COFFEE BREAK

Så, nu är jag tillbaka.
Tog ett litet uppehåll efter vi kommit hem eftersom jag var ovanligt jetlaged & mådde extremt dåligt. Men vaknade idag och kände mig bättre så har börjat ta tag i livet lite. Varit i skolan de senaste dagarna men direkt efteråt gått hem, bytat om till pyjamas & lagt mig i sängen. Men idag var jag uppe vid 09 då jag städade och är nu påväg till lager 157. Alltså är jag mycket bättre.
Nyss käkat en baguett från ett kafé i Lund som heter "coffee break" - supergott! De har massa glutenfritt så de var en väldigt lycka för Lotta. Tänkte skriva ett inlägg om resan & även lägga ut lite bilder nu i helgen så håll utkik!
Slängkyss



VILKEN SKUGGA ?

Beroende på vilken ögonfärg man har, kan man använda olika skuggor som passa olika bra från ögonfärg till ögonfärg. Alltså gäller det att framhäva din egen ögonfärg med rätt nyans på ögonskuggan. Här under kommer en liten generell guide som du kan följa för att hitta rätt i skugg-världen!
 
GRÖNA ÖGON:
Jag har själv grön ögonfärg och är ni som mig eller har melerade ögon så passar de flesta färgerna. Så vilken färg du än väljer kommer de passa med dina ögon, vilket är toppen! Men en färg som passar lite extra bra och framhäver lite extra är lila.  
 
BLÅA ÖGON:
Om du är en med blåa ögon så ska du helst använda varma toner för att framhäva dina ögon, och exempel på nyanser är orange, rosa, rött och rostfärgat. Du kan även skapa en snygg kontrast till dina ljusa ögon genom att lägga en svart eyeliner längs fransraden. 
 
BRUNA ÖGON:
Har du bruna ögon så är jag till en början extremt avundsjuk då jag tycker det är så otroligt snyggt. Men för att prata om nyanser som passar och framhäver, så är det kalla toner som gäller. Blått, kalla lila toner eller grön är perfekt för dig. Om du verkligen gillar varma toner så kan du använda dig av dem med och istället applicera en ljust skimrande skugga över för att få en kallare effekt.  
 
 
 Hoppas att detta hjälper er att hitta den perfekta skuggan just för er!
Slängkyss

FOLLOW ME PICTURES

 
Vet inte vad det är med bilder som dessa, men har blivit helt kär i dem sen ett tag tillbaka. Tycker de är så himla coola och jag vill bara var han som håller i handen och följa med på ävenyr haha! Man kan hitta bilder under taggen "Follow me" eller "Follow me to", finns massa bilder på google om man söker på de. 

SUGAR

Den här musikvideo alltså! Känns som att jag hyoar över vartenda video jag ser men blivit helt beroende av dem ahaha. Denna är iallafall lite annorlunda vilket jag tcyker är så himla fint. Reaktionerna är så himla balla, kan kolla videon om och om igen för att se dem haha.  Blivit helt fast för Maroon  5 på sista tiden med, gryma ju!
 

OVERTHINKING

Jag är en person som övertänker exakt allt jag gör, både små och stora saker. Det kan vara allt från att ta ett glas vatten till en spontantrip någonstans. Tänker på allt som har med saken att göra, planerar, förställer saker som kan hända. Saknerna jag föreställer mig är oftast också de negativa, vilket suger. Tänker direkt på de negativa som KAN komma ur det jag är påväg att göra. Tror att andledningen till att jag tänker på negativa saker istället för positiva är för att jag inte vill ha för höga förväntningar, blir sällan besviken då jag förberett mig för det värsta tänkbara. Men detta tänkande hindrar mig från att göra massa saker av rädsla att det ska bli som jag föreställer. 
Mest efter jag sagt något men också när någon annan sagt något till mig så tänker jag igenom de hur länge som helst. Kan ligga vaken och bara tänka på hur jag istället skulle ha agerat eller vad jag iställer skulle ha sagt.
Detta äter upp mig. 
 
Tror att det började efter olyckan då jag hade ställt in mig på att ha en mysig dag med mina favoriter, mormor och morfar. Men denna dag blev inte alls som jag föreställt mig, den var toppen i början men slutade som värre än värsta tänkbara. Min mormor och morfar lämnade inte av mig hemma på kvällen när vi hittat alla presenter vi skulle, vilket jag hade ställt in mig på det. De lämnade mig och alla andra för himlen, och det var inget jag var förberedd på. Detta var den värsta dagen i mitt liv. Efter detta vill jag veta allt som kan hända ur det jag ska göra, vara förberedd på allt. 
Det har dock gått så långt att jag ibland har svårt att se de positiva som kan komma ur planerna, då jag tränger bort dem för att inte få någon för hög förhoppning överhuvudtaget. För att det inte ska finnas någon chans att jag ska bli besviken. Bara positivt överraskad. 
 
