70 ÅRS FIRANDE

Lite gles bloggning igår, men mådde inte så bra efter operationen under dagen sen firade jag farmor som fyllde 70 på kvällen. Grattis i efterhand!
Kollade på filmen "vampire academy" vilken var helt okej, hade ju kunnat se den igen lixom. Sen plockade jag undan lite på mitt rum och rensade skrivbordet. Fixade mig och åkte till farmor & farfar. Hade riktigt mysigt och åt gott. Det var vi och mina kusiner som var där, synd att min ena kusin, Tova inte kunde komma dock. Super kul att träffa dem andra iallafall, eftersom de inte händer så ofta. Deras hundar var också med, och herregud va söta! Åhh alltså.
Kom hem vid elva och startade då "mean girls". Blev så super sugen på att se den, så de fick de bli. 
Super mysig torsdag blev det.



- mums mums mums. Bjöd först på skumpa (alkoholfri så ta de lugnt) sen buffé och glass med bär till slut. 
Känns lite maffigt att bara ha bilder på mat men så blev de. 

VI ÄR BÄST

En liten recension om filmen "Vi är bäst" som jag såg i skolan för någon dag sedan. Har sett reklam för filmen på massa ställen och hade stora förhoppningar. Dock så gillade jag den inte alls. Tyckte inte den hade någon handling och fattade inte "meningen" med den. Finns en massa att diskutera i den - i skolsyfte så på de sättet var det ju bra. Men ingen film som JAG skulle starta en fredagskväll, eller se igen. Skådespelarna var bra och hade bra karaktärer dock. Kul att regisören använder amatörer och inte bara samma vanliga! 
Detta var helt enkelt inte min typ av film.
3/10
 
 

I WILL NEVER LET YOU DOWM - MUSIKTIPS

- Har blivit helt besatt av denna låten efter jag hört denna covern. Såå grym och tycker själv att covern är bättre än orginalet. Vilket röst alltså!!!

LÅTER MER DRAMATISKT ÄN VAD DET ÄR

Drog mig super länge och tvekade om det verkligen var värt att gå de två lektionerna eller om jag bara skulle ligga kvar, glad över mitt beslut, då jag fick reda på matteprovs resultatet och betyget på en inlämning i engelska. Fick C på matten B på engelska texten. Super nöjd med båda, trots mina krav inför matten. 

Mamma håmatde mig sen på skolan, åkte hem duschade, pappa kom hem och vi åkte mot Ystad. Kom tre minuter innan jag hade operations tid. Dock så fick jag vänta lite, sen inkallad till preop för att byta om, ta piller och bara vänta ytterligare. Efter över en timmes vänatan blev jag hämtad, lagd på brits och in rullad i operationssalen. Fick drop och blev förbered innan läkaren kom. Fick lokalbedövning, en syrgasmask (inte sövande luft) och innan jag visste vad som hände var det över. 
Fick sen en bulle, åh var så hungrig eftersom jag fastat innan. Drog nålen och sen åkte vi hem igen.
De jag opererades för var bara en cysta, bara den lilla operationen jag valde. Kommer den tillbaka så tar jag den stora då..men började med den lilla. 
 
Nu är jag hemma och skulle egentligen åkt på en förhandsvisning av "för eller senare exploderar jag" men visste inte hur jag skulle känna när lokalbedövningen var över så gav biljetterna till två kompisar istället. Onödigt om ingen ska få gå bara för att jag inte är säker på att jag kan lixom. Så får ta och se den på premiären eller något istället. 
Maja kommer hit istället så får vi ta och sen en film eller något. Men nu är det ju LÅNGHELG!
 
 



NICKYS.SE

- Ett litet bloggtips är Nickys.se. En tjej som reser en massa, gör intervjuer och har super klädstil. Hon uppdaterar ofta och gör super inlägg. Hon har även reumatism, vilket jag också har. Hon har iallafall en veckansblogg-tävling just nu som jag är med i - LÄNK.

LYSSNA PÅ KROPPEN

Efter reumatologen var jag en runda i Lund, eftersom jag sen skulle på reumatiketräff. Då jag verkligen älskar min blåa längklänning så införskaffade jag mig en likadan fast i mörkgrå idag...hehe. Åt en super go "italiensksallad" från grön o gott - sen tillbaka. På träffen sen så gjorde vi kladdkaka och kollade över allt vi gjort under alla gånger. Åt en masssa jordgubbisar, healthy! Dock var det bara jag + två andra som kom, alla andra var upptagna. Efter träffen där så skulle pappa hämta mig men hampus kompis har skadat sig så vi letade upp honom istället och pratade lite med honom. Jag själv tyckte det var super kul med besök när jag låg inne.
Nu skulle jag egentligen varit ute och gått, men min kropp strejkar. Kunde knappt resa mig upp innan och det gör bara så himla ont när jag rör mig. Så bäddar ner mig och kollade på "one tree hill! istället, efter ett litet uppehåll. 
 



GINATRICOT - WANTIES

 
GINA WANTIES
- När jag var på gina i helgen hittade jag en massa sommar plagg/smycken jag bara vill ha ha ha! De flesta av dessa hittar ni här ovan. Så snygga!!

