BOXER VIDEOS

Idag sov jag lite extra länge då jag var riktigt trött, vaknade & firade mamma på morsdag. Sen pluggade jag på svenskan och åkte till jobbet. Bingo, som vanligt. Pappa hämtade mig och när jag kom hem tänkte jag skriva klart svenskan men fastande med videos på boxers (hundrasen) med pappa. Sååå söta ju!!! Vid 18 hämtade Cornelia mig här hemma och vi for till gymmet där vi också träffade Sofie. Körde armar, men blev såå trött i dem ahahah. Märke att de var länge sedan jag gymmade, fyyy. Åt, duschade & skrev äntligen klart svenskan innan jag gick och la mig.
Slängkyss 


Me and Cornelia  

SHOPPINGHELG

Snabbspolning deluxe kommer här. 
I förrgår efter skolan åkte jag, Alva, Elin & Cornelia in till Lund för att möta upp Maja. Alva åkte på träning och vi andra traskade runder i stan, fleeeera timmar. Fick med mig en massa hem bland annat morsdagspresent, spex-utkläddnad & balskor. Kan inte gå i dem så bra, så får öva öva öva fram tills balen nästa veckan. Efter Lund åkte vi hit till mig, kollade lite tv & spelade sällskapsspel innan jag tog sprutan & la mig. 

Igår gick jag upp vid 07.30 för att följa med pappa & Hampus till Kristianstad för Hampus skulle till sin privat träning där. Jag & pappa var iväg hela dagen i alla möjliga butiker i denna stad. Hittade några träningsshorts till Spanien & vi kom på ett litet pysselprojekt jag berättar mer om sen. Träffade lite släktingar & fick parkeringsböter. Vid 16.30 åkte vi hemåt då var jag sååå trött. Vilade lite innan jag kollade film med mamma & Lotta samtidigt som vi åt. Sen testsminkande Lotta mig och efter det städade jag rummet. 
Slängkyss 


SYDSVENSKAN

Tjolla hopp! 
Slutade som vanligt på torsdagen lite i två, men stannade kvar (som vanligt) och spelade spel med nögpra från klassen haha! Då kom även Sydsvenskan och fotade en massa foton som de skulle använda till ett reportage dem skriver om vår kiosk och hon som håller i den, såå kul! När jag kom hem lite efter tre så började jag skriva på min svenska uppsats och fixa lite i min so uppsats, sååå mycket att göra :-(. Sitter dock nu i bilen på väg till emporia för att hämta mina glasögonen men också kolla lite efter balskor. Kan verkligen inte gå i klackar så måste ha köpa ett par snart så jag hinner öva lite...
Slängkyss


efter att ha gått Coopers förtjänade vi en paus...haha

TVÅ KONTRAST DAGAR

Hänt en massa saker de sista dagarna, både super bra och super dåliga. I måndags var det inte en bra dag utan en av de värsta faktiskt. Samba, vår hund var tvungen att avlivas då hon blivit sämre. Det var ett svårt beslut men det var det bästa, då hon led en hel del.
 
Igår däremot var det betydligt bättre dag då jag först hade nyvångsdagen då alla årskurser blandas och är i olika lag, rolig grej. Efter det så ringde min stora dag mig - wiho! I år firar dem nämligen 15 år och har gjort så att de som fått en dag under alla dessa år får nominera en över 65 som har eller är sjuk. Så jag och mamma nominerade vr fd granne, OCH hon blev uttagen. Sååå kul, åkte hem till henne igår och berättade - riktigt kul att kunna ge saker som detta!
Slängkyss
 
 

IVÖN

Internetet här uppe på ivön suger, så därav den dåliga uppdateringen. Vi har haft det super mysigt och bara chillat massor. Solat, grillat, paddlat kanot & bara myyyyst. Inatt så satt jag och en klasskompis uppe hela natten och pratade. Somnade en dryg halvtimme i morse, lagom utvilad haha! Dock så sov jag och Cornelia någon timme i solen igår så fick lite sömn då :-).