 
 
 
 
 

BRAIDS


Hur skönt är de inte att ha inbakade flätor ? Älskar de!

PURPLE EYESHADOW

 
Här kommer lite fler bilder från när jag blev sminkad! Tips till er med gröna ögon som mig är att med lilaögonskugga så framhävs eran egen ögonfärg! För er som inte har gröna ögon, kommer snart en guide för den perfekta färgen till ögonskuggan.
Slängkyss

KINGSMAN - BIO WANTIE

Sedan filmen "Kingsman: The secret service" hade premiär den 30 januari har jag velat se den, dock hållit lite i stålarna med tanke på resan. Men när vi kommer hem härifrån ska jag defenitivt se den. verkar så himla bra och de som sett den säger att de inte blivit besvikna. 
 
Sf´s beskrivning av handlingen är, "En superhemlig underrättelsetjänst rekryterar en småkriminell kille med potential till sitt stenhårda träningsprogram för blivande agenter. Samtidigt dyker det upp ett hot mot världen som skapats av ett galet teknikgeni."
 

MOTIVATION & INSPIRATION

 

ANOTHER POOLDAY

Tjolla hoppsan! 
En pooldag idag, vilket innebär hyfsat internet. Dag 3 med molnigt väder, vilket både är skönt och tråkigt. Vill ju lixom ha solen nuu. Eftersom de inte händer så mycket just nu då vi vara tar de lugnt, kan jag berätta vad ett par som också bor här berättade. De har åkt hit 8 (!!!!) gånger och är lite av stamgäster. Iallafall så berättade de att de en dag hade ramlat ner en anakonda i ena poolen, en skorpion hade traskat runder på hotellområdet och en kobra hade hittats precis utanför...Riktigt djurliv...Men vi har iallafall inte sett någon av de haha! 

Ledsen för att bilderna till inläggen här nere ifrån inte är super intressanta, men har skal foto på datorn & internetet vill inte fungera på de... :-(
Slängkyss 


Häromdagen :-)

NAGELLACK TIPS

För några veckor sedan så införskaffade jag detta lacket i fägern "Perfect nude". Det är ifrån H&M och kostade 29kr, sjukt billigt. Sen sitter det helt perfekt i över två veckor, inget flaggnade eller något. De enda flaws på mina naglar när jag bar detta lack var att min nagel växte så det blev en "utväxt", vilket inte har något med lacket att göra. Väldigt stort plus också att förpackningen är liten och perfekt i storleken då det inte torkar som alla andra i jumboförpackningar. Helt enkelt bara en massa plus, priset - hållbarheten - förpackningen. 
 
 
Mina fingrar ser lite likfärgade ut ja, men det är för att jag frös när jag tog bilden haha! 

BURGUNDY LIPS

 

RANDOM FACTS ABOUT ME

→ Enligt mig är snapchat den bästa appen, så himla grym favorit!
→ Älskar att exprimentera med smink, frisyrer & foto...
→ Resa och uppleva saker är verkligen en passion
→ Taco, mandelmassa, marsipan & kaffe/te klarar jag mig fint utan
→ Övertänker, jag övertänker exakt allting vilket är super negativt
→ Är i stort sett alltid förkyld
→ Räknar mina steg när jag går & efter 10 till exempel måste jag göra något för att bryta mönstret för att sen börja om igen
→ Följer extremt många serier & älskar att krypa upp i min säng för att kolla ett avsnitt (eller säsong..haha)
→ Har ingen talang, inte någon alls
→ Bryr mig extremt mycket om andraoch att demår bra, ibland mer än mig själv
→ Älskar att planera och är lite av ett kontrollfreak
→ Aldrig färgat mitt hår, men denna punkt blir antagligen ogiltig om ett tag.. ;)
→ Flätar alltid håret efter jag duschat på kvällen 
 Älskar att inreda & dekorera mitt rum
→ Tycker om att städa mitt rum för att jag älskar känslan efteråt - så himla fräscht 
→ Bryr mig om vad andra tycker om mig, alldeles för mycket
 
 
Exempel på punkt 2...

