporna, höll varandra i händerna och bad bordsbön. haha, inte super seriöst men mysigt. Efter det var det biologi som var så långtråkigt och drygt. Vi hade sen lunch men eftersom jag nästan precis ätit falafel så tog bara ett glas vatten och snackande. Kom hem för ne liten stund sedan, mamma & jag har precis gjort upp schemat för nästa vekca med taxin. Kanske ska åka in till sjukhuset ett tag innan min tid så jag får träffa wilmis. Hon ska få kortison och ska bli sövd så kommer ligga inlagd idag ,men hem imorgon igen. 
 
Wilma är en tjej som också har reumatism och båda gångerna jg varit i Spaninen har hon varit med. Ska bli såå kul att träffa henne igen. När jag badade igår så kom även Viktor som jag också träffat i Spanien och badade. Kul att träffa dom med ! Fick höra att dom inte hade någr areservplatser till benicassim iår, men fyra hoppade av. Jag menar hallå ? då hade ju vi andra som fått nej kunnat åkt med istället, så blev lite besviken. Kan ju inte åka nästa år heller för jag ska till Skottland och snart är jag för gammal. Åhh.
 
Såg att avsnitt 2 av "the originals" har kommit ut så måste ju såklart kolla på det, chao.
 
- En halvtimme sedan typ.
 
 

Sjukgymnastik

Är nu hemma efter sjukgymnastiken, ska till lunnd och bada 11. Min armbåge har låst sig och har int i nacken, så fick övningar till dem. Lite streching och trännings övningar. 
Sitter nu och skriver lite till boken, gör läxor och kollar lite på datorn. Efter jag badat ska jag, om jag hinner, åka upp och säga hej på avdelningen jag låg inlagd på. Mammas jobb har friluftsdag idag och ska fiska så jag & mamma ska åka ut och hälsa på dom lite. Ska bli mysigt! 
 
Eftersom min reumatism håller på att komma tillbaka, och det tar upp till 10 veckor innan cellgiftet börjar verka så ska jag börja med akupunktur igen så länge. Det har verkligen hjälpt mig såå mycket, har varit smärtfri i över ett år. Detta var den första sommaren utan hemsk smärta & så händer detta ? Så jäkla typiskt. Har bara sån himla otur i allt hela tiden. 
 
Kollade på massa filmer igår kväll och en som jag verkligen skrattade till var "horrible bosses" så grymt rolig. Skådespelarna var ju dom bästa & repliken var klockrena. Iallafall så rekommenderas den stort verkligen.
 
Movies: Comedies
- Favvo scenen, haha. 

"puff "

Igår kollade jag mest på film och mös runder. Samba blev sjuk och fick åka till veterinären, det var något fel på mjälten så hon skulle in idag igen på ultraljud. Men allting var bättre så de var nog inget farligt. Var så himla orolig att jag skulle behöva förlora henne också..Hon har cancer i ögat och problem i höfterna så var så himla rädd igår. Men hon kom hem och var pigg. 
 
Igår grät jag mig till sömns så var helt svullen i huvudet idag. Vaknade en halvtimme innan taxin kom, åt, satte upp håret så de inte skulle va i vägen, klädde mig och sen kom taxin. Fick sminka mig i taxin med mobilkameran som spegel. kaos. haha, men jag överlevde. Var bara med på tre lektioner och sen hem igen. När jag kom hem fixade mamma mellanmål och jag kollade film. Ska kolla en till film nu och sen ska vi äta middag. Vi har orienterigsdag i skolan imorgon så jag är ledig. Ska på sjukgymnatik kockan 08 och sen bada. 
lovee.
 
 
- ÄLSKAR höstens färger !
 
 

Instagram

- Mina senste nio instagram bilder, vissa med extra mycket smink och vissa med inget, vissa där man posar snyggare än andra osv. & som ni ser ÄLSKAR jag svart/vita foton. Vill ni så får ni mer  än gärna följa mig, heter "emmiekristoffersson".

New in!

