MINI JULGRANEN UPPE

Stor städat mitt rum, satt upp min lilla garn och tagit fram ljusslingor, det är vad jag gjort dem senste timmarna. Imorgon är det december så fick lite panik att få upp min gran, men var först tvungen att städa. Usch, mamma hade fått för sig att hon skulle strycka mina tröjor jag slängt i tvätten för super länge sen så fick upp en hög med trettion tröjor, varav hälften jag inte hade galjar till så dem får ligga framme. Annars har jag plockat undan de mesta och få fint i mitt lilla rum. Har en stor balja som jag har alla gosedjuren jag fick på sjukhuset i, så jag fick klämma in min gran mellan den och spegeln. Trångt men det funkar. haha.
Nu hade jag tänkt kolla någon film eller iallafall bara ta det lugnt och inte göra så mycket.
 
 
 

MALMÖ CITY

Igår efter skolan var jag, Matilda, Filippa & Maja inne i Malmö och kollade runder. Vaöde inte rätt dag då det regnade hela tiden, haha. Vi shoppade lite och åt. Jag köpte en tröja på Monki till mig själv men hittade ingen julklapp till någon. Vi hade bokat bord på Jensen men allt sket sig, totallt. Först så hade dem ingen ramp in så jag fick gå in, sen tog det frm minuter innan dem fick in rullstolen också. Sen hade vi bestämt vad vi skulle äta och så, med det var endast till take away...Till slut fick vi in varsin kycklingfilé tallrik med pommes och varma grönsaker. Visst, jag har ätit värre men även bättre..haha. Sen gick vi iallafall till Burger king för att gå på toa, vilket kostade fem kroner eller om man köpte något fanns det en "toa-kod" på kvittot. Så jag köpte en stor läsk men fick inget kvitto. Vi åkte upp i hissen, i hissen var det kiss & kräk. Alltså jag och Maja (som fick åka upp med mig) klöktes och fick panik. När vi väl sen kom upp kom vi inte ut..När Matilda sen gå ner och köpt en kod öfr en femma istället så kom vi in på toan, som det var kiss och bajs ner kletat i hela toan. Allting var bara hemskt, sen skulle vi ner i hissen med. Maja sa till dem i kassan om allt i hissen & toan och hon i kassan bara skrattade åt henne och sa okej, tack. 
 
Petra hämtade oss och körde hem oss till mig, där vi gjorde en haul. Satt sen bara och snackade ett tag och dem åkte hem. Var så himla trött men kollade ändå på the originals och grown ups 2. Så sjukt bar båda två. Vid halv två var jag klar för sängen och slocknade direkt.
 
- Tröjan köpte jag på Monki för 100 kronor. 

MAKE-OVER

Idag som ni ser så har jag fått hjälp med att göra en liten make-over här på bloggen, allt är nästan ändrat. Detta har jag ingen annan än bästa Sofie att tacka  för ! Själv förstår jag inget av kodmallar osv. Vore hur kul som helst om ni kommenterade va ni tycker om den ! 




BACK TO THE EIGHTIES

Iigger nu i min säng påväg att somna. Att vara förkyld gör en då trött, haha asså shit va jag klagar. Men idag hade vi 80-tal i skolan, och bag kläde ut mig...haha super pinsamt eftersom det var många som inte gjorde de. Sen pratade vi lite om de elevdemokratiska råden som idag fylld 25 år på vår skola. Hade vanliga lektioner halva dagen och annat resten.sen slutade de med prisutdelningen, dem som vann hade (de flesta) sjukt braaa utklädningar. Visst, jag hade inte klagat om jag vunnit då prisen var biopresentkort på 200kr men sen hade jag nog inte velat ha den uppmärksamheten...haha mer än jag redan har lixom. 
Efter skolan rullade Maja mig hem till hennes mormor & morfar där vi åt fläskkottlet med mos och potatis, sviiiiin gott! Sen tog vi de lite lugnt, bytade om osv. Åkte sen hem till Maja och pluggade lite biologi, lagade knäck, dragk glögg och bara hade de mysigt. Kom vem för en liten stunds sen & ska nu sova.
Provmiddag & biologiprov imorgon, lycka till ? 
 