GULD DETALJER

Idag vaknade jag 05:30 och fick som sagt den vanliga rundan. Super skönt som vanligt! När jag kom hem en timme senare gjorde jag en omelett och duschade sedan. Fixade mig och åkte till skolan, där vi började med matte. Runt 11:50 hämtade mamma mig på skolan för att åka till sjukhuset. Vi stannade först en stund hemma och är nu i bilden påvä till reumatologen. Bara vanlig check.

Efter det ska jag boka tid för make-up kurs på "make-up store" eftersom jag fick ett presentkort där när jag fyllde år. Sen tillbaka till sjukhuset för sista reumatikerträffen för "terminen". Vi kommer baka kladdis och gå igenom målen vi satte på den första träffen. 
När det är slut 18:30 blir jag hämtad på sjukhuset och sen hem för att ut och gå med Sofie, Matilda & Filippa.

- detaljer från idag! 
Har min blåa långklänning, guld halsband, klockan & beiga ballerina.

PW MED TJEJERNA

- Bilder ifrån powerwalken jag, Sofie, Filippa & Matilda tog nu idag på kvällen. Blev på 5km men det kändes bra med tanke på att imorgon blir en morgonpromenad.  
Sofie har agerat fotogaf till bilderna!
Jag finns även på instagarm där jag heter "emmiekristoffersson". Blev taggad i två foton från powerwalken där med. 
Gonatt!

MODNAY

Super lugn och bra dag. Började med att missa en massa lektioner för att det var film visning, filmen var "vi är bäst". Skriver en recension om den senare. Efter filmen var det en kvarts matte och sedan soprov. Provet kändes helt okej faktiskt, iallafall E skulle jag tro. Sen var det redan lunch med bad där efter. Klädsim. Herregud, va skönt det var när man sen fick ta av sig kläderna och bara vara med bikini i vattnet. Jisse, tog några extra längder. Teknik med vikare, så det slutade med en diskussion om sverigedemokraterna. Sen var skoldag slut, finished. 
 
Sofie följde med hem och vi åt direkt. Traskade ner i en sval och skön källare där vi plugga spanska och fysik. Sen kollade runder en hel del på nättet - började även fixa lite med bloggen. Men det ska vi återgå mer till sen, efter lite fotograferingar osv. 
Hon åkte hem för en stund sedan för att byta om, vi ska nämligen ut och gå runt 20 idag med Filippa & Matilda. Nu har jag tömt minneskortet till kameran och fixat över dem på hårddisken i mappar så det är rensat. 
 
 
- Dessa små fågelungar har ett bo i vår trädgärd, så underbart söta!

PINK NAILS

- Känns så himla fräscht och somrigt med rosa naglar! ÄLSKAR

NEW IN - EMPORIA

 
// Silvrigt halsbad - Ur&Penn, 149:- // Guldigt halsband med persikofärgade (ser orange ut på bilden...) detaljer - Ur&Penn, 149:- // Sjal - Pieces, 130:- // Svarta jeansshorts - BikBok,149:- // Svart linne med blå/vita blommor - BikBok, 179:- // Två basic linne - Cubus, 99:-/st eller två för 149:- //

KVÄLLSPROMENAD - 9KM

Den lilla promenixen blev på hela 9km. Fick även gjort lite magövningar och sprungit upp och ner i trappor. Så himla skönt och ännu en gång - VÄDRET. Asså detta vädret är ju helt otroligt underbart fantastiskt. Nu eftråt känns det
F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-T. Så glad över att vi tog denna promenad och helt glad över mina framsteg. Nu säger jag snart gonatt, but first (ingen selfie) so-plugg...
 
 

EMPORIA OCH EN LITE PROMENIX

Idag har varit en till dag jag spenderat på emporia. Denna gången var det med Wilma, Matilda, Sofie, Maja & Filippa. Vi åkte iväg innan 09 och kom hem lite efter 19. Hade en riktigt mysig dag och det måste göras om. Det var dock så himla varmt, haha. Visar senare vad jag köpt och vart det kommer ifrån. Var på jakt efter konfainbjudningskort, men dem var slut överallt så fick plocka ihop en massa grejer från panduro och göra egna...Dock blev det mamma som gjorde dem, menmen
Men nu ska jag plugga so och gå en liten sväng med Sofie & Matilda. 
 


 
 

KICKSTART

En serie som jag tittar på och verkligen motvierar mig är kickstart som går på tv3play. Så himla motiveradnde och sen finns det även övningar under där Ida visar hur man gör de olika övningarna. Så motiverande program!
Sag även att dem också tipsar om att man blir mer peppad av snygga träningkläder.
(ida har en bra träningsblogg, som man kan följa)
 

LEO KJOL

Matteprovet gick bajs men hann göra klart min novell på lektionen så jag inte har det som läxa. Underbart. Dock så har jag soprov på fredag som är så svårt. Allt jag trodde jag kunde kluddade till sig på lektionen idag och jag måste plugga hela helgen. Badade på idrotten och det gick toppen, inte alls som förrut men det gick toppen iallafallför jag var med och hade inte ont. 
Ska snart åka iväg på ett 4-års kalas, skulle åkt innan men fick gäster. 
Har gjort en massa tidsinställda inlägg som kommer komma upp under dessa kommande veckorna och de dagarna då jag är på Skottland. 
En liten extra grej, mitt finger har börjat rycka i sidleds...någon som vet vad det beror på ? Ser riktigt dumt ut,haha.
 
