0% ENERGI

Klockan ringde 06.16 för att åka till gymmet. Sofie försov sig dock haha sö vi åkte inte förens halv åtta. Åt inget innan så var helt slut efter bara en kvart på bandet - ingen energi. Körde lite styrka men fyyy. Bättre än inte gått dit iallafall. När jag kom hem åt jag frulle medan jag läste so. Eller försökte iallafall, mina ögonlock var så himla tunga. Efter jag duschat ka jag mig och kollade bones. Tänkte äta lite lunch nu innan jobb, huuuungrig. Sen ikväll blir de middag & mys hos Sofie. 
Slängkyss 


Utslagen 

GÅRDAGENS PROJECT

 
Vóla! Efter flera timmars kämapnde så blev alltså det här resultatet - känns så himla mysigt med min egna lilla fotovägg nu, haha! Vi tog bara en rulle med papper och dubbelhäftande tejp för att fästa med. 

LEG-DAY

Heeellu!
Igår kväll firade jag mina nästkusiner som fyllt år. Hade det suepr mysigt och maten var gudomlig, sååå gott! Vaknde imorse av att mamma springer in till mig berättar att vi har en mus i uterummet...Vilker uppvaknade.Åt nybakade bullar med Camilla till frulle innan jag & pappa började med mitt fotocollage jag länge pratat om. Vi satt i fler timmar, mätte & klistrade. Måste nog erkänna att pappa gjorde de mesta...hahaa! Blev riktigt nöjd med resultatet som ni får se i ett separat inlägg. När jag sen var och jobbade satte pappa upp den. Efter jobbet cyklade jag och Maja till gymmet för att köra ett benpass. Gick snabbt men puuush vad jobbigt. Nyss städat och ätit, tänkte om en stund starta "Pojken i randig pyjamas". 
Slängkyss
 
 


BRA START PÅ LOVET

Igår var en riktigt bra fredag! Efter skolan gick jag, Sofie & Eric hem så att han fick sina kakor. De sista är lämnade nu, skönt! Sen gick jag & Sofie till skolan där vi mötte Maja för att ta bussen till gymmet. Körde ett härligt rumpa & arm pass. Duschade & fixade oss där innan vi tog bussen hem. När vi stod & fixade oss så kom en dam fram till oss som hade tydligen lyssnat på och sa att vi inte skulle ge upp tränandet och att de lönar sig när man blir äldre. Så himla insoirerande!! 

Lämnade alla saker hos mig innan vi gick till pizzerian & träffade Wilma, Filippa & Matilda. Åt och hade de mysigt, fick även 3 gratis pizzor med oss hem. Gav en till en kvinna utanför Hemköp, en till en kompis & den sista till mamma & pappa. Efter ett tag hos mig bestämde vi vilken film vi skulle se - the purge 2. Faktiskt väldigt bra & inte alls en sån jobbigt läskig skräckfilm. Till filmen åt vi LCHF, men herregud va mätta vi var efter pizzorna. Lite efter tolv gick alla hem, jag tog min medicin innan jag startade ett modern family avsnitt och somnade. 



KLADDKAKA DELUXE

Tyckte att jag vaknade tidigt imorse, dock var de tvärtom och jag fick stressa sönder. Slutade lite innan två vilket alltid är najs! Cyklade hem & åt toast då maten i skolan verkligen inte var god. Usch nej! Skrev sen lite på en inlämning, bakade LCHF & åt middag. Mamma bakade sen en kladdkaka med jordnötter, cashewnötter, kondenserad mjölk & smält mjölkchoklad på - som vi tog med oss upp till Lindberg för att fisk på. Riktigt gott, men herregud va mätt jag blev. Sitter nu & får mitt hår fixat av mamma innan jag ska läsa igenom fysiken och sen sova. Varit så trött hela dagen...
Slängkyss


 

FREEDOM BEACH

Två dagar åkte vi till en strand med en long tail boat som låg ungefär en kvart iftån vår strand. Denna strand kallade "Freedom Beach" och var en privatägd strand som var något otroligt vacker! Vattnet var glasklart och allt var verklige magiskt. Snorklingen var fantastisk och det fanns alla möjligt vattendjur från fiskar till vattenormar till krabbor. Riktigt paradis, bara kolla bilderna!!
 