DESSA TAXICHAUFFÖRER

När taxi chauffören idag skulle köra upp mig för rampen och in i huset körde han av rampen men märkte inget...han bara fortsatte och jag fick försöka räddas av ringklockan. haha. har faktiskt livit riktigt föranad p min taxichaufför d han varje mrgon kommer minst t io minuter försent då att jag kommer supe rmycket sent för att sen även ska hämta upp fler. Och sen kom jag för sent en gång och han älter forfarande om att jag är i tid osv. men lixom seriöst, jag sitter och väntar och ibland kommer han för tidigt d är det bara att snabba sig så att han inte ker utan mig...irriterad. iallafall så gjorde jag teknikprovet idag och blev godkänd. woopa! biologiprov på torsdag, två matteprov och ett fysikprv nästa vecka. Nu längtar jag till jullovet super mycket! Idag ska jag iallafall plugga biologi och duscha. Fick lämna i min dator idag för att internetet inte fungerade, så kommer antagligen få den imorogn igen. Men måste ju erätta allt med dropox, det löste sig men alla mina dokument är borta. 
 
 
- Älskar !!

Förvirrad

Har blivit hemskt förvirrad på sistonde, riktigt jobbigt. Glömmer och blandar ihop saker. Tex, så har jag slarvat bort en laddar till bilden, skulle säga "bertil 8" idag på jobbet emn det blev "blå 8" istället, vi ska ha vita tröjor på jobbet och där kom jag i en grön. Hoppas bara det är något konstigt som snart försvinner.
Idag var jag på center syd och sen åkte jag och jobbade. Så det har inget hänt super mycket idag. Köpte lite smycken på center syd annars inget. Hände inget speciellt på jiobbet förutom att dem hade bakat lussebullar så man jag blev riktigt taggad på julen, IDAG ÄR DET JU BARA 30 DAGAR KVAR TILL JULAFTON! helt sjukt om du frågar mig, tiden går så himla super duper mega snabbt. Ska nu plugga super mycket teknik iallafall och hålla tummarna att jag klarar provet imorgon.
 
NU HAR JAG LADDAT NER DROPBOX, LOGGAT IN & INGET AV DET JAG SPARAT DÄR ÄR KVAR !!!!
fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck fuck. vad ska jag göra nu då ?

*ingen bild*

Gudtjänsten igår var väldigt annorlunda och konstig men ändå bättre än en vanlig. GUdtjänsten varade int ens i en timme och vi träffade inte våra "grupper" efter heller. Efter den så gick iallafall jag, maja, filippa & matilda hem till mig och kollade ravenswood. Vid tolv tiden gick dem hem och jag deckade direkt. så trött, även om jag glömde ta cellgiftet...
Imorse vaknade jag och bara strosade runder lite och sen åkte jag, mamma & hampus till mammas jobb där det var julbasar idag. Stannade bara en lite stund, kollade lite tvd när jag kom hem. Se kom mammas kompis Tlva hit och fikade. Jag och hampus spelade lite wii, sjukt länge sedan. Sen åkte han iväg med hockeyn. Pappa och jag gick en runda, jag med kyckor haha. Försöker att träna upp mig nu så att jag kan ha kryckor i skolan, vore sjukt bra. Så tråkigt att bara sitta ner, ta en massa plats hela tiden och få allas blickar. Iallafall så gick vi lit emer än en kilometer vilket jag är riktigt nöjd och stol över mig själv att jag klarade. Dock så går jag mycket sämre nu efteråt 'n innan och har svin ont. När vi kom hem så tog jag iallafall cellgiftet och mår därför illa nu. Sen åt vi och jag & pappa spelade wii. har sjukt ont i axlar och skuldror nu...haha. hämtade iallafall sen hampus och sen kollade film, paranoia. Liam Hemsworth (eller hur han stavas?) var ju med så det var väl därför jag kollade. men den var sjukt bar faktiskt. mår riktigt bajs just nu så ska sova.
c'ya all.
 
- Eftersom att min dator blivit uppdaterad så har alla bilder försvunnit. så det blir ingen bild, men ska försöka hinna med att ladda ner dropbox imorgon och fixa det.