- brukar inte gilla att ha kjol, men denna...Jisses, älskar den!

CROP TOP - OUTFIT TIPS

 
crop rop - tiger outfit
 

TRÄNINGS MOTIVATION

Har länge saknat en riktig motivation och inspiration till att träna. Men efter att jag varit ute i skogen med Sofie blev jag så motiverad och det är så skönt. Vill bara gör nyttiga/bra grejer & inte bara titta film. Vilket jag annars t´har en tendens att göra...Så idag när jag låg ute och solade kom jag fram på en lista över saker man kan göra för att bli motiverad - som jag tycker iallafall. Ska börja lägga upp massa flera motivation/inspirations bilder nu både för er och mig själv. 
Hoppas ni gillar inlägg som dessa!
 
Snacka men en kompis och peppa varandra. Peppa peppa peppa, hjälp varandra att inte falla i gamla vanor. Och beröm varandra när ni gjort något bra och stått imot något. 
Kolla upp konton på insta med motivation/inspiration bilder. Tex sök på fitinspo så kommer en massa bra konton upp. Följ många så att det kommer upp lite då och då i nyhetsfältet. 
 Sätt upp mål, rimliga mål. Tex kunna springa 5km på 20 minuter, få fastare mage eller orka springa en viss sträcka utan paus. Och sen ett datum då detta ska vara uppnått. 
 Sök bilder på weheartit, en sak jag ofta gör för att bli lite extra motiverad om jag en dag inte alls är tagg. 
♦ Ha snygga träningskläder, hjälper så sjukt mycket. Man vill bara springa/gå runder och visa upp dem då, så det är ett plus.
 Börja lägga till lite träningsbloggar i din dagliga dos av bloggar. Där kan du få en massa tips och bli motiverad till att använda dem. 
♦ Kolla träningsvideos på tex youtube. Där kan finns massa bra övningar som dem även visar hur man gör korrekt för att inte skada sig.
♦ Gör en kick-ass musik lista, med riktiga pump låtar. Orkar mycket mer med dem och blir helt fulld med energi.
 Kolla upp bra quotes, som verkligen beskriver vad du vill uppnå eller hur du känner. Även dem kan få en att hålla ut längre, att tänka på dem när man håller på att ge upp. 
♦ Sätt en motiverande bild som bakgrundsbild på datorn/telefonen. Så när du egentligen ska in och kolla instagram för 27 gången denna minuten eller se om den där superbra serien, går en runda istället. 
♦ Leta upp före/efter bilder, det tycker jag ger en massa ny energi till att lyckas och börja träna. För att en dag själv ha sådana bilder, och vara stolt över vad jag uppnått. 
 Lägg upp ett schema, så du inte bara kör när du känner för det eller har extra tid. Har du ett schema är det mer troligt att det blir av och man känner sig så duktig. 
 
 
 

TIDIG PROMENIX

Uppe innan tuppen, rättare sagt 05:30. Klädde mig & traskade ut på en powerwalk 05:45. Så underbart härligt, nästan inget folk & ljummet väder. Gick lite i skog och lite på vägar i en timme och de kändes så himla skönt efteråt. Tog en dusch, gjorde frukost & gick till skolan. 
På hemkunskapskapen sen så fick vi lite olika livsmedel som vi skulle komma på ett eget recept och sen resonera. Riktigt roligt istället för att bara läsa ett recept - och gott blev de. Gjorde en skinksås & couscous med rotfrukter. 
Efter skolan har jag tagit blodprov efter en massa väntan. Ska plugga matte och sooola.
 
- Dagens klädval fick bli detta, hur hemsk bild som helst men det fick bli en snabb coh hastig!

MOTIVERAD PÅ LIVET TILL 1000

Dålig uppdatering sista dagarna då motivation helt varit slit och jag bara haft tankarna på annat. 
Idag hade vi som tjatat matteprov, gick inte toppen men skrapae nog ihop till ett E iallafall. Efter skolan pluggade jag lite matte & solade. Maja kom senare och vi handlade, letade konfaklänning till mig, åt & bara umgicks. När hon åkt så solade jag en stund inna jag bytade om, hoppade in i bilen med pappa & samba påväg till Sofie. Eftre vi hämtat upp Sofie åkte vi till Skrylle där jag, Samba & Sofie gick medans pappa sprang. Så underbart mysigt. Bästa vädret, helt perfa. Mysigt att umgås med Sofie och bara helt underbart. 
Pratade en massa och jag blev super motiverad till att må bra. Rensade garderoben, plockade undan på rummet, allmänt glad & bestämde att ta en promenix innan skolan. Helt glad på livet och känner mig så himl ainspirerad till att träna, städa, plugga (!?!?) osv. Ska fixa en massa nya greher till bloggen - nya inägg med mer variation, ny design bla. 
PEPP PEPP PEPP, PÅ LIVET HELT ENKELT.
 
