Sjukhuset

Kom hem från sjukhuset från en liten stund sen. Hade en vanlig check-up, eller vad man kallar det på reumatologen. Mina läkare berättade vad akupunkturen gör med en, så att man inte har så mycket smärta eller känner inte så mycket. Smärtgränsen höjs. Och det har snart gått ett helt år som jag knappt haft ont någonstans. Har tagit EN värktablett och det var i Spanien för att jag fått ont i nacken av luftkonditionering. Helt sjukt, innan hade jag ont hela tiden mer eller mindre. 
 
Iallafall så var jag riktigt bra i kroppen, ingen svullnad, inga knutor i händerna och inget fel på värdena. Hur skönt ? Min läkare sa också att ifall han inte följt min resa eller vetat så mycket om reumatism så hade han trott att det inte var något "fel" alls på mig. Att jag hade kommit fel, eller något. Visst det går som en berg-dalbana upp och ner, men har mått riktigt bra nu ett tag så är sjukt glad att han sa att det var så också. Hade lite slem i lungorna (av förkylningen) annars var INGENTING var fel, asså ingenting. Herregud, aldrig gått så här bra hos doktorn. 
 
Ska fortsätta med alla mina mediciner för som sagt det går upp och ner. Om jag tar bort mitt cellgift nu så kan jag bli hur dålig som helst, vill inte ta den risk.
Ska ta tio tabletter i samma cellgift när jag är i Thailand, för att jag inte vill ta sprutan där ner eftersom att jag mår illa av den och ibland spyr. Har tagit dom tabletterna innan jag började med sprutan, men dem fräter typ på magsäcken så dom är inte så bra, men jag mår ine illa av dom. 
 
Var sjukt nervös för att väga-mäta mig, eftersom att jag trodde jag hade krumpt..men jag hade vuxit en centimeter, haha. Alla har blivit så sjukt långa ju. Hade även puls som en tonåring, haha. konstigt..
Innan när jag var förkyld så var det som en influensa, hade så sjukt ont. Och på vintern innan så behövde jag alltid bädda ner mig med värmefiltar och hur mycket andra filtar som helst, och var sjukt stel på morgonen. Meeeeen, det är jag inte längre. 
MVH glad tjej.
 
 
 

Kommentarer
Postat av: Nelia

naw ajm så happi fur uuu c: <3

Svar: NAW GÅMAN DÅ :') <3
emmie kristoffersson

2013-03-14 @ 17:54:14
URL: http://curnelia.blogg.se
Postat av: Camilla Blomberg

Hej, hittade din blogg för att du, liksom jag, har reumatism! SÅ otroligt skönt att du verkar må så bra av din sjukdom. Hoppas verkligen det håller i sig även nu några månader senare. Skönt att läsa om någon som nästan är frisk. Själv har jag opererat mig var 3:e månad sedan okt 2012. Ditt inlägg gav mig lite kraft att kämpa vidare. Jag ska tametusan också må bra! :)

Svar: Åh hoppas verkligen att du också blir lika bra som jag varit. Har dock nyss haft en period då jag inte kunnat ta mina mediciner pga av en allvarlig bilolycka där jag blev insatt på andra mediciner istället. Har därför ont nu...men bara på få stället så de är ändå bättre än innan :)
emmie kristoffersson

2013-12-23 @ 15:47:52
URL: http://krigszonen.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0