Harry Potter gudtjänst

Har haft/har en massa prov och läxor, datan har varit på uppdatering och massa annat. Dåliga men sanna, de får ni leva med. 
Sitter och väntar på taxin som ska ta mig till skolan och har tid att blogga. Haha. Men iallafall så händer inget speciellt i skolan va jag vet iallafall...efter skolan ska jag på sjukgymnastik och sen kommer friendos hit och vid nio sticker vi till kyrkan på en gudtjänst nu innan Skottland. Harry Potter inspirerad gudtjänst...får se vad som menas med de. Iallafall så är de ju cellgifts dags idag så tror bara jag stannar hemma och tar de lugnt efter de. 




Prov hit & prov dit

Började dagen med försovning. När jag väl kom till skolan började jag med en komplettering på hkk prov och direkt efter de gjorde jag ett kemiprov, gick shit. Sen var de en student från Estonia som hade en liten grupp övning om fördomar med oss. På tekniken skulle jag egentligen gjort ett prov, men fick skjuta fram de tills nästa vecka.När jag kom hem åt jag och kollade på lite avsnitt av "med Clara henry", stört skön tjej ju. Sen var jag på en blomsterkurs där vi fixade lite blommor och fikade. Efter de hamnade jag i sängen och pluggade spanska till provet vi har imorgon, och längre än så har jag inte kommit. Hade tänkt duscha och sen plugga lite till, sen sova. Är trött och hungrig hela tiden...

Sen är de så att mina halsband som jag alltid har på mig var borta. Tappade dem på ullared...ringde dit men så visste dem inget. Sen efter en stund ringde hon upp igen och sa att en kvinna hade hittat dem vid kassorna. Blev så sjukt glad, eftersom att dessa halsbanden verkligen betyder såå himla mycket för mig. Så underbara människor de finns, verkligen. Så jag kommer få tillbaka dom, vilket är super viktig. 
Puss




fyyyyndade

Igår kväll så skulle max & maja, petar och alicia åka en spontanare till meporia på kvällen så jag följde med. Köpte en rld klänning, tights och fick ett halsband på bikbok. Sjukt nöjd, verkligen. klänningen kostar egentligen 399, men fick allt för 299 kr, då det var 40% i fredags och igår. har kollat på klänningen ett tag och igår 20.01 typ blev den min. tänkte festa till det lite och inte bara ha vanliga kläder på julavslutningen iår, hihi. sen åkte vi hem till oss och fikade sen sov maja här. Vaknade imorse och maja åkte iväg på brunch och jag åt frukost. Sen pluggade jag lite, slog in julklappar och fixade mig. jag, mamma & lotta åkte sen till julmässan. åkte först fel men kom till slut rätt. Igår när vi var på empria så var tre från hela sverige bakar där så vi pratade lite med dem och så fick vi fem biljetter till mässan. blev dock väldigt besviken på mässan då det inte var något juligt utom en tomte. var där i max 10 minuter, sen köpte vi en massa chokladbollar och gick till emporia istället. Åt bara sen åkte vi hem. har pluggat, varit vid graven och fixat min lampa.
 
- min lyckokaka, och min soppa. sååå gott!

Övernattning

I förrgår åkte jag till ullared, tidigt på morgonen. Kom inte hem förrens igår lite efter tolv. Hade inget internet förutom inne på just ullared..så har därför inte kunnat blogga. När jag sen väl kom hem igår städade jag, hälsade på min gammelfarfar och sen kom Maja & Petra en sväng. Så hade ingen tid till att blogga. Så om man skår ihop ett och annat så var inlägget som var upplagt i torsdags tidsinställt, hehe. Iallafall så handlade jag knappt någon ting, konstigt nog. Men när man inte riktigt kan gå som vanligt, så är det sjukt jobbigt. Har alltid älskat att shoppa och så men fick verkligen panik när jag var på ullared. Alla var helt hispiga, stressade och bara körde vare sig de var något iväg eller inte. Jag fick med mig en lampfot, bh, kjol, låda, sminkborstar, torrshampoo, inpackning, väska och mobilskal. Vi övernattade i en väldigt fin stuga. Två badrum, fyra sovrum, kök, vardagsrum med tv och stoor soffa. Så det var hur mysigt som helst. 

Idag vaknade jag & åt frukost. Sen duschade jag och vi åkte till Ikea där jag köpte ett nattduksbord och en lampskärm. Sen åkte vi till burger king och sen till öob. Nu är jag hem och ska fixa lite på mitt rum och plugga.