 

MATTE PRESS

Stannade och pluggade matte med Matilda, Filippa & Sofie efter skolan. Kom därför int ehem förens efter halv fem, shit vad tiden rinner iväg. Hemma sen så fortsatte jag plugga och blev så frustrerad. Matte var min FAVORIT ämne innan, det jag verkigen var grym i. Nu är jag osäker på ifall jag ens kommer få mer än E på provet imorgon & fredag. Alltid fått A & D på de andra matteproven...Redan fått mitt D denna terminen, så. Men det vill bara inte sätta sig, det vill inte fastna. In genom ena örat och ut genom andra. Bokstavligen. 
18:00 var det iallafall konfaträff där vi fick reda på all info inför Skottland resan - datum, tider, kilo, pengar osv. Så himla taggad inför resan nu, vill bara åka nununu. 
Aja ska tillbaka till pluggandet nu, see ya!
 
 - Dagens outfit hittar nu ovan. Tyckte det kändes vårigt och lätt, hehe. 

VECKO REVYN

Stressade sönder imorse då jag inte kunde ha på mig något som inte gjorde ont på bränan. anyways så blev de ett linne pch bh så utspänd som möjligt..
Dagen gick hyffsat snabbt med sista lektionen inställd. Idrott som vi hade sist var effektiv då jag gjorde alla utom två punkter inom friidrott som jag inte klarar av. Gick hem i träningskläderna i hopp om att gå en runda när jag kom hem. Blev dock pang trött, så duschade och läste den senaste vecko revyn i morgonrock istället. Fick ju en premuration på vecko revyn i födelsedags present av Lotta & Lina, såå nöjd! Bästa tidningen, på riktigt. Ska snart plugga lite och sen gå en runda i skrylle. Dock så himla kvavt i luften, jobbigt. 
 
 
 
 

DUMMA FACEBOOK

Regnet öser ner och jag är irriterad. Försöka skicka bilder till Filippa & Matilda men facebook stängs ner heeela tiden, så himla jobbigt. 
Vaknade med såå ont i höger handled, usch! Idag har jag bara legat i min säng och kollat one tree hill, jobbat och kollat bloggar. På jobbet var det bingo som vanligt, vilket är mysigt. Gick till och från jobbet, riktigt skönt! Hade tur att det bara duggade och inte öste ner då jag var ute. Kändes fräscht, haha. Nu ska jag snart plugga matte inför proven på onsdag och fredag. Efter det blir det duscha och om jag får tid över, lite mer one tree hill. 
Hoppas ni har det bra och inte har får mycket söndagsångest.
 
 

KEEP IT IN MIND

- Bilden talar för sig själv...

KARNEVAL OCH KVÄLLSFISKE

Igår kväll så mötte jag upp Matilda, Wilma, Sofie på hemköp för att handla snacks inför kvällen. Kaosade en del innan så hade värsta outfiten & hamous nycklar. När vi sen handlat så åkte vi hem där mamma hade fixat en subway macka till mig. Tryckte i min den och sedan fixade vi jordgubbar doppade i choklad. Yummie! Filippa kom senare hit och vi kollade det senaste "the vampire diaries" avsnittet, O.M.G. Så sorgligt, grät och tyckte det var så jobbigt. Haha, iallafall så efter vi alla ventilerat våra känslor om tvd (the vampire diaries) så satt vi bara och snackade tills dem åkte hem runt 12 och jag somande. 
 
Idag var det upp ganska tidigt för att ta bussen in till Lund med Hampus, farmor & farfar. Inne i Lund sen sååt vi och kollade på lunda karnevalen, så bra. Aldirg sett den förut men det var riktigt mysigt och bra. Men helt super bar väder för karneval, sååå varmt och skönt! Gick till sjukhuset och åt glass innan vi åkte hem. Jag mötte upp Maja på stationen, gick hem krämade mina brända axlar och gick till puben. Maja & Hampus käkade och jag smakade lite, hehe. Sen tog vi en sväng in om kyrkogården för att kolla mormor & morfars grav. 
Åkte med pappa & Hampus till Malmö för att fiska horngäddda senare på kvällen. Fotade en massa fina bilder & fick nästan en fisk. Den smet. 
Hemma sen igen så fixade vi mat, åt och snackade. Maja åkte för en stund sedan & jag ska sooova. Super trött och utmattad.
 
- Lite bilder från Malmö turen idag, tog dessvärre inga på karnevalen då jag inte villa ha min kamera med. 

VAD TYCKER DU BEHÖVS ?

