Fotobok

För en vecka sedan gjorde mamma en fotobok om förra gången vi var i Thailnad, 2011. Hon beställde 4 böcker och dom kom idag. Vi var i Khao Lak på ett hotel som heter "Khao Lak Kantary Beach Villas & Suites" mellan den 17 februari - 11 mars. Hotellet byggdes 2010 och var ju därför ganska nybyggt när vi var där, så det var riktigt lugnt. Vi åkte in till centrum nästan varje kväll och gick på marknad eller ät på restaurang. Vi var ute på en heldgas utflykt då vi åkte till ett muslimskt fiskeläger dom var byggt på pålar i vattnet, där fanns så himla söta apbebisar, i ett öppet köpcenter, natt marknad i Phuket och kollade i ett "museum" som det var fullt av apor utanför. Vi var också ute på en ö bredvid "James Bond Island" och åkte kanot. Sjukt mysigt. Skulle egentligen hälsat på hemma som guiden också men det skulle ta tid att åka till henne och sen jättelång tid till hotellet och vi var riktigt trötta så vi hoppade över det. Men det var verkligen en upplevelse.
 
På en annan utflykt besökt vi ett familjezoo, ett ställe där dom hade sköldpaddor dom räddat från fiskenät, kollade på hur ananaser och cashewnötter växer, kollade på ett vattenfall som skulle va naturligt men man såg rör som sprutade ut vattnet haha, men de var fint.
Hade velat snorkla också men det hann vi inte.
 
Men ska antagligen snorkla nu när vi åker ner den 19de, men vet inte riktigt om jag vågar. Hittade en artikel om en liten svensk flicka som dött på den strande jag ska va på av en manet..Men man kan ju åka till någon annan ö. Verkar så himla fint! Har sett bilder från kompisar som fotat när dom snorklat och verkar riktigt mysigt. Min kompis var precis nere i Australien och simmade med sköldpaddor, hur coolt ? Vill också göra det. Och simma med delfiner, alltid velat!
 

Kommentarer
Postat av: DIANA ÖSTERBERG

fint!

2013-03-07 @ 18:20:14
URL: http://dianaosterberg.blogg.se
Postat av: sofie

Låter jättemysigt!

Svar: Haha de var det ! ;)
emmie kristoffersson

2013-03-07 @ 19:14:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0