// Hampus och jag på upptäcksfärd //
// Mamma & Pappa snorklar //
// Splash //
 
 

ONE DIRECTION MINUS ONE

Hej mina babes!
Efter skolan idag tog jag, Maja, Cornelia & Sofie bussen till gymmet. Vi körde alla lite olika muskelgrupper men jag fokuserade på mage & armar. Herregud vad min armar är svaga, måste träna upp styrkan rejält i dem...När jag skulle gå från busstationen hem blåste jag nästan omkull. Jisses vad de blåste! Kom iallafall hem och åt direkt, var så himla hungrig. Sitter nu och lyssnar sorgset på One Direction - eftersom Zayn lämnat bandet. Medan jag lyssnar försöker jag också skriva två inlämningar vilket går mindre bra.
Slängkyss
 
 

BACK ON TRACK

Kickade igång dagen med kemiprov, ingen bra start. Usch vad dåligt de gick. Hade den också en provlabb vilken gick bättre! Sen att jag slutade 13.20 är ju ännu bättre. Jag & Sofie tog buss direkt efter skolan till gymmet där vi körde en tufft ben/mag pass. Kände så himla skönt! Vi passade också på att boka 2 gruppträningspass så de ska bli spännande. Trots att de ena var för 60+...men de ska bli kul ändå! Hem & pluggade lite innan jag åt & sen duschade. Åkte upp till byn med mamma & farmor för att fixa blommor men ska snart hem igen.
Slängkyss 




NICOLE FALCIANI

 
 
Såg att Andrea och Mathilda hade Nicole som gäst i deras tvodd vilket var super kul då jag följer alla deras bloggar.  Såg denna och tänkte tipsa om den då Nicole även har reumatism som mig vilket hon pratar om här. Tycker att det hon säger stämmer in väldigt bra på mig med, så då får ni en inblick. 

NO KEMI

Valde att sova lite extra länge idag och åt inte så mycket frukost - vilket resulterade i att jag var sååå hungrig efter bara första lektionen. Köpte soppa på vägen hem som jag åt medan jag bläddrade igenom den nyaste veckorevyn. Sminkade mig sen och gjorde allt för att inte plugga. Har kemi prov imon och hur mycket jag än läser så går det inte, så himla mycket fakta och formler man ska hålla koll på. To much. Tänkte läsa de sista sidorna så jag iallafall läst dem en gång innan jag ska sova. Varit riktgit slö hela dagen, usch.
Slängkyss
 
 

COLOR CLUB

 
Målade mina naglar i denna våriga färg igår. Tycker att det verkligen är en så härlig färg. Fräsch!

SILVERDIP

 
Idag testade jag att rengöra några av mina smycken som blivit missfärgade. Använde mig av denna från guldfynd och den var grym. Det är förtsa gången jag testar att göra något sånt här så har inget att jämför med, men alla smyckena blev som nya igen. STORT TIPS (finns även till guld)
// Guldfynd - 70kr //
 

PAPPA 46

Ingen vanlig dag idag, för idag fyller min pappa 46. Så GRATTIS, GRATTIS till honom. Lite kul att vi alltid fyller samma sista siffra som 16 och 46 i år osv, så glömmer jag aldrig haha. Jag & mamma gick upp tidigt för att duka fram frukost och fixa. Gav hans presenter, dock så skulle vi köpte den sista igår men så var den slut överallt - så typiskt...Han får den sen när den kommer in igen. 
 
 

WHERE ARE U NOW

 
Huuur bra ??

STOR LEVERANS

Fick 534 burkar kakor som sagt lämande hos mig igår vilket har hållit mig ganska busy. Räknat och delat upp dem till alla i klassen. Idag har massa hämtat sina kakor vilket är skönt då det tog ganska mycket plats. Har även städat huset och handlat tills imon då vi ska fira min pappas födelsedag. Kan äntligen ta det lite lugnt & tänkte göra det framför serier innan jag tar cellgiftet.
Slängkyss
 
 