Behöver verkligen tips på vad jag ska skriva om här på bloggen. Helt slut på ideér och märkt att det blivit föör mycket "idag har jag.." och inget annat. Så ni får väldigtväldigt gärna ge tips och önskemål i kommentarsfältet. Vill verkligen att det ska bli lite mer varierande. Ge gärna även tips på saker ni vill se mer av, i bildform. Samba, kompisar, mig, natur, outfits osv. Mycket roligare nu med ny knäppta bilder hela tiden, vilket underlättar lite, med variationen. Dock räcker inte detta, såååå
KOMMENTERA, SNÄLLA NI!
 
 

LUFTBALLONGIS


Så detta är några av bilderna jag tog igår när vi flög luftballong över Lund mot flyinge. Tog en massa massa mer men inlägget hade blivit super långt så valde bara ut några få. Lite utsikts bilder, förbredelser, min broder, bilder på mig, mammas picnik, luftballongs folkets champange och fika & en annan ballong (mumin). Hade en super mysig kväll och var såå nöjd. Allt var så fint, och det var det helt klart bästa kvällen att välja. Rapsen blommade, sommar värme & bara helt underbart. Vill ni veta något mer om luftballongsfygningen, är det bara att kommentera så svarar jag så gott jag kan!

DAGEN MED STORT D

Dagen med stort D idag då. Ikväll blir det ju luftballongsflygning för mig, min pappa & bror. Men det kommer jag berätta mer om sen EFTER såklart, hehe.
 
Idag var det skola igen dådå. Torsdagar är i vanligt fall min favorit dag, men idag var det. så. segt. Håla innan sista lektionen, vilket jag inte gillar. nej, nej det gillas defenitivt inte. Men annars var det en lugn & chill dag. 
Var den enda i klassen som fick A på en labborations planering, så glad! hehhe skryt, meen.
Sen att jag fick D på det teoretiska provet, jaja nöjd iallafall! Sen blev det gjort kardemummabullar på hemkunskapen och inte så mycket gjort på spanskan. Så aa. 
Efter skolan gick jag dirket till min arbetsterapeut och fick paraffin på mina händer, och pratade. Sen nu är jag hemma, laddar kamera & mobil + tömt minneskortet. Förbered.
Ska snart åka in och äta i stan sen lufter vi, hihih.
 
 
 

NYVÅNGSDAGEN

Denna dagen var ingen vanlig skoldag, utan en temadag. ALLA årskurser, alltså 0-9 hade en sammarbetsdag. Var indelade i 30(?) grupper med 20-22 personer i varje. Började med lite "teambuilding" där vi gjorde flagga, pannband, hejarramsa & kom på ett namn. Supersexan blev det, (vi var grupp 6). Sen började vi med irlänskjulafton, när man snurrar med huvudet på en pinne och sen springer. Skulle snurra så många varv som år man var, blev tio innan jag tappa pinnen så yr jag blev...
Sen åt vi korv med bröd, & piggelin. Körde kasta stövel, skjuta i mål med ringar i, kasta ärtpåsar & hinderbana. 
Till slut samlades alla grupperna på gräset och såg en "cirkus", tyckte dock den var mer för lågstadiet än oss på högstadiet..
 
Dagen blev annars ritkigt kul tillslut och myyycket roligare än en vanlig onsdag, som är segaste dagen i veckan. 
Slutade även 80 minueter tidigare än vanligt, skönt.
Sprang idag, vilket resluterade till att jag har sååå ont i mina höfter just nu och kan knappt gå, men kul var det!
Det duggade lite med annars hade vi tur med vädret, såg att det började regna en del nu. Så det var perfekt tajming.
 
-Snyggaste pannbanden, ever! "Super "6" Sexan"

GINATRICOT - NEW IN

// Halsband med blåafigurer, 99:- // Halsband med smal-guldig böj, 59:- // Halsband med större gulig böj, 79:- // Halsband med trianglar i olika nyanser av silver, 99:- // långklänning i persikofärg, 149:- //
 
Super taskig bild på klänningen, men den är lång och svår att få bra på fota. Men för att se närmare finns den på deras hemsida HÄR.

NOVA

Började dagen med att gå upp tidigt för att vara på sjukhuset 08, kuratorn. Gick väldigt snabbt idag och var tillbaka på skolan redan 09.15.
Lugn dag i skolan, efteråt gick jag hem med Maja. Vi tog en macka, pratade lite och åkte sedan till Nova. Mamma mötte upp sin arbetskollega medans jag & Maja gick runder för oss själva. Träffade även Linda & Wilma, som jag träffade i Spanien 2011-2012. De var här nere för att Wilma skulle få injektioner, vilket suger. Usch, tycker synd om henne! Så himla glad att jag inte har behövt ta några större injektioner med narkos osv.
Men stort LYCKA TILL till henne!
På Nova åt vi och kollade massa kläder. Fick med mig en långklänning & fyra halsband hem, vilket jag kommer göra ett inlägg om senare. 
Har dessutom haft värsta hemska tandvärken idag,åhh!
 
- liten bit av dagens outfit.