- Detta är då detta jag har köpt i helgen, köpte även ett par svarta byxor men dom är i tvätten. Fick den blå t-shirten och den svarta väskan. 
// Den gråa stikade tröjan är från hollister, även den vita tischan är där ifrån. // Den gröna stickade tröjan & vantarna är från gina. // Mörk gröna t-shirten, byxorna, halsduken och mössan är från only. // Inpackningen & brillorna är från ica ? copp ? någon sån affär //

Jessie J

Så Jessie J har nyligen släppt ett nytt album, Alive. Alla låtarna är verkligen såå grymma. Lyssnar på albmet heela tiden, verkligen. Hennes röst är verkligen fantastisk och låtarna har viktiga budskap, tycker jag iallafall. Om man verkligen lyssnar så menars det något med varenda en. Min absouluta favorit är i allafall "Harder we fall", den är underbar. Min nya favvo. Så sök på "alive" eller "jessie j" på spotify så hittar ni dem, ni bör verkligen lyssna.
love. ♥
 
 

Mår inte toppen

Blir en liten slö dag idag. Mår inte så bra så ska bara va hemma och kolla film. Börjar kanske bli sjuk ? åhh. Så har ni några tips så kommentera gärna. Ska försöka fixa lite inlägg och fota de jag har köpt i helgen. & till er som upptäckt att inlägget om olyckan inte syns längre, gå in på arkivet i september och bläddra ner tills ni hittar det. Anledningen till att det inte syns är att jag har skrivit flera inlägg efter och det inte får plats, det händer med alla inlägg. Så om ni vill läsa något annat inlägg kan ni bara leta rundor i arkivet.
hej så länge.

 

Anställnings intervju

Första vill jag verkligen tacka för alla underbara kommnetarer på inlägget om olyckan & sen för att ni läst min blogg. Riktigt roligt, hoppas bara nu att ni stannar. Iallafall så kunde jag inte blogga igår då jag var i mormor & morfars hus heeela dagen och röjde. Och där uppe finns INGET internet, så kollade lite wallander och trodde jag skulle dö när jag duschade imorse. I fredags så tog jag, mamma & lotta en sväng till emporia där jag shoppade lite. Kommer lägga upp bilder på allting imorgon, och även skriva lite tidsinställda inlägg. Så himla skönt för vi har studie dag imorgon. yeey.
 
Idag skulle jag gå upp tidigt, duscha, duka fram en svin mysig frukost och sen skulle elin komma och vi skulle till kyrkan klockan 10. Bara det att jag inte riktigt är en morgon människa så vaknade vid halv 9 och snabb duschade, mamma fick duka fram frukost. Vi åt och jag klädde på mig illa kvickt när jag såg att klockan va 10 i. Fick borsta håret, sminka mig osv när jag kom hem. I kyrkan så skulle min kompis sjunga med hennes kör och en präst som ska med till skottland höll en av sina första gudtjänster. Var drygt, han upprepade sakerna heela tiden och stod i tjugo minuter och pratade om samma saker om och om igen. Men annars var det trevligt. Gick sen på anställningsintervju, vilket kändes bra men sen vet man ju aldrig så får hålla tummarna. Sen tittade jag och elin film, åt och lite sånt. Har precis fixat mat, fick bli nuddlar. Gjorde först makaroner and cheese, men faila så tog en pannkaka som Petra gjort och kokte nuddlar.
Ska kolla film & äta mina nuddlar nu så puss på er alla.
 
 

Tyck till, läsare

Hej alla underbara läsare!

Undrar bara om ni har några synpunkter eller tips till mig.Är det något ni vill att jag bloggar mer om tex outfit, inspiration, new in, wanties osv ? Om ni tycker jag ska byta design eller header ? Några saker jag ska lägga till i min meny kanske ? Några allmänna tips på bloggning, som jag behöver ha kanske ? Bara till att kommentera vad ni vill att jag ska blogga mer om. Om ni vill berätta något bra med bloggen så är det också välkommet. Behöver lite feedback.

Riktigt tacksam för kommentarer & feedback.