Nu sitter vi nere vid havet och äter RN sista lunch på restaurangen innan vi ska fara hemåt. Jag con mi familia ska åka och fira farmor direkt efter detta sen blir det sooova!!
Slängkyss 


Eftersom att jag knappt haft något internet så har luren endast legat i stugan så det fick bara bli dessa bilder 

SVART/VIT BLUS

 
Köpte denna blusen på only i fredags för endast 149kr - kaaaap!

INSTÄLLD MATTE

Så idag har jag sovmorgon! Eftersom att min grupp redan har gjort muntliga NP i matte så skippar vi matten idag, vilken är första lektionen och är 80minuter lång. Såå fick hela den i sovmorgon, & det är så skööönt. Blir dock helt paranoid när jag är själv hemma, usch haah. Sen att strömmen går och kommer tillbaka gör inte saken bättre...Nu ska jag ta tag i lite läxor för att sen fixa mig och dra till skolan och börja med att kolla catching fire.
Slängkyss 




PENSIONÄRER

Today var jag som vanligt i skolan. Vi hade NP i spanska, det gic ät helvetet, men prioriterar inte spanska så det är lugnt - bytat lärare lika ofta som underkläder och vi lär oss inte någonting. Kollade sen catching fire på engelskan och hade sista lektionen inställd. Dock så stannade jag, Nina, Elin & Wilma kvar på skolan för att spela fia och skitgubbe...hahaha pensionärer. 
 
När jag kom hem så hoppade jag direkt i min pyjamas och tofs, det är den bästa känslan. Kollar gårdagens EOTB och ska snart ta lite mellis, svin hungrig. Sen kommer Maja och jag ska plugga matte, so och sen packa inför klassresan som vi ska åka iväg på i helgen.
Slängkyss
 
 
Känner mig suuper ofräsch idag så hade behövt göra denna masken idag!

KLASSTRÖJOR

I onsdags förra veckan fick vi våra klasströjor, äntligen! Har levt i min under hela denna långhelg, så sjukt mysig! Ganska skönt att vi tog ett diskret tryck då man kan ha den ute utan att skämmas haha. Hörde också att efter man tvättat den så håller den sin mjukhet, härligt. En liten detalj är att det finns ett fack till mobilen i fikan och sen en öppning så man kan ha hörlurar under tröjan och sätta fast uppe i kragen. Vi beställde HÄR ifall någon klass också vill beställa från samma sida.
 
 

EYE MAKE UP REMOVER

Jag har länge letat efter en make-up remover som tar bort ALLT smink, och inte lämnar rester så det ser ut som om man ringat in ögat med kajal dagen efter. OCH denna från dermalogica gör det, den tar bort allt och man känner sig super fräsch dagen efteråt. Sen ett stort plus är att hur mycket man än får in i ögonen så svider den inte. Det känns inget, såå skönt!
Stort tips, kommer inte ihåg vart jag köpt den men det finns att köpa HÄR för 320kr.
 
 

"HÖGLÄSNING"

Imorse skrev jag ihop lite som jag ska träna på till biologin och läste igenom den. Gjorde sen några tidsinställda inlägg som kommer i veckan ;-). Hann också bläddra igenom den nyaste veckoveyn innan jag tog mig till jobbet, där det skulle vara högläsning men blev bingo. Standard! Mamma hämtade mig och jag kollade lite modern family innan Emma kom och vi åt grillat. Catchade upp & fikade en massa efteråt. Det kom en rejält hagel skur, i maj lixom??? Vad händer. Iallafall så duschade jag när hon åkt & läste på lite om backpacking, sååå tagg på att göra de om några år. Nu ska jag sussa till regnet som öser ner utanför, gonatt!
Slängkyss 


Skojar modet jord eller vad är det frågan om??