CLICHÈ LOVE SONG


NY LUFTBALLONGSTID

Stressig morgon och seg dag i skolan. Riktig klädpanik imorse, bytade huur många gånger som helst. Blev en tisha och jeans, dock var det såå kallt idag ju så jag frös med bararmat. Regnat, blåst och varit allmänt hemskt väder. 
När jag kom hem gjorde jag en omelett och satte mig sen och kollade one tree hill. Så sorgligt, grät och grät och grät. Nu är jag iallafall ute i uterummet och har just fixat lite med bilderna jag tog igår - redigerat några och sorterat i mappar. 
Har börjat få så himla ont i mina handledsleder och käkleder de senste dagarna, får hoppas att det går bort snart! Om inte ska jag snart till läkaren ändå, den 27. 
En ny prelimenär tid för luftballong blev på torsdag, håller tummarna superduper hårt för att vi ska kunna åka då!
Så himla taggad!
 
- en bild från imorse, med det första klädvalet..

KÖRSBÄRSTRÄDET REGNAR

Dagen började med att Lina var här och jag åt frukost med henne & mamma. Sen gjorde jag inte så mycket, fixade lite med fotona jag tagit. Lotta kom lite senare och färgade mina fransar. Pappa åkte sedan till skrylle för att springa så jag följde med, men jag gick. Får träna upp mig så gott det går till hösten, så jag återhämtar mig lättare efter operationen. 
Väl hemma sen så åkte jag och handlade, kollade lite one tree hill och sen åt middag. Nu har jag varit ute en sväng och fotat när pappa klättrat upp i vårt körsbärsträd occh skakade det så alla blomblad regnade ner. Ska snart kolla lite mer one tree hill, på säsong sex nu och det ska hända såååå mycket..spännande!
 
Sen blev det ingen luftballong idag. Så himla surt men förstår varför de ställde in det, såå blåsigt! 
 

MORMOR & MORFAR.

 

EUROVISON MED FRIENDS

Gårdagen var en helt underbar dag. 
Började med vaxning i Lund, sen mötte jag & mamma upp Lotta och köpte macarons. Sen gick vi vidare och fikade på espresso house. Tog en macka och en chai latte, standard.
När vi sen kom hem var jag ute och fotade i trädgården i nån timme, sen gick jag ut en sväng med pappa & Samba, för att testa kameran. Det blev en runda på äver en timme, vilket var välsigt skönt! Stannade och hälsade på vår fd granne och gick sen hem. Hemma sen igen så duschade jag och åkte sen upp till Maja. 
 
Vi fick skjuts till centrum där vi åt, mötte upp Max och handlade snacks inför kvällen. Smälte sedan choklad när vi kom hem och doppade en massa jordgubbar. Sen kom Matilda, Wilma, Nina, Andrea, Felicia & Filippa. Hur mysigt gäng som helst. Vi åt en massa medans vi kollade på eurovision. Jag hejade, såklart, på Sverige - och en stund såg det ljust ut...Men låten som jag blev helt kär i och bar ÄLSKADE var danmarks. Lyssnar på den på repeat heeela tiden. 
Kvällen blev riktigt lyckad och mååååste göras om!
 
 

KAMERA ÄGARE

I förrgår så blev jag ju kameraägare, och är så sjukt nöjd! Vi åkte som sagt till Helsingborg och köpte den, och modellen är "Canon eos 600d". Har så länge velat ha just denna, då jag testade Sofies och älskade den. Har haft det lite tight med pengar men nu efter min födelsedag så hade jag äntligen pengar till den. Modellen är utgående, och det finns massa nyare men ville verkigen ha denna, så så blev det! Är som dagt super nöjd och vill bara gå runder och fota allt..haha. 
 
 - Kaaaameran!
- En del random bilder jag tagit med akmeran än så länge! 

BAD NEIGHBOURS

Som sagt såg jag filmen "bad neighbours" idag med Maja, Filippa & Matilda. En film som var så sjukligt rolig och hade sååå snygga skådespelare i, yummie. Och roliga sådana med. Iallafall så var det en riktigt rolig rulle som ni verkligen måste se. En hur härlig och peppad (?) film. Om ni vill veta vad den handlar om så är det bara att googla namnet och se trailern. 
10/10!
 
 

PERFEKT VÄDER FÖR BIOMYS

Som Filippa förut nämnde så så har vi varit i Lund idag, fikat på EH & kollat bio. Det duggade lite och var ett perfekt väder för biomys. Hann kolla lite i affärer och köpa goodis innan filmen. Skriver en enskild liten recension (eller vad de heter?) om filmen sen, hehe. Köpte en massa (halv kilo...) S godisar & en 7up. Efter bion fixade vi lite pengar, köpte dricka och gick till bussen. Missade att hoppa av på hållplatsen vi skulle, men chauffören tyckte typ de var hans fel så han släppte av oss på andra sidan till den andra hållplasten. Så fick sprang och sprang och missade bussen. Fick vänta i en halvtimme, på bussen hem och är nu hemma. Ska kolla en massa one tree hill, Matilda har berättat så himla mycket - måååååste se. omggg. Sen har den stora bomben om the vampire diaries dött, så måste se det med. Måste. Måste. 
& ta mitt cellgift, tar tabletter idag eftersom jag inte orkar vänta på spruta osv. 
Hörs.
 