Teenager posts

 
 

Stel & har ont

Fick lite sovmorgon idag då jag började med bad klockan nio. Badar ju dock i lund så fick bara en ytterst liten sovmorgon. haha. Direkt efter badet åkte jag till sjukgymnasten här hemma och tränade. Har sjukt ont i hela min kropp och är super stel så tränade bara lite och lätt. Igår fick jag ju en tejp på min nacke/rygg som jag idag även bytade då den lossnat. Kom till skolan på lunchen och det var faktiskt god mat, soppa. På engelskan jobbade vi med filmerna och sen på spanskan var vår lärare inte där så franska läraren fick hålla koll på oss också. Vi skrev först en dialog i grupper som vi sen läste upp för en annan franskgrupp, och dem gjorde samma sak. Sen lärde vi dem lite viktiga spanska ord, och tvärtom. På elevensval där jag har hemkunskap gjorde vi mackor med saltade gurkor och färsost. haha sen drack vi te till det på långbord. Sluade sen och taxin körde mig hem. Idag var ju sista skoldagen denna veckan. Sticker ju till ullared imorgon, hahaha. Har bara suttit vid datan och kollat olika vines på facebook men ska packa och sen plugga. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
- Gamla camwow bilder..

Vaxiss

Försov mig idag så fick sminka mig medans jag åt frukost men sen fick jag ändå vänta på taxin då den kom sent. Slutade lite över tre för jag skulle på sjukgymnastik, gick inte så bra. Tränade knappt, hade så ont i kroppen och min sjukgymnast ville visa nya övningar och tejpa min nacke/rygg så det tog över tiden. Direkt åkte jag & mamma sen vidar etill tokyomakeover i lund där jag vaxade armarna och överläppen. Efter jag hade gipset på min arm blev håret riktigt lång, grovt och svart. Skämdes riktigt och mådde dåligt så därför vaxade jag armarna. Gillar verkligen inte hår förutom på huvudet, ögonfransar och snyggt formade bryn. Annars usch på hår. Dessutom att min släkt är en nära generation till aporona och har mycket hår, hjälper inte. Helt anti det iallafall. Efter mamma också vaxat överläppen stack vi till subway och åt. ÄLSKAR. Men utan kaka dock, åhh! Haha eget val men ändå, det är kakan som gör hela. Sen direkt till sjukhuset där jag var på reumatiker träff. En sköterska från reumatikeravdelningen kom ner och berättade olika mediciner, biverkningarna, vad som händer i kroppen & så pratade vi om det. Väldigt intressant och ska skriva ett inlägg mer om det sen. 
Ska söka efter fler sponsorer till sjukhuset nu, så sees.!
 
 

serier tar över mitt liv

Var i skolan dem tre förtsa lektionerna sen åkte jag till sjukhuset där jag först badade, kurator, röntgen & ortopenden. Mellan kuratorn och röntgen så åt jag & mamma med mormor oh morfars grannar, som också vistas mycket på sjukhuset. Vi åt på pastelle och jag tog pasatgratäng medans dem andra tog spaggeti - köttfärssås. Hos ortopeden sa han att det antagligen inte blir någon mer operation men att jag ska tillbaka om två månader. 
När jag kom hem kollade jag klart new girl, så har nu sett alla avsnitt som kommit ut. Jag & sofie satt dessutom och snackade lite innan taxin hämtade mig och jag insåg att jag lagt ner så sjukt mycket tid till serier. Räknade precis ut att jag lagt ner över 70 h på the vampire diaries, och sen följer jag ju typ femton serier till. Vad gör jag med mitt liv ? 
Iallafall så ska jag ta tag i läxan nu iallafall för vi har kemi prov på torsdag. Även om jag inte är där så får jag ju plugga för får göra det sen. Har teknik prov på måndag sen också. Och usch. Gillar inte prov, verkligen inte. Men ska plugga nu.
 
 

NOVEMBER redan

Om en liten stund ska jag & mamma åka iväg på heeling, vet inte riktigt vad det är men det får jag väl se. Efter det vet jag inte riktigt vad som händer, kompisar eller bara vara hemma och ta det lugnt. Mamma sa att man blir helt trött efter heelingen så får se om jag orkar göra något. Hade dock behövt plugga kemi, då vi har prov på torsdag. Har så himla mycket prov nu innan jul...kemi, so, matte, biologi, spanska usch.
Men både längtar så sjukt mycket till julen men vill samtidigt hoppa över den. Älskar känslan, umgås med släkt och vänner, maten, julklapparna & snön. Men samtidigt så har vi så lång jag kan komma ihåg firat med mormor och morfar så vet inte hur jag kommer reagera. Men fy va detta året gått fort, det är ju redan NOVEMBER. Snart är det 2014, herregud! Aja ska fixa mig nu så hörs vi senare.