DAGENS GODA GÄRNING

Träffade Wilma på Hemköp vid 08 för att handla lite snacks till filmen idag. Kollade film hela förmiddag och efter de var de bara lugna lektioner. Skönt! Sista lektionen vilken var elevensval förhörde Elin mig på kemi...vilket inte alls gick bra. Så när jag kommit hem satte jag mig och pluggade direkt, sååå segt! 
VI GJORDE ÄVEN DAGENS GÄRNING. På vägen hem såg vi en hund vid vägen, som hade sprungit hemifrån. Vi gick runder & hittade till slut denna super söta hundens hem. Tuuur var det att vi träffade Sebastian som bor på samma gata & hade en liten aning om var den kunde bo. 
Slängkyss 




SUNSET

 
Vi hade en helt otrolig solnedgång den sista kvällen i Thailand!

FÖRSOVNING INNAN NP

Försov mig imorse så jag missade frullen, vilket inte var super då vi hade NP i svenska hela förmiddagen. Hade dock med mig knäcke som jag åt under pausen, så de löste sig. Efter lunchen hade vi en håla, vilket alltid är drygt enligt mig. Men vi körde lite allsång, dans och tiden rann. Sista lektionen för dagen var matte och efter det traskade jag hem. Har nyss sett de senaste "the night shift" avsnittet och ätit mellis. Snart kommer Maja en stund, sen ska jag & mamma till Ingbritt - vår förra granne - som fyller år. Sen blir de lite plugg & dusch. 
Slängkyss
 


 

ANTIBIOTIKA KUR

Hellu!
Tvekade lite om jag ens skulle gå till skoaln idag då jag mådde super illa men jag gick. Vilket var bra då det släppte efter ett tag. Bara älskar biverkningar...Anyways så gick dagen hyfsat snabbt och när jag kom hem startade jag det senaste avsnittet av "the vampire diareis". Sen även lite avsnitt av "hawaii five-0" och "the night shift" som jag missat. Åt lasagne, alttså hur gott !?!? Efter det åkte jag till läkaren där jag fick antibiotika. Tänkte lägga mig strax för att förbereda inför NP skriftligt i svenska vilket vi har imorgon hela förmiddagen.  
Slängkyss
 
 

The night shift 

PONYTAIL W/ THE NEW COLOUR


Resultatet på mitt hår blev alltså såhär, bättre bilder kommer :-)

INVIGNING AV GRILLEN

Tog cellgiftet igår och sov ut till lite efter elva. Farmor & farfar kom hit, vi hade en syror mysig brunch. Catchade upp lite innan de åkte vidare. Städade och fixade lite innan Maja kom hit. Vi har sammanställt kakförsäljningen i klassen och de tog enormt mycket tid innan de blev rätt haha. Sedan kom Petra & Max hit för att äta grillat. Vi invigde grillen idag, såååå gott!! Efter vi ätit efterrätten hamnade vi framför mello där vi nu sitter. Hoppas er lördag varit lika mysig!
Slängkyss 




WHAT COLOUR ?

 
 
Idag ska jag som sagt färga mitt hår, och behöver lite sista minuten tips. Ungefär så som bilder tänker jag mig, men har ni någon favorit som ni tycker skulle passa mig lite extra bra eller kanske någon helt annan?
Let me know! 
 

VÅRIG PW

Klockan ringde 05.18 för att dra ut på en torna-powerwalk med sofie. Super skönt nu när de är ljust ute så tidigt, men åh vad vi frös. Duschade, kollade modern family, åt frulle & fixade mig bör jag kom hem. Börjar 09 idag, vilket är så humla härligt - men nu måste jag sticka.
Slängkyss 




JOLLIE

Som sagt så fanns det en bebis elefant bara en liten bit utanför vårt hotell. Nästan varje kväll träffade vi och matade henne. Så gjorde en lite bildbomb till er på henne, såå himla söt! Hon pussades en massa och var bara för gullig!
 
 

VEN TRÄFF

Hejsan hoppsan! Efter skolan idag hade vi en ledarträff där vi planerade och pratade om ven resan i sommar. Delade upp uppgifterna & fikade. Traskade hem vid halv sex och började plugga matte. Efter att misslyckas med massa tal gav jag upp och sitter nu framför bones. Eftersom att Jah pluggade hela helgen kände jag att de kunskaperna fick räcka. 
Slängkyss 



NEW HAIRCUT

 
"Efter"-bilden är inte helt hundra meeen såhär är min hår förändring & jag själv tyckte om det mycker mer på "före"-bilden...haha men det var så extremt slitet så de behövdes verkligen en förändring! På fredag ska jag även  färga det så efter det gillar jag det säkert mycket mer!