BRA LÖRDAG

Vaknade vid 10 igår och så gjorde vi super god frulle - toast, ägg & bacon. Sen städade vi undan de vi hade plockat fram och de andra gick medan jag och Maja startade en film. Riktigt konstig rulle. Efter den så fikade vi lite och jag blev hämtad. Pluggade biologi och kollade de senaste TVD. Så sorglig, men herregud grät så himla mycket!!! 
Sen hoppade jag ur pyjamasen & fixade mig för att åka till Lund. Jag och puddingarna hade bestämt oss för att äta middag i stan och så blev de, kinamat. Inte suuuper gott, men absolut inte äckligt. Efter det drog vi till Wilma där tjejerna från igår redan var - MYS! Spelade spel, körde lekar & allmänt pratade. Drog hem ganska tidigt allihop då vi var trötta efter nattens korta sömn. Pratade med Maja i flera timmar i telefon när jag kom hem så det var ett super härligt slut på lördagen. 
Slängkyss 


Plugg dricka, Yum! 

LÄSGLASISAR

I förrgår spenderade jag hela dagen på empan med mamma & Hampus. Först var vi på synundersökning där både jag och Hampus fick läsglasögon...Herregud. Ska bli riktigt skönt dock då jag anstränger mina ögon väldigt mycket. Kunde inte bestämma mig vilka par så de fick bli två haha! När jag kom hem från massa shopping efter glasögonen så pluggade jag lite innan jag drog till Maja. 

Vi bakade LCHF & väntade in Matilda och Filippa. Beställde kvällsmat från pizzerian som kom med hemkörning. Det slutade med att chauffören var hos oss tre gånger & sista gången bjöd han oss alla på läsk. Härlig snubbe :-). Sen kom de andra tjejerna och vi kollade fifty shades of grey innan vi käkade kakan vi bakade. Vid ett gick alla utom vi puddingar hem som sov hos Maja. Låg och pratade till 3-4 innan vi släckte för att sova. 
Slängkyss 


Vi åt även chokalddoppade jordgubbar!! 

PITCH PERFECT 2

I onsadgas var jag och några tjejkompisar i Lund och kollade "Pitch Perfect 2" på premiärsdagen. Vi kickade igång lovet med en bio i regnet, perfekt början. Den var riktigt rolig och gillar man ettan kommer man defenitivt gilla denna med. Har du inte sett ettan...KOLLA på den dirket ! Riktigt härliga chick-flick filmer som är sjukt roliga med. En liten spoiler är att självaste Barack Obama är med...Höjdpunkt. 
Njut av trailern. 
 

LEONARDO DICAPRIO

Lyckades lapa lite sol idag och få fram lite fräknar, såå skönt. Riktit härligt väder i solen med, me gusta. På kvällen vid 20 drog jag & Maja till Cornelia där planen var att vi skulle se titanic. Efter en kvart in i filmen poffade det till och DVD krashade hahah. Men efter ett tag lyckades vi kolla på datan istället så det blev lite Leonardo tid iallafall ;-). Hur snygg är inte denna påg? För jäkla stilig. Anyways så grät vi en massa i slutet, lixom massa..Så himla mycket känslor kom fram där haha, men herregud vad den filmen är bra (kanske inte skådesepalet) men storyn och snyggheten är ju på topp. Hur kär blir man i heller inte i Jack lixom, störtförälskad. Nu ska jag nog se ett (två maybe..) bones avsnitt och sen sova för att vara lite pigg imon.
Slängkyss
 
 

50 ÅRS FIRANDE

Hey guys! 
Efter skolan idag var tanken att jag skulle läsa i vår svenska bok & plugga biologi. MEN det kom upp en massa störningsmoment bla så fick jag hem min balklänning (!!!!!). Var lite osäker i början om jag skulle behålla den eller ej men nu lutar de skarpt åt att jag ska ha den. NÖÖJD. 

Efter de åkte jag iväg på ett 50-årsfirande hos Nyberg/Bäckström. Super mysigt & såååå god mat, Yum! 
Nyss duschat & äntligen läst de hemska sidorna i svenska boken så nu blir de sooova!!!
Slängkyss 


Fräscha skor påväg till firandet 

IDEAL SÖNDAGSKVÄLL?