IKEA

Taxin kom för sent och sen skulle vi även hämta en annan också, så jag kom för sent till matten. Sen på engelska gör vi remakes på filmer och vi kom på en massa bra idéer, hoppas bara vi kan genomföra dem. Vi drog över på tiden och arbetade även med filemrna på svenskan. Sen var det idrott där dem andra spelade basket vilket såg så kul ut! Sen åt vi och so:n kollade vi film och arbetade med EU.
Efter skolan följde maja hem och vi bara tog det lugnt. Sen åkte vi till IKEA men mamma och hennes kusin. Vi åt och handlade, kom hem och sen åkte maja till filippa för att kolla ravenswood. Sitter och har kollat klart pataj, new girl, ska kolla the originals och the vampire diaries om den kommer ut idag. Sen ska jag kanske se ravenswood, men det är bara kanske. 
 
- Mamma ♥

Idag ät det torsdag.

Hade på mig en tröja dag som det stic "is it friday yet?" på, och alla trodde det stod "it is friday" så ja. folk jommer väl tro att kag inte kan veckodagarna men ändå. föresten så kan kag faktiskt dem. Idag efter skolan var jag på sjukgymnastik & det går framåt folks. Tar mer tyngder, mer motstånd och fler övningar. Känns verkligen så himla skönt! Efter det kom Sofie & Maja med mat från Viking. Falafelllll åt jag och alla andra åt kycklingsallad. Sen pluggade jag lite matte och vi sminkade oss som vanligt. Haha. Sen stack Sofie hem för att planera en drag och Maja stannade en stund till. Vi kollade tv, tvättade bort sminket & plockade undan. Sen hittade hittade jag en väska med morfars gamla saker i och både Maja & jag blev helt rädda. För vi inte sett den innan och vi hört någon som kom och gick. Men det bar inget, vi hade bara missat väskan och det var pappa som kommit hem för att hjälpa mamma med tv:n. När Maja blivit hämtad så duschade jag & kollade sen twilight. Vilket jag faktiskt hade i läxa, hehehhe. Iallafall så hade jag glömt allt som hände och tycker inte alls den är bra längre. Efter jag sett the vampire diaries är ingen vampyr film/serie jag sett innan bra. Men iallafall så ska min grupp i skolan göra en remake på den, vet inte hur de ska gå men de är planen. Maja har också skaffat blogg, den heter "majjalundberg.devote.se" och borde faktiskt besökas! 
Gonatt! 

- helt okej när bästisen kommer hem från Tyskland. 5kg nutella, no biggie.


Deprimerad

Idag kom jag lite sent till skolan dä taxin var sen och att vi sen även skulle hämta en annan. Annars rullade lektionerna på och taxin hämtade mig igen vid tre. När jag kom hem så kollade jag ett avsnitt av new girl, sen kom maja hit. Vi åt och snackade lite, sen åkte hon till lund för en träff med jobbet. Jag var hemma och kollade lite mer av new girl, skule köpa ett par skor..MEN DEM VAR SLUT! asså är så himla deprimerad just nu, fy. Hittade dessa skorna för ett tag sen men har varit tvungen att kolla med sjukgymnatsre och så innna jag köper, och när jag väl gjort det finns dem inte. ASSÅ ÅHH. Det var ett par nike air max id 1 liberty. Så la mig i sägen och bra tyckte synd om mig själv i en timme. Sen kollade jag lite program jag missat för jag inte varit hemma, och ska snart kolla new gilr igen. 
Räknade lite idag och jag följer över tio serie...men jag älskar det. Serier är ju hur härliga som helst, man följer andra människors liv under längr etid. & alltså inte bara i en timme eller två som i en film. 
 
- Gamla data bilder jag tagit med web cameran. 

A, maddafakkas.