HEJDÅ STIG

 
 

POOL DAY

Internetet vid poolen var extremt mycket bättre än på något annat ställe så tänkte titta in en snabbis. Dagens planer är att ligga kvar här vid poolen tills eftermiddag någongång då vi ska duscha och fixa oss innan vi antagligen ska åka iväg på en marknad och även äta. Mys, älskar att strossa runder på marknader som inte bara kryllar av turister. Detta inlägget publiceras ganska tidigt för er men klockan här är tio över ett, så ni får läsa de under dagen. 
Slängkyss 

Bara ta en tyst minut, så extremt god mat jag åt häromdagen.

JOLLY

Igår var internetet super klyddigt, men hoppas att ni förstår det & nöjer er med de tidsinställd när de händer. 
Igår var bara en slappdag vid poolen och stranden. Gick en prommis och brände mig på armar & bröst...toppen nu i början. På kvällen gick vi in till staden och åt middag, hittade en restaurang som heter "Noi" och maten var såååå extremt god + super billigt! 

Idag låg vi bara vid stranden i skuggan och skyddade vår hud. Avslutade dagen med ett dopp i poolen innan vi hoppade i duschen och gick för middag på samma restaurang som igår. Kanske helt glöm berätta detta men de är en bebis elefant utanför vårt hotell som vi brukar mata & kela med påväg till middag. Och idag var inget undantag, hon är så söt, bara 1år.




TB TILL LUCIA

 
Åh det var verkligen en upplevelse att få vara Lucia, så mäktigt! :)

FLUMISAR I BW

 
Bjuder på några oseriösa flum-bilder från när jag tog bilder på min sminkning från MakeUp Store. 
Slängkyss

WE HAVE ARRIVED

Nu är vi här!! Yes, både resan med flyg & buss till hotellet gick toppen. När vi kom hit packade vi upp, bytte om och kollade in stranden. Tog en prommis med massa badstop, hur härligt ? Efter de gick vi till poolen som är klor med vatten...så sjukt mycket klor att man inte kan titta under ytan utan att de svider extremt i ögonen. Badade en stund innan alla däckade på varsin solstol. Nyss duschat & efter en liten powernap, ska vi kila iväg för att äta middag innan vi ska ta det lugnt på hotellet. Sega efter flyget och allt nytt. Hoppas att ni har de bra i Sverige!
Slängkyss 


Två utsikter, min på planet & min från rummet.



BLANK SPACE

Hittat massa nya låtar och blivit helt besatt av musikvideos så kommer tips om massa nu i den närmsta framtiden, haha! MEN den här video ger mig lite av en "wow" effekt för en massa saker. Hennes beteende när hon ska vara svartsjuk är en sak. Att killen i video är gudomligt snygg är en annan sak. Tredje saken skulle vara hästarna som hon har i sovrummet, sjukt vackra sagohästar + hur söt är inte katten? Och den sista saken är hur fancy kläder och snyggt sminkad hon är i hela videon (Okej inte när sminket rinner men ni fattar). Låter är en helt klar favorit och det är super synd att hon inte har avtal med spotify så att den inte finns där med henne, men har hittat en cover som är suverän den med. (Blank space - Meghan Tonjes) Videon skulle inte heller funnits på youtube men den läckre ut...TACK GUD FÖR DET säger jag bara! 
 

NU DRAR JAG TILL THAI

Lite snabbt innan jag förlorar internetet tänkte jag skriva att vi är på G till thai nu. Var i skolan fram till 10.45 för att hämta lite saker & missa så lite som möjligt av lektionen. När jag kom hem packade jag de sista & fixade mitt rum så de är lite snyggt till när Lotta ska bo där. 
Hör av mig asap när vi landat, så vi hörs "live" i thai nästa gång - men har fixat en passa tidsinställda som kommer upp i lämplig tid för er & så ni har något att läsa om internetet kluddar! 
Slängkyss


- taggad & lite små pirrig Emmie som är redo för solen! 


KÄRLEKSVECKA

I skolan idag så introducerades en temavecka, kärleksvecka nu innan alla hjärtansdag. De väldigt mycket planerat, lite synd att jag bara hinner vara med idag och någon timme imon. Aja, de andra får ha super mysigt i skolans kärleksfyllda korridorer i veckan. 

Nu efter skolan har jag sååå himla mycket att göra! Fixade ju som sagt de flesta läxorna igår, så jag inte måste ta med de tjocka böckerna. Ska packa klart allt, städa, bädda rent, duscha osvosv. Full rulle in i de sista helt enkelt.
Slängkyss


Vill ha de såhär fint som de var för någon dag sedan när jag gick till skolan.