Vid 15 idag kom Elin hit & vi gick till kyrkan. Alla vi konfirmationsledare presenterade oss för föräldrarna och berätta om vad som kommer hända på ven medan alla fikade på gofika! Efter de vid 19 gick vi till kyrkan för att se en konsert. Jag vill absolut inte på något sätt vara elak men måste vara ärlig och jag vill ut ifrån kyrkan under hela showen. De var verkligen inte min smak av underhållning. De var 2h av orkester med sång på grekiska...nja inte riktigt min ideala söndagskväll. När jag kom hem (direkt efter vi fick gå ut ut kyrkan) duschade jag, ät middag & kollade bones. 
Slängkyss 


NO SLEEP ZON

Hellu!
Igår kväll var jag hemma hos Sofie med Elin, Cornelia, Maja, Filippa och Matilda. Vi hade det mysigt och catchade upp lite, sååå länge sedan vi träffats alla. Vi gick sen ut en runda då vädret var super härligt och skönt. Filippaoch Matilda veck av men vi andra promenerade runder lite till innan Maja och Cornleia gick hem till sig och vi andra till Sofie. Vi kokte varm oboy och åt lite nattmat som bestod av lasagne och äpple haha. Staratde pitch perfect och somande sen lite efter 3. Blev väck av en busringning vid halv fem, och vi gick upp vid åtta...så det blev inte så mycket sömn. 
 
Nu är jag hemma och tänkte starta någon serie, antagligen bones eller modern family haha. Sen vid 16 blir det konfa-föräldramöte och konsert efter det. Sen sooooova!
Slängkyss
 
 

Varm oboy, favorit! 

SPARKLING FESTIS

Har ni testat den nya festis med kolsyra? Jag älskar den verkligen, har dock bara smakat denna smaken "päron & kiwi". Men folk säger att de andra ska vara minst lika goda! Super fräsch och svalkande, perfekt nu till våren och sommaren. Finns även med smakerna "melon & lime" eller "jordgubb & vattenmelon". Har ni inte redan testat dem så är det ett hett tips ;-)
 
 

MISS HONEYLULU 75'

*Vårig inledning*
Hur härligt väder är det inte idag då? Fick bli uppvikta ljusa boyfirend-ish jeans med vit tisha & sollisar idag. Vårigt som tusen och det är riktigt fräsch. Dock så såg jag när jag kommit hem att texten på tröjan är namnet på en eskort tjej...Tvekade lite på att lämna tillbaka den, men tyckte att de var super fräsch och tror inte att folk kommer googla upp vad det betyder + hade klädpanik i morse hehe. Men lixom, är det inte lite brutalt att ginatricot säljer tröjor med sånt tryck??
 
Min mattelärare kom dock fram till mig idag och sa "Snygg tröja, cool"...Anyways så hade vi NP matte idag, vilket gick helt okej tror jag. Sen fick vi även tillbaka NP i fysse där jag fick B. HALLÅ, hur gick detta till???? Dock så hade jag bara alla rätt på de momenten där det inte var så mycket fysik inblandat och 12 fel på det med fysik..inte min starta sida hahah. Men fick B så det är jag extremt nöjd över!
Slängkyss
 
 
 
 

SURPRISE FÖR SANNA

Sholla hopp! 
Idag blev de också ett litet snabbt kvälls inlägg, men bättre de än inget. Hade både engelska tal presentation & so prov idag...blev inte nöjd med någon av sakerna men men. Efter skolan satt jag, Maja, Wilma, Nina, Sanna (en liten stund) & Pelle kvar på skolan för att spela kort i över en timme haha! Efter de drog vi tjejer till Hemköp & sen traskade jag med Maja hem till mig. Vi städade & fixa inför kvällen då vi hade en överraskningsmiddag för Sanna! Så himla kul, & man blir ju sjukt glad när hon blir de haha! Vi åt lasagne & glass med frukt och bär medan vi pratade allihop - så himla mysig vardagslyx. 

Nu har jag duschat & ska sova då de inte blir någon sovmorgon för mig imorgon som jag annars har varje fredag. Nix, den har blivit utbytt mot nationella i matte...Yeey-neey.
Slängkyss 


Mums, men såååå mätt haha!