VÅR STÄDAT

 
 

BUSY LAST DAYS

Oj oj oj vad jag gjort mycket de sista dagarna. I söndags catchade jag upp med Emma innna jag russade till jobbet. När jag kom hem pluggade jag matte till provet på torsdag. Fick även panik så bokade en vaxtid till igår. Så började dagen med att vaxas och mysa lite i Lund med mamma. Sen hem och vår-storstädade. Vände verkligen upp och ner på hela rummet, såå fräscht nu. Bästa känslan. På kvällen for jag iväg till Maja där vi bakade, lagade mat och hade hur mysigt och kul som helst.
 
Så ja, ganska upptagen. Men nu är det ganska lugnt med läxor och allt städning är fixad. Har förresten klippt av mitt hår med, eller ja - kapade de 15 cm. Ska fixa lite bilder till er!
Slängkyss. 
 


 Innan håret kapades...

PROMDRESSE

Vaknade av mig själv vid halv nio, vad hände där lixom? Gick upp och kollade lite Bones medan mamma bakade frukostbullar. Efter följde en mysig frukost med mamma och pappa då Hampus sov hos kompis. Knallade iväg till bussstationen där jag mötte Maja och vi drog oss in mot Malmö. Hade ett presentkort på burlöv så först åkte vi dit och köpte jeans, innan vi åkte till triangeln. Där vi åt asiatisk buffé och kollade balklänningar. Jag känner att det är flera månader dit, men Maja och alla andra hypar så vi kollade lite. Sen tog vi tåget till Lund där vi hälsade på hos Majas mormor och morfar.
 
Har nyss pluggat matte, då vi har prov på torsdag och jag inte kan få sämre än C då de är mitt betyg. Kan inte sänkas, måste behålla mina poäng så jag kommer in där jag vill. Har lite panik...Men nu har jag dock pluggat ett bra tag så tänkte starta lite Bones innan jag ska ge mig på att skriva ett tal. 
Slängkyss
 
 

GIRLSNIGHT

Kom nyss hem efter en super mysig middag med tjejerna. De behövdes verkligen för oss alla. Åt super god mat, pratade om allt möjligt, spelade kort & hade de super härligt. Måste snart göras om igen! Tänkte sova nu, då förkylningen tar död på mig och jag är trött hela tiden. Så gonatt!
Slängkyss




THE OCEAN

Lite av de bilern apå tog på "vår" strand där vi höll till nästan varje dag. Vi låg på mitten ungefär så vi gick prommisar till antingen ena eller andra sidan, super mysigt. Man kunde köpa solmadrasser och parasoll av "livvakterna" på stranden. 
 
 

TORSDAGSEFFEKTIV

Sholla hopp!
Seg bloggning, yees men haft massa plugg. Hade spanska provet igår, vilket gick väldigt dåligt men tror ändå det blir godkänt så det är okej. Tills imorgon har vi so förhör, matte förhör och idrottsinlämning. Och jag började på alla idag...MEN är klar med matten, kommit halvvägs på idrotten och antecknat lite på so:n såå det känns skönt. Plus det är sovmorgon imon vilket ger lite extra tid. ÄLSKAR. 
Har nyss duschat och fixat mina skabbiga naglar som en liten paus från pluggandet, men tänkte kolla so:n lite till innan jag ska sova. Läget under kontroll. Har även hunnit dammsuga och städa mitt rum lite idag, effektivt!
Slängkyss
 
 

DE ÄR FUCKING SOVMORGON!!!