GYM MED WILMA

Tittar in nu med ett snabbt inlägg innan jag somnar. Lägret var super kul & mysigt, dock så var killarna i mitt, Wilma & Ninas rum extremt pigga och blev inte tysta förens 02,30...vakande vid 04 igen och skulle upp 07,45. Inte så mycket sömn för min del alltså. Efter morgonens aktiviteter & utvärdering drog jag & Wilma till gymmet innan jag skulle till jobbet. Efter jobbet packade jag, kopierade och skrev ut läxor till resan. Nu är de nära, 2 dagar! 
Slängkyss






FULLBOKAT & LITE TILL

Satte klockan på 09 idag för att gå upp & plugga..hur hemskt låter inte de? Alarm en lördag för att plugga. Anyways så pluggade jag kemi i 3 h innan farmor & farfar kom hit. Snackade en stund med dem innan resten av familjen kom hem efter att ha kollat en ny skola till min bror & köpt baguetter. 
Nu blir det dock tillbaka till pluggandet framtill 15.30 då jag ska upp till kyrkan för en övernattning med konfirmanderna. Kommer hem vid 12 imorgon & då blir de gymmet direkt innan jobbet 15. Måste även hinna packa  & plugga resten av alla läxor...får se hur mycket bloggning jag hinner!
Slängkyss 




PRETTY HURTS

Snackade med Filippa igår om låten Pretty hurts av Beyonce. Alltid älskat den mn inte riktigt tagit in texten, så kollade upp den igår och texten är oslagbar. Den är juså himla fin, vacker och underbar verkligen. Så ta en liten tankeställare och läs igenom texten antingen i lyricsvideon här nedan eller bara texten HÄR.  
 
 
Bara njut!

BÄCKSTRÖM

Tänkte bara titta in en lite snabbis. Efter skolan så fixade vi äntligen min lur och började sen plugga. Fått en massa läxor inför thai nu, så varenda lediga stund blir de plugg i helgen. Så himla mycket planerat i helgen så får de hur mycket plugg de egentligen kommer bli...ångesten börjar krypa lite smått, måste packa också ju.
Just nu sitter jag hemma hos Bäckström och fikar, super mysigt som vanligt! 
Slängkyss 




IPHONE 6

Igår när jag låg och blev vaxad så var min pappa iväg och skaffade en Iphone 6 i silver till mig, äntligen! Så himla härligt att äntligen få byta ut min gamla spruckna fyra. Skulle ju dock starta den igår men så hade vi glömt fixa simkortet, då de man behöver i sexan är mindre än de jag har nu..
Men de ska vi fixa idag så sen kommer jag kunna ta killer-bilder till bloggen. 
 
 
 

SOVMORGON VAR DET JA

Gick upp i vanlig tid, stressade lite och skulle precis gå mot skolan när jag kom på att det är sovmorgon till 09 idag...Sen att jag kom på att vi börjar med spanska som blivit de nya hatämnet sänkte morgonens betyg rejält. 
Men nu har jag massa tid att blogga och fixa andra saker så det är ett plus. Tänkte göra ett litet inlägg med mitt senaste inköp som kommer ut lite senare idag.. ;-)
Slängkyss
 
 
Är inte alls så här glad...

NEW IN - AXCENT

I helgen så köpte jag som sagt en klocka från Ur&Penn. Har kollat på den ett tag men tyckte att 798kr var lite saftigt, men så var den sänkt med 70% men bara i roseur när jag kollade...Och i helgen fanns den i guld på rea (den jag vill ha) så jag slog till direkt. Klockan är från märket "Axcent of skandinavia" och jag älsar den. Tänk sen när jag är brun efter Thailand, perf!
 
 
Ur&Penn - 798kr ordinarie (-70%)
 
 
 
 
 

KAOS PÅ SJUKHUSET

Sitter just nu i en bilkö ut ifrån sjukhuset - bommen gick i sönder & alla blev så himla sura men de är fixat så snart ute. Hos läkaren gick de bra, fick sänka cellgiftet ytterligare. Vilket betyder mindre illamående, JA TACK! Ska hem efter detta och skriva på HKK uppgiften sen 19 ska jag iväg och vaxas. Herregud va skönt, äntligen lixom! Fem dagar to go... ;-)

Idag i skolan var super lugnt, körde på mjukis vilket var veckans bästa beslut. Kollade hunger games på engelskan, kolla en film om Kina på so:n, slutade 13.50. Super skoldag helt enkelt. Sista lektionen - idrott, kaos. Alla helt seriöst höll på att tuppa av efter fyspasset...men kul var de!
Slängkyss


Lite diskret foto från engelska lektionen 

LEDAR TRÄFF

Efter skolan gick jag, Nina & Wilma till egino för en ledarkurs. Gick igenom helgens-läger då vi ska träffas med konfirmanderna & göra en massa massa aktiviteter. Fikade och planerade en massa - extremt taggad! Helt uppbokad hela helgen, tycker det är super skönt att ha saker att göra.
 