IM OUT

Hej & gonatt! 
Som inledningen lydder så ska jag sova nu & tänkte bara titta in en snabbis. Efter skolan var de konfa träff där inget hände, men innan de kollade vi lite på bandet som övade..kaos haha. När jag gått hem från konfan åkte jag & mamma för att handla mat med Lotta. Efter de har jag mått sjukt dåligt & sovit mesta delen av kvällen så dagen har inte varit super lärorik eller bra. Hopps er dag har varit bättre!
Slängkyss 


Ännu en flashback, vill tillbaks!!!

INGEN ORK

Sjukdag...
Har som sagt känt mig krasslig de senaste veckorna och idag behövde jag bara vila upp mig inför NP imon och på fredag och soprovet på torsdag. Tvekade lite i morse då jag inte gillar att vara hemma, men vill prestera på proven så stannade hemma. Har kollat några bones avsnitt och de senaste tvd avsnittet nu på morgonen. Tänkte ta tag i pluggandet nu och sen ta lite lunch. Hoppas att allt är bra med er :-).
Slängkyss
 
 
Hade gärna suttit här just nu,,,

VIKARIE DAG

Tjolla hopp!
Idag var en otroligt lugn dag då var hade vikarie eller utan lärare hälften av lektionerna. Känt mig lite hängig och vaknade med halsont i morse, när kommer detta gå över? Är alltid förkyld, så surt :-(. När jag kom hem test-skrev jag lite på ett brev som vi ska göra på torsdag som ett prov om buddism/hunduism. Skrev lite så jag skulle se hur trögt de skulle gå, och trögt gick det minst sagt...haha. Så måste läsa på det mycket mer! Men först blir det att läsa vår klass-bok och svara på frågor om denne som är tills imon.
Slängkyss
 
 
ATM
 
 

EMMA 19ÅR

Jag och Maja vaknade vid 10 då vi startade dagen med att baka en LCHF till Emma haha. Käkade sen frulle i uterummet där solen lyste in. Vårfellings. Vid halv två cyklade jag upp till Emma för att fira henne lite innan jobbet. Gav henne en inspirationsbok jag gjort med citat som jag själv älskar, ett presentkort på H&M och kakan - lyckade presenter haha. Vi fikade och hade mysigt.
 
Mötte upp Maja lite i tre för att cykla till jobbet där det blev lite bråk under bingot, men det löste sig. Handlade påvägen hem och måste verkligen börja plugga efter detta inlägget. Sen duscha och mentalt förbredda mig inför skolan imon & Np i matte. 
Slängkyss
 
 


PICKNICK & FONDUE

Alltså sorry, käftsmäll till mig som uppdaterat helt horribelt dessa senaste veckorna. MEN ska verkligen verkligen försöka nu. Kärlek till er som fortfarande tittar in :-).
 
Igår tog jag det bara lugnt på förmiddagen och mådde super illa. Vid 18 tiden träffade jag Sofie, Cornelia och Maja på hemköp för att handla lite gott till vår picknik..Som fick äga rum på fotbollsplanen efter många om och men..haha. Men mysigt blev det! Vi gick sen hem till mig för det blev ruggigt kallt. Vid 21 for jag och Maja vidare till Wilma där Nina och Andrea också var. Vi åt choklad fondue, chips, spelade kort, körde charader (jag var extremt dålig) hehe. Super myisgt de med, hade en riktigt mysig dag helt enkelt. 
Slängkyss
 
 
Fitnesslife Sofie ät sallad medan vi andra lyxade till de med onyttigheter, stabilt


VALBORG

Igår var en så himla mysig kväll! Vissa bar ute och festade & vad gjorde vi ? Åt middag & spelade sällskapsspel haha. Men fy vad kul vi hade de, riktgt lycka kväll. Rint två somnade jag, Maja & Cornelia i Elins bäddsoffa. Skedade hela högen haha, myyyyys. Vaknade vid 09 och åt frulle :-). 

Duschade när jag kom hem & fixade mig. Väntade sen på Lundberg som hämtade mig vid 13 för att åka vidare till emporia. Shoppat lite presenter och de andra har handlat kläder till avslitnings balen. Ikväll står de grillning och ännu mer mys på schemat! Grym långhelg.
Slängkyss 




RSS 2.0