BODA BORG OCH GLASSIÄREN

Igår åkte vi in till Boda Borg efter vi ätit frulle och fixat oss. Så himla kul men gud va vi blev möra i kroppen efteråt. Det är typ som fångarna på fortet liknande uppgifter - både fysiska och psykiska. Sviiiin roligt.
Efter de åkte vi till stugan och badade. Tog de lugn, solade och bara chillade. Drog en sväng till campingen och åt glass för sen grilla middag. Super goda hamburgare, en super mysig kväll. Sen tog vi ett nattdop vid 12 tiden vilket var så otroligt skönt och bara låg i våra sängar och snackade.  

Idag tog vi ett morgondopp och åt sen frukost. Spelade en runda kubb, där jag och Filippa vann. Bara för att få det sagt. Hehehe. Badade sen en sväng till och solade innan vi åkte till glassiären och åt gigantiska glassar - såååå goda! Dock så orkar man inte äta upp..Tog en sväng på maxi och åkte hem för att ta ytterligare ett dopp för att sen sola. 
Nu har vi ätit en lätt lunch, solat och badat en massa. Sola/bara ligga och ha de gött i solen en stund till sen blir det kubb. Puddingarna mot filippas familj, spännande match. 

Dagens outfit kommer ut senare, bara så att ni vet om detta...hehe
Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0