BLOGGEN FYLLER 2 ÅR

Just nu på detta klockslag är det 2 år sedan jag publicerade mitt första inlägg på denna bloggen! Haft lite bloggrar innan de med men denna har fått följa med ett bra tag nu. Tänkte bara tacka er som varit här och följt mig från början eller nyligen hittat hit. Startade bloggen som en lite dagbok-ish för mig själv, men har nu "fasta besökare" vilket är super kul. Har absoult inga planer på att sluta blogga så ni kommer få följa med ett tag till. Slutet av grundskolan, nya resor och äventyr, ny skola, ny klass, ny stad - gymnasiet. Och så klart en massa annat kul. Alltså är det en massa nya förändringar i min vardag som ni
 
 
Första inlägget...HAAHHA

WATERWAR IN THAI

En av kvällarna i Thailand hade jag och pappa ett vattenkrig, vilket slutade med att jag förlorade ganska rejält...Men ändå. Pappa hade vatten och jag chokladmjölk, blev en aning kladdigt efteråt haha!
 
 

NYOPERERAD

Imorse fick jag en liten sovmorgon då jag skulle till läkaren där jag skulle kolla upp knutan i min mage. Läkaren kände lite på den och sa sen att han skulle öppna upp mig och ta bort den. Fick lokalbedövning och så började han skära. Han skar och drog bort hela, vilket är super skönt då den gjort ont och jag har varit väldigt öm där den suttit. De tror att den har kommit dit pågrund av olyckan, med tryck av bälte eller något i den stilen. Men kunde lika gärna var anågot helt annat. Fikade med mamma efter för att se hur jag skulle känna efter bedövningen släppt. Åkte till pappa och berätta innan jag for till skolan för en lektion. Mamma hämtade mig och nu har jag pluggat lite svenska och ska kolla ett avsnitt av bones innan jag tänkte planera lite. Vet inte vad jag ska planera ännu men vill bygga upp en plan och strukturera lite så får se vad de blir, haha. 
Slängkyss
 
 
 
Fått munsår med...Urk
 

TIO FEMTONDELAR

Idag kände jag att om jag skulle må sämre skulle jag gå hem under dagen. När jag kom till skolan så har 10 av 15 tjejer i klassen sjuka, alltså vi var FEM tjejer i haha. Sjukaste. Måste dock erkänna att de var ganska skönt men halvklass hela dagen...Anyways så stannade jag hela dagen och när jag kom hem startade jag "Love, Rosie". Skulle sen pluggat men blev extremt rastlös så har vara sprungit runder & hoppat i min pyjamas nu ett tag. Kan verkligen inte sätta mig ner och plugga. Sååååå tänkte försöka kolla lite bones, där jag inte måste vara super koncentrerad men inte heller springer runder och är över jobbig för alla andra.
Slängkyss 


Cravings!!!!

THAILAND

Kollade igenom våra bilder ifrån Thailand och valde att dela upp det på massa inlägg. Så i detta inlägget är lite bilder av vad vi gjorde alla dagar, någon matknad på gick på, lite djurvänner, sista doppet och lite annat kul. De andra inläggen kommer vara om våra fallskärmsfärder, stranden vi åkte och besökte, Jollie och lite mer. 
Slängkyss
 
// Sista doppet i hotellets ena pool //
// En liten granne.... //
// Nutella pankakor in makings //
// Skulle till en klädesmarknad, kom till en friterade-insekter marknad..//
// En av alla tusen tuktuk's som körde runder //
// Middagsgäst som vi höll i //
// Mammsi och Pappsi //
// Skulle ner och fota solnedgången som inte kom då solen gick i moln... //
// Vid ena änden av stranden //
// Pappa <3 //

OUTFIT OF THE DAY - RANDIGT

 
Tröja - Lager 157 // Jeans - Cubus // Stövlar - Hunters // Klocka - Guldfynd
 
 
 

MARSIS

Redan mars, gud vad tiden bara flyger iväg.
Känns som om det var igår tomten var på besök. Idag vakande jag iallafall vid 09 och gjored frukost medan jag letade efter tal till en svenska uppgift, utan resultat...Vid elva catchade jag upp lite vid Sofie. Vi har fixat oss lite och hon knäppte av några ootd bilder till er som kommer ut ikväll. Tänkte röja undan och strukturera mitt liv så jag har lite kontroll senare idag. Sen även plugga allt jag missat, vilket är myycket. 
Slängkyss
 
 
 

NEW IN - STRIPES

 
Denna tröjan och en bygellös spetsbh var det som fick följa med hem igår från lager 157, såå nöjd med båda!
// Tröjan - Lager 157, 150kr //

RSS 2.0