Igår var sista lektionen inställd vilket innebar en massa kludd för mig med taxi och allt. Men de slutade med att jag var hos Cornelia men Sofie, Sanna och Maja. Vi gjorde chicken nuggets med kroketter och hade de mysigt. Sen satt vi i soffan och prata en massa sen åkte jag till Malmö och kollade ishockey. Malmö spelade mot Djurgården, och malmö förlorade med 4-3. Några fel och missar av domarna men ändå. Kaos mot slutet och ja. En Djurgården-hejare satt bakom oss och i slutet så skrek han "skånska bögjävel" till en malmöspelare, vilket bas var sjukt onödigt. Det är ju inte ens ett skällsord ? Iallafall så se kg hemma vid halv elva och la mig direkt. Så trött! 

Idag var jag i skolan på alla lektioner förutom sista då jag var på arbetsterapi & sjukgymnastik. Kollade lite new girl när jag kom hem oxiden åt vi ungspannkaka. Älskar det, hehe. Sen pluggade jag, kollade new girl och duschade. Ska snart kolla lite till sen sova. 
& idag så fick vi tillbaka våra matteprov och jag fick..trumvirvel...A! Herregud trodde fan de var ett skämt. Haha. Fick våra prov med olika poäng så skrev bär lärare på tavlan vilket betyg dem olika poängen blev, och jag fattade inget. En i min mattegrupp kol fram och bara "jäkla geek, du fick ju A" och jag bara bdöwldåwfdk what ? Haha så fråga min lärare sen och han bara ja emmie du fick A! Asså är så sikt stolt över mig själv, knappt varit med och fick de bästa betyget. Låg 30-40 sidor efter som jag fick göra hemma på helgen och gjorde sen båda matteprovet på idrotten. Asså herre, så glad & lättad! 




Lugn-dag

Idag fick jag sovmorgon! Första dagen på höstlovet typ, haha. Farmor & farfar kom en stund och fikade rund två, sen åkte dem till graven för att sätta ett ljus. Lotta kom hit och vi kollade tv & i gamla fotoalbum hon hade med sig. Vi bara var hemma tog det lugnt och jag gick runder i pyjamas och helt ofixad. lov/helg style, haha. Vid sex tiden så gick vi till kyrkan på minnesgudtjänst där dem bland annat ropade upp mormor och morfars namn och tände ljus för dem. Efter åt gick vi till deras grav och sen gick vi hem. Köpte lite godis på hemköp och sen hem och kolla
"the heat" - SÅ SJUKT JÄDRANS BRA! Sitter nu vid datorn och bara lyssnar på mucisk och tänker. 
Saknar mormor & morfar någon sjukt. Varför dem ? ♥
 
 
 

Spindel

Den läskigaste saken hände idag, asså smheclwer. När mamma & henes bror lagt ner urnorna så fylldes de men jord och så. Sen när dem la på stenen så sprang en spindel rätt över den! Från mormors hörn till morfars, bara rätt över. Alla blev helt what ? Var kom den ifrån lixom och sen inget mer med de. Men sen när mammas kusin körde hem från oss idag så ringde hon och sa en sak hon hörde på radion. Att om en spindel springer över en gravsen när det är runt halloween så är den en död närastående som visar sin närvaro. HUR LÄSKIGT ÄR INTE DETTA !? Jag tyckte iallafall att detta var helt insane. haha, sen på kyrogården flög två glader och sen när vi kom hem var dem här..Allt sånt är häftigt men sjukt läskigt samtidigt. 
 
 
 
 

Urnsättning

Vaknade vid tio idag och visa av dem som skulle med till kyrkogården kom halv elva. Städade rummet, klädde mig snabbt och hann inte äta. Sen mötte vi alla andra där upp, vi blev 16 stycken. Vi sänkte ner mormor & morfar sen fylldes hålet och stenen lades på. Vi alla la dekorationer runt setenen och sa hejdå. Alla gick hem till oss efter det och fikade.
Igår ringde jag Lina och så berättade hon att hon skulle göra en power point om Google+ i skolan. Eftersom jag tycker det är kul att göra powerpoint och sånt så var jag uppe i natt  och gjorde en liten. haha, kunde inte sova så det bara blev så. 
Ikväll ska jag kanske till kyrkan, men vet inte om jag orkar så vi får se. 
 
- På dem vita stenarna står det "Älskade mormor" & "Älskade morfar". 

RSS 2.0