- Goodis och musikk. 

GÄSTBLOGG-FILIPPA!

Tjo Balla Bacon!
Just nu sitter jag tillsammans med Emmie, Matilda och Maja på Emmies rum och håller på att fixa oss för snart ska vi ta bussen in till Lund för att ta och kolla på bio, vilket passar riktigt bra eftersom det regnar ute. Vi ska ta se filmen Bad Neighbours och den verkar sååå bra! Zac Effron är en av huvudrollerna och han är så galet snygg vilket är ett plus i kanten!! 
Bion börjar klockan 18:20 och innan dess ska vi ta en fika på EH och snacka och ha allmänt mysigt.
Hoppas att alla Emmies läsare får en super härlig Fredag för det ska vi ha
Puss o Kram!
 
-Här ser ni lite halvtaskiga bilder på dagens outfit!

YSTADSSJUKHUS

Sovmorgon för att sen åka till ystadssjukhus. Kollade på en fistel/cysta jag fått runt svanskotan. Kunde välja mellan två operationer : narkos då den är borta för alltid, men tar flera månader att läka eftersom de måste gröpa ur riktigt stort område. Alternativ två - liten med endast lokalbedövning och läktid på 1-2 veckor, dock stor chans att de kommer tillbaka. Tar de sist nämnda.
Åt lunch på sibylla - så äckligt...
sen tillbaks till skolan. Gick de sista två lektionerna och sen till våååårdcentralen för arbetsterapi. Hem en runda och sen gick jag till sofie. Hos sofie hade Maja och hon bakat muffins - svin goda. Vi bara pratade och fikade. Sen åkte Maja hem och sen jag. 
Pappa ringde och sa att kameran fanns i Helsingborg så dit är vi påväg nu. Jag, pappa & Hampus. Yey.



KAMERA JAKT - MISSLYCKAD

Hade en diagnos/stort läxförhör på spanskan idag vilket gick helt okej. Sen hände inget speciellt i skolan, gjorde spagetti carbonara på hemkunskapen - inget att hurra för men bättre än fiskgratängen som serverades till lunch.
 
Efter skolan följde Sofie med hem, vi åt kladdkaka och gjorde matteläxa. Åt sen middag och sen tramade hon hem och jag, Hampus & pappa åkte på jakt efter kamera. Slut ÖVERALLT, så besviken. Bokade en som kom in på fredag, men det kostade dock 500 mer än jag hittat på ett annat ställe. Men bara jag får den så blir det bra, vill ju speciellt ha den till luftballong flygningen på söndag. Ska bli såå kul! 
 
 



TRÖTT OCH SEGT

Så otroligt trött. 
Första riktiga skoldagen idag efter långhelgen, seeeg! Älskar tisdagar i vanliga fall men vill vara ledig igen. Iallafall så slog de mig igår att det snart är sommarlov, lite mer än en månad kvar bara..helt sjukt! 
Idag hände inget speciellt, hade inget speciellt på mig och gjorde inget speciellt. Hade dock lite pudelinspirerat hår, vilket jag trivs i och som var lite speciellt. De flesta lockarna gick dock bort efter bara någon timme, men gillar det bättre då. Efter skolan stannade jag på läxhjälpen och när jag sen kom hem var jag så H-U-N-G-R-I-G så det inte var sant. Tog en macka och kollade klart hawaii five-0. Sen kollade jag en massa klipp på youtube och åt kvällsmat. Nu har jag panikat en del eftersom att kameran jag vill ha knappt finns länge, åhh! De måste fixas, har sparat så saknar endast 19:- kronor till den nu...och så håller den på att utgå från sortimentet. yeeey.
 
- lagom frånvarande på bilderna, menmen!

FRILUFTSDAG

Uppe tidigt för att hinna med läkaren innan skolan. Hos läkaren kollade jag mina "utslag" på min hand (igen..) och de bestämde sig för att ta biopsi på ett av dem. Fick en bedövning som spände som satan men gjorde inte alls så ont som jag mindes de från min förra biopsi i låret. 
Sen kom jag lite sen till skolan, men hann ändå innan de hade traskat ut i skogen. Vi "fick våra barn", dem vi skulle ha ansvar för och gick. Hade faktiskt kul och njöt av dagen. Blev dock helt bränd i huvudet, helt röd..
Slutade en timme tidigare än vanligt, skönt! Fick så sjukt ont i mina fötter, höfter och ben så la mig direkt i sängen när jag kom hem. Kollade lite one tre hill avsnitt och åt sen middag. 
Ska snart kolla ett till avsnitt, sen starta ett avsnitt av hawai five-0 på tv:n och kolla det med min bror. Sen duscha och sova. 
 
 

HEMSK HUD, ARGH

Vaknade runt åtta idag hos Maja och bara drog mig. Sen åt lite frukost och fixade oss, sen iväg på gudtjänst. Denna började 10 och alla i min konfimandsgrupp fick läsa upp varsin förbön, vi själv skrivit. Var nervös men tyckte det var en kul grej, inte bara prällen som pratade en massa lixom. 
Efter det traskade jag hem, kollade fyra avsnitt av one tree hill - fixade mig och hoppade upp på Majas cykel till jobbet. Lugnt då många var borta på jobbet. Efter det så gick jag till Hemköp med Maja och handlade inför imorgon, då vi i min klass ska hålla i en fridluftsdag för alla fyrorna. 
 