Puss på er alla.

 
 

TVD, fucking love ya.

 
 
 - okej, så har precis sett det första avsnittet på säsong 5, och är beroende av serien igen. Så freaking bra, orkar inte. Så himla drygt att det bara kommer ut ett avsnitt i veckan, men får se "The originals" istället. 

THE VAMPIRE DIARIES

Hej alla där ute!
Idag hade jag sjukgymnastik klockan 08, så tidigt. haha. Körde lite styrketräning men tyngder för första gången nu, och märker verkligen hur min benstyrka ökat sedan dom första stegen. Körde bara med väldigt lite tyngd med hallå det rä tyngd, 20 kg. 
Efter sjkugymnastiken åkte jag hem igen och fixade mig sen åkte jag till skolan. Hade ganska kul iallafall, eller kul för att vara i skolan, haha. Slutar iallafall tidogt på fredag, redan 13.35. Så skönt. Så har varit hemma ne stund nu & ska snart ta något att äta. Var tacogratäng i skolan, och eftersom jag inte är super förtjust i taco så var det inte jättegott. Men de var nacho till, så de var ju gott! 
Kanske ska äta något och sen kolla på det nya The vampire diaries avsnitte. Sååå exited. HAHA sa till mamma att säsong 5 har börjat, hennes reaktion: happ, då kommer man inte se dig på ett tag då. HAHAHA. Men jodå, det kommer man visst. 
xx
 
- BW.

Foto

Hade sov morgon idag med, så skönt! Var i skolan efter lunch och framåt tills vi slutade. Fick D på biologi provet, vilket min ärare tyckte var super bra eftersom att jag inte varit där så mycket så får väl också tycka det. Trodde bara jag skulle få E så det är väl bra. Efter skolan kom maja till mig, och vi skulle plugga så de får vi väl snart göra. Nu har vi gjort det också. Vi har ätit, jag har duschat, vi har fotat och maja ska hem nu. Ska redigera lite bilder eller bara föra över dom på datan och kolla lite. Började skriva detta inlägget innan men datan nog och blablabla. SÅ fortsatte bara nu, hehe. badass.
 
- Lite deep & sånt.

Kemi inlämning

När jag vakande idag så var några av mammas kollegor här och fikade. Åt och fick super bråttom för taxin kom. Missade avensakn, so:n och matten. Hade lite lektioner och sen hem, lina körde hem mig haha. Mamma fick avboka taxin för att jag ville va med på hemkunskapen så därför körde lina hem mig, och vi bor nästn grannar så det gick bra. Vi hade också följe med elin. Lina stannade en stund och vi åt lite pch pratade. Sen har jag kollat lite på youtube och ska nu skriva en kemi inlämning och sen spanska. yeey, thank heaven for homework. typ. Får jag tid över ska jag tömma min mobil så jag kan uppdatera, tömma datorn och kaske baka en morotskaka. Hela min dropbox är full så kan inte fulla på den hela tiden nu..
imorgon kommer jag antagligen få reda på mina resultat på biologi och spanska proven. spännande, tror jag blev godkänd på båda iallafall. Ska även bada imorgon, skönt men får ont efteråt..
Uppdaterar mer sen.
 
- jag all the way ^^
 
 

Sjukhuset idag

Var i skolan tidigt även idag och sen hem. Pluggade lite och åt choklad. Lite i två åkte jag till sjukhuset för att bada & sen till kuratorn. När jag badade så kom Linnéa en stund lch pratade när hon ändå va på sjukhuset. roligt! Efter kuratorn åt jag lite och sen vidare till ett möte med andra reumatiker som varade till halv sju. Vi pratade om lite allt möjligt & doppade händerna i paraffinbad. Fem timmar på sjukhuset, Check. Pappa hämtade mig och när vi kom hem åt jag lite ris och sen åkte och handlade. Sitter nu och kollar på tv och ska snart sova, har varit såå sjukt trött dom sista dagarna.

- hehe lite trollface på "joey" .

RSS 2.0