Sitter just nu och facetimear men Sofie, vilket jag gjort nu ett bra tag. Så mysigt! Eftersom att jag knappt har några läxor så tänkte jag starta de senaste pretty little liars. Sen bara chilla & packa lite till för nu är jag så himla hypad på resan. 
Slängkyss
 
 

EN VECKA

En vecka, idag är det en vecka tills jag drar till värmen - åh vad jag är tagg!!! Stod i flera timmar igår och testade kläder innan jag packade ner dem i resväskan. Ynka 7 dagar kvar, åhh. 
 
Efter skolan idag så bakade jag två LCHF och städade en massa. Fick ett ryck lixom haha. Emma kom vid 15.30 och vi åt lite mellis innan vi hög in på ena kakan. Lyckade ännu en gång hehe ;). Super mysigt att träffas och prata av sig lite. Hon åkte för en lite stund sedan mot gymmet och jag ska plugga lite innan jag hoppar in i duschen. 
Slängkyss
 
 
Extremt kall livsnjutare 

UNBROKEN

Tycker att veckorna bara springer iväg och jag skriver att det är måndag igen hela tiden..Redan februari till och med. Herre. 
Idag sov jag lite för länge och gick inte hemifrån förrens fem minuter innan skolan började. Ångrade mig när jag gått en bit för att ta mig cykel istället så gick tillbaka för att hämta den. Och detta gjorde min dag när jag skulle hem för då det bara är nedförsbackar haha. Lat - ja. Men iallafall så hade jag mutliga nationella i svenska idag vilket gick helt okej - kanske inte så att jag höjs men är ändå nöjd. 
 
Efter att jag rullat hem (heehehe) så åt jag lite mellis och startade sen filmen "Unbroken". Den var väldigt bra, inte wow kanske men defenitivt sevärd - även baserad på en sannhistoria. Så se den tycker jag, dock över 2 h lång...
Passade på att plugga kemi i skolan vilket betyder att jag inte har fler läxor tills imorgon, så täkte börja packa lite smått. En vecka imorgon, wiho!
Slängkyss
 
 

NEW IN - EMPAN

 
// Grå tubbkjol från Cubus - 99kr // Halsband från Cubus - 29kr (rea) // Klänning från H&M - 50kr (rea)
 Köpte en klocka också men hittar inte den så den får jag visa sen haha!
 

OVERNIGHT OATS

En sak som är ganska hypad just nu är frukosten/mellanmålet "Overnight oat". Tänkte att jag måste testa det så jag och Maja gjorde det i fredags och åt sen på lördagsmorgonen då den ska stå över natten. Gillade det så mycket att jag gjorde en till mig och mamma nyss igen till imorgon bitti. Eftersom att jag ofta stressar runder på morgonen passar denna mig super och säkert många er med - så tänkte dela med mig av "mitt" receptet då jag gjort om det lite hehe.
 
För en portion.
1,5 dl lätt yoghurt
1 msk chiafrön
1 tsk vaniljsocker
1 dl Paulins supergröt
 
Blanda ihop allting och säll i kylen för att äta morgonen därpå. Har man inte supergröt mixen kan man ta vanliga havregryn och 1 dl bär. Enjoy!
 
Bilden ser inte jättefrestande ut men innan man äter kan man strö över kokos, bär eller nötter så blir det lite snyggare och godare.

LUNCH I VÄRLDSKLASS

Gick upp vid 09,15 idag för att hämta upp Maja en kvart senare och dra mot gymmet. Har börjat känna mig lite snuvig igen - alltså nej säger jag bara. Så tog det hyfsat lugnt idag. Duschade och cyklade hem till Maja efter det för att göra lunch, som blev extremt god. Kycklingsallad med pasta och ägg. 
 
När vi ätit och fixat cyklade vi mot jobbet där det sen blev snöstorm. Så fint när allt är vitt, ska det vara akllt kan det lika gärna vara kallt och vackert. Efter jobbet ringde Hampus och undrade när jag slutade, då han hade haft tråkigt och cyklat till jobbet där han stod och väntade på mig...haha crazypantz. Nu ska vi äta och jag ska sen fixa lite inlägg till er. 
Slängkyss
 
 



RSS 2.0