Hemma sen så kokade jag pasta och hackade lite grönsaker osv till pastasalladenjag tänkte ta med imorgon. Kokade även lite extra till kvällsmat. Tog en biff sen hade jag kvällsmat. 
Har fått så otroligt dålig hud de senaste dagarna, så dålig! Beror altagligen på att jag bara använt mig at avsminkningsservetter istället för mina vanliga rengörningsprodukter. Joooobbigt! Men iallafall så slängde jag på mig en ansiktsmask och hoppade i pyjamasen efter middagen. Nu blir det lite hawaii five-0, the originals, the vampire diaries och om jag hinner one tree hill. 
 
 

THE OTHER WOMEN

Hette ju filmen vi dåg igår på bion. Så himla underbart skön och rolig rulle. Helt fantastisk. Defenitivt en film i min smak. Skådespelarna var helt fantastiskt underbara och den var bra suepr grym! 
10/10 - om inte mer! 
 

NEW IN - EMPORIA

- Detta hittade jag igår när jag var på emporia med Maja & Matilda. Hittade lite kapp och är så nöjd med allt!

SMOOTHIE

Vakande för några timmar sedan och har inte gjort något så mycket. Jag gjorde lite frukost - hallon smoothie. Sen fotade jag de jag köpte igår och ska strax fixa ett litet inlägg om de. Hade tänkt att jag skulle gå ut en runda men sköt fram de till senare för att pappa ändå skulle ut och springa då. 
Vid tre ska jagpå konfaträff idag, där brukar inte hända så värst mycket - vi bara pratar och går igenom morgondagens gudtjänst. & fikar, hehe. Ikväll kommer även FIlippa hem från London, åh va jag saknat henne! Ska bli så kul att träffa henne och se allt hon köpt! Excited!
 
 

EMPORIA ALL DAY LONG

Halv tio gick jag ur sägen för att spendera lite tid med min kusin, Elin! Vi hoppade lite och bara pratade. Halv tolv sen så hämtade Matildas mamma mig, i vilen var även Matilda, Matildas lillasyster och Maja. Vi begav oss mot emporia. Har köpt en hel del, som jag kommer visa någon dag. Så ont i fötterna hahah. Sitter nu på donken, & har precis ätit en kycklingburgare. Om 2 h går tåget hem så nu kan vi ta de lugnt och inte stressa. Kommer säkert tappa bort tiden och stressa satan senare men inte nu iallafall. 
Vi tar tåget till Lund där vi sen ska se bio. The other women är titeln, verkar så rolig och bra! Ger en recension senare, heheh. 



- lite olika bilder från dagen än så länge :)

ROSEGULD ACCESSOARER

 
beige and white
- Tyckte denna outfiten var riktigt fräsch och snygg! Klicka som vanligt på bilden för att komma till de olika produkterna. 

LÅNGHELG

Vaknade hyffsat tidigt idag, halv tio. Låg kvar och kllade igenom mobilen, gick sedan och gjorde frukost. Skulle bara äta lite snabbt för att komma igång med städningen tidigt...fastnade vid resekataloger och sen surfade jag runder efter reser på datorn. Så efter några timmar kom jag på att jag skulle snabba mig lite så gick in och fixade rummet lite. Veck kläder, fixade lite i garderoben, plockade undan och ska snart dammsuga. Lotta kom för en stund sen så pratade lite med henne. Sitter fortafrande i pyjamas och ska snart duscha, sen ut en sväng med båten. Blir premiär tur för mig, spännande!
Ska äta nu och sen duscha så chao, långhelg nu! Såsåsåsåsåå härligt!
 
- Denna hand lever ett eget liv, men ja.

VALBORG

Igår firade jag valborg lugn och mysigt hos Maja. Hela hennes familj, en till familj, Matilda och Andrea var där. Vi började med att spela lite tennis/badminton, sen knackade dörr efter kubb. De flesta var inte hemma, så det blev inget. Vi grillade korv och marshmallow. (om man kan stava marshmallow utan google, är man omänsklig..svåraste ordet helt klart) Vi käkade chips, jordgubbar, ostbågar och hade mysigt. Jag, Matilda, Linn, Andrea och Maja gick sen ner till fotbollsplanen och spelade lite boll. Sen gick vi förbi bålet påväg hem, väl hemma startade vi "Taken". Hade aldrig förut sett den, och jisses va bra! Fick gåshus och det var suuuuper. REKOMMENDERAS om ni inte redan sett det!!!
Sen åkte jag hem, kollade ett avsnitt av "One tree hill" och somnade. 
Riktigt lyckad Valborg blev det och jag hoppas att ni hade det minst lika mysigt dom jag!
(Matilda är mästare på att grilla marshmallow, blir P-E-R-F-E-K-T-A!)
 

RSS 2.0