MODNAY

Super lugn och bra dag. Började med att missa en massa lektioner för att det var film visning, filmen var "vi är bäst". Skriver en recension om den senare. Efter filmen var det en kvarts matte och sedan soprov. Provet kändes helt okej faktiskt, iallafall E skulle jag tro. Sen var det redan lunch med bad där efter. Klädsim. Herregud, va skönt det var när man sen fick ta av sig kläderna och bara vara med bikini i vattnet. Jisse, tog några extra längder. Teknik med vikare, så det slutade med en diskussion om sverigedemokraterna. Sen var skoldag slut, finished. 
 
Sofie följde med hem och vi åt direkt. Traskade ner i en sval och skön källare där vi plugga spanska och fysik. Sen kollade runder en hel del på nättet - började även fixa lite med bloggen. Men det ska vi återgå mer till sen, efter lite fotograferingar osv. 
Hon åkte hem för en stund sedan för att byta om, vi ska nämligen ut och gå runt 20 idag med Filippa & Matilda. Nu har jag tömt minneskortet till kameran och fixat över dem på hårddisken i mappar så det är rensat. 
 
 
- Dessa små fågelungar har ett bo i vår trädgärd, så underbart söta!

Kommentarer
Postat av: Rebecca

Söta. Hoppas du får en härlig vecka :)

Svar: åh men eller hur! tack, du med! :)
emmie kristoffersson

2014-05-26 @ 20:17:45
URL: http://byrrebecka.blogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0